What's New?

hisap puting toket abg

Kembara Susu Ibu (bhgn 9)

Diterbitkan pada Thursday, 12 March 2015 Pukul 5.56

Ditambah lagi cabaran bila dalam masa yang sama, aku kena ajar Arif hisap susu melalui botol sebab fikir dia akan dihantar ke pengasuh time aku kerja. Dah sedap dan mudah hisap puting botol, memang Arif marah lah 

Kontak Kulit, Anak Malah Hisap Puting Susu Raffi Ahmad...

Diterbitkan pada Sunday, 16 August 2015 Pukul 8.33

Kontak Kulit, Anak Malah Hisap Puting Susu Raffi Ahmad. Posted by maz tekok Posted Kasus pemerkosaan anak baru gede (ABG) kian marak terjadi di Kabupaten Indramayu, Jawa Barat. Kali ini menimpa seorang siswi 

Punca Ramai Baby Yang Tersedak Susu Sekarang...

Diterbitkan pada Monday, 10 November 2014 Pukul 6.05

cari ni pun utk botol susu baby yg bakal lahir ni dari abg zikry ..ke akk auni aku mmg pakai botol susu Avent.. sebab nak pakai puting Wide neck tp pakai botol Avent je puting x beli Avent pun heheheh x salahkan.. selagi jumpa yg lagi selamat & kualiti sama Sebenarnya puting susu X/Y cut ni boleh mengelakkan baby tersedak.. sebabnya dgn puting ni susu hnya akan keluar bila di hisap jadi bile botol susu di tonggengkan.. kompom susu x akan keluar.

Ai U Dayu: Kisah Botol Susu Niyaz

Diterbitkan pada Monday, 5 May 2014 Pukul 9.08

Ok, Niyaz ni tak suka hisap botol kalo aku ada, asik nak gayuttttttt, bak kata org jawa "ngempeng" bukan takat botol, puting pon taknak sampai la sekarang.. Jenuh ajar macam bentuk da beli, tetap tak mahu.. Yang bagusnya 

Tak Nak Hisap Susu Botol !

Diterbitkan pada Friday, 11 July 2014 Pukul 4.00

Boleh juga mencuba cara ini : Semasa beri bayi minum guna botol, tarik sedikit botol supaya bayi terpaksa tarik dan hisap puting tersebut. Selepas . Masa ngndung dulu baca artikel abg ben psl zahra reject botol. Skrg da 

Baik Buruk Anak Hisap Puting (pacifier).

Diterbitkan pada Saturday, 24 July 2010 Pukul 6.18

yang sedang menangis. Bayi yang sedang menangis akan segera berhenti menangis sekiranya diberikan puting kosong ini kerana "sucking reflex" atau "rooting reflex" iaitu refleks bayi yang semulajadinya ingin menghisap susu. HARI2 ISTIMEWA. Hari Lahir Abg : 03/01/198_. Hari Lahir Syg : 28/07/198_. Bercinta : 28/08/2002. Bertunang : 25/07/2003. Akad Nikah : 06/08/2004. Majlis Kenduri : 28/08/2004. Hari Lahir Puteri : 06/09/2008. Hari lahir Ariq 11/09/2012 

Akhirnya , Zahra Abiskan Susu Botolnya !

Diterbitkan pada Monday, 10 November 2014 Pukul 5.48

Botol ni dijual di kedai runcit biasa je pon .. Puting dia lembut jer ! Memang Zahra gigit puting ni masa nak hisap botol susu yang aku bagi ni.. Tapi awas ! Tak boleh bagi ketika baby baring yer ! Kena pantau sehingga dia abis hisap !! Jangan sesekali biarkan sebab air dia keluar jer .. Tak seperti puting jenama yang mahal yer . botol yang murah juga jadi pilihan zahra ye abg ben? 10 November 2014 2:19 PTG · Haslinda Hassan Ali berkata [Reply to comment].

Botol Susu Terbaik "pigeon Peristaltic Plus" Mesti Cuba

Diterbitkan pada Saturday, 12 May 2012 Pukul 8.48

kita risau akan risiko kemungkinan tersedak susucompare dengan puting biasa yang aku pernah cuba.susu akan menitik sikit walau baby tak hisapmacam Fayel dia ni suka khayal sambil hisap susu dan tertidonanti bila .. Abg Ari - 12 March 1980 *Tasha - 14 November 2002 *Boboy - 20 December 2006. *Dina - 15 February 2012. Me - 17 October 1981. **Hubby - 18 February 1979. ** Fayel - 31 January 2012 /8 RabiulAwal 1433. Ekin - 22 November 1985.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -