What's New?

dongeng basa sunda jeung unsur intrinsik

Carita Pondok Wikipédia

Diterbitkan pada Monday, 4 December 2017 Pukul 9.12

Carita pondok atawa mindeng disingget minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif. Carpon téh mangrupa tarjamahan tina Basa Inggris nyaéta short story .

Ngancati.net

Diterbitkan pada Monday, 4 December 2017 Pukul 15.46

kumpulan cerita, cerita lucu, cerita rakyat, cerita fabel, harga boneka, legenda, cerita sejarah, aneka boneka, dongeng binatang,asal usul kota, dongeng anak.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -