What's New?

pawarta bahasa jawa 2012 lan

Contoh Laporan Berita / Pawarta Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 2 October 2012 Pukul 7.10

Terimakasih Atas Kunjungannya. Pawarta. Ancas/Tujuan : Ngudi Katrangan bab isne pawarta sing dirungokake lan surasa baku sing ana ing pawarta. Dina/ Tanggal,anggone Ngrungoake: Jemuah legi/ 13 januari 2012.

Dian Kata

Diterbitkan pada Saturday, 17 January 2015 Pukul 7.24

Contoh PAWARTA BAHASA JAWA. PAWARTA KACILAKAN MONTOR MABUR ING MAGETAN. Durung suwe iki pancen wis tau dikabarake yen akeh montor mabur sing padha nemahi kacilakan ing mancanegara utawa ing Indonesia. Durung ana rong sasi kabar Miturut pawarta saka layang kabar lan tivi, montor mabur kasebut budhal saka pangkalan Lapangan Udara Halim Perdanakusuma Jakarta lan arep tumuju dhaerah Biak, Papua. Nanging durung nganti 

Contoh Pawarta Basa Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 3 October 2013 Pukul 4.52

Kula rinaldy hening setiyawan,nglapiraken saking andhang pangrenan.dinten wingi wonten ing andhang pangrenan,wonten acara “debat calon bupati lan wakil banyumas periode 2013 ngantos 2018”cacahipun wonten 6 pasang.wonten 

Pawarta Basa Jawa Wajib Tau!!

Diterbitkan pada Saturday, 16 March 2013 Pukul 20.32

Contoh Pawarta bawa jawa teks pawarta basa jawa kumpulan pawarta basa jawa pawarta basa jawa banjir pawarta basa jawa gunung merapi pawarta basa jawa krama alus berita basa jawa pawarta basa jawa 2013. Gunungkidul,Dungkap Dinten Riyaya Nyepi, warsa enggal Saka 1935, tanggal 12 Maret benjing, atusan Umat Hindu saking wewengkon Ngayogyakarta lan sakiwa tengenipun nindakaken upacara Melasti, ing Pesisir Ngobaran, Gunungkidul. Ancasing upacara 

Devinta: Basa Jawa Pawarta Lan Paragraf Eksposisi

Diterbitkan pada Friday, 25 May 2012 Pukul 8.38

Jumat, 25 Mei 2012. Basa Jawa Pawarta lan Paragraf Eksposisi. PAWARTA. Þ Pawarta yaiku katrangan kang bisa menehi pangerten ngenani sawijining kahanan. Þ Wujud pawarta : 1. Lesan. Lesan ateges pawarta iku bisa diwartakake dening wong liya kanggo pamiyarsa lumantar swara. Bisa digiyarake lumantar radio, TV, utawa diwaca lugas. 2. Tulisan. Tulisan pawarta iku lumrahe kapacak ana ariwarti, kalawarti. Lumrahe kapacak ana ing ariwarti, kalawarti, lsp.

Rozaaafh's: Conto Pawarta Basa Jawa

Diterbitkan pada Friday, 14 August 2015 Pukul 17.08

Conto Pawarta Basa Jawa. Lengene Bayi Digunting Ibune Dhewe. (Jombang) Miris banget kelakuane Nur Inani Ana (33) warga Dusun Ngudirejo, Diwek. Marang putrine dhewe. Dheweke tega nggunting tangan bayine kang isih umur 7 wulan dek wingi (25/8). Nyebabake Jam 09.30, dheweke ngajak Sa'adah niliki Aisyah ing kamare, sakarone kaget banget weruh tangane Aisyah ngetokake getih nganti nelesi seprei lan jogan. When (kapan) : 25 Agustus 2012.

Sinau Basa Jawa: Nyemak Informasi Saka Televisi

Diterbitkan pada Thursday, 29 March 2012 Pukul 4.55

Rabu, 28 Maret 2012 Para siswa kang kulina ngrungokake pawarta basa jawa mesthine bisa tambah wawasan lan pangertene marang ukara basa jawa. Kang perlu Mbedakake informasi kang penting lan ora penting c.

Contoh : Pawarta Basa Jawa Maulid Nabi Muhammad...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 February 2013 Pukul 10.02

Iringan rebana lan syair-syair jawa kaliyan salawat kang dipimpin Habib Syech Qodir Asegaf narik kawigaten warga dingge hanyut kanggo nglantunaken salawat Nabi. Tradisi Maulid Nabi dilaksanakake kaliyan masyarakat 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -