What's New?

heureuy sunda cawokah

Anakna Bupati Kabawa Palid Di Walungan Citarum

Diterbitkan pada Monday, 30 October 2017 Pukul 0.25

Mobil Ambulan, Mobil Polisi, Warga jeung sakumna anu aya di sabudeureun jembatan Citarum dayeuhkolot kabeh ngariung terus aya mobil sirineu anu ngawal mobil bupati datang, harita keneh bupati turun te….

Jalma Anyar Beunghar

Diterbitkan pada Sunday, 29 October 2017 Pukul 2.13

aya hiji mojang orang kampung anu sukses, sanggeus manehna lulus sakola sma teh, teu dituluykeun kuliahna, tapi manehna nyobaan bisnis online. usahana maju pisan karek sataun untungna lumayan, ladang ….

Ripuh Ngumbara Jauh Ti Lembur

Diterbitkan pada Tuesday, 31 October 2017 Pukul 16.52

neng akang teh meni ripuh gawe di arab tehlieur pisan ,cape pisan, biasa nyupiran dikenca ayeuna di katuhu, jaba boga dunungan pedit, dahar kurang, balik peuting wae curucud teh cipanon neng ism….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -