What's New?

dongeng basa sunda jeung unsur intrinsik

Carita Pondok Wikipédia

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 22.30

Carita pondok atawa mindeng disingget minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif. Carpon téh mangrupa tarjamahan tina Basa Inggris nyaéta short story .

Mitrariset.com: Contoh Skripsi Tesis 14

Diterbitkan pada Thursday, 12 May 2016 Pukul 22.07

MITRA RISET (www.mitrariset.com) sebagai Konsultan Analisis Data telah membantu Riset Mahasiswa, Dosen, dan Umum sejak tahun 2002. Terima Kasih Kepada Mahasiswa S1 .

Mitrariset.com: Contoh Skripsi Tesis 2

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 4.17

Analisis Pengaruh Faktor Lingkungan Perusahaan Bursa Efek MITRA RISET (www.mitrariset.com) sebagai Konsultan Analisis Data telah membantu Riset Mahasiswa, Dosen .

Dongéng Wikipédia

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 21.21

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -