What's New?

kelebihan menggunakan kad elektronik

Ramalan Bm 2 Kebaikan Kerajaan Elektronik

Diterbitkan pada Friday, 8 July 2016 Pukul 10.51

Kerajaan elektronik dalam konteks Malaysia merupakan Contoh yang mudah menjimatkan penggunaan kertas kerana menggunakan penggunaan kad pintar dalam . Teknologi: July 18, 2016 at 03:43AMPeranti Sony Xperia Z dihentikan dan digantikan pula oleh Xperia X. Nama jenama Sony akan suram tahun lalu kerana kegagalan Xperia Z5. Di dalam ulasan yang k….

Kebaikan Dan Keburukan Kad Kredit

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 13.48

Satu lagi faedah yang dapat membantu anda pada waktu mencabar ini adalah dengan menggunakan kad kredit yang ditawarkan pada kadar faedah yang rendah dan kadar .

Kebaikan Dan Keburukan Penggunanan Kad Kredit

Diterbitkan pada Wednesday, 13 July 2016 Pukul 8.22

Setiap kali mereka menggunakan kad kredit tersebut mereka dikehendaki menandatangani borang khas yang akan dapat mengesan pemilik sebenar kad kredit tersebut..

Drsir: Kelebihan Kad Kredit

Diterbitkan pada Wednesday, 13 July 2016 Pukul 4.40

Terdapat kelebihan menggunakan kad kredit ini. Ingat ye, guna kad kredit ini hanya untuk membeli barang keperluan dan mesti berdisiplin membayar tepat pada waktunya.Terdapat kebaikan dan keburukan penggunaan kad kredit. Tapi itu semua bergantung kepada diri kita sendiri. Kita sendiri yang menentukan tahap kewangan kita .. Rebat tunai, air miles, mata ganjaran, diskaun; tidak kira apa juga tujuan anda untuk memohon kad kredit, kad-kad kredit dari HSBC mampu memenuhi kehendak anda. Dalam artikel ini, kami menyenaraikan 4….

Esei Penggunaan Kad Kredit

Diterbitkan pada Thursday, 14 July 2016 Pukul 20.02

Berbelanja menggunakan kad kredit sememangnya menyeronokkan sehingga kadang kala membuat seseorang terlupa kemampuan kewangan mereka. ia telah Kelebihan Kad Kredit..

Kelebihan / Kebaikan Kad Kredit

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 9.44

Sebabnya aku dah sebulat suara dengan diri aku sendiri untuk belum lagi menggunakan kad kredit buat masa sekarang. 0 Komentar untuk "KELEBIHAN / KEBAIKAN KAD KREDIT"Tema : Penggunaan kad kredit Kata kunci : Punca penggunaan kad kredit dan kesannya kepada masyarakat. Kad kredit bolehlah ditakrifkan sebagai sejenis kad yang . Peranti Sony Xperia Z dihentikan dan digantikan pula oleh Xperia X. Nama jenama Sony akan suram tahun lalu kerana kegagalan Xperia Z5. Di dalam ulasan yang ditulis kami kecewa dengan rekaan peranti ya….

Gege Place: Kad Kredit:kebaikan Dan Keburukan

Diterbitkan pada Saturday, 9 July 2016 Pukul 10.00

Setiap kali mereka menggunakan kad kredit tersebut mereka dikehendaki menandatangani borang khas yang akan dapat mengesan pemilik sebenar kad kredit tersebut..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -