kebaikan safi rania diamond

Perempuan Jomblo: Ulasan Produk

Diterbitkan pada Wednesday, 21 September 2011 Pukul 15.48

Serum safi rania Gold mengandungi nano emas 24k serta vitamin yang diperlukan untuk menyerikan rona wajah dan mengurangkan kedutan. Krim matanya juga sangat lembut. Toner dia pun berkesan menanggal daki dan 

Mama Kembar 3: Safi Rania Gold Yang Best!

Diterbitkan pada Friday, 11 March 2011 Pukul 15.33

Kali ni nak crita skit tentang produk penjagaan kulit safi rania Gold. Mama start guna produk ni in November 2010 setelah baca kat blog Elly & Emmy. Sebelum tu memang dok usha usha dah sebab ramai orang cakap 

H.a.t.i: Testimoni : Safi Rania Gold

Diterbitkan pada Wednesday, 15 February 2012 Pukul 6.00

Untuk pengetahuan semua saya pemakai setia safi rania since 2010. Jadi, masa awal permulaan pakai dulu, saya pernah buat testimoni masa mula2 pakai safi rania Gold..Boleh refer SINI. OK..xperlu cerita panjang,, jom 

(13 Gambar)ziana Zain Dilantik Menjadi Duta Safi Rania...

Diterbitkan pada Thursday, 18 April 2013 Pukul 12.15

safi rania diamond ziana zain. Cantik sungguh decoration yang telah dilakukan oleh Qarmasutra Design Studio. Memang menyerlahkan lagi kecantikan Ziana Zain. Pasti selepas ini kak Ziana akan tambah berseri apabila menggunakan safi .. orang lain dilaman gosip tentang kejayaan orang tapi didunia luar kita ada seorang yang gagal.. muda atau tua bukan halangan.. bangsa yang berjaya akan sentiasa mengambil kebaikan orang untuk maju bukan penakut.

Mina Medina: Diamond?

Diterbitkan pada Saturday, 22 June 2013 Pukul 20.18

Pe halnye ttg diamond ni?haaa sebananye aku tgh survey survey ttg safi rania diamond..oh makk aihhh..harga dia bole tahan juga..aku nak cube rasenye..sebab aku pakai produk HADA LABO muke aku macam amkin 

Cerita Umisofie: Safi Rania Gold

Diterbitkan pada Thursday, 17 January 2013 Pukul 7.44

Keluaran baru? produk apa? safi rania diamond yg model ziana zain tu ke? belum cuba lagi. kalau nak pakai, cuci dulu, pastu, sapu toner, sapu serum dan saya terus sapu bb krim. tapi kalau tak pakai bb krim, lepas sapu 

Cpm Honey Nurhaliza:

Diterbitkan pada Thursday, 25 August 2011 Pukul 12.18

Serius saya nyatakan,saya tahu akan kewujudan produk safi rania Gold ni tp saya x pandang langsung sbb ntah la saya sndiri pon x de jwpn utk ituhahamaybe sbb saya pengguna setia Mary Kay product (Melacep 

Testimoni Safi Rania Gold

Diterbitkan pada Saturday, 8 June 2013 Pukul 11.56

Dah berbulan gak aku guna safi rania Gold ni. Tapi bukan set lengkap la Krim malam safi rania tak sesuai untuk kulit aku. Berminyak-minyak muka. Psst.ada yang dah pernah try safi rania diamond ke? Related Post :.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X