What's New?

khasiat batu serai kuning

Khasiat Lobak Putih - Segalanya Tentang Tumbuhan…

Diterbitkan pada Friday, 5 February 2016 Pukul 5.11

8 | Noor. November 4th, 2011 at 1:46 pm. Untuk masalah batu karang juga elok, sbb lobak putih melawaskan kencing dan mencuci buah pinggang. Saya selalu buat masak .

Tips Petani

Diterbitkan pada Friday, 5 February 2016 Pukul 22.58

Rimpang yang baik untuk bibit adalah bagian ujungnya. Pengolahan tanah dilakukan dengan menggemburkan tanah dan dibuat guludan-guludan. Pupuk yang digunakan meliputi .

Fungsi Dan Khasiat Batu Permata Alami Anugerah Alam Allah

Diterbitkan pada Thursday, 4 February 2016 Pukul 10.13

GEDUNG ALAM SIBER : Gemstones dan Crystals - Batu-batuan Unik - Permata Akik/Agate - Petua,Panorama Mistikal dan informasi - Fossil Haiwan dan Tumbuhan - Permata/Besi .

Koleksi Permata Warisan

Diterbitkan pada Saturday, 6 February 2016 Pukul 3.37

Assalamulaikumpara pengunjung blog yg dihormati mohon maaf kerana telah agak lama myepikan diri. Utk tatapan kali ini adalah permata Batu Serai Asli.

Khasiat Buah Tomato - Segalanya Tentang Tumbuhan…

Diterbitkan pada Wednesday, 10 February 2016 Pukul 11.10

About Blog ini hanyalah artikel semata-mata. Ianya di ambil dari sumber-sumber yang boleh dipercayai. Sekiranya ada kesilapan atau ketidakpuasan hati mengenai artikel .

Teras Kayu: Khasiat Dan Kegunaannya - Koleksi Permata Warisan

Diterbitkan pada Wednesday, 10 February 2016 Pukul 15.56

Manusia mula mengetahui tentang khasiat dan kegunaan teras kayu sejak nabi Adam as lagi.Allah telah mengurniakan pengetahuan tentang khasiat teras kayu sebagai .

Suara Pemikir : Batu Cincin : Benarkah Ada Khasiat Di

Diterbitkan pada Wednesday, 3 February 2016 Pukul 19.40

BATU SERAI hanya diperolehi daripada pokok serai kampung yang berbunga atau pada tumbuhan-tumbuhan yang mengeluarkan bunga seakan bunga padi. Untuk makluman semua . apk67.blogspot.com - Ramuan Alami Asam Urat - Tugas manusia adlh berusaha. Segala penyakit pasti ada obatnya, termasuk asam urat. Tuhan menciptakan penyakit sekaligus jg menciptakan obatnya. Kalau kem…

Khasiat Batu Cincin Mata Harimau | Selingkaran.com

Diterbitkan pada Saturday, 6 February 2016 Pukul 4.20

Selingkaran.Com – Batu Cincin Mata Harimau tergolong dalam keluarga quartz. Batu ini diberi nama Batu Mata Harimau, karena warna dan jaluran cahaya yang meliputinya..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -