What's New?

dongeng bahasa sunda sakadang kuya

Ario Bima: Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 5 February 2016 Pukul 22.58

Sakadang Kuya Nyieun Suling tina Tulang Maung Sanggeus durukan téh pareum, Sakadang Kuya kurah-koréh. Manggih tulang anu panjang, jigana mah tulang pingping tukang .

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyét Maling Cabé « Rohang

Diterbitkan pada Friday, 29 January 2016 Pukul 11.03

“Keur naon Sakadang Kuya?” “Ah keur tos hampir punah dongeng kango barudak dina bahasa sunda, sering pisan maca dongeng sakadang kuya jeung sakadang . Dongeng dalam bahasa sundaDongeng merupakan bentuk sastra lama yang bercerita tentang suatu kejadian yang luar biasa yang penuh khayalan (fiksi) yang dianggap oleh masyarakat suatu hal yang tidak b…

Sakadang Kuya Jeung Monyet | Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 2 February 2016 Pukul 1.11

Contoh Contoh Bahasa Sunda Sakadang Kuya Jeung Monyet. Isuk-isuk sakadang kuya moyan di sisi leuwi. Keur kitu torojol sobatna nya éta Sakadang Monyét..

Contoh Dongeng Sunda: Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet

Diterbitkan pada Friday, 5 February 2016 Pukul 22.22

Contoh Dongeng Sunda: Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet. by Siti Syarah | Jan 19, Contoh Undangan Khitanan Bahasa Sunda; Contoh Surat Kuasa Pemotongan Gaji (SKPG).

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet | Pentascerita

Diterbitkan pada Thursday, 4 February 2016 Pukul 8.11

Dina hiji poe Sakadang Kuya keur neangan kadaharan, CERITA BAHASA SUNDA; Cerpen; Dongeng; Drama; Fabel; Legenda; Puisi; Arsip. Agustus 2011; April 2011; Meta .

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Kuya Jeung

Diterbitkan pada Friday, 29 January 2016 Pukul 9.08

Cerita wayang golek bahasa sunda, Budak Buncir; Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang maung jeung sakadang bagong; Pidato bahasa sunda dengan tema perpisahan .

Contoh Dongeng Bahasa Sunda "sakadang Kuya Silih Duruk

Diterbitkan pada Saturday, 30 January 2016 Pukul 11.16

Cerita wayang golek bahasa sunda, Budak Buncir; Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang maung jeung sakadang bagong; Pidato bahasa sunda dengan tema perpisahan .

Dongeng Uing: Sakadang Kuya Silihduruk Jeung Maung

Diterbitkan pada Monday, 18 January 2016 Pukul 22.29

Dongeng, carita rayat, jeung “Sakadang Kuya, geuning sia hirup kénéh?” ceul Sakadang Maung kacida kagétna. Pahlawan Sunda Uing. Ngeunaan Uing..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -