What's New?

guyon jowo

Guyon Jowo: Salesman

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.53

Salesman Kapanane onok Salesman Vaccum Cleaner teko nhik omahku. Ewangku durung sempet ngomong opo-opo moro-moro salesman iku mau langsung nyebarno tembelek wedhus ndhik karpet. Jarene ngene ''Wis 

Guyon Jowo: Avtur

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.50

Avtur Uwar ambek Joko koncoan apik, karo-karone kerjo ndhik Lanud Juanda bagian pengisian BBM Pesawat. Bengi-bengi pas udhan deres, Juanda sepi gak onok pesawat sing wani mudhun, wong loro iku malih nganggur 

Guyon Boso Jowo

Diterbitkan pada Tuesday, 26 February 2013 Pukul 16.45

MANUKE PAK LURAH Lurah Deso Shangge sing jenenge Roman BerLee duwe koleksi manuk sing macem-macem wernane..mulai soko manuk emprit sampek manuk cucak rowo. Tapi, sawijining dino pak Lurah Roman lagi apes.. Manuke 

Guyon Jowo: Rasa Stroberi Tah . . .?

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.53

Guyon Gus Dur, Guyon Jowo, Guyonan Boso Jowo, Guyonan Lucu, Suroboyoan, Kirun, Kartolo, Label: Guyon Gus Dur, Guyon Jowo, Guyonan Boso Jowo, Guyonan Jawa, Guyonan Lucu, Kartolo, Kirun, Suroboyoan 

Guyon Jowo: Kaspo Thok ! ! !

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.47

Kaspo thok ! ! ! Sudjak pamitan ambek bojone kate tuku rokok sedhiluk. Mari tuku rokok, dhadhak Sudjak kepethuk bekas pacare biyen. Gak keroso enak-enak sir siran dhadhak wis jam rolas bengi. "Waduh blaen iki, isok 

Guyon Jowo: Ngumbah Kucing

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.44

Ngumbah Kucing Wonokairun tuku rinso ndhik tokone Bunali. "Mbah, kok dengaren sampeyan umbah-umbah dhewe ?" takok Bunali. "Aku katene ngumbah kucing" jare Wonokairun. "Gak salah tah Mbah." Bunali bingung.

Guyon Jowo: Penjajah Nyolowaði

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.35

Text Bahasa Indonesia dibawah "Pak-dé Rono, saweg menggaléh nopo?" "Lagi ngrasakké negoro kito" "Pripón, to?" "Rumangsaku negoro kito luwéh mólyo naliko ðijajah Walonðo" "Nèk ngoten apiké kito mbuðiðoyo 

Guyon Jowo: Mancing

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.42

Mancing Sore-sore mari udhan, Wonokairun mancing nang got cilik ndhik ngarepe warunge Mbok Ten. Ambek rokokan klobhot, Wonokairun ndhodhok sarungan nyekeli pancinge. Wong-wong sing katene andhok mesti 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -