What's New?

kumpulan carpon sunda singkat

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 24 December 2012 Pukul 15.42

Hurip Sunda ! . Tags. kumpulan carpon sunda, contoh carpon basa sunda, kumulan carpon sunda, kumpulan carpon basa sunda, contoh cerpen, carita pondok, carpon sunda mangle, carita pondok basaha sunda.

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Kumpulan Carpon Jeung Analisis Hayam Kongkorongo...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 November 2014 Pukul 14.41

Ulah jiga Gagak baong, haying ngenah doing embung gawe. Kumpulan Carpon Singkat. SELAT SUNDA JEUNG GUNUNG KRAKATAU. Kacatur jaman baheula di Pulo Jawa Beulah kulon, aya hiji karajaan anu rajana Prabu 

Carpon Sunda Singkat, Batu

Diterbitkan pada Thursday, 30 May 2013 Pukul 13.06

Balé Désa Sukaramé, angin ngahiliwir, motor lalar-lilir lalaunan dina jalanna nu can diaspal, tina taneuh jeung batu kénéh. Di balé, keur diayakeun musyawarah antara kapala désa jeung warga. Ngamusyawarahkeun duit anu 

Kumpulan Carpon Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 16.27

Ari jadi jalma teh kudu getol daekan, ulet, usaha lamun hayang bog amah kos sakadang Oray Sanca. Ulah jiga Gagak baong, haying ngenah doing embung gawe. Kumpulan Carpon Singkat. SELAT SUNDA JEUNG GUNUNG KRAKATAU.

Carpon Bahasa Sunda Singkat, Balada Tukang Nyuling...

Diterbitkan pada Thursday, 30 May 2013 Pukul 13.20

Poe nu sakitu panasna teu ngorotan sumanget manehna. Katingali ti tukang manehna terus ngudag-ngudag bus kota bari nyekel suling di lengen katuhuna. Manehna teu sadar tukangeun manehna motor saliweuran tereh ngadupak 

Contoh Cerita Pendek Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 2 November 2014 Pukul 0.56

Cerpen bahasa sunda terbaru cerpenmu kumpulan cerpen bahasa sunda terbaru karya para sahabat cerpenmu ribuan cerpen telah di terbitkan disini! kumpulan carpon singkat contoh tugas makalah gagak teh sorana 

Gspb Luncurkan Buku Cerpen Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Tuesday, 25 March 2014 Pukul 7.04

Buku kumpulan Cerpen atau Carpon (Carita Pondok) dan sajak dalam bahasa sunda karya Budayawan Dadang H.Padmadiredja rencananya akan diluncurkan pada 5 April mendatang, “ kata Ketua GSPB Shahlan Rasyidi, 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.