kebaikan safi rania diamond

Testimoni Safi Rania Gold

Diterbitkan pada Saturday, 8 June 2013 Pukul 11.56

Dah berbulan gak aku guna safi rania Gold ni. Tapi bukan set lengkap la Krim malam safi rania tak sesuai untuk kulit aku. Berminyak-minyak muka. Psst.ada yang dah pernah try safi rania diamond ke? Related Post :.

Kisah Kasih Shila: Safi Rania Gold

Diterbitkan pada Wednesday, 25 May 2011 Pukul 17.31

Sebenarnye saye baru jer beli this product lunch hour tadiSebelum ni saye pengguna setia olay, dari form 3 (15tahun) sampaila bulan 8 tahun lepas..Lameeee giler kan. Tapi lelame makai Olay macam dah imune dengan 

Testimoni : Safi Rania Gold

Diterbitkan pada Wednesday, 15 February 2012 Pukul 6.00

Untuk pengetahuan semua saya pemakai setia safi rania since 2010. Jadi, masa awal permulaan pakai dulu, saya pernah buat testimoni masa mula2 pakai safi rania Gold..Boleh refer SINI. OK..xperlu cerita panjang,, jom 

Cpm Honey Nurhaliza:

Diterbitkan pada Thursday, 25 August 2011 Pukul 12.18

Serius saya nyatakan,saya tahu akan kewujudan produk safi rania Gold ni tp saya x pandang langsung sbb ntah la saya sndiri pon x de jwpn utk ituhahamaybe sbb saya pengguna setia Mary Kay product (Melacep 

Mina Medina: Diamond?

Diterbitkan pada Saturday, 22 June 2013 Pukul 20.18

Pe halnye ttg diamond ni?haaa sebananye aku tgh survey survey ttg safi rania diamond..oh makk aihhh..harga dia bole tahan juga..aku nak cube rasenye..sebab aku pakai produk HADA LABO muke aku macam amkin 

Life Is Soplicated: Won Safi Rania, Penuh Pesona Pasti...

Diterbitkan pada Sunday, 24 February 2013 Pukul 13.40

Last week, aku terima produk safi rania. dari promo majalah EH! memang suka sangat. lagipon sekarang ni aku tengah pakai produk safi rania. dulu time tgh anak dara pakai clinique. demi nak jimat punye pasal, aku 

H.a.t.i: Safi Rania Gold : Krim Pelembap Malam

Diterbitkan pada Tuesday, 24 April 2012 Pukul 6.00

Krim Pelembap Malam safi rania Gold dengan formulasi nano emas 24 karat bertindak lembut memperbaiki dan menggalakkan pertumbuhan sel-sel dan menghidrat kulit wajah di waktu malam. Krim yang berasakan gel ini 

Intan Punya Beza Dulu Dan Sekarang Dengan Safi Rania...

Diterbitkan pada Wednesday, 5 February 2014 Pukul 9.25

Ok. Kata Intan, dia pakai satu set safi rania Gold. Tapi memang makan masa la. Tadek la pakai harini, seminggu dah nampak kesan. Dia pakai konsisten berset-set and lama-lama dalam 2 3 4 5 6 bulan baru la nampak kulit 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X