What's New?

kumpulan dongeng basa sunda kabayan

Dongéng Wikipédia

Diterbitkan pada Thursday, 23 November 2017 Pukul 12.45

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -