What's New?

macam macam judul dongeng sakadang monyet jeung kuya

Kumpulan Dongeng

Diterbitkan pada Friday, 26 April 2013 Pukul 14.30

admin ArenaBerbagi.Com bisa mengumpulkan beberapa Kumpulan Dongeng yang sangat menarik untuk kalian pecinta dongeng atau hanya untuk koleksi bacaan dongeng buat penghantar sebelum tidur anak anak. Adapun Judul Kumpulan Dongeng yang sudah ada diantara sebagai berikut. Peucang jeung Buhaya | Dongeng Bahasa Sunda Peucang jeung Buhaya - Jaman baheula di hiji leuweung, wanci tengah poe ereng-erengan, sakur sasa Kumpulan Dongeng 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyét Maling Cabé...

Diterbitkan pada Friday, 28 March 2008 Pukul 21.31

Sakadang Monyét, dagoan!” Sakadang Kuya ngagorowok ménta tulung. Tapi Sakadang Monyét teu maliré, teu ngalieuk-ngalieuk acan, terus lumpat gagalacangan dina tangkal kai. Ari Sakadang Kuya, puguh da teu bisa lumpat, leumpang ngadédod baé. Kerewek baé ditéwak ku Bapa Tani. “Beunang ayeuna mah nu This entry was posted on Maret 28, 2008 at 2:31 pm and is filed under Dongeng. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 

Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang...

Diterbitkan pada Friday, 6 February 2015 Pukul 23.45

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak Cau - Kebanyakan dongeng bahasa sunda mengambil tema binatang atau dalam bahasa sunda berarti sasatoan. Ada dongeng bahasa sunda yang bercerita tentang kura-kura atau dalam 

Usps And Moving » Blog Archive » Dongeng Monyet Dan...

Diterbitkan pada Saturday, 13 July 2013 Pukul 2.32

Rakyat Nusantara, Humor Segar dan Dongeng-dongeng. Cerita Asli : Sakadang Monyet jeung Sakadang Kuya Judul : Serial Dongeng Ayah - Onyet dan Uya (Seuhah Latalata) Pendongeng : Eep S. Maqdir feat Rahma dan

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Klasik...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 9.44

PEUCANG JEUNG ORAY HEJO Nu sirik ka Sakadang Peucang pedah kapake ku sasatoan di leuweung lain ukur maung,tapi sato leutik ge aya nyaeta oray hejo. Waktu peucang keur nyatuan di tegal ujug-ujug kecok we dipacok sukuna nepi 

Dongeng Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet

Diterbitkan pada Sunday, 15 December 2013 Pukul 13.48

Ditanya ku Sakadang Monyet,"Sakadang Kuya,maneh teh keur ngahadar naon? Cik kami menta!" Tembal Sakadang Kuya,"ah, ulah ngaganggu,kami teh keur ngeunah ngadahar buah loa paparin ti Dewata.Kakara kami mah barang dahar 

Kuya Ngagandong Imahna

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.46

Nah ti haritamah imah sakadang Kuya teh sok dibabawa bae, digagandong. Rincian Dongeng: - Judulna : Kuya Ngagandong Imahna - Bahasana : Kasar - Palakuna : Sakadang Kuya jeung sakadang Monyet

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Sunday, 7 April 2013 Pukul 3.15

dongeng dan pastinya urang sunda. Simak oge macam macam majas dalam bahasa indonesia. . Kacaritaheun sakadang monyet jeung sakadang kuya keur sarare disisi hutan deukeut walungan, dina tangkal kiara. Sakadang kuya mah sare dihandap disela-sela akar, ari sakadang monyet mah sare dina dahan anu panghandapna, teu pajauh. maksud teh ngameh bisa bari ngobrol memeh sare, atawa bisa silih geuingkeun bisi aya nanaon. Dug weh duanana sare mani tibra.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.