kelebihan menggunakan kad elektronik

Lapan X Lapan Layakkah Anda Pakai Kad Kredit

Diterbitkan pada Wednesday, 10 August 2011 Pukul 23.06

Tapi sebelum itu jika ada orang yang bertanya dalam hati atau dalam kepala anda sendiri bukankah bank dah mengesahkan bahawa saya layak untuk menggunakan kad kredit saya ingin maklumkan kepada anda

Bijak Belanja Manfaatkan Kelebihan Kad Kredit Investing

Diterbitkan pada Thursday, 17 June 2010 Pukul 10.50

Sesi bijak belanja kali ni nak story manfaatkan kelebihan kad kredit 1 Jimatkan interest untuk pengguna Overdraft Ni dah aku mention dalam entry ini 2 Senang dan cepat nak isi minyak Kalau pakai cash kene berjalan

Kad Kredit Ok Ke Ko Mohdsuhaimy

Diterbitkan pada Friday, 16 May 2008 Pukul 16.20

Oh tidak saya tidak menggunakan kad kredit saya untuk berjoli dan berdansa di disko disko atau mana mana pusat hiburan sehingga larut malam tetapi saya menggunakan kad kredit saya sebagai alat untuk pusingan modal bagi perniagaan internet saya Maklumlah yuran webhosting nama domain autoresponder ebook membership Bagi pendapat saya kad kredit ada kelebihannya Tapi cuma kena pastikan dari segi kadar faedahnya Gunakan kad kredit

Kebaikan Dan Keburukan Kad Kredit Alissa Lisa

Diterbitkan pada Saturday, 17 April 2010 Pukul 18.03

P S pakai kad kredit ni best yang x bestnye time nak bayar huhu baik buruk ada kat tangan sendiri nak jadi baik baiklah nak jadi buruk sekejap je boleh jadi hehe x berani aku sebab tu aku x pakai kad kredit

Penggunaan Kad Kredit Secara Online Akmaomar

Diterbitkan pada Tuesday, 11 September 2012 Pukul 0.38

Penggunaan kad kredit secara online untuk membeli atau melakukan transaksi memang memudahkan dan menjimatkan masa kita tetapi banyak juga bahayanya

Akulah Pak Lan Tips Penggunaan Kad Kredit Yang Bijak

Diterbitkan pada Wednesday, 4 January 2012 Pukul 21.42

Aku terpanggil nak buat entry ni nak share dengan semua orang macam mana aku menggunakan kad kredit aku Tanpa mengeluarkan modal sesen pun bahkan aku mampu membuat sedikit keuntungan dari penggunaan

Drsir Kelebihan Dan Kebaikan Kad Kredit

Diterbitkan pada Monday, 20 May 2013 Pukul 14.00

Mesti ramai pembaca blog memikirkan apakah kelebihan menggunakan kad kredit Ada yang cakap ianya berhantu lar akan menyebabkan bangkrap dan macam macam lagi Tetapi bagi saya terdapat beberapa kelebihan

Jangan Takutkan Kredit Kad Ibnrajab Online

Diterbitkan pada Wednesday, 2 January 2008 Pukul 17.25

kelebihan menggunakan kad kredit selain tidak perlu bawa banyak tunai dalam bag duit terutama apabila kita outstation ia boleh membantu kita mengetahui sebanyak mana perbelanjaan bulanan Jadikan kad kredit cara

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X