What's New?

novel bahasa sunda

Contoh Makalah Bahasa Sunda Makalah Novel Sunda...

Diterbitkan pada Thursday, 7 May 2015 Pukul 18.44

Kali ini kita akan memberikan contoh Makalah Bahasa Sunda. Makalah Mata Pelajaran Bahasa Sunda kali ini berjudul "Makalah Novel Bahasa Sunda". Contoh Menulis Makalah Mata Pelajaran Bahasa Sunda, dengan judul makalah 

Resensi Novel Bahasa Sunda, Si Kabayan Jadi Dukun...

Diterbitkan pada Thursday, 6 June 2013 Pukul 10.02

RESENSI NOVEL SIKABAYAN JADI DUKUN Jejer: Sikabayan Jadi Dukun Panulis: Moh. Ambri Pamedal: PT. Kiblat Buku Utama Citakan: ka-4. Kandel Buku: 71. Kakurangan: Bahasana anu loma seueur. Kalewihan: Ngajarkeun ka urang 

Wilujeng Sumping: Novel Basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 11 September 2013 Pukul 17.53

novel basa sunda. Tiasa di unduh di dieu http://www.ziddu.com/download/22935295/BasaSunda-NOVEL-PowerPoint.pdf.html. Diposkan oleh wida maryani di 03.53 · Kirimkan Ini lewat EmailBlogThis!Berbagi ke Label: Novel basa sunda 

Analisis Novel (basa Sunda)

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 22.59

17 Januari 2014, ANALISIS NOVEL SUNDA Judul : Payung Butut Pangarang : Ahmad Bakri Pamedal : T 1968 Jupumarik Citakan : 1, 2009 Kandel : 48 Kaca Analisis Unsur Intrinsik Tema Kanyataan hidup sapopoe hiji jalma 

Mikaweruh Novel

Diterbitkan pada Thursday, 12 June 2014 Pukul 7.00

Novel teh nyaeta carita rekaan (fiksi) panjang dina wangun basa lancaran nu miwujud lalakon, palaku, latar, jeung leunjeuran caritana ngarancabang, tapi angger gumulung dina leunjeuran carita. Unsur-unsur carita dina 

Anisah Lestari: Resensi Novel Basa Sunda "carita Nyi...

Diterbitkan pada Tuesday, 2 December 2014 Pukul 16.51

Carita Nyi Halimah ngalalakonkeun budak awéwé anu nalangsa nu asalna boga indung jeung bapa beunghar nu jug ujug jadi jelema susah. Basa bapana diasupkeun ka pangbérokan alatan pitenah deungeun, indungna 

Resensi Novel Basa Sunda "budak Teuneung"

Diterbitkan pada Tuesday, 19 November 2013 Pukul 21.23

Saurang budak yatim SiWarji ngaranna. Manéhna umur kurang leuwih sawelas taun. Babarengan indungna, manéhna nempatan hiji imah leutik anu geus reyot. Sanajan maranéhanan hirup dina kamiskinan, ibu Warji 

Resensi Novel Bahasa Sunda, Mapah Perang Barata...

Diterbitkan pada Saturday, 9 November 2013 Pukul 13.50

Resensi Novel Mapag Perang Barata Jejer buku : Mapag Perang Barata Panulis : Ahmad Bakri Pamedal : PT. Kiblat Buku Utama Tempat Medal Buku : Bandung Citakan : Citakan ka-1, Syawal 1424 H./Desember 2003 / Citakan ka-2, 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -