What's New?

kumpulan dongeng basa sunda kabayan

Cerita Atau Dongeng Basa Sunda "kabayan Hese Move On"

Diterbitkan pada Wednesday, 19 February 2014 Pukul 20.07

Dina Hiji poe kabayan jeung nyi iteung pasea gara gara kabayanna boga deui kabogoh, nyi iteung nyeri hate, Nyi iteung ges boga niat bade mutuskeun kabayan, kabayan teu rela pisah jeung nyi iteung, nyi iteung keukeuh hayang 

Dongeng Sunda ( Si Kabayan Ngala Nangka)

Diterbitkan pada Sunday, 9 February 2014 Pukul 17.30

Kuda Hade Budi. Siluman. Siluman. Dongeng Gagak Jadi Hideung. Dongeng Gagak Jadi Hideung. Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda ( Si Kabayan Hayang Nyusu ). Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda ( Si Kabayan Hayang Nyusu ) 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda ( Si Kabayan Hayang...

Diterbitkan pada Sunday, 9 February 2014 Pukul 16.38

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda ( Si Kabayan Hayang Nyusu ). Posted by : ravi putra tama ruslan Minggu, 09 Februari 2014. SI KABAYAN HAYANG NYUSU. Nyi Iteung keur nyusuan anakna di enggon. Keur kitu torojol salakina, 

Si Kabayan, Identitas Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 16 February 2011 Pukul 18.49

Dongeng basa Sunda yang paling fenomenal adalah cerita Si Kabayan. Dongeng Si Kabayan termasuk dalam jenis dongeng lelucon. Setiap orang Sunda pasti pernah mendengar dongeng Si Kabayan atau setidaknya 

Kumpulan Dongeng Lucu Si Kabayan

Diterbitkan pada Tuesday, 11 November 2014 Pukul 5.39

lucu · dongeng si kabayan · Home » dongeng si Kabayan » kumpulan dongeng lucu si Kabayan Cerita-cerita lucu mengenai Kabayan di masyarakat Sunda dituturkan turun temurun secara lisan sejak abad ke-19 sampai sekarang. Seluruh cerita Kabayan juga . Si Kabayan keuheuleun pisan sabab sarena kaganggu ku sora tukang cukur, nu sakapeung sok ngagerem nurutan sora buta atawa ngajerit nurutan sora Dewi Sinta basa dipaling ku Rahwana. Antukna si Kabayan 

Contoh Dongeng Bahasa Sunda, Sikabayan Ngadeupaan...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 15.49

Contoh dongeng bahasa sunda, sikabayan ngadeupaan lincar. Si Kabayan jalma miskin taya kaboga. Di sakampung éta mah pangmalaratna baé meureun. Imahna teu béda ti saung butut. Ari pagawéanana, kitu wé buburuh ngoréd.

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Sunday, 7 April 2013 Pukul 3.15

Baca juga Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayan ada Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayang Ngala Roay, Si Kabayan Ngala Tutut, Si Kabayan Ngadeupaan Lincar. Dan Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Lucu Si Kabayan 2 ada 

[dongeng Bahasa Sunda] Si Kabayan Dicukur

Diterbitkan pada Saturday, 20 July 2013 Pukul 11.00

Si Kabayan teh kandulan pisan. Ari kandulan teh jahe alias jago he-es (beuki sare). Teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. Sakali mangsa si Kabayan teh dicukur. Dicukurna handapeun tangkal gede di sisi 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -