What's New?

kedai kereta potong enjin hyundai santafe hyundai

2013 Hyundai Santa Fe Sport

Diterbitkan pada Tuesday, 10 April 2012 Pukul 14.32

Hyundai Motor Company, South Korea's largest car manufacturer, has staged the world premiere of the all-new Santa Fe at the 2012 New York International Auto Show, held at the New York Jacob Javits Convention Center.

Test Drive Hyundai Elantra Di Saz Auto Damansara

Diterbitkan pada Saturday, 16 March 2013 Pukul 2.00

Ramai yang sudah mula meminati kereta keluaran negara Korea Selatan ini, selepas Hyundai memperkenalkan banyak model baru yang cantik seperti Hyundai Sonata YF, Hyundai i10, Hyundai i40, Hyundai Santa Fe 2013, 

Older Post

Diterbitkan pada Friday, 24 February 2012 Pukul 15.07

Tempered glass digunakan pada cermin pintu/sisi dan cermin belakang sahaja utk tujuan safety.ada kalanya bila ada kecemasan pintu lock dari dalam,atapun ada anak kecil terperangkap didalam ka..dengan senang cermin boleh dipecahkan dengan batu dan . >>>Solution 1: kena masuk forum Hyundai Santa fe kemudian tanya owner lain..jika ada lebih 5 orang cakap masalah yg sama, so korang ada kes dan jumpa tribunal penggunabelasah sepuas hati. >>>

Ahmad Battery Service : 23 Perkara Asas "mesti Tahu...

Diterbitkan pada Friday, 4 October 2013 Pukul 14.25

Berikut adalah 23 perkara asas tentang servis kereta yang biasanya dilakukan oleh sesetengah pengusaha bengkel baik pulih dan servis kenderaan kepada pelanggan yang kurang arif berkenaan dengan kerja-kerja penyelenggaraan : 1. Minyak hitam. Kebiasaannya, apabila tukar minyak enjin tu, maka tukarkan juga filter minyak tu sekali (oil filter) 3. Spark plug .. Nk tanya kalau timing belt utk hyundai i10 (permulaan) kena tukar setiap 60,000km ke? Dah lah tu 

Cerpen : Anugerah Yang Terindah

Diterbitkan pada Saturday, 29 September 2012 Pukul 23.27

Saya ni bukannya kaya sangat, kerja takde lagi, kereta takde lagi, harapkan ada muka yang comel ni je”.aku buat2 muka sposen depannya. Dia ketawa lagi.”Jangan buat Hyundai Santa Fe membelah malam. Diam. Syed Adam Iskandar Nak potong kepala abang and letak atas perut Fiqa ni”.Dia berkira-kira hendak .. Bunyi deruman enjin di perkarangan rumah. Kini kami sudah .. Donut big apple pun ada.pakej tau..kat kedai takde jual. Dekat rumah Syed 

Jual Mobil: New Santafe

Diterbitkan pada Tuesday, 31 March 2015 Pukul 1.23

Hyundai New Santafe Diesel Turbo Kondisi Sangat Oke Jakarta Barat Promo Bagus Hyundai. Ready stock 2015. TDP 195 jt (blm potong discount). Angsuran mulai dri 9 jtaan (bisa disesuaikan). Discountnya Dijamin.

Forum Kereta

Diterbitkan pada Monday, 27 July 2015 Pukul 8.00

Saya suka bunyi enjin dia. Saya juga suka rupa dia (subjektif la kan)…. Cuma, mcm Ain komen seb [] Pemilik Iriz 1.6MT Exec 2015-07-23 09:01:24. BARANG ALAT GANTI KERETA POTONG YANG DIJUAL DI KEDAI HALF CUT SPARE 

All Car / Vehicle Fuel Consumption

Diterbitkan pada Monday, 6 July 2009 Pukul 17.56

Hyundai i10. Hyundai Getz Hyundai Matrix Hyundai Tucson Hyundai Santa Fe Hyundai Starex Hyundai Coupe Kia Spectra Kia Citra Kia Rondo Kia Sorento Kia Rio Kia Picanto Kia Sportage Mazda3 Mazda5 Mazda6 Mazda RX8 . Boy, napela nak bezakan swift ngan myvi.. cam langit n bumi la beb. kalo dah mampu beli swift, angkat je swift tu.. lagi besar, enjin superb, minyak pun ok lebey kurang jer.. design lagi lawa.. angkat swift trus ar.. Faizli, thanks for complete 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -