What's New?

kumpulan carpon sunda singkat

Contoh Cerita Pendek Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 2 November 2014 Pukul 0.56

Cerpen bahasa sunda terbaru cerpenmu kumpulan cerpen bahasa sunda terbaru karya para sahabat cerpenmu ribuan cerpen telah di terbitkan disini! kumpulan carpon singkat contoh tugas makalah gagak teh sorana 

Carpon Sunda Singkat, Batu

Diterbitkan pada Thursday, 30 May 2013 Pukul 13.06

Balé Désa Sukaramé, angin ngahiliwir, motor lalar-lilir lalaunan dina jalanna nu can diaspal, tina taneuh jeung batu kénéh. Di balé, keur diayakeun musyawarah antara kapala désa jeung warga. Ngamusyawarahkeun duit anu 

Kumpulan Carpon Jeung Analisis Hayam Kongkorongo...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 November 2014 Pukul 14.41

Ulah jiga Gagak baong, haying ngenah doing embung gawe. Kumpulan Carpon Singkat. SELAT SUNDA JEUNG GUNUNG KRAKATAU. Kacatur jaman baheula di Pulo Jawa Beulah kulon, aya hiji karajaan anu rajana Prabu 

7 Contoh Carpon Bahasa

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 21.45

Girimis mah duka iraha raatna. (Dicutat tina kumpulan Carpon Mini Sunda: “Ti Pulpen tepi ka Pajaratan Cinta”, diterbitkeun ku Lembaga Kabudayaan Mekar Parahyangan, Klub Pecinta Sastra Bandung, jeung PT Kiblat Buku Utama, 2002).

Contoh Carpon Sunda Singkat

Diterbitkan pada Friday, 21 February 2014 Pukul 1.13

Contoh Carpon Sunda Singkat. SASAKALA SITU BAGENDIT Di wewengkon Garut aya situ anu ngaranna kawentar ka mana-mana, nyaéta Situ Bagendit. Cék sasakala mah, éta Situ Bagendit téh asal-muasalna kieu: Baheula, aya hiji randa 

Gspb Luncurkan Buku Cerpen Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Tuesday, 25 March 2014 Pukul 7.04

Buku kumpulan Cerpen atau Carpon (Carita Pondok) dan sajak dalam bahasa sunda karya Budayawan Dadang H.Padmadiredja rencananya akan diluncurkan pada 5 April mendatang, “ kata Ketua GSPB Shahlan Rasyidi, 

Kumpulan Carpon Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 16.27

Ari jadi jalma teh kudu getol daekan, ulet, usaha lamun hayang bog amah kos sakadang Oray Sanca. Ulah jiga Gagak baong, haying ngenah doing embung gawe. Kumpulan Carpon Singkat. SELAT SUNDA JEUNG GUNUNG KRAKATAU.

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -