kegunaan ubat norcolut

Menggapai Bintang: Siapa Pernah Makan Norcolut?...

Diterbitkan pada Thursday, 9 January 2014 Pukul 13.24

InsyaAllah semoga period tepat pada waktunya.. if x, mudah2an x period sbb pregnant sy ni pun sebenarnya 1st time makan norcolut.. Delete Masa makan ubat ok, lepas beberapa bulan period jd balik mcm tu :(. Delete.

Ini Untuk Kamu: Norcolut

Diterbitkan pada Wednesday, 1 February 2012 Pukul 8.17

norcolut..pil untuk turun darahkena makan 1 biji 2 kali sehari..doktor bagi untuk 5 hari..2,3 hari lepas tu period akan datang seperti biasa..kata puan doktoritupun selepas di scan dan buat UPT yang ke 5 atau 6 seingat assalam puan..sy pernah mengambil ubat ini..disetelah sy mengambil ubat ini haid sy tidak teratur..bahkan selalu ada cecair brownie yg keluarkadang2 ada haid kadang2 tak ada..adakah disebabkan ubat ini ada kesan smpingan yang serius?

Norethisterone: Delay-kan Haid/keluarkan Haid/stop Kan Haid

Diterbitkan pada Tuesday, 19 March 2013 Pukul 10.49

Yang paling penting, JANGAN AMBIL ubat ini dalam kes haid anda lewat, dan anda belum tahu status anda pregnant atau tidak. Aku dah jumpa few cases dimana wanita tersebut lewat period, dan doktor yang bijak ni terus 

Ubat Norcolut

Diterbitkan pada Tuesday, 24 December 2013 Pukul 8.11

Sambungan dari entry 20 Dec yang lepas. Wawa ada share info berkenaan ubat Norculat ini. Sejak wa makan dari hari Rabu yang lepas (18 dec), hari ni kira hari ke 7 wa still continue makan lagi. Esok last ubat ni habis 

Norcolut

Diterbitkan pada Friday, 6 May 2011 Pukul 7.33

norcolut untuk bagi datang periodsemalam dah buat UPT check takde pape..so arini plan nak start makanplan untuk bagi dia kuar secara natural terpaksa di lupakan..ini kira 1st time makan ubat untuk keluar kan period.

Seriously?: Sunolut .. Norcolut ..kalut..

Diterbitkan pada Friday, 4 November 2011 Pukul 10.00

Huhuh..mmg kalut ..korang tau sunolut, norcolut tu hape? mereka itu ialah generic names utk norethisterone ..selalu yg femes sunolut ..yg aku dpt ni norcolut..tp sume adalah sama sbnrnye..sume adalah norethisterone ..sejenis hormon utk so jumpa doc (dah 2x jumpa) ..last month jumpa doc lain, die prescribe ubat turun darah jugak tp aku xmkn..masih menyimpan feeling kut2 pregnant kan..hahahah..tp xyah mkn pun selang bape ari tu period..yg this month lpas 

Cara Minum Pil Kombinasi

Diterbitkan pada Monday, 17 May 2010 Pukul 14.29

Cara Minum Pil Kombinasi Pil kombinasi terbagi dalam berbagai merk, dan biasanya di dalammya terdapat brosur tentang cara pemakaiannya. Sebelum menggunakan pil.

Stobery's Land: Norcolut (norethisterone 5 Mg)

Diterbitkan pada Sunday, 3 March 2013 Pukul 9.57

Bismillah. Aku ada ambil pil norcolut (ubat hormon) ni. Ambil dari doktor, memang pergi jumpa doc dulu lepastu baru doc sarankan makan pil ni. memula makan macam ok, tapi lepas 2,3, hari jadi lain macam.badan rasa 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X