What's New?

dongeng binatang kancil lan

Cerita Jawa : Kancil Lan Baya

Diterbitkan pada Tuesday, 17 May 2016 Pukul 22.23

Kancil lan Baya Ana ing sawijining dina, kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir kali. Dheweke lagi susah mergane wetenge krasa luwe. Wis wiwit wingi kancil ora kelebon .

Fabel Kancil Lan Merak

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 5.28

Fabel Kancil Lan Merak Dongeng Kancil Lan Boyo Basa Jawa - naskahku.tk Dongeng Kancil Lan Boyo Basa Jawa. You are browsing the search results for Dongeng Kancil.

Kancil Lan Merak Jaya Baya

Diterbitkan pada Saturday, 28 May 2016 Pukul 1.31

aku uwis suwe r krungu(maca ding . .) dongeng kancil, dhuh, ku dadi kangen swargi simbah . . . kagem P.Bagong , mangga pinarak dhateng klaten pak , supados saged .

Cerita Kancil Lan Baya

Diterbitkan pada Wednesday, 25 May 2016 Pukul 23.46

Cerita Kancil lan Baya. Filed under: Education, Tag:baya, cerita, dongeng, kancil, kancil dan buaya, kancill lan baya. Comments RSS feed. 8 Comments: Royhan jember..

Dongeng Kancil Lan Merak

Diterbitkan pada Wednesday, 11 May 2016 Pukul 23.41

DONGENG KANCIL LAN MERAK. Juli 7, 2012 Juli 7, 2012 trianjarpriyanta DONGENG dongeng basa jawa. Kancil lan Merak . Merak pancen seneng macak. Mula tansah nengsemake..

Dongeng Kancil Lan Bulus Updated 2016

Diterbitkan pada Sunday, 29 May 2016 Pukul 2.13

RELATED Posts: Dongeng Kancil Lan Bulus. Ngurip-urip basa jawa; General. 14 May, 2016. humor, binatang, legenda, cerita rakyat.. Dongeng cerita kancil harimau, .

Dongeng: Sang Kancil Dengan Buaya – Paskalina – Askalin

Diterbitkan pada Tuesday, 24 May 2016 Pukul 9.21

Pada zaman dahulu Sang Kancil merupakan binatang yang paling cerdik di dalam hutan. Banyak binatang di dalam hutan datang kepadanya untuk meminta pertolongan apabila .

Cerito Kancil Lan Merak

Diterbitkan pada Saturday, 28 May 2016 Pukul 2.21

Cerito Kancil Lan Merak - Cerito Boso Jowo | Hallo semua kembali ini cerita dari kisah dua binatang yang cerdik dan indah yaitu Kancil dan Merak dalam sebuah dongeng .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -