novel bahasa sunda

Novel Bahasa Sunda "baruang Kanu Ngarora...

Diterbitkan pada Friday, 22 November 2013 Pukul 20.45

Barang bréh Nyi Dampi nénjo Nyi Rapiah datang ka bengong, bet jadi geulis kabina-bina. Bijil cahaya meni mancur. Turug-turug geus lila teu papanggih. Baréto mah can bisa ngomé manéh . Ngomong dina jero atina, 

Rizkiyah_fitri: Resensi Novel Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 31 March 2013 Pukul 16.55

Resensi novel bahasa sunda. " sasakala situ patenggang ". 1. Idéntetas Buku : 1. Judul : Sasakala Situ Patengan 2. Pangarang : Aan Merdeka Permana 3. Pamedal : Ujung Galuh Nyitak Ngawates 4. Citakan : 1, Bandung 

Merangkum Novel Bahasa Sunda By Limpang...

Diterbitkan pada Sunday, 30 March 2014 Pukul 5.28

Saya butuh orang untuk merangkum sebuah buku novel sunda apa saja, nantinya di dalam rangkuman tersebut ada unsur intinsrik dan ekstrinsikna dan juga sinopsisinya (Budget: min Rp50000000 IDR, Jobs: Academic Writing)

Kumpulan Resensi Novel Basa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 17 June 2013 Pukul 6.55

Kumpulan Resensi novel Basa sunda. Sinopsis novel “Maju Jurang Mundur Jungkrang”. Sulanjana anu profesina guru sakola anu pinter ngibing, kasep jeung pikaresepeun jalma disakurilingna boh anu deukeut atawa anu 

Mikaweruh Novel

Diterbitkan pada Thursday, 12 June 2014 Pukul 7.00

novel teh nyaeta carita rekaan (fiksi) panjang dina wangun basa lancaran nu miwujud lalakon, palaku, latar, jeung leunjeuran caritana ngarancabang, tapi angger gumulung dina leunjeuran carita. Unsur-unsur carita dina 

Resensi Novel Basa Sunda "budak Teuneung"

Diterbitkan pada Tuesday, 19 November 2013 Pukul 21.23

Saurang budak yatim SiWarji ngaranna. Manéhna umur kurang leuwih sawelas taun. Babarengan indungna, manéhna nempatan hiji imah leutik anu geus reyot. Sanajan maranéhanan hirup dina kamiskinan, ibu Warji 

Wildan Haryono: Contoh Sinopsis Novel Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 2 December 2013 Pukul 15.12

Contoh Sinopsis novel bahasa sunda. SURAT KECIL UNTUK TUHAN. Ieu novel nyaritakeun Gita Sesa Wanda Cantika atawa anu dipikawanoh kalayan nami Keke, gadis rumaja umurna 13 warsih anu cukup gaduh 

Novel Bahasa Sunda "mugiri"

Diterbitkan pada Friday, 5 April 2013 Pukul 23.13

Kumpulan cerpen terbaru cerpen 2013 cerpen bahasa indonesia cerpen terpopuler cerpen bagus cerpen romantis cerpen untuk tugas sekolah Cerpen Baru "Penyesalan" cerpan bahas inggris Kumpulan cerpen terbaru 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X