What's New?

fabel berbahasa jawa kancil

Cerita Lucu Basa Jawa: Lomba Nyanyi Bayi Altap Vs Pitik...

Diterbitkan pada Saturday, 29 August 2015 Pukul 0.07

Wis sakwetara Altap lan Bunda Majda nginep ning omahe Eyang ing sasi pasa iki. Pendak sore menawa Bunda lagi masak ning pawon -- Altap didelehke ning ngarep.

Dongeng Bahasa Jawa: Kancil Lan Manuk Blekok Sing...

Diterbitkan pada Saturday, 29 August 2015 Pukul 16.07

Ing sasi pasa iki wis sakwetara Bayi Altap diajak Bunda Majda liburan ning omahe Eyang. Kaya adat saben, nalika Bunda Majda masak hidangan buka puasa --- Bayi.

Hantoro: Fabel Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 29 December 2014 Pukul 5.26

Sawijining ndino Pitik Walik luga adoh, tеruѕ ndelik ning guwo Slarong karo nangis nggero-nggero ngantek krungu dening Kancil sing lagi neliti wit-witan sing iso urip ning njero guwo. duniashinichi.blogspot.com. “Kowe ki 

Cerita Kancil, Dalam Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 29 July 2014 Pukul 5.39

Cerita Kancil, Dalam Bahasa Jawa. Fitri Susanto Selasa, Juli 29, 2014 cerita kancil bahasa jawa, cerita kancil dalam bahasa jawa, DONGENG, kumpulan cerita bahasa jawa . Wicaksono Selain cerita dongeng, legenda, wayang, dan pidato, kami akan membagikan cerkak bahasa jawa di bawah ini. Cap cus. selamat m Fabel Bahasa Jawa Sugeng enjing sedulur semua, menanggapi request dari para pembaca mengenai fabel bahasa jawa maka halaman fabel bahasa jawa ket .

Cerita Fabel Kancil Mencuri Berbahasa Inggris...

Diterbitkan pada Friday, 22 June 2012 Pukul 21.12

Loy blog » Dongeng si kancil versi bahasa sunda Fabel Sang Kancil Mencuri Timun (Versi Cerita Anak. Cerita si kancil dan harimau dalam b inggris. si. kancil dan buaya,dongeng kancil bahasa jawa,dongeng berbahasa 

Dongeng Fabel Bahasa Jawa Kancil Dadi Raja

Diterbitkan pada Wednesday, 12 August 2015 Pukul 17.00

dongeng fabel berbahasa jawa tentang si kancil dadi raja di hutan dapat kita simak bersama di bawah ini.

Cerita Fabel

Diterbitkan pada Saturday, 23 August 2014 Pukul 3.13

Bottom of Form "Kancil Karo Monyet" Ing sawijine dina ing rimba, ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine. Kabeh Terkait. Cerita Rakyat Bahasa Jawa “RORO JONGRANG”dalam "Bahasa Jawa".

Sepdhyo Wahyu's Blog: Certia Bahasa Jawa Fabel

Diterbitkan pada Monday, 6 February 2012 Pukul 8.54

Certia Bahasa Jawa Fabel - Kancil lan Baya. Ana ing sawijining dina, kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir kali. Dheweke lagi susah mergane wetenge krasa luwe. Wis wiwit wingi kancil ora kelebon panganan babar pisan.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -