hisap puting toket abg

Ciri-ciri Payudara Wanita Yang Pernah Dipegang Atau...

Diterbitkan pada Sunday, 23 March 2014 Pukul 18.06

Payudara yang kena hisap putingnya menjadi lebam, yang belum kena hisap putingnya berwarna merah jambu. Pada payudara memang mengandung seribu tanda tanya, termasuk mengetahui wanita yang sudah punya 

Adikk Yg Suka Pakai Puting Terbalik

Diterbitkan pada Sunday, 16 December 2012 Pukul 9.03

Hahhabit adikk kansuke bebenor hisap puting terbalik..kalau korang perasan gambar2 yg dia tgh hisap puting..byk yg puting tu terbalik..kihkih..kalau dia sendiri yg pakai..mmg camtuagak2 nyer lagi selesa hisap camtu kottthahahaha en somi suka sgt tgk dia adikk pakai terbalik camtu..nakal jer muka dia hahh. hihii suka kunyah.. sama lah dgn abg Pa'e tu hah..la ni pun dok kunyah puting susu botol dia..kejap2 kena tukar..hehe..:). ReplyDelete. Replies.

Botol Susu Terbaik "pigeon Peristaltic Plus" Mesti Cuba

Diterbitkan pada Saturday, 12 May 2012 Pukul 15.48

Saksikan magicnya puting tak menitik bila ditonggengkan Tengok lagisecara dekat. Nah kat tangan pun tak menitik jugak. Sangat sesuai untuk bayi andabila hisap baru susu keluar.risiko tersedak susu rendah yertak 

Baik Buruk Anak Hisap Puting (pacifier).

Diterbitkan pada Saturday, 24 July 2010 Pukul 13.18

Yang sedang menangis. Bayi yang sedang menangis akan segera berhenti menangis sekiranya diberikan puting kosong ini kerana "sucking reflex" atau "rooting reflex" iaitu refleks bayi yang semulajadinya ingin menghisap susu. HARI2 ISTIMEWA. Hari Lahir abg : 03/01/198_. Hari Lahir Syg : 28/07/198_. Bercinta : 28/08/2002. Bertunang : 25/07/2003. Akad Nikah : 06/08/2004. Majlis Kenduri : 28/08/2004. Hari Lahir Puteri : 06/09/2008. Hari lahir Ariq 11/09/2012 

Being Husna Hadzarami: Petua Menghentikan Anak Hisap...

Diterbitkan pada Tuesday, 2 April 2013 Pukul 13.24

Suruh dibagi puting. Sebab Mama cakap budak yang hisap jari ni mesti membesar kuruuusssss je, ambil contoh anak buah sorang yang hisap jari. Dia sorang je yang hisap jari among the siblings (tak salah sampai 4 tahun kot), dan memang . adik bongsu terikut isap jari sebab nampak abg isap jari.even dh bagi puting pun dia still terikut. until now dia dah form 2 still isap jari. abg dia stop time sek rendah. tapi alhamdulillah, dua2 adik wani xjongang n gigi tersusun 

Gigi Jongang Disebabkan Bayi Hisap Jari ?

Diterbitkan pada Saturday, 23 June 2012 Pukul 9.55

Kalau free2 tu, abg Ben boleh jengok2 blog saye pasal topik ni http://reeneeraaid.blogspot.com/2011/07/thumb-sucking-behaviour.html. 23 Jun 2012 11:16 PG · Siti Rohaida anak sulung saya pernah hisap puting kosong hingga umur setahun dan giginya sedikit jongang! lantas saya terus ceraikan dia ngan puting. skang ni alhamdulillah, gigi dah semakin cantik :D. 25 Jun 2012 10:35 PG · effendi berkata [Reply toment]. Fuyyooo, qhaliff buat fiwwwwwitttt..

Sharemyloves: Petua Supaya Anak Berhenti Hisap Puting "o"

Diterbitkan pada Tuesday, 27 November 2012 Pukul 14.06

Petua supaya anak berhenti hisap puting "O". Oh! putinggigi anakku dah tak cantik gara-gara engkau Nak marah kat puting pon tadak guna jugak. Tetap puting jugak dicarinya Adeh! Semenjak-dua menjak ni, Mikha dan puting . sy xpasti petua dia mcm mne sis sbb daaliyaa mmg diri dlu dah stop puting tu..dia sendiri yg tak nak, bila kasi dia tolak puting tu. tp rsenya kalu letak benda masam tu elok jgk kotsy pun tak pasti. alah tak macho la abg mikha still 

C E R I T E R A K U: Kisah Dhani & Puting Susu

Diterbitkan pada Wednesday, 20 May 2009 Pukul 12.29

Syukur alhamdulillah akhirnya anak aku DHANI nak jugak hisap puting botol susu yg baru itupun ihsan dari abg ipar aku Epi dan isterinya Wani sejak abah aku sakit DHANI ngan DANIA aku antar kat umah mak mertua 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X