guyon jowo

Guyon Jowo

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.40

2..525..2.5.2.5. Buat Pemirsa yang dari Jawa TengahJawa Timur DKi dan duniapokoknya yang bisa bahasa jawa Cilikane Mat Pithi, wis ketok nek calon arek mbeling. Kira-kira umur 5,durung sunat. Nek nguyuh 

Guyon Jowo: Pikun

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.41

Pikun Sore-sore Wonokairun nangis gerung-gerung ndhik pinggir embong ambek napuki sirahe. Gak sui Bunali liwat, begitu ndhelok onok wong tuwek nangis langsung mandhek nakoni. "Mbah, laopo sampeyan nangis 

Guyon Jowo: [mati Pithi]

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.39

[mati pithi] - Lara mata. Mat Pithi lara mata, matane kepeksa diperban loro-lorone. Lunga nang dokter mata dituntun anake mergo gak eruh dalan. Teko ndhik dokter mata langsung lingguh ndhik ruang tunggu, anake 

Guyon Jowo: Mat Pithi, Sales Sabun Deterjen

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.40

Mat Pithi, sales sabun deterjen. Pengalamane Mat Pithi blusukan nang rumah tangga ndikkampung-kampung, merga dadi sales sabun deterjen, isoknggandeng Saropah, arek kemayu Kaliasin gang Pompa.Gak urung, sing 

Guyon Jowo: Kaspo Thok ! ! !

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.47

Kaspo thok ! ! ! Sudjak pamitan ambek bojone kate tuku rokok sedhiluk. Mari tuku rokok, dhadhak Sudjak kepethuk bekas pacare biyen. Gak keroso enak-enak sir siran dhadhak wis jam rolas bengi. "Waduh blaen iki, isok 

Humor Lucu Ngakak Sampe Puas: Guyon Jowo Dap..

Diterbitkan pada Tuesday, 30 July 2013 Pukul 21.08

”Kambil”*. enek wong duwe anak papat sik siji luwe sik loro ngelak sik telu pengen tuku BH sik papat njaluk cawet. nanging dheweke mung duwe duit 1500 rupiah. piye carane isa nuruti kareoe anake. yo gampang wae tuku 

Karya Iwan Hafidz Zaini: Guyon Boso Jowo Bagian 2

Diterbitkan pada Saturday, 7 June 2014 Pukul 8.04

guyon Boso jowo Bagian 2. PENTUNGE BEDUGH Roman BerLee Preman sing dadi pacare anake pak haji Iwan Hafidz Zaini arep moro nang omahe. Tujuane pingin ngenalne de'e. Tapi sakdurunge moro nang omahe pak 

Guyon Jowo: Rasa Stroberi Tah . . .?

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.53

Label: guyon Gus Dur, guyon jowo, Guyonan Boso jowo, Guyonan Jawa, Guyonan Lucu, Kartolo, Kirun, Suroboyoan · Lelly Rachma. Amazing Place Bontang - Very Proud live in Bontang City : Small Town With Tons 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X