What's New?

kumpulan dongeng parabel bahasa sunda

Dongéng

Diterbitkan pada Monday, 1 February 2016 Pukul 11.49

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -