ngaregepkeun dongeng sireum jeung gajah cerita pendek

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Sunday, 7 April 2013 Pukul 3.15

Untuk guru guru yang berada di propinsi jawa barat pastinya membutuhkan refrensi sebuah dongeng Bahasa Sunda untuk bahan bercerita kepada siswa/i nya. dongeng Sunda ini mudah mudahan bisa Kumpulan dongeng sunda anak, dongeng sunda. dongeng adalah suatu cerita yang benar benar tidak terjadi yang sifatnya hanya untuk menghibur. dongeng Malah ceuk pikirna deui asa haying ngabagi dengdeng jeung anjing. Ngan kusabab hese meulahna kahayangna teu 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyét Maling Cabé...

Diterbitkan pada Friday, 28 March 2008 Pukul 21.31

Barang nepi ka kebon, katémbong aya monyét jeung kuya keur ngaweswes bari seuhah ngadaharan cabé. “Beunang siah nu sok malingan cabé téh!” Bapa Tani ngagorowok Ieu tulisan dimuat tanggal Maret 28, 2008 pukul 2:31 pm sarta diberkaskeun dina dongeng. Anjeun bisa nuturkeun sakur pairan ieu tulisan hatur nuhun bu ,kana cerita sakadang kuya sareng monyet.asa tos lami teu aya carita kawas kieu teh. di antos carita-carita nu lainna.nuhun. Waler 

Dongeng Sunda Dalem Boncel Karya Ki Umbara

Diterbitkan pada Monday, 16 December 2013 Pukul 9.52

Kacaritakeun waktu harita di Garut keur réa tatamu, ménak ti nu jarauh ti Cianjur jeung ti Sumedang kana uleman, lantaran Kangjeng Dalem Garut ngaréndéngankeun putrana. Kangjeng Dalem Cianjur ogé sabak jeung buku. Ari peuting mun putra dunungan keur ngapalkeun, Si Boncél sok ngaregepkeun, sarta sok nengetkeun pisan kana aksara-akasara. .. Cerpen Robohnya Surau Kami Karya A A Navis dongeng Sunda sireum jeung gajah · dongeng 

Ngaregepkeun Dongéng: Sireum Jeung Gajah

Diterbitkan pada Sunday, 12 October 2008 Pukul 14.40

Pangajaran 6. ngaregepkeun Dongéng Baca galantangkeun ku salah saurang di hareupeun kelas dongéng di handap! sireum jeung gajah. Jaman baheula aya sireum keur ngarak rajana, ngaliwat kana alur jajalaneun 

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Maung...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 16.30

Contoh dongeng bahasa sunda "Sakadang Kuya Silih Duruk jeung Maung"; Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang kuya jeung sakadang monyet; dongeng bahasa sunda dan undur-unsurnya, sireum jeung gajah; dongeng 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X