dongeng mite bahasa sunda

My Blog Ilmu: Makalah Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 5 December 2012 Pukul 21.29

Makalah dongeng bahasa sunda. Diposkan oleh Nenk Astri · Kirimkan Ini dongeng teh loba pisan rupana diantarana aya fabel, parable, legenda, mite, sage, pamuk jeung dongeng pieunteungeun. B. Rumusan Masalah.

Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.04

A. Dongéng sasatoan nyatéta dongéng anu palakuna sasatoan sarta paripolahna dicaritakeun kawas jelema, upama baé bisa nyarita jeung ngagunakeun akal pikiran. Contona dongeng-dongeng sakadang Kuya jeung 

Dongeng (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 18.29

Conto dongeng sato (fabel) : 1) sakadang kuya jeung monyet. 2) peucang nu licik. 3) beurit nu kacida bedegong na. 4) kuya silihduruk jeung maung. 2. dongeng mite. dongeng tradisional anu carita na make palaku mahluk 

Telaga Bidadari « Cerita Rakyat Dongeng Legenda Mitos

Diterbitkan pada Thursday, 12 May 2011 Pukul 1.30

dongeng mite,contoh dongeng mite,kumpulan dongeng mite,dongeng mite bahasa sunda,contoh mite,dongeng mite sunda,contoh dongeng mite bahasa sunda,contoh cerita mite,kumpulan cerita mite,contoh cerita dongeng 

Mite Dan Historical Discourse Masyarakat Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 26 December 2010 Pukul 10.38

Boleh jadi, masyarakat kontemporer kita saat ini mengenalnya sebagai cerita rakyat, dongeng, mite, atau mitos belaka. Mengapa disebut demikian—mite, dongeng, cerita rakyat, sastra lisan atau mitos? Mengapa kita tidak 

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 14 March 2013 Pukul 9.48

Kangjeng Prabu Siliwangi linggih dina singgasana karajaan,ngersakeun magelaran. Hempak para mantri ponggawa,pangpayuna papatih katut sesepuh nagara,piderekeun piramaan sadayana mendeko mando,nganti-nganti dawuh raja.

Kerbau Dan Kambing

Diterbitkan pada Saturday, 9 August 2008 Pukul 21.15

Incoming search terms: kumpulan dongeng bahasa sunda,contoh dongeng mite basa sunda,fabel beserta gambarnya,kumpulan dongeng fabel beserta gambarnya. Related posts: Dua Ekor Kambing · Dua Ekor Kambing · Dua Ekor Kambing 

Ario Bima: Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 20 October 2011 Pukul 22.24

A. dongeng mite. Ratu Inten Déwata. Seueur nu nganggap yén carios Ratu Inten Déwata téh mung saukur dongéngan legénda wungkul, margi taya buktos nu pasti atanapi data émpiris nu leres-leres tiasa dipercanten.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X