memek tembam

Blogger

Diterbitkan pada Sunday, 5 May 2013 Pukul 2.30

Content Warning. Some readers of this blog have contacted Google because they believe this blog's content is objectionable. In general, Google does not review nor do we endorse the content of this or any blog. For more information about 

Ilham Hati Aisy Nasiha: Bila Budak Tembam Keluar Jalan-jalan

Diterbitkan pada Wednesday, 21 November 2012 Pukul 13.30

Nazif memang jadi tumpuan orang yang dijumpainya. Setakat sebelum ni, memang ramai yang tegur dia tembam dan geram nak cubit pipi dia. Malah saudara mara yang terdekat memang ramai yang cubit pipi dia. Adik saya 

Deep In My Heart

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 20.53

Ishhh *dengan memek muka yang menjengkelkan* Kami : Well Hello! Kami main sampah?? HAHA so funny lah cikgu ni. Cikgu belum tengok lagi kami main sampah betul-2. Cikgu ingat kami ni budak-2 lagi ke nak main 

Gambar Bayi Lelaki Jue Aziz Yangel Dan Tembam...

Diterbitkan pada Thursday, 12 September 2013 Pukul 12.48

Gambar bayi lelaki Jue Aziz yangel dan tembam - Kali terakhir nama Jue Aziz menjadi bualan hangat peminat ialah ketika beliau dikaitkan bercinta dengan bekas suami Rita Rudaini, Aidil Zaquan beberapa bulan lalu, 

Ciput Maroko Anti Tembem Terbaru

Diterbitkan pada Wednesday, 10 October 2012 Pukul 7.40

Dalaman Maroko yang menutup leher dan didesain untuk dapat menyamarkan pipi yang cubby biasa disebut sebagai ciput maroko anti tembem.

Gadis Si Pipi Tembam: Lenguh Tangan & Kaki Miss

Diterbitkan pada Monday, 7 June 2010 Pukul 19.37

Ada sapa2 pndai mngurut x? Meh urut tgn & kaki Miss nie.Lenguh gila. Nie suma bpnca dri kjadian klmarin la. Meh tok nk crta kt hmpa suma. Klmarin, pas rhat pagi 2Miss & K.Chik Nana msuk opis. Msa 2 hjn lebat sgt.

Ben Ashaari: Qhaliff Dah Pandai Buat Memek Muka ?

Diterbitkan pada Friday, 27 April 2012 Pukul 6.00

tembam .. Tu yang aku nampak muka dia makin naik setiap kali aku berchat webcam sambil berbincang dengan Qhaliff mengenai masa depan dia .. Huh.. Puas aku tanya , dia cuma jawab .. huwaaaa .. Tensen tul .. Hari ni 

Cinta Itu Harum Semerbak Mewangi

Diterbitkan pada Monday, 26 September 2011 Pukul 22.24

Keyword: memek harum, macam macam memek, macam-macam hikayat, macam2 memek, macam-macam memek, macam macam hikayat, macam memek, macam-macam judul cerita hikayat, memek tembem harum, 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X