kumpulan dongeng basa sunda kabayan

Dongeng Bahasa Sunda " Si Kabayan Dicukur"

Diterbitkan pada Friday, 28 June 2013 Pukul 18.46

dongeng Bahasa sunda " Si kabayan Dicukur" si kabayan teh kandulan pisan. ari kandulan teh jahe=jago he-es (beuki sare), teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. sakali mangsa si kabayan teh di cukur. di 

Pendidikan: Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 6 August 2013 Pukul 13.30

dongeng Bahasa sunda " Si kabayan Dicukur" si kabayan teh kandulan pisan. ari kandulan teh jahe=jago he-es (beuki sare), teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. sakali mangsa si kabayan teh di cukur. di cukurna 

Dongeng Sunda: Si Kabayan Moro Uncal

Diterbitkan pada Thursday, 22 August 2013 Pukul 14.33

Isuk kénéh Si kabayan jeung mitohana geus harudang, lantaran poé éta rayahat rék moro uncal. Urang kampung dongeng sunda: Si kabayan Moro Uncal (Tina Gapura basa Jilid 2, Karya Drs. Hidayat Suryalaga, spk.) 

Dongeng Sunda Si Kabayan Jeung Si Iteung Kumisan

Diterbitkan pada Saturday, 21 September 2013 Pukul 13.14

Isuk-isuk keneh Nyi Iteung jeung Si kabayan geus gor-gar parasea. kumpulan Bobodoran sunda klik nu ieu >> *** kumpulan dongeng sunda Si kabayan klik nu ieu >> . Buku Pelajaran Bahasa sunda Pamekar basa.

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda ( Si Kabayan Hayang...

Diterbitkan pada Sunday, 9 February 2014 Pukul 15.44

kumpulan dongeng Bahasa sunda ( Si kabayan Hayang Nyusu ). Posted by : ravi putra tama ruslan Minggu, 09 Februari 2014. SI kabayan HAYANG NYUSU. Nyi Iteung keur nyusuan anakna di enggon. Keur kitu torojol salakina, 

Si Kabayan Ngala Tutut « Rohang Kalam Jeung Daluang

Diterbitkan pada Tuesday, 26 February 2008 Pukul 11.56

Si kabayan Ngala Tutut benten versi sareng di na buku Pangajaran basa sunda SD Kelas 2 nu ku sim kuring diaos. Teu bosen-bosen da maos carita teh abdy nyhunken dongeng sunda atuh piken pancen sakola ? Waler 

Contoh Buat Makalah T.i.k

Diterbitkan pada Sunday, 10 November 2013 Pukul 12.45

CONTOH dongeng BAHASA sunda. CONTOH dongeng BAHASA sunda dongeng Bahasa sunda " Si kabayan Dicukur" si kabayan teh kandulan pisan. ari kandulan teh jahe= spoof text. Spoof Text A. Definition of 

Si Kabayan, Identitas Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 16 February 2011 Pukul 18.49

Seperti halnya di daerah dan negara lain, di daerah sunda banyak sekali dongeng yang sangat menarik yang ditulis maupun diceritakan dalam bahasa sunda atau basa sunda. Sebenarnya, dongeng lebih condong pada 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X