guyon jowo

Guyon Jowo: Mat Pithi Lara Untu

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.39

Mat Pithi lara untu. Mat Pithi, arek mbethik, hobbyne nontok bioskop. Paling seneng filem. India. Gak ilok. Pokok bioskop Golden Gate, cidek jembatan Pethekan, Ujung, main filem india, gak kathik akeh pikiran, masiyo duwik 

Guyon Jowo: Mancing

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.42

Mancing Sore-sore mari udhan, Wonokairun mancing nang got cilik ndhik ngarepe warunge Mbok Ten. Ambek rokokan klobhot, Wonokairun ndhodhok sarungan nyekeli pancinge. Wong-wong sing katene andhok mesti 

Guyon Jowo: Penjajah Nyolowaði

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.35

Text Bahasa Indonesia dibawah "Pak-dé Rono, saweg menggaléh nopo?" "Lagi ngrasakké negoro kito" "Pripón, to?" "Rumangsaku negoro kito luwéh mólyo naliko ðijajah Walonðo" "Nèk ngoten apiké kito mbuðiðoyo 

Humor Lucu Ngakak Sampe Puas: Guyon Jowo Dap..

Diterbitkan pada Tuesday, 30 July 2013 Pukul 21.08

”Kambil”*. enek wong duwe anak papat sik siji luwe sik loro ngelak sik telu pengen tuku BH sik papat njaluk cawet. nanging dheweke mung duwe duit 1500 rupiah. piye carane isa nuruti kareoe anake. yo gampang wae tuku 

Guyon Jowo: [mati Pithi]

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.39

[mati pithi] - Lara mata. Mat Pithi lara mata, matane kepeksa diperban loro-lorone. Lunga nang dokter mata dituntun anake mergo gak eruh dalan. Teko ndhik dokter mata langsung lingguh ndhik ruang tunggu, anake 

Karya Iwan Hafidz Zaini: Guyon Boso Jowo Bagian 2

Diterbitkan pada Saturday, 7 June 2014 Pukul 8.04

guyon Boso jowo Bagian 2. PENTUNGE BEDUGH Roman BerLee Preman sing dadi pacare anake pak haji Iwan Hafidz Zaini arep moro nang omahe. Tujuane pingin ngenalne de'e. Tapi sakdurunge moro nang omahe pak 

My Blog: Guyon Jowo

Diterbitkan pada Tuesday, 1 January 2013 Pukul 18.33

guyon jowo. Iseng" aku coba buat entri ini men,smga bsa mnghbur bro n' sist sklian \m/ Couple Budeg Critane sardot ngenalke pacare sing jenenge juminten karo sodron.. Sardot : "dron kenalno iki pacarku jenenge 

Guyon Jowo: Mat Pithi, Sales Sabun Deterjen

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.40

Mat Pithi, sales sabun deterjen. Pengalamane Mat Pithi blusukan nang rumah tangga ndikkampung-kampung, merga dadi sales sabun deterjen, isoknggandeng Saropah, arek kemayu Kaliasin gang Pompa.Gak urung, sing 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X