What's New?

gambar macam macam memek

Cik Tintons :): Kaka Ima Saya Dah Kawin

Diterbitkan pada Sunday, 2 June 2013 Pukul 17.30

keempat dengan juru gambar . ini gambar bersama family saya tapi bukan semuaa . saat paling happy gila lah . sampai tangkap gambar macam macam memek muka dok mai dah tau . ini lahhh muka aku bila bergambor 

Newer Post

Diterbitkan pada Saturday, 11 February 2012 Pukul 17.01

Haha mula mula malu ah jugak ye ah sapa tak malu en first time dalam hidup kita tangkap gambar dengan Aaron Aziz kita haha. Malu Eceh *k gedik*. Sorry kami tak sweet macam korangg! semua haha. Buat memek muka bagai en haha 

Faira Jilbab Biru Abu Gaya

Diterbitkan pada Tuesday, 15 January 2013 Pukul 8.01

macam macam kerudung modern (76); macam macam jilbab modern (75); macam2 jilbab modern (21); foto memek kaila (1); macam2 memek (1); macam2 jelbab biru (1); macam2 jelbab (1); macam2 gambar jilbab (1); jilbab faira instan (1) 

ShΛliyΛnΛ SΛruΛn.

Diterbitkan pada Saturday, 11 February 2012 Pukul 1.11

Hahaha. Sampai beratus-ratus lah gambar kitorang ambik. Tapi syaa upload sikit je dekat FB :D Macam-macam gaya, memek muka. Semua tak semenggah. Kelakar kot. Hahaha. Oh malas nak cakap panjang, syaa just share sikit gambar jela 

Pudina Hati (:: Mr. Perfect Annoying! Bab52

Diterbitkan pada Sunday, 26 April 2015 Pukul 21.08

Sebaik sahaja dia membuka beg kertas bercorak hati itu, hatinya tersentuh melihat sekeping kad berbentuk hati yang dihiasi dengan beberapa keping gambar-gambar dia. Ada antaranya ketika Macam-macam memek wajahnya yang terdapat dalam foto itu. Rupa-rupanya selama Awak, cuba awak bagitahu saya macam mana saya nak hadapi saat-saat gadis yang saya puja selama ini, bakal menjadi milik orang lain depan mata saya sendiri? Saya ada sebab 

Si Cilik Farisha Balqis...

Diterbitkan pada Sunday, 25 March 2012 Pukul 15.48

bam bam tue..hehehhehehsuka sgt bergado ngan eina, tue yg asyik tringat jer kat dia tue..kadang-kadang tue garang pun yer gak ..cuba tgok gambar dia kat bawah niemacam-macam memek muka dia watmaksu dia 

Bazilah Azhar: Adam 4 Month (adam Salcedo)

Diterbitkan pada Thursday, 10 July 2014 Pukul 11.30

Bukan pe, dulu masa ada rambut Adam nampak cam budak baik, innocent, naif sangat. Walaupun dia lagi cute botak, tapi muka dia cam budak nakal dah. tak caye tengok gambar kat atas nih. Macam-macam memek muka.

Atira Yusuff: Memek Muka Challenge .ada Berani??

Diterbitkan pada Tuesday, 27 August 2013 Pukul 20.58

Gambar ini diambil beberapa minggu yg lalu, its me and ma crazy niece.. leya natasyah hola !! :). Pada mulanya aku memang tak mempunyai semangat jitu untuk bergambar macam org kena sawan . Sebab aku mengalami 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -