What's New?

dongeng basa sunda anu pendek

"dongeng Sunda" Sareng Ciri

Diterbitkan pada Sunday, 12 October 2014 Pukul 19.29

C) RUPI DONGENG TINA BASA SUNDA 1. Parabel: dongeng anu eusina nyaritakeun kahirupan jalma dawam. 2. Fabel: Dongeng sasatoan anu paripolahna dicaritakeun kawas jelema, upamana bae tiasa nyarios jeung 

Cerita Lucu Si Kabayan Bahasa Sunda Ngawas Ujian

Diterbitkan pada Friday, 17 January 2014 Pukul 17.45

banyak lagi tokoh yang lain. Cerita Lucu Si Kabayan Bahasa Sunda Ngawas Ujian Itulah judul dari kisah humor cerita lucu singkat yang akan coba admin arsipkan, semoga bisa menjadi obat penghilang rasa lelah dan ada hikmahnya. cerita lucu singkat Na ari peledek teh bau hitut… bau anu bener-bener bau…. atuh para siswa teh jadi rame pada nutup irungna masing-masing…. ngan si kabayan nu teu nutup irung teh da rumasa meureun. Supaya ulah kapanggih si kabayan 

Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 10.18

Pidato Bahasa Sunda singkat, contoh tugas biantara tema kebersihan untuk siswa SD, SMP, atau SMA. Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan Ku margi kitu, urang kedah ngalaksanakeun hirup sadidinten ku cara anu sehat.

Cerita Lucu Sunda Singkat Bobodoran Terbaru

Diterbitkan pada Sunday, 5 April 2015 Pukul 21.26

Cerita Lucu Sunda Singkat sengaja dibuat untuk tujuan menghibur dan bagi anda tidak mengerti bahasa Sunda admin akan berusaha untuk menerjemaahkannya pada lain waktu dan kesempatan Ingsyaallah,PRUNG AH BARUDAK Urang mimitian Cerita Lucu Sunda Singkat na ameh ulah nyangkolong teuing kana waktos. Ieu lalakon urang mimitian wae ku carios atanapi dongeng ti kang ibing anu nyandak judul "Aceng Jeung Udin"anu kieu carita nateh. Dina hiji Peuting kira kira 

Dongeng Singkat Bahasa Sunda Dan Penjelasannya...

Diterbitkan pada Monday, 3 November 2014 Pukul 12.03

SELAT SUNDA JEUNG GUNUNG KRAKATAU Kacatur jaman baheula di Pulo Jawa Beulah kulon, aya hiji karajaan anu rajana Prabu Rakata. Sang Prabu gaduh dua putra. Anu cikal Raden Sundana anu bungsu Raden Topobrana.

Dongeng Basa Sunda Pendek : Ulang Tahun Kaping 32...

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 15.15

Dongeng Basa Sunda Pendek Lucu sugan Ulang Tahun Kaping 32 Eta babaturan na aya anu arek nanya oge teu sempet nanya da sibelekok na langsung indit deui ka kelas na da pas pisan bel sakola kasada… Pas dina tanggal na eta 

Kata Bijak Bahasa Sunda Terbaru 2015

Diterbitkan pada Saturday, 6 September 2014 Pukul 20.52

Kata Bijak Bahasa Sunda pikeun baraya sadayana anu kudu dimumule ku urang. dina danget ieu simkuring seuja diajar nyayogiken papatah atanapi nasehat pikeun kahirupan urang anu kumelenang di alam dunya ieu nu pinuh kucarita lir 

Naon Anu Dimaksud Dongeng Teh?

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 15.13

Dongeng nyaeta wangun karya sastra anu mangrupa carita dina basa lancaran anu eusina ngandung unsur pamohalan (Teu asup akal). Ciri dongeng jaman baheula: Teu kanyahoan saha pangarangna; sumebarna sacara 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -