What's New?

hiasan botol kaca doorgift

Dayang Amy: Diy Doorgift Saya

Diterbitkan pada Sunday, 16 October 2011 Pukul 4.16

Tadaaaa!!!! gini la bentuk mukabumi botol kaca saya tu..tp ni tak complete lg ni..minggu depan sy akan buat cookies and masuk dalam botol ni..gituuuuuusimple sajork..kose la pulak haku nak berenda-renda ke ape..lekat2 Kat atas ni lah Surah Yassin yang telah siap di hias..cover buku surah yassin tu saya mintak tolong mak jahit..then keje saya la masukkan buku-buku tu dalam cover dan ikat reben..hihiihi suuuuuuuuuuuuuka sangat sebab nampak comel.

C'enul Ada Kisahnyer: E-day : Pintu Hadiah...

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2011 Pukul 9.18

lepas bekpes kami trus gerak ke puchong..ke destinasi utama hr nih..nak beli balang kaca tuk door aku nantiwin tolong setting GPS..pinjam ajo..pinjam kat bf si win..hehehthanks yer ody ni la dierQualityPack..kat plaza puchong..walaupun guna GPS but still sesatso so skang nih, setel dua perkara tuk door gift tuh..tinggal benda2 nak hias jewkami trus trun bandar kajang carik reben..Hmmm..hampa .tak jumpatapi kami sempat benti minum jap kat sini.

Seroja_shara D'boutique: Exclusive Jar Doorgift

Diterbitkan pada Thursday, 13 December 2012 Pukul 8.08

Wow!apa tu JAR DOORGIFT?? JAR DOORGIFT merupakan cenderamata yang diletakkan di dalam balang kaca. Tampak cantik, exclusive n cantik,tertarik & menarikwah2hehehe. JAR DOORGIFT ini sangat sesuai untuk dijadikan sebagai cenderahati untuk pelbagai majlis samaada perkahwinan,pertunangan,majlis hari jadi,akikah atau apa sahaja. Jika anda inginkan sesuatu yang berbeza & sukakan kelainan boleh Sampel Doorgift Jar Beserta Hiasan 

Ceritera Cinta Puan Aisyah Kz: Diy #1 : Special Doorgift

Diterbitkan pada Sunday, 16 December 2012 Pukul 9.05

pada mulanya botol ni dihias dengan reben je kat atas penutupnya.. tapi, baru-baru ni saya dapat idea dari ex-b2b yang hias botol kaca dia dengan kain felt dan bunga diletakkan atas kain felt tu.. jadinya, saya pinjamlah idea 

Tutorial 001:glass Painting

Diterbitkan pada Tuesday, 7 February 2012 Pukul 17.26

Botol..herm..g lah usha sendiri botol2 kaca dijual pd harga berape 1 pcsbiasenye kalo just untuk hobiwe can go for recycle bottles..even kt Inani, die gune jar (jem tu..) or botol kicap je..xtau kalo dorang mmg tempah..tp exactly bentuk botol kicap..(korg rase?) tpbile da Nila final art dieni yang aku wat ntuk VIP doorgift wedding akutp bukan final hiasan ag laaku akan balut mulut botol ngan crepe paper n lilit ngan tali ntuk effect y lebey dramatik..harharhar.

Next Post [ Diy ] 5 Kraftangan Hiasan Rumah Dan Doorgift...

Diterbitkan pada Wednesday, 15 January 2014 Pukul 8.00

Pasu kaca hiasan. 1. Dengan menggunakan selofan tape, lekatkan bahagian hujung tapi pada permukaan bekas kaca. Kemudian lilitkan di sekeliling bekas kaca sehingga membentuk jalur tali yang cantik. Anda boleh menggunakan kreativiti anda untuk melilit bahagian tengah bekas, atas ataupun bawah bekas. 2. Apabila sampai di hujung lilitan, gunting dan tali berwarna putih pada bahagian badan bekas. Cara sama seperti melilit botol dan juga alas cawan.

Review: Doorgift Botol Jar

Diterbitkan pada Friday, 6 January 2012 Pukul 1.27

Review: Doorgift botol jar. Posted by Shakina Farhan at Friday, January 06, 2012. Salam. Tiba masa untuk review lagi..hee..sekarang doorgift semasa wedding.. Doorgift botol jar dengan cookies ni, kina bagi masa resepsi 1 Oktober 2011.. Nak dapatkan . nuha: takde rasanya..die ade benda2 packaging plastic & kaca je rasanya.. [Reply] kina..total harga 1 doorgift tu brape termasuk home made cookies? sampai 3 ringgit tak? ukt botok n hiasan tu..sangat murahhhh :) suke! [Reply].

Pakai Mini Jar Sebagai Cenderahati Unik Untuk Acara Anda

Diterbitkan pada Tuesday, 27 January 2015 Pukul 3.22

cenderahati dalam jar; balang kaca doorgift murah; doorgift botol kaca; botol kaca doorgift murah; hiasan botol doorgift; hiasan untuk doorgift; door gift dalam botol; hias botol kaca sebagai cenderahati; jar kecil untuk door gift 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -