dongeng bahasa sunda talaga warna

Kisah Telaga Warna « Cerita Rakyat Dongeng Legenda Mitos

Diterbitkan pada Thursday, 12 May 2011 Pukul 1.05

Incoming search terms: dongeng telaga warna dalam bahasa sunda,dongeng basa sunda telaga warna,dongeng sunda telaga warna,legenda telaga warna dalam bahasa sunda,cerita rakyat TELAGA warna 

Dongeng Asal Usul Telaga Warna, Jawa Barat

Diterbitkan pada Wednesday, 5 December 2012 Pukul 16.05

Naskah drama asal usul telaga warna. Drama tradisional jawa. dongeng telaga warna dalam bahasa sunda. dongeng legenda basa sunda. Sinopsis telaga warna. Macam dongeng. Macam macam dongeng bahasa sunda.

Zpbellani: Basa Sunda: Dongéng

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 22.44

Legenda (Sasakala): Dongéng anu nyaritakeun asal-usulna kajadiab hiji, tempat, barang sasatoan atawa tutuwuhan. Conto: Legenda Tangkuban Perahu, Situ Bagendit, talaga warna. Mitos (mité): Dongéng anu eusina 

Sasakala Talaga Warna

Diterbitkan pada Friday, 17 January 2014 Pukul 15.00

Ajaib pisan teu acan tutup putri sasauranana, ujug-ujug burial bae cai ngabulak-bulak ti tengah latar tea, leb karaton kakeueum, musna rupa nagara dadak sakala salin jinis ngajadi talaga. Nu mawi caina ayeuna sok 

Legenda Telaga Warna

Diterbitkan pada Wednesday, 1 February 2012 Pukul 9.38

Long, long ago there was a kingdom in West Java. The kingdom was ruled by a king. People called their king His Majesty Prabu. Prabu was a kind and wise king. No wonder if that country was prosperous. There's no hunger 

Sasakala Talaga Warna

Diterbitkan pada Thursday, 7 February 2013 Pukul 15.35

Di lamping Gunung Mégamendung, teu tebih ti jalan anu ti Bogor ka Sindanglaya; aya situ hiang katelahna talaga¬warna. Sering pisan From : http://dongeng-uing.blogspot.com/ Kamus Basa sunda Online "Klik disini!"

Dongeng (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 18.29

Di jerona aya kajadian saolah-saolah saperti dina sajarah. Biasana dina eta sajarah sok aya kajadian anu luar biasa. Conto dongeng na nyaeta : 1) dongeng "talaga warna". 2) dongeng "pare". 3) dongeng "situ bagendit".

Dongeng Sunda Sasakala Talaga Warna

Diterbitkan pada Tuesday, 11 June 2013 Pukul 13.06

Leungit karaton timbul talaga. Nu kawenehan dina talaga teh sok katingal sarupaning warna-warni matak endah katingalna. Cenah eta teh Inten permata anu diawurkeun ku putri tea. Kitu saurna pamiarsa,dongeng sunda sasakala talaga warna teh BACA BERIKUTNYA >> dongeng sunda talaga warna LAINNYA KLIK DISINI >> KUMPULAN Label: dongeng bahasa sunda · Posting Lebih Baru Posting Lama Beranda. Langganan: Poskan Komentar 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X