ngaregepkeun dongeng sireum jeung gajah cerita pendek

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyét Maling Cabé...

Diterbitkan pada Friday, 28 March 2008 Pukul 21.31

Barang nepi ka kebon, katémbong aya monyét jeung kuya keur ngaweswes bari seuhah ngadaharan cabé. “Beunang siah nu sok malingan cabé téh!” Bapa Tani Related. Ieu tulisan dimuat tanggal Maret 28, 2008 pukul 2:31 pm sarta diberkaskeun dina dongeng. Anjeun bisa nuturkeun sakur pairan ieu tulisan hatur nuhun bu ,kana cerita sakadang kuya sareng monyet.asa tos lami teu aya carita kawas kieu teh. di antos carita-carita nu lainna.nuhun. Waler 

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Maung...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 16.30

Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang maung jeung sakadang bagong. cerita dongeng asal mula cika-cika dalam bahasa su Contoh naratif text bahasa dongeng bahasa sunda dan undur-unsurnya, sireum jeung gajah.

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Sunday, 7 April 2013 Pukul 3.15

Untuk guru guru yang berada di propinsi jawa barat pastinya membutuhkan refrensi sebuah dongeng Bahasa Sunda untuk bahan bercerita kepada siswa/i nya. dongeng Sunda ini mudah mudahan bisa dongeng adalah suatu cerita yang benar benar tidak terjadi yang sifatnya hanya untuk menghibur. dongeng biasanya banyak kita . sireum jeung gajah | dongeng Sunda Sasatoan sireum jeung gajah sireum keur ngarariung dina liang. Sarerea saredih ku yana kajdian tadi 

Dongeng Sunda Dalem Boncel

Diterbitkan pada Monday, 16 December 2013 Pukul 9.52

Tapi lain ku lantaran goréng pagawéan, ieu mah ku sabab bengisna nu jadi dunungan baé, pédah tadina aya pasendatan jeung bapana, alatan hutang. Geus harieum . jeung buku. Ari peuting mun putra dunungan keur ngapalkeun, Si Boncél sok ngaregepkeun, sarta sok nengetkeun pisan kana aksara-akasara. .. Kumpulan Cerpen Pasir Putih Pasir Laut Karya Putu Arya Thirtawirya | Dijual - New !! Novel Karya dongeng Sunda sireum jeung gajah. dongeng 

Ngaregepkeun Dongéng: Sireum Jeung Gajah

Diterbitkan pada Sunday, 12 October 2008 Pukul 14.40

ngaregepkeun Dongéng Baca galantangkeun ku salah saurang di hareupeun kelas dongéng di handap! sireum jeung gajah. Jaman baheula aya sireum keur ngarak rajana, ngaliwat kana alur jajalaneun gajah. Keur ramé ngarak, jol datang gajah. sireum nu sakitu keur . maaf saya g bisa bahasa sunda tp terimakasih telah membuat blog ini karena saya sedang ada tugas bahasa sunda tentang cerita fabe. Hatur Nuhun Pisan. Balas. Komentar oleh tatapakan on 

Obeh Zantoz: Belajar Untuk Berbahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 6 April 2010 Pukul 21.02

12.akhli mengusir gajah. Sarati. 12.akhli sunat. paraji sunat, tukang nyunatan. 13.akhli sembelih binatang peliharaan. jagal. aki aki éyang (bahasa halus). = kakek. akrab congah, loma. aksara aksara, hurup. = huruf. 1. ada aksara cerita carita, carios (bahasa halus). cerita direka. dongéng. cerita sejarah. babad. cermin eunteung. 1. bercermin. ngeunteung. 2. beri cermin. eunteungan. ceroboh sologoto. cerpén (cerita pendék) carpon (carita pondok) cerutu surutu.

Artikel Acil: Kamus Indonesia Sunda

Diterbitkan pada Monday, 23 July 2012 Pukul 14.00

Sato sok diaradu jeung baturna. . mengadu. ngadu. jamak2 ngaradu. . mengadukan. .. anak bébék. titit. anak buaya bocokok. - anak campuran. paranakan. anak dari cucu. buyut. anak gabus [Ophiocephalus striatus] boncél, kocolan, kokocolan. anak gagak kaak. anak gajah ménél. anak harimau aum, juag. anak ikan kebul, burayak. anak itik pitik, itik. - anak kakak alo. .. badan panas. harééng. badan pendek besar berisi. busekel, besekel. badan tinggi. jalugjug.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X