What's New?

macam macam judul dongeng sakadang monyet jeung kuya

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Sunday, 7 April 2013 Pukul 3.15

dongeng dan pastinya urang sunda. Simak oge macam macam majas dalam bahasa indonesia. . Kacaritaheun sakadang monyet jeung sakadang kuya keur sarare disisi hutan deukeut walungan, dina tangkal kiara. Sakadang kuya mah sare dihandap disela-sela akar, ari sakadang monyet mah sare dina dahan anu panghandapna, teu pajauh. maksud teh ngameh bisa bari ngobrol memeh sare, atawa bisa silih geuingkeun bisi aya nanaon. Dug weh duanana sare mani tibra.

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyét Maling Cabé...

Diterbitkan pada Friday, 28 March 2008 Pukul 21.31

Sakadang Monyét, dagoan!” Sakadang Kuya ngagorowok ménta tulung. Tapi Sakadang Monyét teu maliré, teu ngalieuk-ngalieuk acan, terus lumpat gagalacangan dina tangkal kai. Ari Sakadang Kuya, puguh da teu bisa lumpat, leumpang ngadédod baé. Kerewek baé ditéwak ku Bapa Tani. “Beunang ayeuna . Teh, dupi dongeng manuk nu nyaranyi di leuweung ( hilap deui judulna ) tos pernah diposting? Nu kieu geuning…sangirik-irik…kijing… dan seterusnya.

Usps And Moving » Blog Archive » Dongeng Monyet Dan...

Diterbitkan pada Saturday, 13 July 2013 Pukul 2.32

Rakyat Nusantara, Humor Segar dan Dongeng-dongeng. Cerita Asli : Sakadang Monyet jeung Sakadang Kuya Judul : Serial Dongeng Ayah - Onyet dan Uya (Seuhah Latalata) Pendongeng : Eep S. Maqdir feat Rahma dan

Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang...

Diterbitkan pada Friday, 6 February 2015 Pukul 23.45

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak Cau - Kebanyakan dongeng bahasa sunda mengambil tema binatang atau dalam bahasa sunda berarti sasatoan. Ada dongeng bahasa sunda yang bercerita tentang kura-kura atau dalam 

Kuya Ngagandong Imahna

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.46

Nah ti haritamah imah sakadang Kuya teh sok dibabawa bae, digagandong. Rincian Dongeng: - Judulna : Kuya Ngagandong Imahna - Bahasana : Kasar - Palakuna : Sakadang Kuya jeung sakadang Monyet

Dongeng Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet

Diterbitkan pada Sunday, 15 December 2013 Pukul 13.48

Ditanya ku Sakadang Monyet,"Sakadang Kuya,maneh teh keur ngahadar naon? Cik kami menta!" Tembal Sakadang Kuya,"ah, ulah ngaganggu,kami teh keur ngeunah ngadahar buah loa paparin ti Dewata.Kakara kami mah barang dahar 

Dongeng Sakadang Kuya

Diterbitkan pada Thursday, 28 March 2013 Pukul 1.24

Cerita Asli : Sakadang Monyet jeung Sakadang Kuya Judul : Serial Dongeng Ayah – Onyet dan Uya (Seuhah Latalata) Pendongeng : Eep S. Maqdir feat Rahma dan. S AKADANG Kuya kacida hanjelueunana, lantaran 

Sakadang Kuya Silihduruk Jeung Maung

Diterbitkan pada Thursday, 31 July 2008 Pukul 18.40

Dongeng Uing. Dongeng, carita rayat, jeung lian ti eta beunang ngumpulkeun, nyalin, jeung nyusun jisim uing ceuk Sakadang Maung, ngomongna angger bedas dibarung ku ngagerem sagala. “Ti kamari aing can baranghakan. Lumayan kuya kolot ogé!” “Sabar, Sakadang Maung, sabar,” ceuk Sakadang Kuya, ngomongna leuleuy, “Lamun mémang geus waktuna jadi hakaneun anjeun, uing mah rido. Katambah uing sorangan geus kolot, geus bosen hirup.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -