kumpulan carpon sunda singkat

Carpon Sunda : "kereteg Hate"

Diterbitkan pada Sunday, 15 May 2011 Pukul 18.37

carpon sunda : "Kereteg Hate", Asahlah | Bank Of Science, carpon sunda : "Kereteg Hate" meja “Nisaaaaa….kerjakeun soal dihareup, ngalamun wae” kuring reuwas, katempo dosen kuring geus nangtung hareupeun kuring bari melak cangkeng, kuring karek nyadar yen tadi kuring keur ulin ka hayalan jaman baheula basa kuring SMA, ayeuna kuring geus jadi panulis, 3 novel jeung 1 kumpulan carpon kuring geus di publikasikeun jeung meunang respon anu alus ti masarakat.

Carpon Nguseup

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.48

Contoh Contoh carpon Bahasa / Basa sunda Ku Mamat Sasmita Anu Judulna Nguseup.

7 Contoh Carpon Bahasa

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 21.45

Ceurikna bedah sapisan. Girimis mah duka iraha raatna. (Dicutat tina kumpulan carpon Mini sunda: “Ti Pulpen tepi ka Pajaratan Cinta”, diterbitkeun ku Lembaga Kabudayaan Mekar Parahyangan, Klub Pecinta Sastra Bandung, jeung PT Kiblat Buku Utama, 2002) .. kumpulan carpon singkat HAYAM KONGKORONGOK SUBUH Kacaritakeun jaman baheula aya oray naga geus lila ngalamun hayang nyaba ka kahiyangan Contoh Visi, Misi, Motivasi, Motto Dan Program Calon 

Kumpulan Carpon Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 16.27

Ari jadi jalma teh kudu getol daekan, ulet, usaha lamun hayang bog amah kos sakadang Oray Sanca. Ulah jiga Gagak baong, haying ngenah doing embung gawe. kumpulan carpon singkat. SELAT sunda JEUNG GUNUNG KRAKATAU.

Carpon Bahasa Sunda Singkat

Diterbitkan pada Friday, 21 March 2014 Pukul 15.32

carpon Bahasa sunda singkat - Info Terbaru, carpon atau carita pondok adalah salah satu karya sastra yang berbentuk tulisan. Dengan ditulis menggunakan bahasa sunda. Selain itu carpon merupakan karya yang 

Rasa Ini

Diterbitkan pada Thursday, 13 January 2011 Pukul 8.35

Keyword: kumpulan carpon bahasa sunda, kumpulan carpon sunda, contoh carpon sunda, contoh carpon sunda singkat, contoh carpon bahasa sunda, carpon sunda singkat, carpon sunda pendek, conto carpon, carpon 

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Contoh carpon Bahasa sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa sunda,carpon sunda Terbaru,Macam-macam carpon Bahasa sunda,Contoh carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 24 December 2012 Pukul 15.42

Carita pondok atawa mindeng disingkat minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif. Carita pondok condong munel sarta langsung dina tujuanana dibandingkeun karya-karya fiksi anu leuwih panjang, kawas 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X