mantra pelet kembang kantil

Mantra Pelet Kembang Kantil

Diterbitkan pada Wednesday, 27 August 2014 Pukul 10.11

mantra; Siro kang tak puji. Nglangkahi kantil melati. Melua kanti mbuka ati. Kang dadi kersaku. Gelemo tak tresnani. Ngimbangono ing jero ati. Jabang bayine (sebut nama sasaran) CARALAKU; Siapkan 2 buah kembang kantil,kain moriĀ 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X