What's New?

hiasan botol kaca doorgift

Review: Doorgift Botol Jar

Diterbitkan pada Friday, 6 January 2012 Pukul 1.27

kina..total harga 1 doorgift tu brape termasuk home made cookies? sampai 3 ringgit tak? ukt botok n hiasan tu..sangat murahhhh :) suke! [Reply] . Salam, kat mana nak dapatkan jar kaca dengan harga tersebut. Terima Kasih 

# Progress Setakat 27.1.2013

Diterbitkan pada Monday, 28 January 2013 Pukul 13.45

Cerita pasal doorgift pulak Doorgift ni FZ byk serahkan pd mak.. VIP gift FZ cadangkan nk bg balang kaca dan mak ikut saja.. Nanti kmi akn hias la balang kaca tu ,letak riben or etc.Biar nmpk eksklusif sikit kn..ehhehhee.

Pakai Mini Jar Sebagai Cenderahati Unik Untuk Acara Anda

Diterbitkan pada Tuesday, 27 January 2015 Pukul 3.22

doorgift botol kaca; hiasan botol doorgift; hiasan untuk doorgift; botol kaca doorgift murah; botol kaca doorgift; balang kaca doorgift murah; cenderahati dalam jar; pemborong botol kaca murah; pemborong botol kaca doorgift 

Ceritera Cinta Puan Aisyah Kz: Diy #1 : Special Doorgift

Diterbitkan pada Sunday, 16 December 2012 Pukul 9.05

pada mulanya botol ni dihias dengan reben je kat atas penutupnya.. tapi, baru-baru ni saya dapat idea dari ex-b2b yang hias botol kaca dia dengan kain felt dan bunga diletakkan atas kain felt tu.. jadinya, saya pinjamlah idea 

Gift Unik

Diterbitkan pada Monday, 16 February 2015 Pukul 4.18

Pelbagai warna disediakan. Juga boleh dicetak nama/logo. Harga : 100 – 399 pcs : RM 1.50 400 – 999 pcs : RM 1.40 1000 keatas : RM1.20 *harga temasuk kotak/hiasan Towel Cake Model Aiskrim 2 Doorgift unik tuala 

Next Post [ Diy ] 5 Kraftangan Hiasan Rumah Dan Doorgift...

Diterbitkan pada Wednesday, 15 January 2014 Pukul 8.00

Pasu kaca hiasan. 1. Dengan menggunakan selofan tape, lekatkan bahagian hujung tapi pada permukaan bekas kaca. Kemudian lilitkan di sekeliling bekas kaca sehingga membentuk jalur tali yang cantik. Anda boleh menggunakan kreativiti anda untuk melilit bahagian tengah bekas, atas ataupun bawah bekas. 2. Apabila sampai di hujung lilitan, gunting dan tali berwarna putih pada bahagian badan bekas. Cara sama seperti melilit botol dan juga alas cawan.

Hiasan Dulang Hantaran & Butik Pengantin

Diterbitkan pada Tuesday, 27 July 2010 Pukul 14.45

Target saya mencari pinggan bulat utk hiasan dulang, balang kaca utk buah-buhan, coklat, dan cookies. Total masih dibawah bajet saya.Alhamdulillah. balang buah dan coklat balang cookies dan pinggan bulat.Baru lepas 

Seroja_shara D'boutique: Exclusive Jar Doorgift

Diterbitkan pada Thursday, 13 December 2012 Pukul 8.08

Wow!apa tu JAR DOORGIFT?? JAR DOORGIFT merupakan cenderamata yang diletakkan di dalam balang kaca. Tampak cantik, exclusive n cantik,tertarik & menarikwah2hehehe. JAR DOORGIFT ini sangat sesuai untuk dijadikan sebagai cenderahati untuk pelbagai majlis samaada perkahwinan,pertunangan,majlis hari jadi,akikah atau apa sahaja. Jika anda inginkan sesuatu yang berbeza & sukakan kelainan boleh Sampel Doorgift Jar Beserta Hiasan 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -