What's New?

dongeng bahasa sunda sakadang kuya

Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 15 August 2015 Pukul 9.24

Sakadang Kuya Nyieun Suling tina Tulang Maung Sanggeus durukan téh pareum, Sakadang Kuya kurah-koréh. Manggih tulang anu panjang, jigana mah tulang pingping tukang Sakadang Maung. Tulang téh dicokot, tuluy 

Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Maung Jeung Bagong...

Diterbitkan pada Wednesday, 5 November 2014 Pukul 9.37

Dongeng bahasa sunda sakadang maung jeung bagong. Diposting oleh bayu permana pada 16:37, Pangna kitu lantaran poe eta manehna kudu nedunan jangji ka Sakadang Maung, nyaeta masrahkeun anakna. Hiji waktu manehna kungsi Sakadang Peucang ngahuleng sakedapan. Teu lila pok nyarita: “Euh gampang ke Facebook · Bagikan ke Twitter · « Dongeng bahasa sunda sakadang kuya jeung monyet Trik membuat teks berwarna di postingan blog » 

Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang...

Diterbitkan pada Friday, 6 February 2015 Pukul 16.45

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak Cau - Kebanyakan dongeng bahasa sunda mengambil tema binatang atau dalam bahasa sunda berarti sasatoan. Ada dongeng bahasa sunda yang bercerita tentang kura-kura atau dalam 

Contoh Dongeng Bahasa Sunda "sakadang Kuya Silih...

Diterbitkan pada Saturday, 20 October 2012 Pukul 20.17

Contoh dongeng bahasa sunda "Sakadang Kuya Silih Duruk Jeung Maung" DINA hiji poé Sakadang Kuya ulin ka sisi basisir. Manéhna cicing handapeun tangkal kalapa, katebak ku angin laut. Aya ku nimat. Bakating ku genah, nepi ka 

Dongeng Bahasa Sunda:kuya Ngagandong Imahna

Diterbitkan pada Friday, 21 December 2012 Pukul 7.54

Hiji poe Kuya keur di huma, aya hujan geode bari jeung angina. Tatangkalan rarungkad imah Kuya oge kaapungkeun murag ka leuwi brus ti teleum. Sakadang Kuya sedih kacida, isukana manehna ngieun dei anu leuwih 

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Kuya...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 8.49

Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang kuya jeung sakadang monyet. Dina hiji poe Sakadang Kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Ngahaeut ka tengah poe, manehna manggih tangkal cau nu 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Saturday, 6 April 2013 Pukul 20.15

Cerita Dongeng Sunda,Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak Sasatoan Terbaru, Dongeng sunda cerita binatang. torotot heong.” Sakadang kuya ngarasa can sugema, sabab ceuk rasana suling teh tacan sampurna.

Nadya Putri Kusuma: Dongeng Sunda : Sakadang Kuya

Diterbitkan pada Monday, 18 February 2008 Pukul 12.41

Kemudian di kebun cabe bapak Tani, Monyi dan Kuya sangat asyik memetik dan memakan cabe, “Suha… lata-lata” kata Monyi yang dengan bahasa sundanya yang berarti kepedesan, “Ssst… jangan berisik Monyi!

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -