What's New?

hisap puting toket abg

Punca Ramai Baby Yang Tersedak Susu Sekarang...

Diterbitkan pada Monday, 10 November 2014 Pukul 13.05

cari ni pun utk botol susu baby yg bakal lahir ni dari abg zikry ..ke akk auni aku mmg pakai botol susu Avent.. sebab nak pakai puting Wide neck tp pakai botol Avent je puting x beli Avent pun heheheh x salahkan.. selagi jumpa yg lagi selamat & kualiti sama Sebenarnya puting susu X/Y cut ni boleh mengelakkan baby tersedak.. sebabnya dgn puting ni susu hnya akan keluar bila di hisap jadi bile botol susu di tonggengkan.. kompom susu x akan keluar.

Membelai Buah Dada Wanita

Diterbitkan pada Tuesday, 17 April 2007 Pukul 17.23

Puting masuk ke dalam – Rasa sakit yang tidak berkait dengan datang bulan – Keluar darah atau lendir bukan susu pada puting. Cara pemeriksaan buah dada yang betul perlu dipelajari. Dapatkan nasihat doktor atau hadiri kelas . nak sedapkan atau puaskan isteri atau gf korang tu, haha, aku suruh bf aku masuk sini dan belajar teknik2 tu kat sini http://tinyurl.com/3rd7lbb , puas aku dibuat nye..adoi, sedap, abg..nak lg, hahaha, sorry guys, my bf is sooo sedap..wah.

C E R I T E R A K U: Kisah Dhani & Puting Susu

Diterbitkan pada Wednesday, 20 May 2009 Pukul 12.29

Syukur alhamdulillah akhirnya anak aku DHANI nak jugak hisap puting botol susu yg baru itupun ihsan dari abg ipar aku Epi dan isterinya Wani sejak abah aku sakit DHANI ngan DANIA aku antar kat umah mak mertua 

Ciri-ciri Wanita Yang Masih Perawan Dan Sudah Tidak...

Diterbitkan pada Tuesday, 31 August 2010 Pukul 7.42

Buah dada yang kena hisap putingnya menjadi lebam, yang belum kena hisap putingnya berwarna merah jambu. Sekiranya gadis itu tidak suci, buah dadanya jatuh terjuntai seperti buah pepaya yang terjuntai di pohon.

Info Dunia: Ciri-ciri Payudara Wanita Yang Pernah...

Diterbitkan pada Monday, 25 August 2014 Pukul 3.49

Payudara yang kena hisap putingnya menjadi lebam, yang belum kena hisap putingnya berwarna merah jambu. Pada payudara memang mengandung seribu tanda tanya, termasuk mengetahui wanita yang sudah punya anak atau belum.

Rangsangan Puting Susu Sesaat Dan Setelah Proses...

Diterbitkan pada Friday, 5 September 2014 Pukul 7.01

Rangsangan puting susu sesaat dan setelah proses persalinan sangat baik diterapkan. Karena terbukti bisa membantu proses persalinan dan pasca persalinan.

Tak Nak Hisap Susu Botol !

Diterbitkan pada Friday, 11 July 2014 Pukul 11.00

Boleh juga mencuba cara ini : Semasa beri bayi minum guna botol, tarik sedikit botol supaya bayi terpaksa tarik dan hisap puting tersebut. Selepas . Masa ngndung dulu baca artikel abg ben psl zahra reject botol. Skrg da 

Botol Susu Terbaik "pigeon Peristaltic Plus" Mesti Cuba

Diterbitkan pada Saturday, 12 May 2012 Pukul 15.48

kita risau akan risiko kemungkinan tersedak susucompare dengan puting biasa yang aku pernah cuba.susu akan menitik sikit walau baby tak hisapmacam Fayel dia ni suka khayal sambil hisap susu dan tertidonanti bila .. Abg Ari - 12 March 1980 *Tasha - 14 November 2002 *Boboy - 20 December 2006. *Dina - 15 February 2012. Me - 17 October 1981. **Hubby - 18 February 1979. ** Fayel - 31 January 2012 /8 RabiulAwal 1433. Ekin - 22 November 1985.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -