What's New?

dongeng basa sunda anu pendek

Naon Anu Dimaksud Dongeng Teh?

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 8.13

Dongeng nyaeta wangun karya sastra anu mangrupa carita dina basa lancaran anu eusina ngandung unsur pamohalan (Teu asup akal). Ciri dongeng jaman baheula: Label: Artikel, Basa Sunda, Pendidikan, Pengetahuan 

Legenda Dongeng Tangkuban Perahu Bahasa Sunda Singkat

Diterbitkan pada Thursday, 7 May 2015 Pukul 17.31

Dongeng Tangkuban Perahu Bahasa Sunda. KACATURKEUN di hiji leuweung aya bagong putih. Éta bagong téh gawéna ngan tatapa baé, geus mangpuluh-puluh taun. Ari anu ditapaan ku manéhna, hayang boga anak 

Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 3.18

Pidato Bahasa Sunda singkat, contoh tugas biantara tema kebersihan untuk siswa SD, SMP, atau SMA. Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan Ku margi kitu, urang kedah ngalaksanakeun hirup sadidinten ku cara anu sehat.

Dongeng Singkat Bahasa Sunda Dan Penjelasannya...

Diterbitkan pada Monday, 3 November 2014 Pukul 5.03

SELAT SUNDA JEUNG GUNUNG KRAKATAU Kacatur jaman baheula di Pulo Jawa Beulah kulon, aya hiji karajaan anu rajana Prabu Rakata. Sang Prabu gaduh dua putra. Anu cikal Raden Sundana anu bungsu Raden Topobrana.

Kata Bijak Bahasa Sunda Terbaru 2015

Diterbitkan pada Saturday, 6 September 2014 Pukul 13.52

Kata Bijak Bahasa Sunda pikeun baraya sadayana anu kudu dimumule ku urang. dina danget ieu simkuring seuja diajar nyayogiken papatah atanapi nasehat pikeun kahirupan urang anu kumelenang di alam dunya ieu nu pinuh kucarita lir 

Cerita Lucu Sunda Singkat Bobodoran Terbaru

Diterbitkan pada Sunday, 5 April 2015 Pukul 14.26

Cerita Lucu Sunda Singkat sengaja dibuat untuk tujuan menghibur dan bagi anda tidak mengerti bahasa Sunda admin akan berusaha untuk menerjemaahkannya pada lain waktu dan kesempatan Ingsyaallah,PRUNG AH BARUDAK Urang mimitian Cerita Lucu Sunda Singkat na ameh ulah nyangkolong teuing kana waktos. Ieu lalakon urang mimitian wae ku carios atanapi dongeng ti kang ibing anu nyandak judul "Aceng Jeung Udin"anu kieu carita nateh. Dina hiji Peuting kira kira 

Dongeng Basa Sunda Pendek : Ulang Tahun Kaping 32...

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 8.15

Dongeng Basa Sunda Pendek Lucu sugan Ulang Tahun Kaping 32 Januari Aya hiji carita anu pikeun pilucueun, dina hiji poe aya budak sakola kelas IX SMP anu keur pede pisan da arek ulang tahun, maneh na mani teu eureun-eruen 

"dongeng Sunda" Sareng Ciri

Diterbitkan pada Sunday, 12 October 2014 Pukul 12.29

C) RUPI DONGENG TINA BASA SUNDA 1. Parabel: dongeng anu eusina nyaritakeun kahirupan jalma dawam. 2. Fabel: Dongeng sasatoan anu paripolahna dicaritakeun kawas jelema, upamana bae tiasa nyarios jeung 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -