hiasan botol kaca doorgift

Ceritera Cinta Puan Aisyah Kz Diy 1 Special Doorgift

Diterbitkan pada Sunday, 16 December 2012 Pukul 16.05

pada mulanya botol ni dihias dengan reben je kat atas penutupnya tapi baru baru ni saya dapat idea dari ex b2b yang hias botol kaca dia dengan kain felt dan bunga diletakkan atas kain felt tu jadinya saya pinjamlah idea

Im Legendary Botol Jar For Doorgift

Diterbitkan pada Wednesday, 30 May 2012 Pukul 16.15

botol Jar for doorgift I want to reveal something Rasa keterujaan pulak bila baca post b2b di facebook Baru ada mood untuk share persediaan menempuh alam seterusnya Alam yang

Doorgift Cookies In Jar Saiz Sesuai Journey Of Bride To

Diterbitkan pada Wednesday, 16 March 2011 Pukul 11.58

Macam post puan jaja dia beli botol kaca jar ni dengan harga RM0 70 depends on size which is sama je macam harga paper bag sekarang ni bukan kita boleh buat kenangan botol ni elnye doorgift die kan

Door Gifts Orang Kahwin Untuk Tong Sampah

Diterbitkan pada Thursday, 9 February 2012 Pukul 11.11

setuju memang membazir kalau beri barang hiasan pada sy klau nk ikut kebiasaan beri door gift pun beri makanan yg memang mkn cam beri buah epal ke tak pun beri air mineral bekas kecik tu boleh jugak buat hilang dahaga tak yah ltk dlm paper bag or plastik just bagi camtu je pun dah ok sy pernah dpt buah tangan bila pegi kenduri kawen orang kaya pulak siap bagi lilin yg holder dia kaca tebal n berat hmm membazir laa cukup2 lah bersederhana

Botol Jar Dari Quality Pack Journey Of Bride To Be By

Diterbitkan pada Sunday, 5 June 2011 Pukul 14.11

Akhirnya dah berjaya memborong botol jar untuk doorgift nanti dari QP Categories DIY jar kaca murah persiapan perkahwinan doorgift tips perkahwinan wah berbaloi2 kina nak isi apa dlm bekas botol kaca ni

Diy 5 Kraftangan Hiasan Rumah Dan Doorgift

Diterbitkan pada Wednesday, 15 January 2014 Pukul 15.00

Pasu kaca hiasan 1 Dengan menggunakan selofan tape lekatkan bahagian hujung tapi pada permukaan bekas kaca Kemudian lilitkan di sekeliling bekas kaca sehingga membentuk jalur tali yang cantik Anda boleh menggunakan kreativiti anda untuk melilit bahagian tengah bekas atas ataupun bawah bekas 2 Apabila sampai di hujung lilitan gunting dan tali berwarna putih pada bahagian badan bekas Cara sama seperti melilit botol dan juga alas cawan

Review Doorgift Botol Jar Journey Of Bride To Be By

Diterbitkan pada Friday, 6 January 2012 Pukul 8.27

nuha takde rasanya die ade benda2 packaging plastic kaca je rasanya Reply kina total harga 1 doorgift tu brape termasuk home made cookies sampai 3 ringgit tak ukt botok n hiasan tu sangat murahhhh suke

Diy Door Gift Cenderahati My Lovely Little Things

Diterbitkan pada Tuesday, 9 April 2013 Pukul 15.09

Itu pendapat personal shonna jer Hehehhee lain orang lain pendapatnya So untuk door gift kali nie barang barang yang diperlukan ialah 1 Crepe paper warna ikut tema majlis 2 botol kaca 3 Bekas sarung kertas 4

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X