Komodo Tour Leisure in Komodo and flores island is a local tour operator base in Labuan Bajo Flores – Indonesia. Our main goal is to arrange the Great trip Komodo and Flores Island. we have friendly staff and the helpful Guide that would handle you during the trip with us. Our business has been running the last 10 years, and our primary focus to

What's New?

dongeng basa sunda anu pendek

Bobodoran Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 10.27

Arsip cerita lucu dan humor kategori Bobodoran Sunda berisi gambar lucu, sms Film-Film Hollywood Versi Bahasa Sunda · Anu Lolong Jeung Anu Gempor .

Dongeng Sunda Di Unpad Sukses Seret Emosi Pendengar

Diterbitkan pada Thursday, 16 November 2017 Pukul 10.45

26 Feb 2012 Dalam rangka Mieling Poe Basa Indung Internasional tahun ini, Unpad sukses menyajikan Pidangan Seni Budaya Rumawat Padjadjaran Edisi . Carita pondok atawa mindeng disingget minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif. Carpon téh mangrupa tarjamahan tina Basa Inggris nyaéta short story .

Dyah Pitaloka Citraresmi

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 10.27

Tradisi nyebutkeun Dyah Pitaloka minangka wanoja anu mibanda kageulisan wong Sundha. anu hartina Bre Prabu (Hayam Wuruk) hayang ka putri Sunda. Sunda kalawan gelar "Prabu Wangi" (Basa Sunda: Raja nu mibanda ngaran nu .

Suling Wikipédia

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 10.27

Suling (Sunda) nyaéta salah sahiji waditra tiup urang Sunda nu disadakeun ku cara ditiup. Dina basa Inggris suling téh disebut flute. Dina dongéng Sunda kacaritakeun lalakon anu nyabit-nyabit suling nyaéta dongéng sakadang kuya .

Dongeng Wikipedia Bahasa Indonesia, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 10.27

Dongeng merupakan bentuk sastra lama yang bercerita tentang suatu kejadian yang luar biasa yang penuh khayalan (fiksi) yang dianggap oleh masyarakat .

Bobodoran Sunda Kumpulan Humor Bahasa Sunda Kang Maman

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 10.27

Kabayan :”Ari silaing bisa atawa hente ngabedakeun antara sapatu kulit asli jeung anu imitasi ?“ Ibro :”Teu, teu nyaho. Cing, cing tah kumaha ngabedakeunana .

Lasminingrat Wikipédia

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 10.27

Di taun éta ogé, manéhna nulis sawatara buku anu maké Basa Sunda anu negeri Dongeng (Oleg Goeverneur), sarta carita-carita séjénna kana basa Sunda..

Kumpulan Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 10.27

29 Nov 2016 dongeng anak dongeng sebelum tidur kumpulan dongeng dongeng binatang dongeng anak anak dongeng anak sebelum tidur dongeng .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -