hiasan botol kaca doorgift

I'm Legendary: Botol Jar For Doorgift

Diterbitkan pada Wednesday, 30 May 2012 Pukul 16.15

botol Jar for doorgift. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه, I want to reveal something.. Rasa keterujaan pulak bila baca post b2b di facebook. Baru ada mood untuk share persediaan menempuh alam seterusnya. Alam yang 

Diy Door Gift / Cenderahati

Diterbitkan pada Tuesday, 9 April 2013 Pukul 15.09

Itu pendapat personal shonna jer. Hehehhee, lain orang lain pendapatnya. So untuk door gift kali nie, barang-barang yang diperlukan ialah: 1. Crepe paper (warna ikut tema majlis) 2. botol kaca 3. Bekas/sarung kertas 4.

Fana Akim: Doorgift : Paper Bag Atau Botol Jar

Diterbitkan pada Monday, 23 April 2012 Pukul 13.16

doorgift : paper bag atau botol jar. Assalamualaikum [-O<. Hari ini aku nak share dengan korang tentang door gift!Bila fikir pasal door gift nih kan memang haru jadinya. :-< .Rasa macam semua nak bagi..tapi :-/ bila fikir-fikir 

Doorgift Cookies In Jar. Saiz Sesuai?

Diterbitkan pada Wednesday, 16 March 2011 Pukul 11.58

Macam post puan jaja dia beli botol kaca jar ni dengan harga RM0.70. (depends on size) which is sama je macam harga paper bag sekarang ni bukan? kita boleh buat kenangan botol ni.elnye doorgift die kan..;).

[ Diy ] 5 Kraftangan Hiasan Rumah Dan Doorgift...

Diterbitkan pada Wednesday, 15 January 2014 Pukul 15.00

Pasu kaca hiasan. 1. Dengan menggunakan selofan tape, lekatkan bahagian hujung tapi pada permukaan bekas kaca. Kemudian lilitkan di sekeliling bekas kaca sehingga membentuk jalur tali yang cantik. Anda boleh menggunakan kreativiti anda untuk melilit bahagian tengah bekas, atas ataupun bawah bekas. 2. Apabila sampai di hujung lilitan, gunting dan tali berwarna putih pada bahagian badan bekas. Cara sama seperti melilit botol dan juga alas cawan.

Susah Nak Berak Dan Terpaksa Meneran…kami Bantu Anda

Diterbitkan pada Tuesday, 22 May 2012 Pukul 20.27

Cirit birit (41); lipo 9 testimoni (28); hiasan botol kaca doorgift (19); bekas kaca doorgift murah (16); tandas (10); berak (6); kesan meneran (4); keburukan meneran (1); orangberak3 (1); kesan berak meneran (1) 

Ceritera Cinta Puan Aisyah Kz: Diy #1 : Special Doorgift

Diterbitkan pada Sunday, 16 December 2012 Pukul 16.05

Pada mulanya botol ni dihias dengan reben je kat atas penutupnya.. tapi, baru-baru ni saya dapat idea dari ex-b2b yang hias botol kaca dia dengan kain felt dan bunga diletakkan atas kain felt tu.. jadinya, saya pinjamlah idea 

Review: Doorgift Botol Jar

Diterbitkan pada Friday, 6 January 2012 Pukul 8.27

Nuha: takde rasanya..die ade benda2 packaging plastic & kaca je rasanya.. [Reply] kina..total harga 1 doorgift tu brape termasuk home made cookies? sampai 3 ringgit tak? ukt botok n hiasan tu..sangat murahhhh :) suke!

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X