novel bahasa sunda

Resensi Novel Bahasa Sunda, Si Kabayan Jadi Dukun...

Diterbitkan pada Thursday, 6 June 2013 Pukul 10.02

RESENSI novel SIKABAYAN JADI DUKUN Jejer: Sikabayan Jadi Dukun Panulis: Moh. Ambri Pamedal: PT. Kiblat Buku Utama Citakan: ka-4. Kandel Buku: 71. Kakurangan: Bahasana anu loma seueur. Kalewihan: Ngajarkeun ka urang 

Rizkiyah_fitri: Resensi Novel Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 31 March 2013 Pukul 16.55

Resensi novel bahasa sunda. " sasakala situ patenggang ". 1. Idéntetas Buku : 1. Judul : Sasakala Situ Patengan 2. Pangarang : Aan Merdeka Permana 3. Pamedal : Ujung Galuh Nyitak Ngawates 4. Citakan : 1, Bandung 

Novel Bahasa Sunda "mugiri"

Diterbitkan pada Friday, 5 April 2013 Pukul 23.13

Kumpulan cerpen terbaru cerpen 2013 cerpen bahasa indonesia cerpen terpopuler cerpen bagus cerpen romantis cerpen untuk tugas sekolah Cerpen Baru "Penyesalan" cerpan bahas inggris Kumpulan cerpen terbaru 

Mikaweruh Novel

Diterbitkan pada Thursday, 12 June 2014 Pukul 7.00

novel teh nyaeta carita rekaan (fiksi) panjang dina wangun basa lancaran nu miwujud lalakon, palaku, latar, jeung leunjeuran caritana ngarancabang, tapi angger gumulung dina leunjeuran carita. Unsur-unsur carita dina 

Resensi Novel Bahasa Sunda, Mapah Perang Barata...

Diterbitkan pada Saturday, 9 November 2013 Pukul 13.50

Resensi novel Mapag Perang Barata Jejer buku : Mapag Perang Barata Panulis : Ahmad Bakri Pamedal : PT. Kiblat Buku Utama Tempat Medal Buku : Bandung Citakan : Citakan ka-1, Syawal 1424 H./Desember 2003 / Citakan ka-2, 

Novel Bahasa Sunda "baruang Kanu Ngarora...

Diterbitkan pada Friday, 22 November 2013 Pukul 20.45

Barang bréh Nyi Dampi nénjo Nyi Rapiah datang ka bengong, bet jadi geulis kabina-bina. Bijil cahaya meni mancur. Turug-turug geus lila teu papanggih. Baréto mah can bisa ngomé manéh . Ngomong dina jero atina, 

Resensi Novel Basa Sunda "budak Teuneung"

Diterbitkan pada Tuesday, 19 November 2013 Pukul 21.23

Saurang budak yatim SiWarji ngaranna. Manéhna umur kurang leuwih sawelas taun. Babarengan indungna, manéhna nempatan hiji imah leutik anu geus reyot. Sanajan maranéhanan hirup dina kamiskinan, ibu Warji 

Wildan Haryono: Contoh Sinopsis Novel Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 2 December 2013 Pukul 15.12

Contoh Sinopsis novel bahasa sunda. SURAT KECIL UNTUK TUHAN. Ieu novel nyaritakeun Gita Sesa Wanda Cantika atawa anu dipikawanoh kalayan nami Keke, gadis rumaja umurna 13 warsih anu cukup gaduh 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X