pembekal shirt dan jersi kosong 2013

T-shirt Printing Murah Hanya Rm6.90

Diterbitkan pada Sunday, 19 February 2012 Pukul 13.43

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Kami merupakan pembekal & Pengilang T-shirt pada harga TERENDAH dengan KUALITI TERJAMIN. TAWARAN HEBAT KAMI T-shirt SIAP CETAK HANYA DENGAN RM6.90 

Mulan Maseirra: Plaza Gm Syurga Pemborong

Diterbitkan pada Thursday, 17 May 2012 Pukul 11.36

Plaza GM Syurga Pemborong. Assalamualaikum wbt Korang pernah dengar Plaza GM tak? Mustahilla kalau tak tau kan Bagi saper yang tak tau meh dekat sikit nak cerita. Last weekend Mulan ke sana berjalan-jalan Sajer usha-usha barang baik huhu Takde lah, lama dah tak menjejakkan kaki ke sana. . Anonymous August 22, 2013 at 9:17 PM. macam mana ye nak pergi plaza gm kl dr shah alam dengan menaiki pengankutan awam? ReplyDelete.

Menjadi Pemborong Online

Diterbitkan pada Tuesday, 11 September 2007 Pukul 22.47

Mungkin juga boleh jual borong t-shirt kosong secara borong kepada usahawan baru yang ingin memulakan bisnes t-shirt printing dengan kelebihan kretiviti design mereka. Bisnes ni dijangka 'HOT' jika kita bijak membina sesuatu untuk sesuatu.Banyak persatuan, sekolah, kelas, keluarga, Menjadi pemborong Jersey Bola spt ManU, Chelsea, Barcelona dsb.. Sebagai pemborong, kita dapatkan stok secara pukal di Thailand. (kerana nilai matawang disana rendah 

T-shirt Mudah Terengganu: Silkscreen Equipment Supplier...

Diterbitkan pada Thursday, 28 March 2013 Pukul 6.30

Thursday, 28 March 2013 Kami pembekal barangan dan peralatan cetak/printing tshirt di sekitar Kerteh, Kemaman, Dungun, Terengganu, Kuantan dan kawasan yang berhampiran.Kini anda tidak perlu lagi bersusah payah 

Kisah Benar Penipuan Di Internet

Diterbitkan pada Thursday, 8 September 2011 Pukul 13.14

HP laptop, a gold wristwatch, model Nokia hand phonemunicator ,flowers, pictures, T-shirt and Liverpool jersey and shoes heheh ,,,,,,,…sayang you will take 40,000.00 pounds from the 100,000.00 pounds and buy the house for me hai kwn,aku baru je kena minggu lepas,seronok juga layan,dia cakap nak bagi 150.000 pounds,lepas tu nak beli rumah,fuh….sekali ku ckp rumah kat mlysia tak ada kosong lagi,tapi lubang kubur banyak kosong aku ckp dia,terus 

Tshirt Borong Superman Evisu Adidas Osaka Levis

Diterbitkan pada Wednesday, 27 March 2013 Pukul 15.53

T shirt borong dari thailand (28); pembekal t shirt osaka (23); pemborong t-shirt (20); pemborong pakaian lelaki (20); pemborong t shirt (20); supplier seluar jeans (18); baju osaka murah (18); baju superman online (17); seluar 

T-shirt Gildan Premium Cotton Kini Dengan 24 Warna Pilihan

Diterbitkan pada Monday, 25 March 2013 Pukul 22.25

T-shirt Printing | Cetak Baju | Tempahan Baju | Baju Korporat | Non Woven Bag | Corporate shirt | Polo T shirt | T shirt Design | T-shirt Malaysia | T-shirt Online | pembekal T-shirt | T-shirt Supplier | Design T-shirt | Supplier Baju | Baju T-shirt March 25, 2013 • Posted by kuriee in Blog • Tags: Cetak baju, cetak baju murah, cetak tshirt, design baju, Gildan, mencetak baju, printtshirt2u, t-shirt, t-shirt berkolar, T-shirt berkualiti, T-shirt Gildan, tempahan baju, tshirt design, tshirt kosong

Baju T Shirt Kosong: Tshirt Kosong Pada Harga Borong

Diterbitkan pada Sunday, 29 July 2012 Pukul 15.06

Thepany sells T-shirts, sport shirts and fleece as undecorated blanks, which are subsequently decorated by screenprinters with designs and logos. Thepany is Fabric/Style : •, 100% cotton preshrunk jersey knit.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X