kumpulan dongeng basa sunda kabayan

Contoh Buat Makalah T.i.k

Diterbitkan pada Sunday, 10 November 2013 Pukul 12.45

CONTOH dongeng BAHASA sunda. CONTOH dongeng BAHASA sunda dongeng Bahasa sunda " Si kabayan Dicukur" si kabayan teh kandulan pisan. ari kandulan teh jahe= spoof text. Spoof Text A. Definition of 

Pendidikan: Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 6 August 2013 Pukul 13.30

dongeng Bahasa sunda " Si kabayan Dicukur" si kabayan teh kandulan pisan. ari kandulan teh jahe=jago he-es (beuki sare), teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. sakali mangsa si kabayan teh di cukur. di cukurna 

Cerita Atau Dongeng Basa Sunda "kabayan Hese Move On"

Diterbitkan pada Wednesday, 19 February 2014 Pukul 20.07

Cerita atau dongeng basa sunda "kabayan hese move on". 05.07. kabayan Hese Move On Hese Move On Tandana Jodoh, kabayan jeung iteung cintana moal Pudar. Oleh : Ina amalia. Dina Hiji poe kabayan jeung nyi iteung pasea gara gara 

Contoh Dongeng Bahasa Sunda, Sikabayan Ngadeupaan...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 15.49

Contoh dongeng bahasa sunda, sikabayan ngadeupaan lincar. Si kabayan jalma miskin taya kaboga. Di sakampung éta mah pangmalaratna baé meureun. Imahna teu béda ti saung butut. Ari pagawéanana, kitu wé buburuh ngoréd.

Dongeng Bahasa Sunda " Si Kabayan Dicukur...

Diterbitkan pada Sunday, 21 October 2012 Pukul 3.17

dongeng Bahasa sunda " Si kabayan Dicukur" si kabayan teh kandulan pisan. ari kandulan teh jahe=jago he-es (beuki sare), teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. sakali mangsa si kabayan teh di cukur. di cukurna 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda ( Si Kabayan Hayang...

Diterbitkan pada Sunday, 9 February 2014 Pukul 16.38

Nyi Iteung keur nyusuan anakna di enggon. Keur kitu torojol salakina, si kabayan. Gek diuk gigireun pamajikanana nu masih keneh nyusuan. Teu disangka ana jeletot teh bujur anakna nu keur nyusu tea diciwit ku si kabayan, satarikna.

Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayan Ngala Nangka...

Diterbitkan pada Tuesday, 29 January 2013 Pukul 13.23

Si kabayan dititah ngala nangka ku mitohana. “Nu kolot ngala nangka téh, kabayan!” Ceuk mitohana. Kencling Si kabayan ka kebon, nyorén bedog rék ngala nangka. Barang nepi ka kebon, Si kabayan alak-ilik kana tangkal nangka.

Si Kabayan, Identitas Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 16 February 2011 Pukul 18.49

Seperti halnya di daerah dan negara lain, di daerah sunda banyak sekali dongeng yang sangat menarik yang ditulis maupun diceritakan dalam bahasa sunda atau basa sunda. Sebenarnya, dongeng lebih condong pada 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X