kelebihan menggunakan kad elektronik

Tips Menggunakan Kad Kredit Dengan Bijak

Diterbitkan pada Thursday, 1 August 2013 Pukul 9.18

Penggunaan kredit kad, kredit kad, credit card usage, menggunakan kredit kad, manage the credit cards. Assalamualaikum wbt Kita selalu diberitahu vitamin B banyak khasiat dan kelebihannya. Untuk semua golongan tak kira kanak-kanak 

Akulah Pak Lan: Tips Penggunaan Kad Kredit Yang Bijak

Diterbitkan pada Wednesday, 4 January 2012 Pukul 21.42

Aku terpanggil nak buat entry ni nak share dengan semua orang macam mana aku menggunakan kad kredit aku. Tanpa mengeluarkan modal sesen pun bahkan aku mampu membuat sedikit keuntungan dari penggunaan 

Terra Nusa: Kad Kredit : Banyak Kebaikan Dari Keburukan #2

Diterbitkan pada Sunday, 8 January 2012 Pukul 22.21

Seperti yang saya nyatakan dalam posting terdahulu iaitu kad kredit: banyak kebaikan dari keburukan #1, sebenarnya ada beberapa lagi kebaikan dan faedah kad kredit. Jangan terperanjat kerana saya berani katakan 

Kebaikan & Keburukan Penggunaan Kad Kredit...

Diterbitkan pada Monday, 2 September 2013 Pukul 11.13

Pengenalan kad kredit bolehlah ditakrifkan sebagai sejenis kad yang digunakan sebagai pengganti wang tunai atau buat masa ini lebih dikenali sebagai wang

Penggunaan Kad Kredit Mendatangkan Kebaikan Dan...

Diterbitkan pada Monday, 14 October 2013 Pukul 11.20

Penggunaan kad kredit mendatangkan kebaikan dan keburukan kepada pengguna. Bincangkan pernyataan tersebut. kad kredit dilihat sebagai pengganti wang tunai atau dikenali sebagai wang plastik. Antara contoh kad 

Drsir: Kelebihan Dan Kebaikan Kad Kredit

Diterbitkan pada Monday, 20 May 2013 Pukul 14.00

Mesti ramai pembaca blog memikirkan apakah kelebihan menggunakan kad kredit. Ada yang cakap ianya berhantu lar, akan menyebabkan bangkrap dan macam-macam lagi. Tetapi bagi saya terdapat beberapa kelebihan 

Jangan Takutkan Kredit Kad

Diterbitkan pada Wednesday, 2 January 2008 Pukul 17.25

kelebihan menggunakan kad kredit selain tidak perlu bawa banyak tunai dalam bag duit terutama apabila kita 'outstation' ia boleh membantu kita mengetahui sebanyak mana perbelanjaan bulanan. Jadikan kad kredit cara 

Kad Kredit.. Ok Ke Ko?

Diterbitkan pada Friday, 16 May 2008 Pukul 16.20

Oh tidak! saya tidak menggunakan kad kredit saya untuk berjoli dan berdansa di disko-disko atau mana-mana pusat hiburan sehingga larut malam.. tetapi saya menggunakan kad kredit saya sebagai alat untuk “pusingan” modal bagi perniagaan internet saya. Maklumlah, yuran webhosting, nama domain, autoresponder, ebook, membership Bagi pendapat saya, kad kredit ada kelebihannya. Tapi cuma kena pastikan dari segi kadar faedahnya. Gunakan kad kredit 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X