What's New?

macam macam judul dongeng sakadang monyet jeung kuya

Dongeng Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet

Diterbitkan pada Sunday, 15 December 2013 Pukul 13.48

Ditanya ku Sakadang Monyet,"Sakadang Kuya,maneh teh keur ngahadar naon? Cik kami menta!" Tembal Sakadang Kuya,"ah, ulah ngaganggu,kami teh keur ngeunah ngadahar buah loa paparin ti Dewata.Kakara kami mah barang dahar 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 26 March 2015 Pukul 12.14

C. Dongeng Fabel. Sakadang kuya jeung monyet. Isuk-isuk sakadang kuya moyan di sisi leuwi. Keur kitu torojol sobatna nya éta Sakadang Monyét. “Sakadang Kuya!” Sakadang Monyét ngageroan. “Kuk!” Témbal Sakadang Kuya. “Sakadang 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Klasik...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 9.44

PEUCANG JEUNG ORAY HEJO Nu sirik ka Sakadang Peucang pedah kapake ku sasatoan di leuweung lain ukur maung,tapi sato leutik ge aya nyaeta oray hejo. Waktu peucang keur nyatuan di tegal ujug-ujug kecok we dipacok sukuna nepi 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Sunday, 7 April 2013 Pukul 3.15

Simak oge macam macam majas dalam bahasa indonesia. Update!! Baca juga Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayan ada Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayang Ngala Roay, Si Kabayan Ngala Tutut, Si Kabayan Ngadeupaan Lincar. Dan Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Lucu Si Kabayan 2 ada Dongeng Si Kabayan . Sakadang Kuya jeung Sakadang Monyet Ngala Nangka Kacaritaheun sakadang monyet jeung sakadang kuya keur sarare disisi hutan deukeut 

Sakadang Kuya Silihduruk Jeung Maung

Diterbitkan pada Thursday, 31 July 2008 Pukul 18.40

Dongeng Uing. Dongeng, carita rayat, jeung lian ti eta beunang ngumpulkeun, nyalin, jeung nyusun jisim uing ceuk Sakadang Maung, ngomongna angger bedas dibarung ku ngagerem sagala. “Ti kamari aing can baranghakan. Lumayan kuya kolot ogé!” “Sabar, Sakadang Maung, sabar,” ceuk Sakadang Kuya, ngomongna leuleuy, “Lamun mémang geus waktuna jadi hakaneun anjeun, uing mah rido. Katambah uing sorangan geus kolot, geus bosen hirup.

Dongeng Sakadang Kuya

Diterbitkan pada Thursday, 28 March 2013 Pukul 1.24

Cerita Asli : Sakadang Monyet jeung Sakadang Kuya Judul : Serial Dongeng Ayah – Onyet dan Uya (Seuhah Latalata) Pendongeng : Eep S. Maqdir feat Rahma dan. S AKADANG Kuya kacida hanjelueunana, lantaran 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda |sakadang...

Diterbitkan pada Saturday, 1 June 2013 Pukul 9.37

Dongeng Sunda Sakadang Monyet Jeung Penyu. Di hiji basisir aya hiji penyu keur ulin Monyet teh gancang turun nyampeurkeun ka penyu nu keur roroesan. barang datang ka dinya monyet naya,'Sampean teh kuya nya!' ' Lain kaula mah penyu' ' Enya tapi Kacaritakeun monyet nu keur ulin tadi,ajleng-ajlengan dina dahan. barang ngajleng kana dahan garing,dodorokdok dahan teh peunggas,koleang pluk murag jeung monyetna ka leuwi. Monyet gogorowokan menta tulung.

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Fabel...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 10.22

PEUCANG JEUNG GAJAH Sanajan Sakadang Peucang sato bageur sok tutulung ka batur,tapi ari geus nepi kana waktuna cilaka mah teu bisa kumaha,cilaka we. Sakali mangsa duka kumaha asalna,peucang tigebrus kana cubluk. Henteu 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -