guyon jowo

Guyon Jowo: Penjajah Nyolowaði

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.35

Text Bahasa Indonesia dibawah "Pak-dé Rono, saweg menggaléh nopo?" "Lagi ngrasakké negoro kito" "Pripón, to?" "Rumangsaku negoro kito luwéh mólyo naliko ðijajah Walonðo" "Nèk ngoten apiké kito mbuðiðoyo 

Guyon Jowo: 25252525...

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.40

2..525..2.5.2.5. Buat Pemirsa yang dari Jawa TengahJawa Timur DKi dan duniapokoknya yang bisa bahasa jawa Cilikane Mat Pithi, wis ketok nek calon arek mbeling. Kira-kira umur 5,durung sunat. Nek nguyuh 

Humor Lucu Ngakak Sampe Puas: Guyon Jowo Dap..

Diterbitkan pada Tuesday, 30 July 2013 Pukul 21.08

”Kambil”*. enek wong duwe anak papat sik siji luwe sik loro ngelak sik telu pengen tuku BH sik papat njaluk cawet. nanging dheweke mung duwe duit 1500 rupiah. piye carane isa nuruti kareoe anake. yo gampang wae tuku 

Karya Iwan Hafidz Zaini: Guyon Boso Jowo Bagian 2

Diterbitkan pada Saturday, 7 June 2014 Pukul 8.04

guyon Boso jowo Bagian 2. PENTUNGE BEDUGH Roman BerLee Preman sing dadi pacare anake pak haji Iwan Hafidz Zaini arep moro nang omahe. Tujuane pingin ngenalne de'e. Tapi sakdurunge moro nang omahe pak 

Guyon Jowo: Mancing

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.42

Mancing Sore-sore mari udhan, Wonokairun mancing nang got cilik ndhik ngarepe warunge Mbok Ten. Ambek rokokan klobhot, Wonokairun ndhodhok sarungan nyekeli pancinge. Wong-wong sing katene andhok mesti 

Guyon Jowo: Rasa Stroberi Tah . . .?

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.53

Label: guyon Gus Dur, guyon jowo, Guyonan Boso jowo, Guyonan Jawa, Guyonan Lucu, Kartolo, Kirun, Suroboyoan · Lelly Rachma. Amazing Place Bontang - Very Proud live in Bontang City : Small Town With Tons 

Guyon Jowo: Avtur

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.50

Avtur Uwar ambek Joko koncoan apik, karo-karone kerjo ndhik Lanud Juanda bagian pengisian BBM Pesawat. Bengi-bengi pas udhan deres, Juanda sepi gak onok pesawat sing wani mudhun, wong loro iku malih nganggur 

Guyon Jowo: Kaspo Thok ! ! !

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.47

Kaspo thok ! ! ! Sudjak pamitan ambek bojone kate tuku rokok sedhiluk. Mari tuku rokok, dhadhak Sudjak kepethuk bekas pacare biyen. Gak keroso enak-enak sir siran dhadhak wis jam rolas bengi. "Waduh blaen iki, isok 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X