What's New?

dongeng kuya ngagandong imahna

Dongeng Basa Sunda Jeung Pupujian

Diterbitkan pada Friday, 26 January 2018 Pukul 1.49

Kuya Ngagandong Imahna . 4. Nu cikal ngarana Jana. Hiji peuting Ki Jana datang Ka Jani. Cai Laut Asin Kacatur jaman baheula aya dua jalma adi lancek. sareng dua putrana: Raden Sundana sareng Raden Topobrana .Bahasana : Kasar . Barang Ki Jana ngadenge adina beunghar manehna siri . Terus cai laut anu dina .

Paribasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 26 January 2018 Pukul 1.49

9 Feb 2012 Deukeut deukeut anak taleus ari imahna mah puguh padeukeut, ngan hanjakal teu nyaho tibareto yen baraya. Dihin pinasti, anyar .. boga imah jeung diajak dahar. Ngagandong kejo susah nyatu loba ari titaheun mah boh anak boh bujang ngan hanjakal ku hese nitah, euweuh nu daekeun ari dititah teh..

Kumpulan Pribahasa (babasan-paribasa) Sunda

Diterbitkan pada Friday, 26 January 2018 Pukul 1.49

14 Jul 2007 Kumpulan pribahasa (Babasan-Paribasa) Sunda yang sudah sering terlupakan penerapannya sehari-hari sehingga tidak dimengerti maknanya..

Dongeng Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang

Diterbitkan pada Saturday, 13 January 2018 Pukul 1.10

4 Okt 2014 9:44 · Asal Mula Kota Surabaya ~ Dongeng Jawa Timur | Dongeng Kita untuk Anak - Duration: 9:11. Dongeng Kita 1,547,466 views · 9:11. Kartun Sunda: Dongeng Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet (Kisah Seekor Kura-kura dan Seekor Monyet) - Duration: 5:01. Rengganis Widya Sari 18,536 views.. Adab lanyap Jiga nu handap asor, daek ngahormat ka batur, boga hate luhur, tapi tungtungna sok ngarunghak jeung kurang ajar, anu tungtungna batur loba nu teu resepeun. Adam lali tapel poho ka baraya j….

Pamaké:irwangatot Wikicutatan Basa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 26 January 2018 Pukul 1.49

106, deukeut deukeut anak taleus, ari imahna mah puguh padeukeut, ngan hanjakal teu nyaho tibareto yen baraya. 107, ngadeupaan 152, Ngagandong kejo susah nyatu, Loba ari titaheun mah boh anak boh bujang ngan hanjakal ku hese nitah, euweuh nu daekeun ari dititah teh . 282, Mangpengkeun kuya ka leuwi..

Gagak Jadi Hideung

Diterbitkan pada Friday, 26 January 2018 Pukul 1.49

27 Sep 2013 Eta papatah teh ku Kuya diturutkeun, saenggeus anggeus prak ditengkodkeun dina tonggongna, monyet anu memenerna. Nah ti haritamah imah sakadang Kuya teh sok dibabawa bae, digagandong. Rincian Dongeng: - Judulna : Kuya Ngagandong Imahna - Bahasana : Kasar - Palakuna : Sakadang .

Pantun Obat Awet Ngora

Diterbitkan pada Friday, 26 January 2018 Pukul 1.49

Pantun Sunda nyaeta mangrupakeun tradisi pitutur dongeng lisan benten sareng Naskah Babad, atanapi naskah wawacan nu di tulis. 2. Pantun Sunda di Dimana imahna ? TJeuk urang paliman : Tuh, imah nu panggedena ! Ladju Ki Santang nindak deui TJarita asup injana ka Karaton Kasampak aya djeulema gede.

Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 26 January 2018 Pukul 1.49

12 Okt 2015 Kuya Ngagandong Imahna Jaman baheula aya Kuya imah-imah di sisi muara. Gawena ngahuma, ngahumateh indit isuk datang sore magrib. Hiji poe Kuya keur di huma, ay….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -