What's New?

hisap puting toket abg

Tak Nak Hisap Susu Botol !

Diterbitkan pada Friday, 11 July 2014 Pukul 4.00

Boleh juga mencuba cara ini : Semasa beri bayi minum guna botol, tarik sedikit botol supaya bayi terpaksa tarik dan hisap puting tersebut. Selepas . Masa ngndung dulu baca artikel abg ben psl zahra reject botol. Skrg da 

Akhirnya , Zahra Abiskan Susu Botolnya !

Diterbitkan pada Monday, 10 November 2014 Pukul 5.48

Botol ni dijual di kedai runcit biasa je pon .. Puting dia lembut jer ! Memang Zahra gigit puting ni masa nak hisap botol susu yang aku bagi ni.. Tapi awas ! Tak boleh bagi ketika baby baring yer ! Kena pantau sehingga dia abis hisap !! Jangan sesekali biarkan sebab air dia keluar jer .. Tak seperti puting jenama yang mahal yer . botol yang murah juga jadi pilihan zahra ye abg ben? 10 November 2014 2:19 PTG · Haslinda Hassan Ali berkata [Reply to comment].

Seorang Dokter Mendianogsa Dengan Isap Puting Susu...

Diterbitkan pada Sunday, 24 April 2011 Pukul 13.15

Satu pengadilan Finlandia akan menyidangkan kasus pelecehan seksual dengan terdakwa seorang dokter. Seperti dilaporkan AFP, dokter itu mengatakan ia mengisap puting payudara seorang pasien untuk mendiagnosis 

Botol Susu Terbaik "pigeon Peristaltic Plus" Mesti Cuba

Diterbitkan pada Saturday, 12 May 2012 Pukul 8.48

kita risau akan risiko kemungkinan tersedak susucompare dengan puting biasa yang aku pernah cuba.susu akan menitik sikit walau baby tak hisapmacam Fayel dia ni suka khayal sambil hisap susu dan tertidonanti bila .. Abg Ari - 12 March 1980 *Tasha - 14 November 2002 *Boboy - 20 December 2006. *Dina - 15 February 2012. Me - 17 October 1981. **Hubby - 18 February 1979. ** Fayel - 31 January 2012 /8 RabiulAwal 1433. Ekin - 22 November 1985.

Punca Ramai Baby Yang Tersedak Susu Sekarang...

Diterbitkan pada Monday, 10 November 2014 Pukul 6.05

cari ni pun utk botol susu baby yg bakal lahir ni dari abg zikry ..ke akk auni aku mmg pakai botol susu Avent.. sebab nak pakai puting Wide neck tp pakai botol Avent je puting x beli Avent pun heheheh x salahkan.. selagi jumpa yg lagi selamat & kualiti sama Sebenarnya puting susu X/Y cut ni boleh mengelakkan baby tersedak.. sebabnya dgn puting ni susu hnya akan keluar bila di hisap jadi bile botol susu di tonggengkan.. kompom susu x akan keluar.

Being Husna Hadzarami: Petua Menghentikan Anak Hisap...

Diterbitkan pada Tuesday, 2 April 2013 Pukul 6.24

Suruh dibagi puting. Sebab Mama cakap budak yang hisap jari ni mesti membesar kuruuusssss je, ambil contoh anak buah sorang yang hisap jari. Dia sorang je yang hisap jari among the siblings (tak salah sampai 4 tahun kot), dan memang . adik bongsu terikut isap jari sebab nampak abg isap jari.even dh bagi puting pun dia still terikut. until now dia dah form 2 still isap jari. abg dia stop time sek rendah. tapi alhamdulillah, dua2 adik wani xjongang n gigi tersusun 

Baik Buruk Anak Hisap Puting (pacifier).

Diterbitkan pada Saturday, 24 July 2010 Pukul 6.18

yang sedang menangis. Bayi yang sedang menangis akan segera berhenti menangis sekiranya diberikan puting kosong ini kerana "sucking reflex" atau "rooting reflex" iaitu refleks bayi yang semulajadinya ingin menghisap susu. HARI2 ISTIMEWA. Hari Lahir Abg : 03/01/198_. Hari Lahir Syg : 28/07/198_. Bercinta : 28/08/2002. Bertunang : 25/07/2003. Akad Nikah : 06/08/2004. Majlis Kenduri : 28/08/2004. Hari Lahir Puteri : 06/09/2008. Hari lahir Ariq 11/09/2012 

Pengalaman Penyusuan Pertama

Diterbitkan pada Tuesday, 15 January 2013 Pukul 2.07

Alhamdulillah!! baby bole hisap.mula2 memang agak sakit sikit (tapi tak la sakit macam mase mula2 DF tu) sebab belum latch betul2, masa dia hisap tu saya betulkan la lekapan, masukkan lagi aerola dan tarik bibir dia sis, soree nak tanya.. saya ada masalah puting tenggelam.. sekarang baby dah 44 hari.. saya dah ajar minum susu botol namun jauh disudut hati nak DF dia.. saya try, tp dia tak pandai nak suck arola tu.. sebab dah biasa puting botol, hisap puting 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -