dongeng basa sunda anu pendek

Pendidikan Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 6 August 2013 Pukul 13.30

dongeng Bahasa sunda Si Kabayan Dicukur si kabayan teh Barang ngadenge pamuji anjing anu sakitu ngeunahna gagak poho keur ngaheumheum dengdeng ngan ngong we disada Gaak Gaaak cenah Atuh barang engab

Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan Teks

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 10.11

Pidato basa sunda atau biantara basa sunda berikut ini adalah salah satu contoh bentuk teks naskah pidato yang menggunakan bahasa sunda sebagai bahasa pengantarnya Assalamualaikum Wr Wb Wilujeng Enjing Sadayana Ibu Guru ku Para wargi anu ku simkuring dipihormat Dina ieu waktos abdi bade medar kumaha pentingna hirup sehat Contoh dongeng bahasa sunda dari Naskah Buhun Ciung Manarah a blog 2013 teks naskah surat lamaran cerita dongeng

Contoh Pidato Pendek Bahasa Sunda Muhammad Dzulfiqar

Diterbitkan pada Monday, 2 December 2013 Pukul 19.25

Contoh Pidato pendek Bahasa sunda Ngeunaan Kabersihan Lingkungan Asalamualaikum wr wb Para hadirin anu ku simkuring di pihormat alhamdulilah danget ieu urang sadayana tiasa pateupung lawung pa amprok

Dongeng Basa Sunda Nu Lucu Pisant Banget Gokil

Diterbitkan pada Wednesday, 22 May 2013 Pukul 11.20

SATO DUGEM Balik dugem ti diskotik sato sato ngarariung Katenjo maranehna jiga geus balik perang wae Kapok uing mah euy geuning teu ngeunah dugem teh Eta musik ajeb ajeb matak katorekan kana ceuli ceuk kelinci

Dongeng Bahasa Sunda Nini Malarat Jeung Deleg Kasaatan

Diterbitkan pada Wednesday, 11 September 2013 Pukul 18.02

Pand ning imahna ngan sempil ba ditangkodkeun kana pongpok imah baturna kitu og hateupna bilikna geus balocor wantu wantu henteu aya pisan anu da k nulung mangngom ankeun ku tina henteu boga sanak

Ina Amalia Status Facebook Basa Sunda Anu Gaje

Diterbitkan pada Saturday, 21 December 2013 Pukul 20.56

Status Facebook basa sunda anu gaje cerita atau dongeng basa sunda kabayan hese move on Kabayan Hese Cerita pendek tentang Cinta Kau Tahu Mengapa sampai saat ini ku masih sendiri karya Ina amalia

Kumpulan Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 3 February 2013 Pukul 6.32

Contoh naskah ini kami rangkum dari berbagai sumber Semoga mencerahkan Berikut naskah pidato bahasa sunda tersebut Pidato Dengan Bahasa sunda Tema Internet Assalamualaikum wr wb Bapa ibu guru anu dipikahormat sareng

Cerita Atau Dongeng Basa Sunda Ina Amalia Blogger

Diterbitkan pada Wednesday, 19 February 2014 Pukul 20.07

cerita atau dongeng basa sunda kabayan hese move on Kabayan Hese Move On Label cerita pendek cerita pendek basa sunda teu puguh alias gaje Aya hiji imah nu Status Facebook basa sunda anu gaje

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X