dongeng bahasa sunda talaga warna

Kisah Telaga Warna « Cerita Rakyat Dongeng Legenda Mitos

Diterbitkan pada Thursday, 12 May 2011 Pukul 1.05

Incoming search terms: dongeng telaga warna dalam bahasa sunda,dongeng basa sunda telaga warna,dongeng sunda telaga warna,legenda telaga warna dalam bahasa sunda,cerita rakyat TELAGA warna 

Zpbellani: Basa Sunda: Dongéng

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 22.44

Legenda (Sasakala): Dongéng anu nyaritakeun asal-usulna kajadiab hiji, tempat, barang sasatoan atawa tutuwuhan. Conto: Legenda Tangkuban Perahu, Situ Bagendit, talaga warna. Mitos (mité): Dongéng anu eusina 

Dongeng (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 18.29

Di jerona aya kajadian saolah-saolah saperti dina sajarah. Biasana dina eta sajarah sok aya kajadian anu luar biasa. Conto dongeng na nyaeta : 1) dongeng "talaga warna". 2) dongeng "pare". 3) dongeng "situ bagendit".

Sasakala Talaga Warna

Diterbitkan pada Thursday, 7 February 2013 Pukul 15.35

Di lamping Gunung Mégamendung, teu tebih ti jalan anu ti Bogor ka Sindanglaya; aya situ hiang katelahna talaga¬warna. Sering pisan From : http://dongeng-uing.blogspot.com/ Kamus Basa sunda Online "Klik disini!"

Legenda Telaga Warna

Diterbitkan pada Wednesday, 1 February 2012 Pukul 9.38

Long, long ago there was a kingdom in West Java. The kingdom was ruled by a king. People called their king His Majesty Prabu. Prabu was a kind and wise king. No wonder if that country was prosperous. There's no hunger 

Mybination: Dongeng Sunda Sasakala Talaga Warna

Diterbitkan pada Saturday, 8 March 2014 Pukul 19.28

Kitu saurna pamiarsa,dongeng sunda sasakala talaga warna teh. Tina: Caraka Pangajaran Basa sunda. Read more: http://kumeokmemehdipacok.blogspot.com/2013/06/talaga-warna-jaman-baheula-jaman.html# 

Pengertian Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 3 April 2014 Pukul 9.46

Sasakala talaga warna. d. Sasakala maung panjalu. e. Sasakala uncal tandukan. f. Sasakala pare. dongeng Babad (Sage). Anu dimaksud dongeng (sage) teh nyaeta dongeng anu eusina nyaritakeun kajadian atawa jelema 

Dongeng Asal Usul Telaga Warna, Jawa Barat

Diterbitkan pada Wednesday, 5 December 2012 Pukul 16.05

Naskah drama asal usul telaga warna. Drama tradisional jawa. dongeng telaga warna dalam bahasa sunda. dongeng legenda basa sunda. Sinopsis telaga warna. Macam dongeng. Macam macam dongeng bahasa sunda.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X