hisap puting toket abg

^^mama Tomei^^: Afiya # Cerita Minggu Ini

Diterbitkan pada Thursday, 23 February 2012 Pukul 6.39

Saya hisap puting botol tu tapi saya tak suka susu tu. pembuli ygel heheafiya tak mo usik n tarik rmbut abg n kkk lg tau! Ehabg ngan kakak minum susu botol lagi ke.. hehe..cumil afiya bolot semua botol2 tu.. :)

Being Husna Hadzarami: Petua Menghentikan Anak Hisap...

Diterbitkan pada Tuesday, 2 April 2013 Pukul 13.24

Suruh dibagi puting. Sebab Mama cakap budak yang hisap jari ni mesti membesar kuruuusssss je, ambil contoh anak buah sorang yang hisap jari. Dia sorang je yang hisap jari among the siblings (tak salah sampai 4 tahun kot), dan memang . adik bongsu terikut isap jari sebab nampak abg isap jari.even dh bagi puting pun dia still terikut. until now dia dah form 2 still isap jari. abg dia stop time sek rendah. tapi alhamdulillah, dua2 adik wani xjongang n gigi tersusun 

Baik Buruk Anak Hisap Puting (pacifier).

Diterbitkan pada Saturday, 24 July 2010 Pukul 13.18

Yang sedang menangis. Bayi yang sedang menangis akan segera berhenti menangis sekiranya diberikan puting kosong ini kerana "sucking reflex" atau "rooting reflex" iaitu refleks bayi yang semulajadinya ingin menghisap susu. HARI2 ISTIMEWA. Hari Lahir abg : 03/01/198_. Hari Lahir Syg : 28/07/198_. Bercinta : 28/08/2002. Bertunang : 25/07/2003. Akad Nikah : 06/08/2004. Majlis Kenduri : 28/08/2004. Hari Lahir Puteri : 06/09/2008. Hari lahir Ariq 11/09/2012 

Ciri-ciri Payudara Wanita Yang Pernah Dipegang Atau...

Diterbitkan pada Sunday, 23 March 2014 Pukul 18.06

Payudara yang kena hisap putingnya menjadi lebam, yang belum kena hisap putingnya berwarna merah jambu. Pada payudara memang mengandung seribu tanda tanya, termasuk mengetahui wanita yang sudah punya 

Sharemyloves: Petua Supaya Anak Berhenti Hisap Puting "o"

Diterbitkan pada Tuesday, 27 November 2012 Pukul 14.06

Petua supaya anak berhenti hisap puting "O". Oh! putinggigi anakku dah tak cantik gara-gara engkau Nak marah kat puting pon tadak guna jugak. Tetap puting jugak dicarinya Adeh! Semenjak-dua menjak ni, Mikha dan puting . sy xpasti petua dia mcm mne sis sbb daaliyaa mmg diri dlu dah stop puting tu..dia sendiri yg tak nak, bila kasi dia tolak puting tu. tp rsenya kalu letak benda masam tu elok jgk kotsy pun tak pasti. alah tak macho la abg mikha still 

Sudah Berhenti Hisap Puting..yeay!!

Diterbitkan pada Thursday, 8 April 2010 Pukul 14.22

Ini kisah cik Zara ngan putingnya..kalau perasan sebelum ni mmg Zara suke btol isap puting kan..klu nak gi mana2 puting tk pernah tinggal sbbnye minah ni bukan leh tdo klu takde puting. mau menjerit2 n merengek2 

Gigi Jongang Disebabkan Bayi Hisap Jari ?

Diterbitkan pada Saturday, 23 June 2012 Pukul 9.55

Kalau free2 tu, abg Ben boleh jengok2 blog saye pasal topik ni http://reeneeraaid.blogspot.com/2011/07/thumb-sucking-behaviour.html. 23 Jun 2012 11:16 PG · Siti Rohaida anak sulung saya pernah hisap puting kosong hingga umur setahun dan giginya sedikit jongang! lantas saya terus ceraikan dia ngan puting. skang ni alhamdulillah, gigi dah semakin cantik :D. 25 Jun 2012 10:35 PG · effendi berkata [Reply toment]. Fuyyooo, qhaliff buat fiwwwwwitttt..

Botol Susu Terbaik "pigeon Peristaltic Plus" Mesti Cuba

Diterbitkan pada Saturday, 12 May 2012 Pukul 15.48

Masa menyusu tak la kita risau akan risiko kemungkinan tersedak susucompare dengan puting biasa yang aku pernah cuba.susu akan menitik sikit walau baby tak hisapmacam Fayel dia ni suka khayal sambil hisap susu dan tertidonanti .. Abah - 25 January 1949. Mak - 27 February 1959. **Annivesary Mak Abah - 5 April 1979. abg Ari - 12 March 1980 *Reen - 9 October 1984 *Tasha - 14 November 2002 *Boboy - 20 December 2006. Me - 17 October 1981.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X