What's New?

khasiat batu serai kuning

Mistik Nyata Dan Tersembunyi

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 0.39

Nah ni tok nak kongsi pasal pokok larak salah..mungkin sahabat2 sudah tahu khasiat nya..tp tak pe lah tok nk cerita sikit aje..pokok ni gunanya utk halimunan .

Koleksi Permata Warisan

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 13.54

Assalamulaikumpara pengunjung blog yg dihormati mohon maaf kerana telah agak lama myepikan diri. Utk tatapan kali ini adalah permata Batu Serai Asli.

Khasiat Daun Pecah Kaca

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 4.50

5 | sabri b hamzah. April 16th, 2010 at 9:46 am. salam.sebelah utara pokok tu dipanggil pokok batu karang. 3 helai daun tu ditumbuk lumat bersama seulas bawang merah .

Cara Tes Khasiat Batu Mustika Mani Gajah Asli

Diterbitkan pada Tuesday, 23 August 2016 Pukul 1.21

Cara Tes Khasiat Batu Mustika Mani Gajah Asli. Maha Besar Allah SWT telah memberikan anugerah keindahan dan kekayaan alam yang tak terhingga, diantaranya BatuManfaat serai atau sereh (lemon grass) untuk kesehatan, kecantikan dan pengobatan tradisional ternyata banyak sekali. Diantaranya mecegah kanker, sakit gigi. 1. BATU HAKIKATBatuHakikat asalnya ialah batu bukit/ gunung. ada juga orang mengelarkanbatu ini sebagai batu badar lumut. ini kerana ia mempunyai sejumlahtumbuhan lumut didalamnya dan ia ….

Khasiat Herba Untuk Kesihatan

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 1.51

Info dan Khasiat Lidah Buaya (Aloe Vera) Pengenalan Lidah Buaya adalah salah satu tumbuhan antara 250 spesis Aloe serata dunia. Aloe adalah tumbuhan asli kepada timur .

Batu Mistik

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 9.15

Jualan barangan mistik asli seperti batu, geliga, buntat dan sebagainya.

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Thursday, 18 August 2016 Pukul 0.08

Vote for iceFilms.info on globolister:

Khasiat Lobak Putih

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 10.55

Lobak putih juga dikatakan mengandungi kandungan khasiat yang tinggi dan sering dikaitkan dengan mereka yang mengalami masalah penghadaman. Masalah perut meragam .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.