What's New?

naskah drama hayang kawin

Drama Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 February 2013 Pukul 15.09

Peutingna sobat Kabayan nyaeta Cenang jeung Nanang datang ka imah siKabayan,nu alesana hayang tepang jeung si Kabayan padahal mah ku sabab si Kabayan boga TV anyar,janteun manehna tiasa nonton TV gratis di imah si Kabayan. .. anu hayang manehna kapanggih teh nyaeta akmal. Manehna ninggalkeun akmal di taman. Akhirna akmal meratapi nasibna sabab kasalahanna jeung teu ngulangi kasalahanana. Drama Seni Budaya. Judul : “Hayang Kawin !!” Pemeran :.

Drama Sisindiran Berbahasa Sunda "hayang Sakola"

Diterbitkan pada Thursday, 13 November 2014 Pukul 17.20

Aya naon eteh.. nuju ngantos deui si urang mana tea? BUDAK : Itu teh.. si mamah tos janjian jeung kang toib banar toke tea. Nyai teh hayang sakola, Ih, mani geuleuh da si mamah. Kawin lagi simamah ku eh mau kawin lagi.

Naskah Drama Si Kabayan Hayang Usaha

Diterbitkan pada Wednesday, 9 January 2013 Pukul 20.13

BUBUKA KU JURU CATUR/NARATOR :Pamiarsa, Si Kabayan anu kakocap pinter tapi bodo, bodo tapi pinter, tina gunem caturna jeung Nyi Iteung meunang ilham. Seja usaha, neangan pangupa jiwa pikeun maraban 

Blog Popon Patonah: Naskah Drama Hayang Kawin

Diterbitkan pada Saturday, 10 May 2014 Pukul 6.52

Naskah Drama Hayang Kawin. Judul : “Hayang Kawin !!” Pemeran : Ahmad Andrie Agazi sebagai Maman (Anak kampung). dan Usro (Anak Alay di Kampus). Arnofil Arbi sebagai Dadang (Anak kampung). dan Unang (Anak 

Contoh Naskah Drama Singkat Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 14 April 2013 Pukul 0.56

Deden : “Hayang kawin…!!!” (Terlihat sedih) Untuk Lebih lengkapnya silahkan kalian mendownloadnya disini. CONTOH NASKAH DRAMA Untuk 10 Orang CONTOH NASKAH DRAMA BAHASA SUNDA Untuk 7 Orang.

Adegan 1

Diterbitkan pada Tuesday, 16 October 2012 Pukul 8.19

October 16, 2012 · by wbskbcimahi · in HaKaw (Hayang Kawin), Naskah Drama. ·. ADEGAN 1 : Suasana berawal dari AL & ENCUY, yang baru pulang sekolah. Tiba-tiba datang segerombolan orang yang sedang mengejar 

Ketika Pengakuan Jadi Belati

Diterbitkan pada Sunday, 29 January 2012 Pukul 3.24

NASKAH DRAMA SADURAN : Perkawinan PerakIn "Sastra". Written by Gosipsubang. January 28, 2012 at 8:24 pm. Posted in Sastra. Tagged with NASKAH TEATER. « Hayang kawin Deui ???? The End of Sisingaan : No more Colonialisme 

Naskah Drama Cindyrela

Diterbitkan pada Thursday, 26 May 2011 Pukul 13.00

Aji : hayang nyaho wae didinya. Elok : keur GALAU nya ? hihi. Aji : What ??GALAU ? (berubah raut wajah) eh enya ketang sigana mah Elok : kadieu geura, abdi gaduh pilem anyar. Caritana teh saeeeeeeeeeeee pisaaaaaaan. Aji : carita naon ? Elok : tonton babarengan weh yu.. Aji : hayu.. (iklan). Di ceritakeun aya hiji .. Ieu ge geus teu kuat hayang kawin (bari tuluy nyanyi lagu hayang kawin ). Ahmad: bet naha atuh nepi ka ayeuna silaing teh teu kawin kawin teh teu kawin kawin 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -