What's New?

kumpulan carpon sunda singkat

Kumpulan Carpon Sunda Part 1

Diterbitkan pada Monday, 8 June 2015 Pukul 8.45

Assalamualaikum wr.wb Semua warga Mwb maupun pengunjung Google, kali ini admin akan menyajikan kumpulan link cerita pendek bahasa sunda. Link dibawah menuju situs Mangle Online -

Carpon Sunda Singkat, Batu

Diterbitkan pada Thursday, 30 May 2013 Pukul 6.06

Balé Désa Sukaramé, angin ngahiliwir, motor lalar-lilir lalaunan dina jalanna nu can diaspal, tina taneuh jeung batu kénéh. Di balé, keur diayakeun musyawarah antara kapala désa jeung warga. Ngamusyawarahkeun duit anu 

Contoh Cerita Pendek Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 1 November 2014 Pukul 17.56

Cerpen bahasa sunda terbaru cerpenmu kumpulan cerpen bahasa sunda terbaru karya para sahabat cerpenmu ribuan cerpen telah di terbitkan disini! kumpulan carpon singkat contoh tugas makalah gagak teh sorana 

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 14.07

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Contoh Cerita Pendek (cerpen) B. Sunda Atau Carita Pondok

Diterbitkan pada Monday, 6 April 2015 Pukul 22.10

Tos jadi hiji kabiasaan upami tos beres sholat maghrib teh, rudi ngapalkeun. Ngawitan ti ngarengsekeun PR dugi ka macaan deui anu tadi diajarkeun di sakola. Harita, pun biangna sareng kulawarga sanesna ngadadak 

Just Sharing

Diterbitkan pada Tuesday, 18 November 2014 Pukul 7.41

Ulah jiga Gagak baong, haying ngenah doing embung gawe. Kumpulan Carpon Singkat. SELAT SUNDA JEUNG GUNUNG KRAKATAU. Kacatur jaman baheula di Pulo Jawa Beulah kulon, aya hiji karajaan anu rajana Prabu 

Kumpulan Carpon Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 9.27

Ari jadi jalma teh kudu getol daekan, ulet, usaha lamun hayang bog amah kos sakadang Oray Sanca. Ulah jiga Gagak baong, haying ngenah doing embung gawe. Kumpulan Carpon Singkat. SELAT SUNDA JEUNG GUNUNG KRAKATAU.

Contoh Cerpen Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 6 December 2014 Pukul 22.48

Demikianlah sharing singkat kali ini contoh cerpen bahasa sunda. Semoga anda bisa terhibur dengan adanya cerpen bahasa sunda yang saya tampilkan. Atau bagi anda yang sedang mencari contoh cerpen bahasa sunda 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -