What's New?

guyon jowo

Guyon Boso Jowo

Diterbitkan pada Sunday, 19 April 2015 Pukul 8.07

MANUKE PAK LURAH Lurah Deso Shangge sing jenenge Roman BerLee duwe koleksi manuk sing macem-macem wernane..mulai soko manuk emprit sampek manuk cucak rowo. Tapi, sawijining dino pak Lurah Roman 

Guyon Jowo: [mati Pithi]

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.39

[mati pithi] - Lara mata. Mat Pithi lara mata, matane kepeksa diperban loro-lorone. Lunga nang dokter mata dituntun anake mergo gak eruh dalan. Teko ndhik dokter mata langsung lingguh ndhik ruang tunggu, anake 

Guyon Jowo: Mancing

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.42

Mancing Sore-sore mari udhan, Wonokairun mancing nang got cilik ndhik ngarepe warunge Mbok Ten. Ambek rokokan klobhot, Wonokairun ndhodhok sarungan nyekeli pancinge. Wong-wong sing katene andhok mesti 

Guyon Boso Jowo

Diterbitkan pada Friday, 24 April 2015 Pukul 7.24

MANUKE PAK LURAH. Lurah Deso Shangge sing jenenge Roman BerLee duwe koleksi manuk sing macem-macem wernane..mulai soko manuk emprit sampek manuk cucak rowo. Tapi, sawijining dino pak Lurah Roman 

Guyon Jowo: Mat Pithi Lara Untu

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.39

Mat Pithi lara untu. Mat Pithi, arek mbethik, hobbyne nontok bioskop. Paling seneng filem. India. Gak ilok. Pokok bioskop Golden Gate, cidek jembatan Pethekan, Ujung, main filem india, gak kathik akeh pikiran, masiyo duwik 

Guyon Jowo: Penjajah Nyolowaði

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.35

Text Bahasa Indonesia dibawah "Pak-dé Rono, saweg menggaléh nopo?" "Lagi ngrasakké negoro kito" "Pripón, to?" "Rumangsaku negoro kito luwéh mólyo naliko ðijajah Walonðo" "Nèk ngoten apiké kito mbuðiðoyo 

Guyon Jowo: Kaspo Thok ! ! !

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.47

Kaspo thok ! ! ! Sudjak pamitan ambek bojone kate tuku rokok sedhiluk. Mari tuku rokok, dhadhak Sudjak kepethuk bekas pacare biyen. Gak keroso enak-enak sir siran dhadhak wis jam rolas bengi. "Waduh blaen iki, isok 

Humor Lucu Ngakak Sampe Puas: Guyon Jowo Dap..

Diterbitkan pada Tuesday, 30 July 2013 Pukul 21.08

”Kambil”*. enek wong duwe anak papat sik siji luwe sik loro ngelak sik telu pengen tuku BH sik papat njaluk cawet. nanging dheweke mung duwe duit 1500 rupiah. piye carane isa nuruti kareoe anake. yo gampang wae tuku 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -