What's New?

macam macam judul dongeng sakadang monyet jeung kuya

Kumpulan Carpon Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 9.27

Rincian Dongeng: Judulna : Kuya Ngagandong Imahna Bahasana : Kasar Palakuna : Sakadang Kuya jeung sakadang Monyet Watek palakuna : Sakadang Kuya : Getol daek digawe, gampang putus asa an, te kuat kena musibah. Sakadang Monyet : Daek babantu jeung mere saran Conto Naskah Drama Bahasa Sunda 8 Urang Judul Drama : KALEUNGITAN DOMPET Pamaén : Dhea Syifa Shafira = Murid Dwimata Te Contoh Biantara (Pidato) Paturay Tineung Bahasa 

Kumpulan Dongeng

Diterbitkan pada Friday, 26 April 2013 Pukul 7.30

Com bisa mengumpulkan beberapa Kumpulan Dongeng yang sangat menarik untuk kalian pecinta dongeng atau hanya untuk koleksi bacaan dongeng buat penghantar sebelum tidur anak anak. Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak Cau · Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayan Bagian 2 · Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayan Bagian 1 · Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Bagian 2 · Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda 

Just Sharing

Diterbitkan pada Tuesday, 18 November 2014 Pukul 7.41

Rincian Dongeng: Judulna : Kuya Ngagandong Imahna Bahasana : Kasar Palakuna : Sakadang Kuya jeung sakadang Monyet Watek palakuna : Sakadang Kuya : Getol daek digawe, gampang putus asa an, te kuat kena musibah. .. “Ya benar, aku Audra!” Dia memang Audra, mantanku. Oh, takdir macam apakah ini? Secara reflek, Tari langsung memeluk Audra dan …………… “Tar,Aku sayang kamu!” “Aku juga Dra, aku sayang kamu!” Unsur Intrinsik 1.

Sakadang Kuya Silihduruk Jeung Maung

Diterbitkan pada Thursday, 31 July 2008 Pukul 11.40

Dongeng Uing. Dongeng, carita rayat, jeung lian ti eta beunang ngumpulkeun, nyalin, jeung nyusun jisim uing ceuk Sakadang Maung, ngomongna angger bedas dibarung ku ngagerem sagala. “Ti kamari aing can baranghakan. Lumayan kuya kolot ogé!” “Sabar, Sakadang Maung, sabar,” ceuk Sakadang Kuya, ngomongna leuleuy, “Lamun mémang geus waktuna jadi hakaneun anjeun, uing mah rido. Katambah uing sorangan geus kolot, geus bosen hirup.

Dongeng Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet

Diterbitkan pada Sunday, 15 December 2013 Pukul 6.48

Ditanya ku Sakadang Monyet,"Sakadang Kuya,maneh teh keur ngahadar naon? Cik kami menta!" Tembal Sakadang Kuya,"ah, ulah ngaganggu,kami teh keur ngeunah ngadahar buah loa paparin ti Dewata.Kakara kami mah barang dahar 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Saturday, 6 April 2013 Pukul 20.15

Simak oge macam macam majas dalam bahasa indonesia. Update!! Baca juga Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayan ada Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayang Ngala Roay, Si Kabayan Ngala Tutut, Si Kabayan Ngadeupaan Lincar. Dan Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Lucu Si Kabayan 2 ada Dongeng Si Kabayan . Sakadang Kuya jeung Sakadang Monyet Ngala Nangka Kacaritaheun sakadang monyet jeung sakadang kuya keur sarare disisi hutan deukeut 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Ngala...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 14.21

PEUTINGNA dua sobat anyar téh sararé di sisi leuwi, dina tangkal kiara. Sakadang Monyét saré dina dahan anu panghandapna. Ari Sakadang Kuya saré dina sela-sela akar kiara. Henteu pajauh. Maksudna sangkan bisa 

Dhinna Liezantica: Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa...

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 9.04

Contona dongeng-dongeng sakadang Kuya jeung sakadang Monyet atawa dongeng-dongeng sakadang Peucang. b. Dongeng sasakala (legénda) nyaéta dongéng anu eusina nyaritakeun asal muasalna kajadian hiji 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -