kebaikan safi rania diamond

Intan Punya Beza Dulu Dan Sekarang Dengan Safi Rania...

Diterbitkan pada Wednesday, 5 February 2014 Pukul 9.25

Ok. Kata Intan, dia pakai satu set safi rania Gold. Tapi memang makan masa la. Tadek la pakai harini, seminggu dah nampak kesan. Dia pakai konsisten berset-set and lama-lama dalam 2 3 4 5 6 bulan baru la nampak kulit 

Testimoni Safi Rania Gold

Diterbitkan pada Saturday, 8 June 2013 Pukul 11.56

Dah berbulan gak aku guna safi rania Gold ni. Tapi bukan set lengkap la Krim malam safi rania tak sesuai untuk kulit aku. Berminyak-minyak muka. Psst.ada yang dah pernah try safi rania diamond ke? Related Post :.

(13 Gambar)ziana Zain Dilantik Menjadi Duta Safi Rania...

Diterbitkan pada Thursday, 18 April 2013 Pukul 12.15

safi rania diamond ziana zain. Cantik sungguh decoration yang telah dilakukan oleh Qarmasutra Design Studio. Memang menyerlahkan lagi kecantikan Ziana Zain. Pasti selepas ini kak Ziana akan tambah berseri apabila menggunakan safi .. orang lain dilaman gosip tentang kejayaan orang tapi didunia luar kita ada seorang yang gagal.. muda atau tua bukan halangan.. bangsa yang berjaya akan sentiasa mengambil kebaikan orang untuk maju bukan penakut.

H.a.t.i: Testimoni : Safi Rania Gold

Diterbitkan pada Wednesday, 15 February 2012 Pukul 6.00

Untuk pengetahuan semua saya pemakai setia safi rania since 2010. Jadi, masa awal permulaan pakai dulu, saya pernah buat testimoni masa mula2 pakai safi rania Gold..Boleh refer SINI. OK..xperlu cerita panjang,, jom 

Cerita Umisofie: Safi Rania Gold

Diterbitkan pada Thursday, 17 January 2013 Pukul 7.44

Sebenarnya, entry kali ni nak kongsi pasal safi rania GOLD. Meh baca cerita saya. Baru beli set . keluaran baru? produk apa? safi rania diamond yg model ziana zain tu ke? belum cuba lagi. kalau nak pakai, cuci dulu, 

H.a.t.i: Safi Rania Gold : Krim Pelembap Malam

Diterbitkan pada Tuesday, 24 April 2012 Pukul 6.00

Krim Pelembap Malam safi rania Gold dengan formulasi nano emas 24 karat bertindak lembut memperbaiki dan menggalakkan pertumbuhan sel-sel dan menghidrat kulit wajah di waktu malam. Krim yang berasakan gel ini 

Cpm Honey Nurhaliza:

Diterbitkan pada Thursday, 25 August 2011 Pukul 12.18

Serius saya nyatakan,saya tahu akan kewujudan produk safi rania Gold ni tp saya x pandang langsung sbb ntah la saya sndiri pon x de jwpn utk ituhahamaybe sbb saya pengguna setia Mary Kay product (Melacep 

Perempuan Jomblo: Ulasan Produk

Diterbitkan pada Wednesday, 21 September 2011 Pukul 15.48

Serum safi rania Gold mengandungi nano emas 24k serta vitamin yang diperlukan untuk menyerikan rona wajah dan mengurangkan kedutan. Krim matanya juga sangat lembut. Toner dia pun berkesan menanggal daki dan 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X