pawarta bahasa jawa 2012 lan

Contoh : Pawarta Basa Jawa Maulid Nabi Muhammad...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 February 2013 Pukul 17.02

Iringan rebana lan syair-syair jawa kaliyan salawat kang dipimpin Habib Syech Qodir Asegaf narik kawigaten warga dingge hanyut kanggo nglantunaken salawat Nabi. Tradisi Maulid Nabi dilaksanakake kaliyan masyarakat 

Devinta: Basa Jawa Pawarta Lan Paragraf Eksposisi

Diterbitkan pada Friday, 25 May 2012 Pukul 15.38

Jumat, 25 Mei 2012. Basa jawa pawarta lan Paragraf Eksposisi. pawarta. Þ pawarta yaiku katrangan kang bisa menehi pangerten ngenani sawijining kahanan. Þ Wujud pawarta : 1. Lesan. Lesan ateges pawarta iku bisa diwartakake dening wong liya kanggo pamiyarsa lumantar swara. Bisa digiyarake lumantar radio, TV, utawa diwaca lugas. 2. Tulisan. Tulisan pawarta iku lumrahe kapacak ana ariwarti, kalawarti. Lumrahe kapacak ana ing ariwarti, kalawarti, lsp.

Feyzone: Contoh Pawarta Basa Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 1 August 2010 Pukul 11.28

CONTOH pawarta BASA jawa. KACILAKAN MONTOR MABUR ING MAGETAN. Durung suwe iki pancen wis tau Miturut pawarta saka layang kabar lan tivi, montor mabur kasebut budhal saka pangkalan Lapangan Udara Halim Perdanakusuma Jakarta lan arep tumuju dhaerah Biak, Papua. Nanging durung nganti tekan papan kang tumuju, lan nalika arep Anonim 27 Januari 2012 12.32. mbak ga ada pawarta yang menggunakan bahasa jawa krama eeaaaa 

Contoh Pawarta Basa Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 3 October 2013 Pukul 11.57

pawarta basa jawa. Kula rinaldy hening setiyawan,nglapiraken saking andhang pangrenan.dinten wingi wonten ing andhang pangrenan,wonten acara “debat calon bupati lan wakil banyumas periode 2013 ngantos 2018”cacahipun wonten 6 

Contoh Laporan Berita / Pawarta Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 2 October 2012 Pukul 14.10

Terimakasih Atas Kunjungannya. pawarta. Ancas/Tujuan : Ngudi Katrangan bab isne pawarta sing dirungokake lan surasa baku sing ana ing pawarta. Dina/ Tanggal,anggone Ngrungoake: Jemuah legi/ 13 januari 2012.

Eyangkoe: Berita Dalam Bahasa Jawa (pawarta Basa)

Diterbitkan pada Monday, 24 February 2014 Pukul 19.16

Gunungkidul,Dungkap Dinten Riyaya Nyepi, warsa enggal Saka 1935, tanggal 12 Maret benjing, atusan Umat Hindu saking wewengkon Ngayogyakarta lan sakiwa tengenipun nindakaken upacara Melasti, ing Pesisir 

Sastrawankecil: Tugas Bahasa Jawa Smk Pawarta

Diterbitkan pada Tuesday, 12 February 2013 Pukul 19.25

Gajah-gajah mau ora mung ngrusak pategalan duweke warga wae nanging uga mlebu desa lan mgobrak-ngabrik omahe pendhudhuk ing Desa Serupumpum, Sipin, Tanjung Sembilan, Danau Kuning lan Buai Pamanan.

Contoh : Laporan Pawarta ( Berita Bahasa Jawa )

Diterbitkan pada Tuesday, 13 November 2012 Pukul 14.15

Ancas/tujuan : Ngudi katrangan bab isine pawarta sing dirungokake lan. surasa baku sing ana ing pawarta. Dina/tanggal, anggone ngrungokake : Rebo Wage, 11 Januari 2012, Pk 20.30 WIB. TV/jeneng siaran : TATV/Kabar 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X