dongeng basa sunda anu pendek

Ario Bima: Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 20 October 2011 Pukul 22.24

A. dongeng Mite. Ratu Inten Déwata. Seueur nu nganggap yén carios Ratu Inten Déwata téh mung saukur dongéngan legénda wungkul, margi taya buktos nu pasti atanapi data émpiris nu leres-leres tiasa dipercanten. Sanaos kitu, carios Ratu Inten Déwata masih tetep baris dikocorkeun ka bendungan karajaan Timbanganten. Tempat anu dipikabetah ku Ratna Inten Dewata teh lajeng dibukbak, teras didamel tambak, teu tata pasini heula kanu kagunganana.

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 14 March 2013 Pukul 9.48

Ngan Ki nanda kakasih isun,anu kudu tutunggon karaton,anu lian mah bral geura miang,mangka tembong karongkahan putra putu Pajajaran !!! Saparantos bubaran sinewaka,Nanda ngajenggut,raosna nyeri peurih jeung lara wirang,nya 

Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 10.11

Pidato basa sunda atau biantara basa sunda berikut ini adalah salah satu contoh bentuk teks naskah pidato yang menggunakan bahasa sunda sebagai bahasa pengantarnya. Para wargi anu ku simkuring dipihormat. Dina ieu waktos 

Contoh Pidato Pendek Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 2 December 2013 Pukul 19.25

Contoh Pidato pendek Bahasa sunda: Ngeunaan Kabersihan Lingkungan. Asalamu'alaikum wr. wb. Para hadirin anu ku simkuring di pihormat, alhamdulilah danget ieu urang sadayana tiasa pateupung lawung pa amprok 

Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 28 February 2013 Pukul 19.53

dongeng basa sunda · SASAKALA SITU BAGENDIT. Di wewengkon Garut aya situ anu ngaranna kawentar ka mana-mana, nyaéta Situ Bagendit. Ngahaja mencilkeun manéh, ngababakan di tengah pasawahan anu upluk-aplak. cerita super pendek. Karena di anggap sudah dewasa oleh kedua orangtuanya , Lana dan Lani , kakak beradik kembar ini . dikirim ke luar kota untuk melanjutkan se my sister :D. Anak dari Mama sama Papa gue , cuma bukan gue 

Dongeng Bahasa Sunda: Nini Malarat Jeung Deleg Kasaatan

Diterbitkan pada Tuesday, 26 October 2010 Pukul 16.06

Pandéning imahna ngan sempil baé, ditangkodkeun kana pongpok imah baturna, kitu ogé hateupna bilikna geus balocor, wantu-wantu henteu aya pisan, anu daék nulung mangngoméankeun, ku tina henteu boga sanak 

Pendidikan: Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 6 August 2013 Pukul 13.30

dongeng Bahasa sunda " Si Kabayan Dicukur" si kabayan teh . Barang ngadenge pamuji anjing anu sakitu ngeunahna, gagak poho keur ngaheumheum dengdeng, ngan ngong we disada, “Gaak Gaaak” cenah. Atuh barang engab 

Dongeng Basa Sunda Nu Lucu Pisant Banget Gokil

Diterbitkan pada Wednesday, 22 May 2013 Pukul 11.20

SATO DUGEM Balik dugem ti diskotik, sato-sato ngarariung. Katenjo maranehna jiga geus balik perang wae. “Kapok uing mah euy, geuning teu ngeunah dugem teh. Eta musik ajeb-ajeb matak katorekan kana ceuli!”, ceuk kelinci 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X