What's New?

dongeng binatang kancil lan

Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 7 January 2016 Pukul 13.02

Dongeng Bahasa Jawa - Setelah kemarin saya posting Cerita Bahasa Inggris dan Cerpen Romantis, kali in saya akan posting Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Lan Merak

Dongeng Kancil Lan Merak

Diterbitkan pada Friday, 22 January 2016 Pukul 21.20

DONGENG KANCIL LAN MERAK. Juli 7, 2012 Juli 7, 2012 trianjarpriyanta DONGENG dongeng basa jawa. Kancil lan Merak . Merak pancen seneng macak. Mula tansah nengsemake.

Kancil Lan Monyet

Diterbitkan pada Sunday, 24 January 2016 Pukul 21.24

Kancil Lan Monyet | Cerito Boso jowo "Kancil Lan Monyet" | Iki lo rek cerito Boso Jowo soko cerito kewan loro yoiku Kancil lan Monyet, iki lho ceritone.

Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 26 January 2016 Pukul 14.27

Dongeng Bahasa Jawa – Kancil Lan Merak. August 14, 2013 by ab3duh. Akibate sikil, gulu, lan buntute angel diobah-obahake. Kancil mung bisa njegreg ngececer,

Cerito Kancil Lan Merak

Diterbitkan pada Tuesday, 12 January 2016 Pukul 2.48

Cerito Kancil Lan Merak - Cerito Boso Jowo | Hallo semua kembali ini cerita dari kisah dua binatang yang cerdik dan indah yaitu Kancil dan Merak dalam sebuah dongeng

Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 14 January 2016 Pukul 8.36

Home » Basa Jawa » Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Lan Baya. Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Lan Baya. Kancil Lan Baya. Kancil wis bisa ngapusi macan ing jenang dodol

Cerita Jawa : Kancil Lan Baya

Diterbitkan pada Thursday, 4 February 2016 Pukul 20.43

Kancil lan Baya Ana ing sawijining dina, kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir kali. Dheweke lagi susah mergane wetenge krasa luwe. Wis wiwit wingi kancil ora kelebon

Kancil Lan Merak

Diterbitkan pada Sunday, 31 January 2016 Pukul 18.53

aku uwis suwe r krungu(maca ding . .) dongeng kancil, dhuh, ku dadi kangen swargi simbah . . . kagem P.Bagong , mangga pinarak dhateng klaten pak , supados saged

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -