guyon jowo

Guyon Jowo: Avtur

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.50

Avtur Uwar ambek Joko koncoan apik, karo-karone kerjo ndhik Lanud Juanda bagian pengisian BBM Pesawat. Bengi-bengi pas udhan deres, Juanda sepi gak onok pesawat sing wani mudhun, wong loro iku malih nganggur 

Humor Lucu Ngakak Sampe Puas: Guyon Jowo Dap..

Diterbitkan pada Tuesday, 30 July 2013 Pukul 21.08

”Kambil”*. enek wong duwe anak papat sik siji luwe sik loro ngelak sik telu pengen tuku BH sik papat njaluk cawet. nanging dheweke mung duwe duit 1500 rupiah. piye carane isa nuruti kareoe anake. yo gampang wae tuku 

Guyon Jowo: Mat Pithi, Sales Sabun Deterjen

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.40

Mat Pithi, sales sabun deterjen. Pengalamane Mat Pithi blusukan nang rumah tangga ndikkampung-kampung, merga dadi sales sabun deterjen, isoknggandeng Saropah, arek kemayu Kaliasin gang Pompa.Gak urung, sing 

Guyon Jowo: Penjajah Nyolowaði

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.35

Text Bahasa Indonesia dibawah "Pak-dé Rono, saweg menggaléh nopo?" "Lagi ngrasakké negoro kito" "Pripón, to?" "Rumangsaku negoro kito luwéh mólyo naliko ðijajah Walonðo" "Nèk ngoten apiké kito mbuðiðoyo 

Guyon Jowo: [mati Pithi]

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.39

[mati pithi] - Lara mata. Mat Pithi lara mata, matane kepeksa diperban loro-lorone. Lunga nang dokter mata dituntun anake mergo gak eruh dalan. Teko ndhik dokter mata langsung lingguh ndhik ruang tunggu, anake 

Guyon Jowo: Salesman

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.53

Salesman Kapanane onok Salesman Vaccum Cleaner teko nhik omahku. Ewangku durung sempet ngomong opo-opo moro-moro salesman iku mau langsung nyebarno tembelek wedhus ndhik karpet. Jarene ngene ''Wis 

Guyon Jowo: Kaspo Thok ! ! !

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.47

Kaspo thok ! ! ! Sudjak pamitan ambek bojone kate tuku rokok sedhiluk. Mari tuku rokok, dhadhak Sudjak kepethuk bekas pacare biyen. Gak keroso enak-enak sir siran dhadhak wis jam rolas bengi. "Waduh blaen iki, isok 

Guyon Jowo: Minimarket

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 7.41

Minimarket Wonokairun lagi blonjo ndhik minimarket cedhak omahe. Sing dituku tibake daging kalengan gawe pakane kucing. Pas katene mbayar, Wonokairun ditakoni kasire. "Mbah, lek sampeyan katene tuku pakan kucing 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X