What's New?

gambar karikatur haji

Kartunis Ubi

Diterbitkan pada Thursday, 28 April 2016 Pukul 12.51

Setiap kali bulan puasa, pasti ramai yang akan bertanyakan saya – “Abang Ubi takde buat sampul duit raya ke?” Oleh kerana tiada maka terpaksalah saya katakan .

Kabinet Dapur Putih Di Taman Impian Putra, Bangi...

Diterbitkan pada Friday, 29 April 2016 Pukul 12.14

Kabinet dapur putih yang dipaparkan adalah berasaskan melamine board dengan sisi aluminium. Rekaan selari yang dilengkapi dengan kaunter bar di sebelah tengah adalah .

The Haven Lakeside, Ipoh

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 18.45

TweetOk, hari ni nak bukak cerita masa bercuti kat ipoh dua minggu lepas. Gila best ah ipoh ni. aku tak tau pun kat ipoh ni ada tempat yang cantik macam ni. Kesian..

Koleksi Artikel

Diterbitkan pada Monday, 2 May 2016 Pukul 0.07

April 2016. 30: Model Kacukan Thai-Amerika Peluk Agama Islam, Tekad Tinggalkan Dunia Glamour & Henti Minum Arak; 30: “Ayam Terapi Quran” Harga Dua Kali Ganda .

Sistem Pengurusan Makluman Penerbitan

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 13.02

1 DESA WARISAN: Dewan Sastera: 29/04/2016: 2 Di Tengah: Tunas Cipta: 28/04/2016: 3 BUMI KEDUA.

Icefilms.info

Diterbitkan pada Saturday, 30 April 2016 Pukul 13.39

Vote for iceFilms.info on globolister:

Arti Kata Kerja

Diterbitkan pada Friday, 29 April 2016 Pukul 21.25

Definisi/arti kata 'kerja' di Kamus Besar Bahasa Indonesia (KBBI) adalah 1 n kegiatan melakukan sesuatu; yang dilakukan (diperbuat): -- nya makan dan minum saja.

Cetaphil Yang Banyak Berjasa

Diterbitkan pada Friday, 29 April 2016 Pukul 20.42

Gambar ni aku dah edit, hahahaha… Tapi kalau mata ko tajam, mesti nampak kekantoian edit tu, hehe… That time, confident level aku very low..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -