What's New?

heureuy sunda cawokah

Cawokah {heureuy"na Urang Sunda}

Diterbitkan pada Sunday, 7 August 2016 Pukul 2.01

CAWOKAH {HEUREUY"NA URANG SUNDA}. 458 likes · 2 talking about this. Mun dipikir2, ternyata urang Sunda teh pusatna bodor nyak. Bahkan ceuk aki sayah mah,Bobodoran Wayang - Cepot Cawokah (1) - Duration: 1:09:18. LAGU INDIA VERSI SUNDA (HEUREUY SUNDA) - Duration: 3:44. DAVID KHANZ 316,861 views.. Tribun Jabar, 26-29 Juli 2016 Dongéng NanangTaun 1986 moal kapopohokeun dina hirup uing. Umur nincak 25 taun téh maké dipéstakeun sagala. Henteu ramé-ramé ngondang sobat, aya acara niup lilin jeung mo….

Sb 1: Ngaguar Cawokah

Diterbitkan pada Sunday, 24 July 2016 Pukul 7.04

Atuh ka dieunakeun mindeng kapanggih dina buku serial heureuy Sabulangbentor karyana Cara mikir cawokah urang Sunda lir ibarat cara mikir urang .

Nyunda Blogna Aki Jeung Abah: Puisi Heureuy!

Diterbitkan pada Friday, 5 August 2016 Pukul 15.11

Blog Bahasa Sunda Cerita Sunda Dongeng Sunda Sastra Sunda Dongeng Cawokah Puisi Sunda Wawangsalan Pantun Sunda Siloka Sunda, Puisi Heureuy!.

Heureuy Sunda Club Facebookna Oerang Soenda

Diterbitkan pada Wednesday, 3 August 2016 Pukul 6.17

Posts about heureuy sunda written by Dendi Rustandi. Club Facebookna Oerang Soenda Posted in Bobodoran | Tag: bodor, bodor sunda, cawokah, heureuy sunda, .

Ku Naon Urang Sunda Resep Cawokah

Diterbitkan pada Sunday, 24 July 2016 Pukul 13.02

Aya hiji nu matak jadi ngeunah seuri dina eta group, ciri nu matak jadi bukti jeung matak suka ning ati, Urang Sunda memang resep heureuy jeung cawokah..

Heureuy Sunda Facebook

Diterbitkan pada Sunday, 17 July 2016 Pukul 12.20

Heureuy SUNDA. Community. Public Cancel Save Changes. See more of Heureuy SUNDA by logging into Facebook. tapi upami CAWOKAH mah Read More Blog Bahasa Sunda Cerita Sunda Dongeng Sunda Sastra Sunda Dongeng Cawokah Puisi Sunda Riweuh dongeng kisunda heureuy bandung banyolan bodor sunda .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.