pembekal shirt dan jersi kosong 2013

Baju T Shirt Kosong: Tshirt Kosong Pada Harga Borong

Diterbitkan pada Sunday, 29 July 2012 Pukul 15.06

Thepany sells T-shirts, sport shirts and fleece as undecorated blanks, which are subsequently decorated by screenprinters with designs and logos. Thepany is Fabric/Style : •, 100% cotton preshrunk jersey knit.

T-shirt H4u 2014 Versi 'kufi'! (tempahan Dibuka!)

Diterbitkan pada Saturday, 7 December 2013 Pukul 22.10

Lama aku termanggu lalu pandangan ku terhanti pada sebuah bingkai kosong di dinding!Aku teringat Kedua-dua design H4U 2014 versi 'KUFI' ini bakal aku abadikan pada T-shirt hitam dan dicetak di depan dan belakang menggunakan teknik 'heatpress' yang lebih kemas hasilnya berbanding teknik biasa 'silkscreen'. TARIKH TUTUP TEMPAHAN: 15hb DISEMBER 2013 (tertakluk pada perubahan) .. Vtg 70's 80's Brazil, Celtic & Rangers F.C Scottish Jersey.

Menjadi Pemborong Online

Diterbitkan pada Tuesday, 11 September 2007 Pukul 22.47

Mungkin juga boleh jual borong t-shirt kosong secara borong kepada usahawan baru yang ingin memulakan bisnes t-shirt printing dengan kelebihan kretiviti design mereka. Bisnes ni dijangka 'HOT' jika kita bijak membina sesuatu untuk sesuatu.Banyak persatuan, sekolah, kelas, keluarga, Menjadi pemborong Jersey Bola spt ManU, Chelsea, Barcelona dsb.. Sebagai pemborong, kita dapatkan stok secara pukal di Thailand. (kerana nilai matawang disana rendah 

Tshirt Borong Superman Evisu Adidas Osaka Levis

Diterbitkan pada Wednesday, 27 March 2013 Pukul 15.53

T shirt borong dari thailand (27); pembekal t shirt osaka (23); pemborong pakaian lelaki (20); pemborong t shirt (20); pemborong t-shirt (19); supplier seluar jeans (18); baju osaka murah (18); baju superman online (17); Baju 

Borongt-shirt.com

Diterbitkan pada Monday, 22 November 2010 Pukul 5.25

Find Cash Advance, Debt Consolidation and more at Borongt-shirt.com. Get the best of Insurance or Free Credit Report, browse our section on Cell Phones or learn about Life Insurance. Borongt-shirt.com is the site for Cash Advance.

Jual Jersey Bola Murah Piala Dunia 2014

Diterbitkan pada Saturday, 31 August 2013 Pukul 9.04

Jual Jersey Bola Murah Piala Dunia 2014. 31st August 2013. Kaos Timnas Inggris 2014. Tidak terasa pesta sepakbola Piala Dunia yang merupakan ajang yang selalu di nanti – nanti oleh Jutaan orang di seluruh penjuru dunia akan segera 

Pembekal Borong Peplum Dan Tribal Blouse

Diterbitkan pada Saturday, 12 January 2013 Pukul 0.45

Peplum murah rm15 (36); pemborong pakaian wanita di pulau pinang (22); peplum dress borong murah (17); pemborong legging tribal (16); pemborong legging wanita (16); pemborong candy jeans (15); pemborong pakaian di pulau pinang (14); pemborong pakaian di johor jaya (13); pemborong pakaian wanita di penang (11); tribal dress borong (11); pemborong di johor jaya (5); pemborong baju johor jaya (5) . Friday, 11 January 2013 17:45 Kategori: Perniagaan Trading

Mulan Maseirra: Plaza Gm Syurga Pemborong

Diterbitkan pada Thursday, 17 May 2012 Pukul 11.36

Plaza GM Syurga Pemborong. Assalamualaikum wbt Korang pernah dengar Plaza GM tak? Mustahilla kalau tak tau kan Bagi saper yang tak tau meh dekat sikit nak cerita. Last weekend Mulan ke sana berjalan-jalan Sajer usha-usha barang baik huhu Takde lah, lama dah tak menjejakkan kaki ke sana. . Anonymous August 22, 2013 at 9:17 PM. macam mana ye nak pergi plaza gm kl dr shah alam dengan menaiki pengankutan awam? ReplyDelete.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X