What's New?

naskah drama hayang kawin

Drama Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 February 2013 Pukul 8.09

Peutingna sobat Kabayan nyaeta Cenang jeung Nanang datang ka imah siKabayan,nu alesana hayang tepang jeung si Kabayan padahal mah ku sabab si Kabayan boga TV anyar,janteun manehna tiasa nonton TV gratis di imah si Kabayan. .. anu hayang manehna kapanggih teh nyaeta akmal. Manehna ninggalkeun akmal di taman. Akhirna akmal meratapi nasibna sabab kasalahanna jeung teu ngulangi kasalahanana. Drama Seni Budaya. Judul : “Hayang Kawin !!” Pemeran :.

Contoh Naskah Drama Singkat Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 13 April 2013 Pukul 17.56

Deden : “Hayang kawin…!!!” (Terlihat sedih) Untuk Lebih lengkapnya silahkan kalian mendownloadnya disini. CONTOH NASKAH DRAMA Untuk 10 Orang CONTOH NASKAH DRAMA BAHASA SUNDA Untuk 7 Orang.

Adegan 1

Diterbitkan pada Tuesday, 16 October 2012 Pukul 1.19

October 16, 2012 · by wbskbcimahi · in HaKaw (Hayang Kawin), Naskah Drama. ·. ADEGAN 1 : Suasana berawal dari AL & ENCUY, yang baru pulang sekolah. Tiba-tiba datang segerombolan orang yang sedang mengejar 

Naskah Drama Cindyrela

Diterbitkan pada Thursday, 26 May 2011 Pukul 6.00

naskah drama cindyrela. No comments. BABAK 1. Aji : la la la la la Elok : keur naon hey? Aji : hayang nyaho wae didinya. Elok : keur GALAU nya ? hihi. Aji : What ??GALAU ? (berubah raut wajah) eh enya ketang sigana mah Elok : kadieu geura, abdi gaduh pilem anyar. Caritana teh saeeeeeeeeeeee pisaaaaaaan .. Ieu ge geus teu kuat hayang kawin (bari tuluy nyanyi lagu hayang kawin ). Ahmad: bet naha atuh nepi ka ayeuna silaing teh teu kawin kawin teh teu kawin kawin?

Blog Popon Patonah: Naskah Drama Hayang Kawin

Diterbitkan pada Friday, 9 May 2014 Pukul 23.52

Naskah Drama Hayang Kawin. Judul : “Hayang Kawin !!” Pemeran : Ahmad Andrie Agazi sebagai Maman (Anak kampung). dan Usro (Anak Alay di Kampus). Arnofil Arbi sebagai Dadang (Anak kampung). dan Unang (Anak 

Contoh Naskah Drama Pendek

Diterbitkan pada Monday, 24 March 2014 Pukul 9.12

Contoh Naskah Drama Pendek “Kesalahpahaman” 5 Orang Laki-laki. Muhammad Dzulfiqar Él-Haddadi Blogspot™ Free Islamic Blogger Template.

Tikus Kampung Online: Contoh Drama Longser Basa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 8 November 2013 Pukul 5.17

Naon kasalahan abdi make nepika kawin deui…… (semu sedih bari neteskeun cai panon)”. Raja :”anjeun nyaraho yen kasalahan anjeun belah mana….?? Kaula hayang meunang pamajikan anu pinter masak eta anu ku 

Naskah Drama Si Kabayan Hayang Usaha

Diterbitkan pada Wednesday, 9 January 2013 Pukul 13.13

BUBUKA KU JURU CATUR/NARATOR :Pamiarsa, Si Kabayan anu kakocap pinter tapi bodo, bodo tapi pinter, tina gunem caturna jeung Nyi Iteung meunang ilham. Seja usaha, neangan pangupa jiwa pikeun maraban 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -