What's New?

naskah drama hayang kawin

Hayang Sakola

Diterbitkan pada Thursday, 13 November 2014 Pukul 10.20

Drama Sisindiran berbahasa Sunda "Hayang Sakola". HAYANG SAKOLA. (Zamzam Almubarok). INOH : ih geura ceu mani teu nyangka barudak urang geus tambah dewasa, nya. Kamana budak euceu nuluykeun sakolana? TINTE : Enya, nya. Mani tau karaos waktosteh nyerelek. Yeuh euceu gaduh pantun. Kacang hejo Nyai teh hayang sakola, Ih, mani geuleuh da si mamah. Kawin lagi simamah ku eh mau kawin lagi. Jol kang toyib datang bari ngahaleuang.

Naskah Drama Si Kabayan Hayang Usaha

Diterbitkan pada Wednesday, 9 January 2013 Pukul 13.13

BUBUKA KU JURU CATUR/NARATOR :Pamiarsa, Si Kabayan anu kakocap pinter tapi bodo, bodo tapi pinter, tina gunem caturna jeung Nyi Iteung meunang ilham. Seja usaha, neangan pangupa jiwa pikeun maraban 

Drama Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 February 2013 Pukul 8.09

Peutingna sobat Kabayan nyaeta Cenang jeung Nanang datang ka imah siKabayan,nu alesana hayang tepang jeung si Kabayan padahal mah ku sabab si Kabayan boga TV anyar,janteun manehna tiasa nonton TV gratis di imah si Kabayan. .. anu hayang manehna kapanggih teh nyaeta akmal. Manehna ninggalkeun akmal di taman. Akhirna akmal meratapi nasibna sabab kasalahanna jeung teu ngulangi kasalahanana. Drama Seni Budaya. Judul : “Hayang Kawin !!” Pemeran :.

Blog Popon Patonah: Naskah Drama Hayang Kawin

Diterbitkan pada Friday, 9 May 2014 Pukul 23.52

Naskah Drama Hayang Kawin. Judul : “Hayang Kawin !!” Pemeran : Ahmad Andrie Agazi sebagai Maman (Anak kampung). dan Usro (Anak Alay di Kampus). Arnofil Arbi sebagai Dadang (Anak kampung). dan Unang (Anak 

Naskah Drama Cindyrela

Diterbitkan pada Thursday, 26 May 2011 Pukul 6.00

Aji : hayang nyaho wae didinya. Elok : keur GALAU nya ? hihi. Aji : What ??GALAU ? (berubah raut wajah) eh enya ketang sigana mah Elok : kadieu geura, abdi gaduh pilem anyar. Caritana teh saeeeeeeeeeeee pisaaaaaaan. Aji : carita naon ? Elok : tonton babarengan weh yu.. Aji : hayu.. (iklan). Di ceritakeun aya hiji .. Ieu ge geus teu kuat hayang kawin (bari tuluy nyanyi lagu hayang kawin ). Ahmad: bet naha atuh nepi ka ayeuna silaing teh teu kawin kawin teh teu kawin kawin 

Adegan 1

Diterbitkan pada Tuesday, 16 October 2012 Pukul 1.19

October 16, 2012 · by wbskbcimahi · in HaKaw (Hayang Kawin), Naskah Drama. ·. ADEGAN 1 : Suasana berawal dari AL & ENCUY, yang baru pulang sekolah. Tiba-tiba datang segerombolan orang yang sedang mengejar 

Naskah Drama Sunda Populer

Diterbitkan pada Saturday, 2 May 2015 Pukul 14.51

Berikut ini adalah naskah drama sunda fenomenal karya Dhipa Galuh Purba yang berjudul Pajaratan Cinta. Adegan I Naha anjeun kalah kawin ka batur? Ari anjeun .. Basa uing hayang kawin ka manéhna, puasa mutihna ogé 41 poé…”.

Ketika Pengakuan Jadi Belati

Diterbitkan pada Saturday, 28 January 2012 Pukul 20.24

NASKAH DRAMA SADURAN : Perkawinan PerakIn "Sastra". Written by Gosipsubang. January 28, 2012 at 8:24 pm. Posted in Sastra. Tagged with NASKAH TEATER. « Hayang kawin Deui ???? The End of Sisingaan : No more Colonialisme 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -