What's New?

dongeng bahasa sunda talaga warna

Dongeng Sunda Sasakala Talaga Warna!!!...

Diterbitkan pada Wednesday, 14 January 2015 Pukul 13.32

Ku sabrehan oge katingali geueumanana, pantes seueur dedemitna, caina ngagimbleng, sakapeung hejo, sakapeung jinggga, sakapeung semu koneng atanapi kayas. Eta margina nu mawi eta situ hiang disebat 

Dongeng " Sasakala Talaga Warna "

Diterbitkan pada Wednesday, 28 August 2013 Pukul 14.07

Dongeng Sunda Sasakala Talaga Wrna:Ajaib pisan teu acan tutup putri sasauranana, ujug-ujug burial bae cai ngabulak-bulak ti tengah latar tea, leb karaton kakeueum, musna rupa nagara dadak sakala salin jinis ngajadi talaga. Nu mawi 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda " Mundinglaya...

Diterbitkan pada Thursday, 6 June 2013 Pukul 17.41

Dongeng Sunda " Mundinglaya Jeung Dewi Asri ". MUNDINGLAYA HALAMAN BERIKUTNYA DONGENG SUNDA SASAKALA TALAGA WARNA >>. Tina:caraka Pangajaran Basa Sunda. Plesetan Bahasa Belanda di Keraton Jogjakarta.

Kisah Telaga Warna « Cerita Rakyat Dongeng Legenda Mitos

Diterbitkan pada Thursday, 12 May 2011 Pukul 1.05

Incoming search terms: dongeng telaga warna dalam bahasa sunda,dongeng basa sunda telaga warna,dongeng sunda telaga warna,legenda telaga warna dalam bahasa sunda,cerita rakyat TELAGA WARNA 

My Combination: Dongeng Sunda Sasakala Talaga Warna

Diterbitkan pada Saturday, 8 March 2014 Pukul 19.28

Kitu saurna pamiarsa,dongeng Sunda sasakala Talaga Warna teh. Tina: Caraka Pangajaran Basa Sunda. Read more: http://kumeokmemehdipacok.blogspot.com/2013/06/talaga-warna-jaman-baheula-jaman.html# 

Dongeng (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 18.29

Di jerona aya kajadian saolah-saolah saperti dina sajarah. Biasana dina eta sajarah sok aya kajadian anu luar biasa. Conto dongeng na nyaeta : 1) dongeng "talaga warna". 2) dongeng "pare". 3) dongeng "situ bagendit".

Dongeng Asal Usul Telaga Warna, Jawa Barat

Diterbitkan pada Wednesday, 5 December 2012 Pukul 16.05

Naskah drama asal usul telaga warna. Drama tradisional jawa. Dongeng telaga warna dalam bahasa sunda. Dongeng legenda basa sunda. Sinopsis telaga warna. Macam dongeng. Macam macam dongeng bahasa sunda.

Pengertian Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 3 April 2014 Pukul 9.46

Sasakala talaga warna. d. Sasakala maung panjalu. e. Sasakala uncal tandukan. f. Sasakala pare. Dongeng Babad (Sage). Anu dimaksud dongeng (sage) teh nyaeta dongeng anu eusina nyaritakeun kajadian atawa jelema 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -