What's New?

dongeng basa sunda anu pendek

Legenda Dongeng Tangkuban Perahu Bahasa Sunda Singkat

Diterbitkan pada Thursday, 7 May 2015 Pukul 17.31

Dongeng Tangkuban Perahu Bahasa Sunda. KACATURKEUN di hiji leuweung aya bagong putih. Éta bagong téh gawéna ngan tatapa baé, geus mangpuluh-puluh taun. Ari anu ditapaan ku manéhna, hayang boga anak 

Cerita Lucu Sunda Singkat Bobodoran Terbaru

Diterbitkan pada Sunday, 5 April 2015 Pukul 14.26

Cerita Lucu Sunda Singkat sengaja dibuat untuk tujuan menghibur dan bagi anda tidak mengerti bahasa Sunda admin akan berusaha untuk menerjemaahkannya pada lain waktu dan kesempatan Ingsyaallah,PRUNG AH BARUDAK Urang mimitian Cerita Lucu Sunda Singkat na ameh ulah nyangkolong teuing kana waktos. Ieu lalakon urang mimitian wae ku carios atanapi dongeng ti kang ibing anu nyandak judul "Aceng Jeung Udin"anu kieu carita nateh. Dina hiji Peuting kira kira 

Dongeng Basa Sunda Pendek : Ulang Tahun Kaping 32...

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 8.15

Dongeng Basa Sunda Pendek Lucu sugan Ulang Tahun Kaping 32 Januari Aya hiji carita anu pikeun pilucueun, dina hiji poe aya budak sakola kelas IX SMP anu keur pede pisan da arek ulang tahun, maneh na mani teu eureun-eruen 

Contoh Teks Pidato Singkat Serah Terima Pengantin Dalam...

Diterbitkan pada Wednesday, 28 January 2015 Pukul 10.30

Atuh meren lampah teh kudu masing ati-ati, langkah jeng basa jaga sing gumati, ulah lunta tina temah wadi tebih tina pola agami, sok sanaos tos lawas anjena ngantunken alam pana, abong nu miyuni santun te kendat kapicen, jadi lemah Sim abdi nyandak asmana sepuh bakal calon panganten pameget, timpah tipayun sateacan sumanggem, hapunten tina sugrining ka kalepatan, boh bilih teamah para tatamu rombongan anu sarumping kaieu tempat, saur paripaos tea mah 

"dongeng Sunda" Sareng Ciri

Diterbitkan pada Sunday, 12 October 2014 Pukul 12.29

C) RUPI DONGENG TINA BASA SUNDA 1. Parabel: dongeng anu eusina nyaritakeun kahirupan jalma dawam. 2. Fabel: Dongeng sasatoan anu paripolahna dicaritakeun kawas jelema, upamana bae tiasa nyarios jeung 

Naon Anu Dimaksud Dongeng Teh?

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 8.13

Dongeng nyaeta wangun karya sastra anu mangrupa carita dina basa lancaran anu eusina ngandung unsur pamohalan (Teu asup akal). Ciri dongeng jaman baheula: Teu kanyahoan saha pangarangna; sumebarna sacara 

Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 3.18

Pidato Bahasa Sunda singkat, contoh tugas biantara tema kebersihan untuk siswa SD, SMP, atau SMA. Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan Ku margi kitu, urang kedah ngalaksanakeun hirup sadidinten ku cara anu sehat.

Dongeng Singkat Bahasa Sunda Dan Penjelasannya...

Diterbitkan pada Monday, 3 November 2014 Pukul 5.03

SELAT SUNDA JEUNG GUNUNG KRAKATAU Kacatur jaman baheula di Pulo Jawa Beulah kulon, aya hiji karajaan anu rajana Prabu Rakata. Sang Prabu gaduh dua putra. Anu cikal Raden Sundana anu bungsu Raden Topobrana.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -