What's New?

dongeng bahasa sunda sakadang kuya

Sakadang Kuya Nyieun Suling

Diterbitkan pada Sunday, 5 October 2014 Pukul 18.24

Friend of Mineral Town. Cheat Harvestmoon Friend of Mineral Town Harvestmoon friend of mineral town merupakan rilisan natsume khususnya dalam bentuk Back to Home »; Dongeng Bahasa sunda »; Sakadang Kuya Nyieun Suling 

Contoh Dongeng Bahasa Sunda "sakadang Kuya Silih...

Diterbitkan pada Sunday, 21 October 2012 Pukul 3.17

Contoh dongeng bahasa sunda "Sakadang Kuya Silih Duruk Jeung Maung" DINA hiji poé Sakadang Kuya ulin ka sisi basisir. Manéhna cicing handapeun tangkal kalapa, katebak ku angin laut. Aya ku nimat. Bakating ku genah, nepi ka 

Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Nyieun Suling Tina...

Diterbitkan pada Tuesday, 4 November 2014 Pukul 23.01

Sanggeus durukan téh pareum, Sakadang Kuya kurah-koréh. Manggih tulang anu panjang, jigana mah tulang pingping tukang Sakadang Maung. Tulang téh dicokot, tuluy diberesihan. “Alus yeuh lamun.

Kuya Ngagandong Imahna

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.46

Hiji poe Kuya keur di huma, aya hujan geode bari jeung angina. Tatangkalan rarungkad imah Kuya oge kaapungkeun murag ka leuwi brus ti teleum. Sakadang Kuya sedih kacida, isukana manehna ngieun dei anu leuwih 

Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Jeung Monyet...

Diterbitkan pada Wednesday, 5 November 2014 Pukul 16.30

Dongeng bahasa sunda sakadang kuya jeung monyet. Diposting oleh bayu permana pada 16:30, 05-Nov-14 • Di: Artikel sekolah. Isuk-isuk sakadang kuya moyan di sisi leuwi. Keur kitu torojol sobatna nya éta Sakadang Monyét. “Sakadang 

Contoh Dongeng Sunda: Sakadang Kuya Jeung Sakadang...

Diterbitkan pada Saturday, 14 March 2015 Pukul 7.08

Contoh Dongeng Sunda: Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Tembal Sakadang Kuya, “ah, ulah ngaganggu, uing teh keur ngeunah ngadahar buah loa paparin ti Dewata. Kakara uing mah barang dahar ni'mat kieu.” “Cing ngasaan saeutik, uing lapar pisan. Labels: Contoh Dongeng CONTOH SISINDIRAN BAHASA SUNDA Oke, sekarang admin mau posting tentang sisindiran, Sisindiran berasal dari kata sindir yang men Puisi Cinta Sejati Paling 

Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang...

Diterbitkan pada Friday, 6 February 2015 Pukul 23.45

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak Cau - Kebanyakan dongeng bahasa sunda mengambil tema binatang atau dalam bahasa sunda berarti sasatoan. Ada dongeng bahasa sunda yang bercerita tentang kura-kura atau dalam 

Nadya Putri Kusuma: Dongeng Sunda : Sakadang Kuya

Diterbitkan pada Monday, 18 February 2008 Pukul 19.41

Kemudian di kebun cabe bapak Tani, Monyi dan Kuya sangat asyik memetik dan memakan cabe, “Suha… lata-lata” kata Monyi yang dengan bahasa sundanya yang berarti kepedesan, “Ssst… jangan berisik Monyi!

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.