What's New?

jampi penunduk wanita

Rahsia Raja Pengasih Akademi Tenaga Dalam Aurailahi

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 11.12

Rahsia Master Pamungkas; Rahsia Master Pamungkas (Guru) Rahsia Master Pamungkas (Murid) Rahsia Raja Pengasih; Rahsia Ilmu Sakti Mistik Pria Perkasa.

Rahsia Ilmu Sakti Mistik

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 21.49

-Diijazahkan "Ilmu Jampi Faraj Doa Tujuh Rasa Aurailahi" -Ilmu ini akan menjadikan faraj terlalu nikmat dirasai oleh pasangan anda sehinggakan pasangan anda tidak .

Ilmu Tepuk Bantal Kajian Ilmu Ghaib

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2016 Pukul 17.16

bismillahhirrahmanirrahim .. dgn nama ALLAH aya mulakan bicara .. bile bace2 blog pakcik ni teringin plak nk berkongsi ilmu yang ada dalam simpanan aya .. hehe.

Ilmu Pengasihan & Ilmu Pelet

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2016 Pukul 19.25

Ilmu Pengasihan atau Ilmu Pelet adalah sebuah ilmu supranatural yang berguna untuk mempengaruhi perasaan orang lain agar suka / sayang / jatuh cinta / takluk kepada Persaudaraan Lintas Batas Cara mengamalkan baca tawasul ALFATIHAH disampaikan kepada Nabi Muhammad SAW dan keluarga, Sahabat, Malaikat Muqorrobin dan Qoribin .

Belajar Ilmu Pelet Dayak Ampuh

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 17.43

Search information - NyaiRoroKidul.com: ilmu dayak; asihan pemikat wanita; ilmu hitam dayak; panglima perang suku dayak kalimantan; ilmu dayak vs ilmu jawaDoa mustajab adalah tumpuan hidup sehari-hari, hati mereka berbisik, semoga Tuhan memberikan kemudahan serta keberhasilan sebagaimana yang mereka harapkan..

Mengenalpasti Bentuk Sihir Dan Tanda-tanda Sihir

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2016 Pukul 4.01

Mengenalpasti Bentuk Sihir dan Tanda-Tanda Sihir دوحلا لله ،ىفكو ملاسو ىلع هلسر نيذلا ،ىفطصا ىلعو نهوتاخ ،ىبتجولا.

Prawis

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2016 Pukul 15.29

Antara keunikan lain pada Kaedah Rawatan dan Kursus Rawatan Prawis ini ialah; Tidak perlu menghafal ayat-ayat rukyah. Tidak menggunakan jampi serapah.

Sihir Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 4.38

Sihir dari segi istilah merupakan satu perbuatan menyakiti atau mempengaruhi badan, hati atau akal orang yang disihir secara tersembunyi (ghaib) yang melibatkan .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -