What's New?

kumpulan dongeng parabel bahasa sunda

Dongéng Wikipédia

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 4.22

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh . Contoh dongeng, contoh dongeng sage, contoh dongeng narrative bahasa inggris, contoh dongeng bahasa indonesia, contoh dongeng parabel basa sunda, Pendongeng indonesiashare the knownledgeSour….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -