ngaregepkeun dongeng sireum jeung gajah cerita pendek

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Sunday, 7 April 2013 Pukul 3.15

Untuk guru guru yang berada di propinsi jawa barat pastinya membutuhkan refrensi sebuah dongeng Bahasa Sunda untuk bahan bercerita kepada siswa/i nya. dongeng Sunda ini dongeng adalah suatu cerita yang benar benar tidak terjadi yang sifatnya hanya untuk menghibur. dongeng Malah ceuk pikirna deui asa haying ngabagi dengdeng jeung anjing. . sireum jeung gajah | dongeng Sunda Sasatoan sireum jeung gajah sireum keur ngarariung dina liang. Sarerea 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyét Maling Cabé...

Diterbitkan pada Friday, 28 March 2008 Pukul 21.31

Barang nepi ka kebon, katémbong aya monyét jeung kuya keur ngaweswes bari seuhah ngadaharan cabé. “Beunang siah nu sok malingan cabé téh!” Bapa Tani Related. Ieu tulisan dimuat tanggal Maret 28, 2008 pukul 2:31 pm sarta diberkaskeun dina dongeng. Anjeun bisa nuturkeun sakur pairan ieu tulisan hatur nuhun bu ,kana cerita sakadang kuya sareng monyet.asa tos lami teu aya carita kawas kieu teh. di antos carita-carita nu lainna.nuhun. Waler 

Ngaregepkeun Dongéng: Sireum Jeung Gajah

Diterbitkan pada Sunday, 12 October 2008 Pukul 14.40

Pangajaran 6. ngaregepkeun Dongéng Baca galantangkeun ku salah saurang di hareupeun kelas dongéng di handap! sireum jeung gajah. Jaman baheula aya sireum keur ngarak rajana, ngaliwat kana alur jajalaneun 

Dongeng Sunda Dalem Boncel

Diterbitkan pada Monday, 16 December 2013 Pukul 9.52

Tapi lain ku lantaran goréng pagawéan, ieu mah ku sabab bengisna nu jadi dunungan baé, pédah tadina aya pasendatan jeung bapana, alatan hutang. Geus harieum . Ari peuting mun putra dunungan keur ngapalkeun, Si Boncél sok ngaregepkeun, sarta sok nengetkeun pisan kana aksara-akasara. Malah mun putra .. Kumpulan Cerpen Pasir Putih Pasir Laut Karya Putu Arya Thirtawirya | Dijual. Novel Karya dongeng Sunda sireum jeung gajah. dongeng 

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Maung...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 16.30

Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang maung jeung sakadang bagong. cerita dongeng asal mula cika-cika dalam bahasa su Contoh naratif text bahasa dongeng bahasa sunda dan undur-unsurnya, sireum jeung gajah.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X