kebaikan safi rania diamond

Mama Kembar 3: Safi Rania Gold Yang Best!

Diterbitkan pada Friday, 11 March 2011 Pukul 15.33

Kali ni nak crita skit tentang produk penjagaan kulit safi rania Gold. Mama start guna produk ni in November 2010 setelah baca kat blog Elly & Emmy. Sebelum tu memang dok usha usha dah sebab ramai orang cakap 

Celoteh Cek Bulat: Safi Rania Gold Yang...

Diterbitkan pada Friday, 31 August 2012 Pukul 17.48

Lantas membawa diri lar aku, seorang diri ke Bandar Miri semata-mata nak membeli set safi rania Gold. Ceh, macam kat Bandar Bintulu xda jual. Sebenarnya kalau dikira jarak lebih kurang jer.. sebab aku sekarang dok kat 

Intan Punya Beza Dulu Dan Sekarang Dengan Safi Rania...

Diterbitkan pada Wednesday, 5 February 2014 Pukul 9.25

Ok. Kata Intan, dia pakai satu set safi rania Gold. Tapi memang makan masa la. Tadek la pakai harini, seminggu dah nampak kesan. Dia pakai konsisten berset-set and lama-lama dalam 2 3 4 5 6 bulan baru la nampak kulit 

Set Penjagaan Kulit Safi Rania Gold Memang Best

Diterbitkan pada Friday, 28 September 2012 Pukul 16.09

Baru2 ni ( asenya dlm dua minggu yg lepas kot ) ibu tergerak ati plak nk try Produk safi rania Gold satu set. . Istiqamah dlm membuat kebaikan dan selalulah bermohon kpd Allah agar kita tidak jauh drpdnya. Adalah sangat 

Testimoni : Safi Rania Gold

Diterbitkan pada Wednesday, 15 February 2012 Pukul 6.00

Untuk pengetahuan semua saya pemakai setia safi rania since 2010. Jadi, masa awal permulaan pakai dulu, saya pernah buat testimoni masa mula2 pakai safi rania Gold..Boleh refer SINI. OK..xperlu cerita panjang,, jom 

Testimoni Safi Rania Gold

Diterbitkan pada Saturday, 8 June 2013 Pukul 11.56

Dah berbulan gak aku guna safi rania Gold ni. Tapi bukan set lengkap la Krim malam safi rania tak sesuai untuk kulit aku. Berminyak-minyak muka. Psst.ada yang dah pernah try safi rania diamond ke? Related Post :.

Mina Medina: Diamond?

Diterbitkan pada Saturday, 22 June 2013 Pukul 20.18

Pe halnye ttg diamond ni?haaa sebananye aku tgh survey survey ttg safi rania diamond..oh makk aihhh..harga dia bole tahan juga..aku nak cube rasenye..sebab aku pakai produk HADA LABO muke aku macam amkin 

Kisah Kasih Shila: Safi Rania Gold

Diterbitkan pada Wednesday, 25 May 2011 Pukul 17.31

Sebenarnye saye baru jer beli this product lunch hour tadiSebelum ni saye pengguna setia olay, dari form 3 (15tahun) sampaila bulan 8 tahun lepas..Lameeee giler kan. Tapi lelame makai Olay macam dah imune dengan 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X