What's New?

dongeng basa sunda jeung unsur intrinsik

Dongéng Wikipédia

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 2.20

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh .

Mitrariset.com: Contoh Skripsi Tesis 1

Diterbitkan pada Sunday, 17 July 2016 Pukul 3.02

Pembelajaran Hukum Belajar Lingkungan Siswa Kelas Negeri MITRA RISET (www.mitrariset.com) sebagai Konsultan Analisis Data telah membantu Riset Mahasiswa, Dosen .

Carita Pondok Wikipédia

Diterbitkan pada Thursday, 14 July 2016 Pukul 23.37

Carita pondok atawa mindeng disingget minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif. Carpon téh mangrupa tarjamahan tina Basa Inggris nyaéta short story .

Mitrariset.com: Contoh Skripsi Tesis 2

Diterbitkan pada Thursday, 14 July 2016 Pukul 8.49

Analisis Pengaruh Faktor Lingkungan Perusahaan Bursa Efek MITRA RISET (www.mitrariset.com) sebagai Konsultan Analisis Data telah membantu Riset Mahasiswa, Dosen .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -