What's New?

kumpulan carpon sikabayan sakadang kuya

Kumpulan Dongeng

Diterbitkan pada Friday, 26 April 2013 Pukul 7.30

Com bisa mengumpulkan beberapa Kumpulan Dongeng yang sangat menarik untuk kalian pecinta dongeng atau hanya untuk koleksi bacaan dongeng buat penghantar sebelum tidur anak anak. Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak Cau · Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayan Bagian 2 · Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayan Bagian 1 · Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Bagian 2 · Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda 

Kumeok Memeh Dipacok: Kumpulan Bobodoran Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 21 September 2013 Pukul 18.31

Lauk emas : "Lain eungap-eungap teuing kami maheta weh ti kamari meni euweuh nu ngising-ngising acan!!! KUMPULAN DONGENG SUNDA SI KABAYAN klik nu ieu DONGENG SUNDA SI KABAYAN HAYANG NYUSU klik nu ieu .

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Saturday, 6 April 2013 Pukul 20.15

Dan Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Lucu Si Kabayan 2 ada Dongeng Si Kabayan Ngalamun, Si Kabayan Pasea, Si Kabayan Ngala Peucang. Sakadang kuya ngarasa can sugema, sabab ceuk rasana suling teh tacan sampurna.

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyét Maling Cabé...

Diterbitkan pada Friday, 28 March 2008 Pukul 14.31

Bring atuh Sakadang Monyét jeung Sakadang Kuya téh indit ka kebon patani. Barang tepi ka kebon, katémbong cabé pelak patani geus arasak mani bareureum euceuy. Sup duanana ka kebon. Sakadang Kuya moncor kana 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Si Kabayan Ka...

Diterbitkan pada Tuesday, 4 June 2013 Pukul 4.30

Eta mah Si Kabayan mani unggal poe Kemis ka Puskesmas teh, tayoh aya pikir kadua, sagede carangka da buktina,geus puguh rieut ka Dokter,nyeri beuteung ka Dokter,digegel sireum oge ka Dokter.

Urang Sunda Kamarana?: Dongeng Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 21 November 2010 Pukul 4.32

Upamana bae, dongeng Sakadang Monyet jeung Sakadang Kuya, dongeng Si Kabayan, Sasakala Tangkuban Parahu, jeung rea-rea deui. Bisa jadi, pangna disebut dongeng teh, carita nyambung dina radio kaasup sastra 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda ( Si Kabayan Hayang...

Diterbitkan pada Sunday, 9 February 2014 Pukul 9.38

Nyi Iteung keur nyusuan anakna di enggon. Keur kitu torojol salakina, si Kabayan. Gek diuk gigireun pamajikanana nu masih keneh nyusuan. Teu disangka ana jeletot teh bujur anakna nu keur nyusu tea diciwit ku si Kabayan, satarikna.

Si Kabayan, Identitas Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 16 February 2011 Pukul 11.49

Dongeng fabel (dongeng binatang), yaitu dongeng yang diperankan oleh tokoh-tokoh binatang. Contoh: Sakadang Kuya jeung Sakadang Monyet. Dongeng biasa, yaitu dongeng yang tokoh-tokohnya manusia tetapi tidak 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -