What's New?

kumpulan carpon sikabayan sakadang kuya

Cabik Lunik: Seni Tradisi: Si Kabayan Sebagai Cerita Rakyat

Diterbitkan pada Wednesday, 14 September 2016 Pukul 0.35

5 Jan 2008 Cerita binatang Kuya Jeung Monyet (kura-kura dan monyet) disatukan dalam bentuk paradoks dalam tokoh Si Kabayan. Tokoh ini kesatuan .

Lomba Dongeng Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 14 September 2016 Pukul 0.35

1 Nov 2011 DONGENG SUNDA SI KABAYAN NGALA NANGKA OLEH SINTA AULIA DONGENG SUNDA - SAKADANG KUYA JEUNG SAKADANG .

Manglé Majalah Mingguan Basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 14 September 2016 Pukul 0.35

Di hiji imah aya sakadang Cakcak jeung sakadang Beurit. Sakadang peucang keur reuneuh, bulan alaeun poé-poé ayeuna. Langgir jeung Kuya. Ku Féndy .

Dongeng Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang

Diterbitkan pada Wednesday, 14 September 2016 Pukul 0.35

4 Okt 2014 DONGENG SUNDA - SAKADANG KUYA JEUNG SAKADANG MONYET. Yeni Noviawati. SubscribeSubscribedUnsubscribe 88. Loading..

Kumpulan Dongeng Arena Berbagi.com

Diterbitkan pada Wednesday, 14 September 2016 Pukul 0.35

Kumpulan Dongeng - Alhamdulillah admin ArenaBerbagi. Sakadang Sapi | Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Sapi | Dongeng Bahasa Sunda Bahasa Sunda Lucu Si Kabayan - Ini adalah kumpulan dongeng Si Kabayan bagian 2, se ..

Dongeng Uing: Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet

Diterbitkan pada Wednesday, 14 September 2016 Pukul 0.35

31 Jul 2008 SAWATARA bulan ti harita, pelak cau Sakadang Kuya téh geus baruahan, malah geus arasak. Mimiti kanyahoanana ku Sakadang Monyét..

Kumeok Memeh Dipacok

Diterbitkan pada Wednesday, 14 September 2016 Pukul 0.35

Label: Kumpulan Bobodoran Sunda · Posting Lama Beranda Dongeng Sunda Si Kabayan. Dongeng Si Kabayan | Hirup mah Heuheuy jeung Deudeuh .

Dongeng Uing: Sakadang Kuya Silihduruk Jeung Maung

Diterbitkan pada Wednesday, 14 September 2016 Pukul 0.35

31 Jul 2008 DINA hiji poé Sakadang Kuya ulin ka sisi basisir. Manéhna cicing handapeun tangkal kalapa, katebak ku angin laut. Aya ku nimat. Bakating ku .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.