What's New?

dongeng basa sunda anu pendek

Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 10.18

Pidato Bahasa Sunda singkat, contoh tugas biantara tema kebersihan untuk siswa SD, SMP, atau SMA. Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan Ku margi kitu, urang kedah ngalaksanakeun hirup sadidinten ku cara anu sehat.

Kata Bijak Bahasa Sunda Terbaru 2015

Diterbitkan pada Saturday, 6 September 2014 Pukul 20.52

Kata Bijak Bahasa Sunda pikeun baraya sadayana anu kudu dimumule ku urang. dina danget ieu simkuring seuja diajar nyayogiken papatah atanapi nasehat pikeun kahirupan urang anu kumelenang di alam dunya ieu nu pinuh kucarita lir 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Sunday, 7 April 2013 Pukul 3.15

Untuk guru guru yang berada di propinsi jawa barat pastinya membutuhkan refrensi sebuah Dongeng Bahasa Sunda untuk bahan bercerita kepada siswa/i nya. Dongeng Sunda ini mudah mudahan bisa bermanfaat untuk anda semua 

Dongeng Basa Sunda Pendek : Ulang Tahun Kaping 32...

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 15.15

Dongeng Basa Sunda Pendek Lucu sugan Ulang Tahun Kaping 32 Eta babaturan na aya anu arek nanya oge teu sempet nanya da sibelekok na langsung indit deui ka kelas na da pas pisan bel sakola kasada… Pas dina tanggal na eta 

Cerita Lucu Sunda Singkat Bobodoran Terbaru

Diterbitkan pada Sunday, 5 April 2015 Pukul 21.26

Cerita Lucu Sunda Singkat sengaja dibuat untuk tujuan menghibur dan bagi anda tidak mengerti bahasa Sunda admin akan berusaha untuk menerjemaahkannya pada lain waktu dan kesempatan Ingsyaallah,PRUNG AH BARUDAK Urang mimitian Cerita Lucu Sunda Singkat na ameh ulah nyangkolong teuing kana waktos. Ieu lalakon urang mimitian wae ku carios atanapi dongeng ti kang ibing anu nyandak judul "Aceng Jeung Udin"anu kieu carita nateh. Dina hiji Peuting kira kira 

Dongeng Singkat Bahasa Sunda Dan Penjelasannya...

Diterbitkan pada Monday, 3 November 2014 Pukul 12.03

SELAT SUNDA JEUNG GUNUNG KRAKATAU Kacatur jaman baheula di Pulo Jawa Beulah kulon, aya hiji karajaan anu rajana Prabu Rakata. Sang Prabu gaduh dua putra. Anu cikal Raden Sundana anu bungsu Raden Topobrana.

Legenda Dongeng Tangkuban Perahu Bahasa Sunda Singkat

Diterbitkan pada Friday, 8 May 2015 Pukul 0.31

Dongeng Tangkuban Perahu Bahasa Sunda. KACATURKEUN di hiji leuweung aya bagong putih. Éta bagong téh gawéna ngan tatapa baé, geus mangpuluh-puluh taun. Ari anu ditapaan ku manéhna, hayang boga anak 

"dongeng Sunda" Sareng Ciri

Diterbitkan pada Sunday, 12 October 2014 Pukul 19.29

C) RUPI DONGENG TINA BASA SUNDA 1. Parabel: dongeng anu eusina nyaritakeun kahirupan jalma dawam. 2. Fabel: Dongeng sasatoan anu paripolahna dicaritakeun kawas jelema, upamana bae tiasa nyarios jeung 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -