What's New?

kelebihan menggunakan kad elektronik

Nota Ringkas Khb-tingkatan1 Slideshare.net

Diterbitkan pada Wednesday, 18 May 2016 Pukul 8.52

NOTA RINGKAS KHB-TINGKATAN1 1. Nota Ringkas Kemahiran Hidup Bersepadu Tingkatan 1 2. Nota Ringkas KHB Tingkatan 1 . Murah tidak mungkin bagus. Ini ialah perkara yang kami dengar apabila berbicara tentang peranti dan peralatan elektronik. Selama berpuluh tahun kami diberitahu hanya dengan membayar lebih kami dapat m….

Lembaga Hasil Dalam Negeri

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 2.30

PENAFIAN : Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman . Dalam dunia digtal, terdapat teknlogi yang sudah cukup sering terdengar oleh kita. Dimana teknologi ini serig muncul dibeberapa film action dengan kecanggihan teknologinya. Hologram, mungkin ika kita ….

10 Kelebihan Utama Emas Public Gold

Diterbitkan pada Tuesday, 17 May 2016 Pukul 12.50

Kalau tanya saya, mana bagus beli emas Public Gold atau emas jenama lain? Jawab saya, tentunya Public Gold. Saya syorkan Public Gold bukan sebab saya jadi. Murah tidak mungkin bagus. Ini ialah perkara yang kami dengar apabila berbicara tentang peranti dan peralatan elektronik. Selama berpuluh tahun kami diberitahu hanya dengan membayar lebih kami dapat m….

Mel Elektronik Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 11.26

Mel elektronik (singkatan e-mel, sinonim surat elektronik, mel komputer) ialah satu kaedah mengarang, menghantar, menyimpan dan menerima mesej melalui sistem . Murah tidak mungkin bagus. Ini ialah perkara yang kami dengar apabila berbicara tentang peranti dan peralatan elektronik. Selama berpuluh tahun kami diberitahu hanya dengan membayar lebih kami dapat m….

Kad Debit Bank Rakyat

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 11.42

Kad Debit-i Bank Rakyat (Kad Orchid) boleh digunakan untuk urusniaga runcit dan pengeluaran tunai di semua premis saudagar dan juga institusi kewangan yang menerima . Masih tercari-cari produk penapis air yang terkini, menjimatkan dan membekalkan anda dengan air yang bersih lagi berkhasiat mineral untuk minuman anda dan keluarga tercinta?TIPS SEBELUM MEMBELI PENA….

6 Cara Penggunaan Kad Kredit Yang Bijak

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 8.27

Seperti yang kita telah sedia maklum, kad kredit merupakan satu alat yang mempunyai kebaikan dan juga keburukan.. Lama tak tulis benda-benda ilmiah ni kan? Alhamdulillah, aku tetiba ada banyak masa pulak malam ni, jadi aku terasa nak menulis sesuatu yang kritikal dan sensitif lagi. Berkenaan kewangan.  Ramai ….

Kerajaan Malaysia Di Agensi-agensi Kerajaan

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 12.12

KERAJAAN MALAYSIA SURAT PEKELILING AM BIL. 1 TAHUN 2004 Surat Pekeliling Am Bil. 11 Tahun 1981 (Tambahan) PENGGUNAAN SISTEM PERAKAM WAKTU ELEKTRONIK. Murah tidak mungkin bagus. Ini ialah perkara yang kami dengar apabila berbicara tentang peranti dan peralatan elektronik. Selama berpuluh tahun kami diberitahu hanya dengan membayar lebih kami dapat m….

E-bayar

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 22.05

Portal e-Bayar kini memberi kemudahan bayaran secara atas talian melalui kemudahan Akaun Debit (FPX) dan kad kredit MasterCard dan Visa. 1. AKAUN DEBIT (FPX). Murah tidak mungkin bagus. Ini ialah perkara yang kami dengar apabila berbicara tentang peranti dan peralatan elektronik. Selama berpuluh tahun kami diberitahu hanya dengan membayar lebih kami dapat m….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -