What's New?

dongeng basa sunda anu pendek

Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 3.18

Pidato Bahasa Sunda singkat, contoh tugas biantara tema kebersihan untuk siswa SD, SMP, atau SMA. Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan Ku margi kitu, urang kedah ngalaksanakeun hirup sadidinten ku cara anu sehat.

Dongeng Singkat Bahasa Sunda Dan Penjelasannya...

Diterbitkan pada Monday, 3 November 2014 Pukul 5.03

SELAT SUNDA JEUNG GUNUNG KRAKATAU Kacatur jaman baheula di Pulo Jawa Beulah kulon, aya hiji karajaan anu rajana Prabu Rakata. Sang Prabu gaduh dua putra. Anu cikal Raden Sundana anu bungsu Raden Topobrana.

Legenda Dongeng Tangkuban Perahu Bahasa Sunda Singkat

Diterbitkan pada Thursday, 7 May 2015 Pukul 17.31

Dongeng Tangkuban Perahu Bahasa Sunda. KACATURKEUN di hiji leuweung aya bagong putih. Éta bagong téh gawéna ngan tatapa baé, geus mangpuluh-puluh taun. Ari anu ditapaan ku manéhna, hayang boga anak 

Dongeng Basa Sunda Pendek : Ulang Tahun Kaping 32...

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 8.15

Dongeng Basa Sunda Pendek Lucu sugan Ulang Tahun Kaping 32 Januari Aya hiji carita anu pikeun pilucueun, dina hiji poe aya budak sakola kelas IX SMP anu keur pede pisan da arek ulang tahun, maneh na mani teu eureun-eruen 

Cerita Lucu Si Kabayan Bahasa Sunda Ngawas Ujian

Diterbitkan pada Friday, 17 January 2014 Pukul 10.45

banyak lagi tokoh yang lain. Cerita Lucu Si Kabayan Bahasa Sunda Ngawas Ujian Itulah judul dari kisah humor cerita lucu singkat yang akan coba admin arsipkan, semoga bisa menjadi obat penghilang rasa lelah dan ada hikmahnya. cerita lucu singkat Na ari peledek teh bau hitut… bau anu bener-bener bau…. atuh para siswa teh jadi rame pada nutup irungna masing-masing…. ngan si kabayan nu teu nutup irung teh da rumasa meureun. Supaya ulah kapanggih si kabayan 

Kamus Besar Bahasa Sunda Terlengkap Dan Terbaru...

Diterbitkan pada Friday, 9 January 2015 Pukul 13.52

Karena begitu banyaknya kata untuk dicari apa artinya dari basa sunda ke bahasa Indonesia anda dapat menggunakan tool ctrl+f lalu ketik tulisan sunda yang ingin dicari artinya. Anjeun artinya Anda / Kamu Anjeunna artinya Dia/ia/beliau. Anom artinya Muda Antawis artinya Antara Anteur artinya Antar Antos artinya Tunggu Antuk / Antukna artinya Akhirnya Anu/nu artinya Yang Anyar artinya Baru Aos artinya Baca Carpon (carita pondok) artinya Cerpen (Cerita pendek)

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Saturday, 6 April 2013 Pukul 20.15

Barang ngadenge pamuji anjing anu sakitu ngeunahna, gagak poho keur ngaheumheum dengdeng, ngan ngong we disada, “Gaak Gaaak” cenah. Atuh barang engab pamatukna barang pluk we dengdeng tehmurag. Anjing gancang nyantok 

Kumeok Memeh Dipacok: Biografi Bahasa Sunda Jenderal...

Diterbitkan pada Tuesday, 4 March 2014 Pukul 3.33

Biografi jenderal Sudirman Dina Bahasa Sunda. Sudirman Anjeunna nu ngabina TKR atawa Tentara Keamanan Rakyat anu engkena ngajadi TNI atawa Tentara Nasional Indonesia. Dongeng Sunda Si Kabayan Kuliah klik nu ieu

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -