What's New?

guyon jowo

Guyon Jowo: Salesman

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 0.53

Salesman Kapanane onok Salesman Vaccum Cleaner teko nhik omahku. Ewangku durung sempet ngomong opo-opo moro-moro salesman iku mau langsung nyebarno tembelek wedhus ndhik karpet. Jarene ngene ''Wis 

Guyon Jowo: Rasa Stroberi Tah . . .?

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 0.53

Guyon Gus Dur, Guyon Jowo, Guyonan Boso Jowo, Guyonan Lucu, Suroboyoan, Kirun, Kartolo, Label: Guyon Gus Dur, Guyon Jowo, Guyonan Boso Jowo, Guyonan Jawa, Guyonan Lucu, Kartolo, Kirun, Suroboyoan 

Guyon Jowo: Pikun

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 0.41

Pikun Sore-sore Wonokairun nangis gerung-gerung ndhik pinggir embong ambek napuki sirahe. Gak sui Bunali liwat, begitu ndhelok onok wong tuwek nangis langsung mandhek nakoni. "Mbah, laopo sampeyan nangis 

Guyon Jowo: [mati Pithi]

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 0.39

[mati pithi] - Lara mata. Mat Pithi lara mata, matane kepeksa diperban loro-lorone. Lunga nang dokter mata dituntun anake mergo gak eruh dalan. Teko ndhik dokter mata langsung lingguh ndhik ruang tunggu, anake 

Guyon Boso Jowo

Diterbitkan pada Sunday, 19 April 2015 Pukul 1.07

MANUKE PAK LURAH Lurah Deso Shangge sing jenenge Roman BerLee duwe koleksi manuk sing macem-macem wernane..mulai soko manuk emprit sampek manuk cucak rowo. Tapi, sawijining dino pak Lurah Roman 

Guyon Jowo: Avtur

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 0.50

Avtur Uwar ambek Joko koncoan apik, karo-karone kerjo ndhik Lanud Juanda bagian pengisian BBM Pesawat. Bengi-bengi pas udhan deres, Juanda sepi gak onok pesawat sing wani mudhun, wong loro iku malih nganggur 

Guyon Jowo: Ngumbah Kucing

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 0.44

Ngumbah Kucing Wonokairun tuku rinso ndhik tokone Bunali. "Mbah, kok dengaren sampeyan umbah-umbah dhewe ?" takok Bunali. "Aku katene ngumbah kucing" jare Wonokairun. "Gak salah tah Mbah." Bunali bingung.

Humor Lucu Ngakak Sampe Puas: Guyon Jowo Dap..

Diterbitkan pada Tuesday, 30 July 2013 Pukul 14.08

”Kambil”*. enek wong duwe anak papat sik siji luwe sik loro ngelak sik telu pengen tuku BH sik papat njaluk cawet. nanging dheweke mung duwe duit 1500 rupiah. piye carane isa nuruti kareoe anake. yo gampang wae tuku 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -