What's New?

hisap puting toket abg

Ciri-ciri Toket Cewek Yang Pernah Dipegang Atau Belum

Diterbitkan pada Monday, 11 August 2014 Pukul 11.44

Payudara yang kena hisap putingnya menjadi lebam, yang belum kena hisap putingnya berwarna merah jambu. Pada payudara memang mengandung seribu tanda tanya, termasuk mengetahui wanita yang sudah punya 

Punca Ramai Baby Yang Tersedak Susu Sekarang...

Diterbitkan pada Monday, 10 November 2014 Pukul 13.05

cari ni pun utk botol susu baby yg bakal lahir ni dari abg zikry ..ke akk auni aku mmg pakai botol susu Avent.. sebab nak pakai puting Wide neck tp pakai botol Avent je puting x beli Avent pun heheheh x salahkan.. selagi jumpa yg lagi selamat & kualiti sama Sebenarnya puting susu X/Y cut ni boleh mengelakkan baby tersedak.. sebabnya dgn puting ni susu hnya akan keluar bila di hisap jadi bile botol susu di tonggengkan.. kompom susu x akan keluar.

C E R I T E R A K U: Kisah Dhani & Puting Susu

Diterbitkan pada Wednesday, 20 May 2009 Pukul 12.29

Syukur alhamdulillah akhirnya anak aku DHANI nak jugak hisap puting botol susu yg baru itupun ihsan dari abg ipar aku Epi dan isterinya Wani sejak abah aku sakit DHANI ngan DANIA aku antar kat umah mak mertua 

Akhirnya , Zahra Abiskan Susu Botolnya !

Diterbitkan pada Monday, 10 November 2014 Pukul 12.48

Botol ni dijual di kedai runcit biasa je pon .. Puting dia lembut jer ! Memang Zahra gigit puting ni masa nak hisap botol susu yang aku bagi ni.. Tapi awas ! Tak boleh bagi ketika baby baring yer ! Kena pantau sehingga dia abis hisap !! Jangan sesekali biarkan sebab air dia keluar jer .. Tak seperti puting jenama yang mahal yer . botol yang murah juga jadi pilihan zahra ye abg ben? 10 November 2014 2:19 PTG · Haslinda Hassan Ali berkata [Reply to comment].

Botol Susu Terbaik "pigeon Peristaltic Plus" Mesti Cuba

Diterbitkan pada Saturday, 12 May 2012 Pukul 15.48

masa menyusu tak la kita risau akan risiko kemungkinan tersedak susucompare dengan puting biasa yang aku pernah cuba.susu akan menitik sikit walau baby tak hisapmacam Fayel dia ni suka khayal sambil hisap susu dan tertidonanti .. Abah - 25 January 1949. Mak - 27 February 1959. **Annivesary Mak Abah - 5 April 1979. Abg Ari - 12 March 1980 *Reen - 9 October 1984 *Tasha - 14 November 2002 *Boboy - 20 December 2006. Me - 17 October 1981.

Baik Buruk Anak Hisap Puting (pacifier).

Diterbitkan pada Saturday, 24 July 2010 Pukul 13.18

yang sedang menangis. Bayi yang sedang menangis akan segera berhenti menangis sekiranya diberikan puting kosong ini kerana "sucking reflex" atau "rooting reflex" iaitu refleks bayi yang semulajadinya ingin menghisap susu. HARI2 ISTIMEWA. Hari Lahir Abg : 03/01/198_. Hari Lahir Syg : 28/07/198_. Bercinta : 28/08/2002. Bertunang : 25/07/2003. Akad Nikah : 06/08/2004. Majlis Kenduri : 28/08/2004. Hari Lahir Puteri : 06/09/2008. Hari lahir Ariq 11/09/2012 

Sharemyloves: Petua Supaya Anak Berhenti Hisap Puting "o"

Diterbitkan pada Tuesday, 27 November 2012 Pukul 14.06

Petua supaya anak berhenti hisap puting "O". Oh! putinggigi anakku dah tak cantik gara-gara engkau Nak marah kat puting pon tadak guna jugak. Tetap puting jugak dicarinya Adeh! Semenjak-dua menjak ni, Mikha dan puting . sy xpasti petua dia mcm mne sis sbb daaliyaa mmg diri dlu dah stop puting tu..dia sendiri yg tak nak, bila kasi dia tolak puting tu. tp rsenya kalu letak benda masam tu elok jgk kotsy pun tak pasti. alah tak macho la abg mikha still 

Tak Nak Hisap Susu Botol !

Diterbitkan pada Friday, 11 July 2014 Pukul 11.00

Boleh juga mencuba cara ini : Semasa beri bayi minum guna botol, tarik sedikit botol supaya bayi terpaksa tarik dan hisap puting tersebut. Selepas . Masa ngndung dulu baca artikel abg ben psl zahra reject botol. Skrg da 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -