What's New?

novel bahasa sunda

Mikaweruh Novel

Diterbitkan pada Thursday, 12 June 2014 Pukul 7.00

Novel teh nyaeta carita rekaan (fiksi) panjang dina wangun basa lancaran nu miwujud lalakon, palaku, latar, jeung leunjeuran caritana ngarancabang, tapi angger gumulung dina leunjeuran carita. Unsur-unsur carita dina 

Wilujeng Sumping: Novel Basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 11 September 2013 Pukul 17.53

basa sunda. Tiasa di unduh di dieu http://www.ziddu.com/download/22935295/BasaSunda-NOVEL-PowerPoint.pdf.html Mengenai Saya Sim kuring ngawulang basa sunda di SMAN 1 Ciawi Tasikmalaya. wida maryani 

Resensi Novel Basa Sunda "budak Teuneung"

Diterbitkan pada Tuesday, 19 November 2013 Pukul 21.23

Saurang budak yatim SiWarji ngaranna. Manéhna umur kurang leuwih sawelas taun. Babarengan indungna, manéhna nempatan hiji imah leutik anu geus reyot. Sanajan maranéhanan hirup dina kamiskinan, ibu Warji 

Gambar Kata Kata Lucu Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 9 May 2015 Pukul 10.20

Free Ebook Download Pdf Novel Tag: Gambar Kata Kata Lucu Bahasa Sunda full Film, watch Gambar Kata Kata Lucu Bahasa Sunda online, Gambar Kata Kata Lucu Bahasa Sunda full Film watch online, Gambar Kata Kata Lucu Bahasa Sunda Film online, Gambar Kata Kata Lucu Bahasa Sunda full Film free, Gambar Kata Kata Lucu Bahasa Sunda online, watch Gambar Kata Kata Lucu Bahasa Sunda Film online, Gambar Kata Kata Lucu Bahasa Sunda online, 

Analisis Novel (basa Sunda)

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 22.59

17 Januari 2014, ANALISIS NOVEL SUNDA Judul : Payung Butut Pangarang : Ahmad Bakri Pamedal : T 1968 Jupumarik Citakan : 1, 2009 Kandel : 48 Kaca Analisis Unsur Intrinsik Tema Kanyataan hidup sapopoe hiji jalma 

Contoh Makalah Bahasa Sunda Makalah Novel Sunda...

Diterbitkan pada Thursday, 7 May 2015 Pukul 23.24

Kecap Novel asalna tina basa latén. Asal kecapna nyaéta novus nu hartina anyar, robah jadi novellus, tuluy robah deui jadi novel. Pangna disebut anyar lantaran dina kasusastraan Barat wangun novel leuwih pandeuri ayana batan wangun 

Resensi Novel Bahasa Sunda, Si Kabayan Jadi Dukun...

Diterbitkan pada Thursday, 6 June 2013 Pukul 10.02

RESENSI NOVEL SIKABAYAN JADI DUKUN Jejer: Sikabayan Jadi Dukun Panulis: Moh. Ambri Pamedal: PT. Kiblat Buku Utama Citakan: ka-4. Kandel Buku: 71. Kakurangan: Bahasana anu loma seueur. Kalewihan: Ngajarkeun ka urang 

Kumpulan Materi Smk: Materi Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 10 June 2014 Pukul 20.56

Unsur - Unsur Novel : Intrinsik : Palaku, tema, latar, galur; Ekstrinsik : Sudut pandang, amanat, sinopsis, panokohan. Conto novel sunda : Baruang kanu ngora : D.K Ardiwinata; Bentang Lapang : Rahmatullah Ading Affandie 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -