What's New?

gambar macam macam memek

Fathin Raihana Dielovefa: Sugesstion

Diterbitkan pada Tuesday, 10 June 2014 Pukul 8.12

Well bila tengok kat instagram ada je yang ngepost gambar. Caption macam-macam! haha Ada yang sebelum keluar rumah bergambar dulu, ada yang dah balik pun bergambar.. caption "penatnye harini~" hehe yang nak tido pun ada jugak yang post gambar, caption "night~ muaaah !" eerggh? . 1st make sure jangan coment apa-apa lah pasal memek muka macam tu ea? please faham aten. Itu limited punya face haha bukan senang nak buat orang menyampah 

! Yana Halim !: Melewati Usia Tiga Tahun

Diterbitkan pada Friday, 24 January 2014 Pukul 15.27

Hari tu di kampung, dia ajak main memek-memek muka. Entahape-hape. Nak pergi ujibakat lakonan gamaknya. hehe.. Makanya jenuh la saya snap gambar dia macam-macam memek muka dia buat. Layankan aje.

Bazilah Azhar: Adam 4 Month (adam Salcedo)

Diterbitkan pada Thursday, 10 July 2014 Pukul 11.30

Bukan pe, dulu masa ada rambut Adam nampak cam budak baik, innocent, naif sangat. Walaupun dia lagi cute botak, tapi muka dia cam budak nakal dah. tak caye tengok gambar kat atas nih. Macam-macam memek muka.

Atira Yusuff: Memek Muka Challenge .ada Berani??

Diterbitkan pada Tuesday, 27 August 2013 Pukul 20.58

Gambar ini diambil beberapa minggu yg lalu, its me and ma crazy niece.. leya natasyah hola !! :). Pada mulanya aku memang tak mempunyai semangat jitu untuk bergambar macam org kena sawan . Sebab aku mengalami 

Tips Percutian Ke Sydney Australia

Diterbitkan pada Saturday, 25 October 2014 Pukul 22.35

First sekali, pergila Paddy's Markets. Murahnya ya ampun!! Souvenir dan macam-macam lagi. Selain dari tu, beli perfume kat Sydney pun murah!!! Ada yang siap bawa balik stock untuk jual lagi. Corelle dan Pyrex pun murah!

Cik Tintons :): Kaka Ima Saya Dah Kawin

Diterbitkan pada Sunday, 2 June 2013 Pukul 17.30

keempat dengan juru gambar . ini gambar bersama family saya tapi bukan semuaa . saat paling happy gila lah . sampai tangkap gambar macam macam memek muka dok mai dah tau . ini lahhh muka aku bila bergambor 

Si Cilik Farisha Balqis...

Diterbitkan pada Sunday, 25 March 2012 Pukul 15.48

bam bam tue..hehehhehehsuka sgt bergado ngan eina, tue yg asyik tringat jer kat dia tue..kadang-kadang tue garang pun yer gak ..cuba tgok gambar dia kat bawah niemacam-macam memek muka dia watmaksu dia 

ShΛliyΛnΛ SΛruΛn.

Diterbitkan pada Saturday, 11 February 2012 Pukul 1.11

Hahaha. Sampai beratus-ratus lah gambar kitorang ambik. Tapi syaa upload sikit je dekat FB :D Macam-macam gaya, memek muka. Semua tak semenggah. Kelakar kot. Hahaha. Oh malas nak cakap panjang, syaa just share sikit gambar jela 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -