What's New?

gambar karikatur haji

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Tuesday, 28 June 2016 Pukul 6.24

Vote for iceFilms.info on globolister:

Kartunis Ubi Kartun

Diterbitkan pada Sunday, 26 June 2016 Pukul 4.03

Setiap kali bulan puasa, pasti ramai yang akan bertanyakan saya – “Abang Ubi takde buat sampul duit raya ke?” Oleh kerana tiada maka terpaksalah saya katakan Mitra Riset Konsultan Analisis Data Statistik Berpengalaman Sejak Tahun 2002 Membantu Penelitian Mahasiswa S1, S2, S3 dan Dosen serta Lembaga Pemerintah dan Swasta . NGAWI DIAN - Kumpulan Foto Digital Painting Photoshop Edy Comodo Terbaik Sepanjang Masa. Digital Painting adalah metode menciptakan sebuah seni lukisan digital atau teknik untuk membuat seni digital d….

Muncul 'sahabat Djarot' Untuk Pilgub Dki, Djarot Pilih

Diterbitkan pada Thursday, 17 March 2016 Pukul 15.14

Let's be smart. "Kita enggak terpengaruh manuver. Mekanisme sedang berjalan. Aku juga enggak mikir kok, biarin saja," kata Djarot..

Cetaphil Yang Banyak Berjasa

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 2.00

Gambar ni aku dah edit, hahahaha… Tapi kalau mata ko tajam, mesti nampak kekantoian edit tu, hehe… That time, confident level aku very low..

Isteri Ditangkap Berzina Dengan Lelaki Lain Dalam Rumah

Diterbitkan pada Wednesday, 29 June 2016 Pukul 4.14

Menurut sumber, wanita terbabit dipercayai berlaku curang di belakang suaminya sejak lima tahun lalu, selepas berkenalan dengan seorang lelaki warga Bangladesh yang .

Rudal Pesawat Tempur Sukhoi Indonesia

Diterbitkan pada Tuesday, 28 June 2016 Pukul 20.07

Rudal Krypton Kh-31 diusung Fighter Sukhoi Indonesia (photo: FB Jiwa Merah Putih) Pesawat tempur Sukhoi TNI AU lengkap sudah satu skadron (16 unit), setelah datangnya .

Salimah Olie Shop Paradise

Diterbitkan pada Sunday, 26 June 2016 Pukul 17.10

Ada pula yang mempunyai gambar dan perkataan di bawah gambar. Mungkin aku boleh mengajar si kecilku yang kini baru masuk usia setahun, membaca serta mengenal gambar .

Proyek Kfx Semakin Terang – Jakartagreater

Diterbitkan pada Tuesday, 28 June 2016 Pukul 15.42

Seoul – Korea Selatan memilih Korea Aerospace Industries (KAI) dan mitranya Lockheed Martin untuk kontrak multi-miliar dolar bagi pembangunan 120 jet tempur dalam .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -