kegunaan ubat norcolut

Norcolut

Diterbitkan pada Friday, 6 May 2011 Pukul 7.33

norcolut untuk bagi datang periodsemalam dah buat UPT check takde pape..so arini plan nak start makanplan untuk bagi dia kuar secara natural terpaksa di lupakan..ini kira 1st time makan ubat untuk keluar kan period.

Seriously?: Sunolut .. Norcolut ..kalut..

Diterbitkan pada Friday, 4 November 2011 Pukul 10.00

Huhuh..mmg kalut ..korang tau sunolut, norcolut tu hape? mereka itu ialah generic names utk norethisterone ..selalu yg femes sunolut ..yg aku dpt ni norcolut..tp sume adalah sama sbnrnye..sume adalah norethisterone ..sejenis hormon utk so jumpa doc (dah 2x jumpa) ..last month jumpa doc lain, die prescribe ubat turun darah jugak tp aku xmkn..masih menyimpan feeling kut2 pregnant kan..hahahah..tp xyah mkn pun selang bape ari tu period..yg this month lpas 

Umi Mia&myra: Norcolut My Saviour

Diterbitkan pada Friday, 10 December 2010 Pukul 9.42

Peod pun dah berhenti (sbb makan norcolut)terpaksa gak makan ubat stop peod, wa dah tak tahan dah nanggungesok patut kena jumpa doctapi.tapi.malasboleh?! Bosan lah selalu jumpa doc ni..walaupun 

Menggapai Bintang: Siapa Pernah Makan Norcolut?...

Diterbitkan pada Thursday, 9 January 2014 Pukul 13.24

InsyaAllah semoga period tepat pada waktunya.. if x, mudah2an x period sbb pregnant sy ni pun sebenarnya 1st time makan norcolut.. Delete Masa makan ubat ok, lepas beberapa bulan period jd balik mcm tu :(. Delete.

Stobery's Land: Norcolut (norethisterone 5 Mg)

Diterbitkan pada Sunday, 3 March 2013 Pukul 9.57

Bismillah. Aku ada ambil pil norcolut (ubat hormon) ni. Ambil dari doktor, memang pergi jumpa doc dulu lepastu baru doc sarankan makan pil ni. memula makan macam ok, tapi lepas 2,3, hari jadi lain macam.badan rasa 

Ubat Norcolut

Diterbitkan pada Tuesday, 24 December 2013 Pukul 8.11

Sambungan dari entry 20 Dec yang lepas. Wawa ada share info berkenaan ubat Norculat ini. Sejak wa makan dari hari Rabu yang lepas (18 dec), hari ni kira hari ke 7 wa still continue makan lagi. Esok last ubat ni habis 

Norhazarita Seman: Kelebihan Glaplex...

Diterbitkan pada Monday, 9 December 2013 Pukul 13.41

Ita penah amek ubat norcolut seminggu, lpas hbis mkn ubat ni, dalam 2 hari darah keluar byk..tapi lps tu jadi balik macam selaluhormon xstabil jgk.. Ita refer doktor laen plak, doktor suggest ubat SUNOLUT, padahal 

Ini Untuk Kamu: Norcolut

Diterbitkan pada Wednesday, 1 February 2012 Pukul 8.17

norcolut..pil untuk turun darahkena makan 1 biji 2 kali sehari..doktor bagi untuk 5 hari..2,3 hari lepas tu period akan datang seperti biasa..kata puan doktoritupun selepas di scan dan buat UPT yang ke 5 atau 6 seingat assalam puan..sy pernah mengambil ubat ini..disetelah sy mengambil ubat ini haid sy tidak teratur..bahkan selalu ada cecair brownie yg keluarkadang2 ada haid kadang2 tak ada..adakah disebabkan ubat ini ada kesan smpingan yang serius?

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X