What's New?

novel bahasa sunda

Resensi Novel Basa Sunda "carita Nyi Halimah"

Diterbitkan pada Tuesday, 2 December 2014 Pukul 16.51

Carita Nyi Halimah ngalalakonkeun budak awéwé anu nalangsa nu asalna boga indung jeung bapa beunghar nu jug ujug jadi jelema susah. Basa bapana diasupkeun ka pangbérokan alatan pitenah deungeun, indungna 

Resensi Novel Bahasa Sunda: Si Sekar Panggung

Diterbitkan pada Monday, 16 March 2015 Pukul 18.36

Resensi Novel Bahasa Sunda: Si Sekar Panggung. RESENSI BAHASA SUNDA. Di susun oleh Novel ieu nyaritakeun tentang hiji budak anu namina Ahmad Hutomi atawa Entom. Bapana Entom the didamelna ngurus kuda 

Mikaweruh Novel

Diterbitkan pada Thursday, 12 June 2014 Pukul 7.00

Novel teh nyaeta carita rekaan (fiksi) panjang dina wangun basa lancaran nu miwujud lalakon, palaku, latar, jeung leunjeuran caritana ngarancabang, tapi angger gumulung dina leunjeuran carita. Unsur-unsur carita dina 

Analisis Novel (basa Sunda)

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 22.59

17 Januari 2014, ANALISIS NOVEL SUNDA Judul : Payung Butut Pangarang : Ahmad Bakri Pamedal : T 1968 Jupumarik Citakan : 1, 2009 Kandel : 48 Kaca Analisis Unsur Intrinsik Tema Kanyataan hidup sapopoe hiji jalma 

Azzahra's Blog^^: Sajak Bahasa Sunda: Harapan

Diterbitkan pada Monday, 16 March 2015 Pukul 19.02

Sajak Bahasa Sunda: Harapan. Harapan. Anjeun dongkap ka abdi. Abdi atoh kabina-bina Arsip Blog. ▽ 2015 (2). ▽ Maret (2). Sajak Bahasa Sunda: Harapan · Resensi Novel Bahasa Sunda: Si Sekar Panggung 

Alat-alat Tatanen

Diterbitkan pada Sunday, 7 December 2014 Pukul 5.23

Mikaweruh Novel – Basa Sunda · Cerpen – Senja di Kanjuruhan by Riska Suci Rahmawati (wearemania) → · Alat-Alat Tatanen – Bahasa Sunda (Pendidikan) Terkait. Istilah Pawayangan - Bahasa Sunda XI SMA.

Resensi Novel Satin Merah

Diterbitkan pada Sunday, 8 March 2015 Pukul 18.51

Selama pejalanan pulang dari sekolah, Nadya manaiki sebuah angkot dan mendengar segelintir percakapan berbahasa Sunda, walaupun ia sudah belajar bahasa Sunda sejak SD tetapi Nadya masih merasa haran kerap 

Resensi Novel Sang Pemimpi Bahasa Sunda Dan Bahasa...

Diterbitkan pada Thursday, 29 January 2015 Pukul 14.52

Resensi novel Sang Pemimpi Bahasa Sunda dan Bahasa Indonesia + Kelemahan dan Kelebihan. Diposkan oleh Anugrah Agung Yudistira Rabu, 28 Januari 2015. Judul : Sang Pemimpi. Nu nulis : Andrea Hirata. Penerbit : PT Bentang 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.