What's New?

hiasan botol kaca doorgift

Hiasan Dulang Hantaran & Butik Pengantin

Diterbitkan pada Tuesday, 27 July 2010 Pukul 14.45

Target saya mencari pinggan bulat utk hiasan dulang, balang kaca utk buah-buhan, coklat, dan cookies. Total masih dibawah bajet saya.Alhamdulillah. balang buah dan coklat balang cookies dan pinggan bulat.Baru lepas 

Inspirasi Design : 12 Idea & Tutorial Botol Kaca Terpakai...

Diterbitkan pada Friday, 28 August 2015 Pukul 7.30

Kami ingin memberikan anda beberapa idea menarik berkenaan botol kaca yang diberi nafas baru ini, dan mungkin boleh dijadikan panduan bagi anda membuat sendiri hiasan majlis anda nanti. Anda boleh letakkannya di 

Seroja_shara D'boutique: Exclusive Jar Doorgift

Diterbitkan pada Thursday, 13 December 2012 Pukul 8.08

Wow!apa tu JAR DOORGIFT?? JAR DOORGIFT merupakan cenderamata yang diletakkan di dalam balang kaca. Tampak cantik, exclusive n cantik,tertarik & menarikwah2hehehe. JAR DOORGIFT ini sangat sesuai untuk dijadikan sebagai cenderahati untuk pelbagai majlis samaada perkahwinan,pertunangan,majlis hari jadi,akikah atau apa sahaja. Jika anda inginkan sesuatu yang berbeza & sukakan kelainan boleh Sampel Doorgift Jar Beserta Hiasan 

Review: Doorgift Botol Jar

Diterbitkan pada Friday, 6 January 2012 Pukul 1.27

kina..total harga 1 doorgift tu brape termasuk home made cookies? sampai 3 ringgit tak? ukt botok n hiasan tu..sangat murahhhh :) suke! [Reply] . Salam, kat mana nak dapatkan jar kaca dengan harga tersebut. Terima Kasih 

Next Post [ Diy ] 5 Kraftangan Hiasan Rumah Dan Doorgift...

Diterbitkan pada Wednesday, 15 January 2014 Pukul 8.00

Pasu kaca hiasan. 1. Dengan menggunakan selofan tape, lekatkan bahagian hujung tapi pada permukaan bekas kaca. Kemudian lilitkan di sekeliling bekas kaca sehingga membentuk jalur tali yang cantik. Anda boleh menggunakan kreativiti anda untuk melilit bahagian tengah bekas, atas idea yg agak menarikrasanya banyak lagi boleh kita guna medium selain botol..contohnya buluh yg di potongkalau senag jom singgah di http://semutsemutsihat.blogspo.

Inspirasi Design : (8 Gambar) Idea Diy Hiasan Untuk Majlis...

Diterbitkan pada Monday, 4 May 2015 Pukul 4.07

ataupun gunakan lebihan kain renda dan reben dari hiasan cenderahati doorgift ataupun anda boleh beli renda yang sudah diberi potongan harga runtuh. Balang kaca cantik - cantik ada banyak dirumah? apakata anda buat begini.

# Progress Setakat 27.1.2013

Diterbitkan pada Monday, 28 January 2013 Pukul 13.45

Cerita pasal doorgift pulak Doorgift ni FZ byk serahkan pd mak.. VIP gift FZ cadangkan nk bg balang kaca dan mak ikut saja.. Nanti kmi akn hias la balang kaca tu ,letak riben or etc.Biar nmpk eksklusif sikit kn..ehhehhee.

Ceritera Cinta Puan Aisyah Kz: Diy #1 : Special Doorgift

Diterbitkan pada Sunday, 16 December 2012 Pukul 9.05

pada mulanya botol ni dihias dengan reben je kat atas penutupnya.. tapi, baru-baru ni saya dapat idea dari ex-b2b yang hias botol kaca dia dengan kain felt dan bunga diletakkan atas kain felt tu.. jadinya, saya pinjamlah idea 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -