pembekal shirt dan jersi kosong 2013

Mulan Maseirra: Plaza Gm Syurga Pemborong

Diterbitkan pada Thursday, 17 May 2012 Pukul 11.36

Plaza GM Syurga Pemborong. Assalamualaikum wbt Korang pernah dengar Plaza GM tak? Mustahilla kalau tak tau kan Bagi saper yang tak tau meh dekat sikit nak cerita. Last weekend Mulan ke sana berjalan-jalan Sajer usha-usha barang baik huhu Takde lah, lama dah tak menjejakkan kaki ke sana. . Anonymous August 22, 2013 at 9:17 PM. macam mana ye nak pergi plaza gm kl dr shah alam dengan menaiki pengankutan awam? ReplyDelete.

T-shirt Gildan Premium Cotton Kini Dengan 24 Warna Pilihan

Diterbitkan pada Monday, 25 March 2013 Pukul 22.25

T-shirt Printing | Cetak Baju | Tempahan Baju | Baju Korporat | Non Woven Bag | Corporate shirt | Polo T shirt | T shirt Design | T-shirt Malaysia | T-shirt Online | pembekal T-shirt | T-shirt Supplier | Design T-shirt | Supplier Baju | Baju T-shirt March 25, 2013 • Posted by kuriee in Blog • Tags: Cetak baju, cetak baju murah, cetak tshirt, design baju, Gildan, mencetak baju, printtshirt2u, t-shirt, t-shirt berkolar, T-shirt berkualiti, T-shirt Gildan, tempahan baju, tshirt design, tshirt kosong

T-shirt Printing Murah Hanya Rm6.90

Diterbitkan pada Sunday, 19 February 2012 Pukul 13.43

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Kami merupakan pembekal & Pengilang T-shirt pada harga TERENDAH dengan KUALITI TERJAMIN. TAWARAN HEBAT KAMI T-shirt SIAP CETAK HANYA DENGAN RM6.90 

T-shirt Mudah Terengganu: Silkscreen Equipment Supplier...

Diterbitkan pada Thursday, 28 March 2013 Pukul 6.30

Thursday, 28 March 2013 Kami pembekal barangan dan peralatan cetak/printing tshirt di sekitar Kerteh, Kemaman, Dungun, Terengganu, Kuantan dan kawasan yang berhampiran.Kini anda tidak perlu lagi bersusah payah 

Tips Untuk Rubber Dye Silkscreen

Diterbitkan pada Tuesday, 7 December 2010 Pukul 21.50

Reducer dan bekas kosong. Mungkin ada yang nak tau ape bendanya reducer tue kan? Ha reducer nie bahan yang kita gunakan untuk melicinkan dye, so masa sapu dye lembut jek prosesnye. Dia juga mencairkan dye supaya tak la Bila terkena peluh terdpt warna hitam di tepi nombor jersey..adakah disebabkan campuran rubber dye 120+pewarna hitam tidak betul? mcm mana nk atasi masalah ini? Hrp dpt membantu. Tq. che li says: June 29, 2013 at 12:00 pm.

Tshirt Borong Superman Evisu Adidas Osaka Levis

Diterbitkan pada Wednesday, 27 March 2013 Pukul 15.53

T shirt borong dari thailand (28); pembekal t shirt osaka (23); pemborong pakaian lelaki (20); pemborong t shirt (20); pemborong t-shirt (19); supplier seluar jeans (18); baju osaka murah (18); baju superman online (17) 

Baju T Shirt Kosong: Tshirt Kosong Pada Harga Borong

Diterbitkan pada Sunday, 29 July 2012 Pukul 15.06

Thepany sells T-shirts, sport shirts and fleece as undecorated blanks, which are subsequently decorated by screenprinters with designs and logos. Thepany is Fabric/Style : •, 100% cotton preshrunk jersey knit.

Menjadi Pemborong Online

Diterbitkan pada Tuesday, 11 September 2007 Pukul 22.47

Mungkin juga boleh jual borong t-shirt kosong secara borong kepada usahawan baru yang ingin memulakan bisnes t-shirt printing dengan kelebihan kretiviti design mereka. Bisnes ni dijangka 'HOT' jika kita bijak membina sesuatu untuk sesuatu.Banyak persatuan, sekolah, kelas, keluarga, Menjadi pemborong Jersey Bola spt ManU, Chelsea, Barcelona dsb.. Sebagai pemborong, kita dapatkan stok secara pukal di Thailand. (kerana nilai matawang disana rendah 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X