Komodo Tour Leisure in Komodo and flores island is a local tour operator base in Labuan Bajo Flores – Indonesia. Our main goal is to arrange the Great trip Komodo and Flores Island. we have friendly staff and the helpful Guide that would handle you during the trip with us. Our business has been running the last 10 years, and our primary focus to

What's New?

heureuy sunda cawokah

Ripuh Ngumbara Jauh Ti Lembur

Diterbitkan pada Tuesday, 31 October 2017 Pukul 16.52

neng akang teh meni ripuh gawe di arab tehlieur pisan ,cape pisan, biasa nyupiran dikenca ayeuna di katuhu, jaba boga dunungan pedit, dahar kurang, balik peuting wae curucud teh cipanon neng ism….

Jalma Anyar Beunghar

Diterbitkan pada Sunday, 29 October 2017 Pukul 2.13

aya hiji mojang orang kampung anu sukses, sanggeus manehna lulus sakola sma teh, teu dituluykeun kuliahna, tapi manehna nyobaan bisnis online. usahana maju pisan karek sataun untungna lumayan, ladang ….

Anakna Bupati Kabawa Palid Di Walungan Citarum

Diterbitkan pada Monday, 30 October 2017 Pukul 0.25

Mobil Ambulan, Mobil Polisi, Warga jeung sakumna anu aya di sabudeureun jembatan Citarum dayeuhkolot kabeh ngariung terus aya mobil sirineu anu ngawal mobil bupati datang, harita keneh bupati turun te….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -