What's New?

dongeng bahasa sunda sakadang kuya

Dongéng Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyét: Mimiti...

Diterbitkan pada Tuesday, 21 July 2015 Pukul 7.00

bahasa sunda , dongeng , leleson · Dongéng Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyét: Mimiti Sosobatan. Kacaritakeun di hiji leuweung, hirup sabubuhan monyét. Di antara monyét anu sakitu lobana téh, aya hiji monyét 

Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Maung Jeung Bagong...

Diterbitkan pada Wednesday, 5 November 2014 Pukul 9.37

Dongeng bahasa sunda sakadang maung jeung bagong. Diposting oleh bayu permana pada 16:37, Pangna kitu lantaran poe eta manehna kudu nedunan jangji ka Sakadang Maung, nyaeta masrahkeun anakna. Hiji waktu manehna kungsi Sakadang Peucang ngahuleng sakedapan. Teu lila pok nyarita: “Euh gampang ke Facebook · Bagikan ke Twitter · « Dongeng bahasa sunda sakadang kuya jeung monyet Trik membuat teks berwarna di postingan blog » 

Kuya Ngagandong Imahna

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 15.46

Hiji poe Kuya keur di huma, aya hujan geode bari jeung angina. Tatangkalan rarungkad imah Kuya oge kaapungkeun murag ka leuwi brus ti teleum. Sakadang Kuya sedih kacida, isukana manehna ngieun dei anu leuwih 

Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang...

Diterbitkan pada Friday, 6 February 2015 Pukul 16.45

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak Cau - Kebanyakan dongeng bahasa sunda mengambil tema binatang atau dalam bahasa sunda berarti sasatoan. Ada dongeng bahasa sunda yang bercerita tentang kura-kura atau dalam 

Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Nyieun Suling Tina...

Diterbitkan pada Tuesday, 4 November 2014 Pukul 16.01

Sanggeus durukan téh pareum, Sakadang Kuya kurah-koréh. Manggih tulang anu panjang, jigana mah tulang pingping tukang Sakadang Maung. Tulang téh dicokot, tuluy diberesihan. “Alus yeuh lamun.

Contoh Dongeng Bahasa Sunda "sakadang Kuya Silih...

Diterbitkan pada Saturday, 20 October 2012 Pukul 20.17

Contoh dongeng bahasa sunda "Sakadang Kuya Silih Duruk Jeung Maung" DINA hiji poé Sakadang Kuya ulin ka sisi basisir. Manéhna cicing handapeun tangkal kalapa, katebak ku angin laut. Aya ku nimat. Bakating ku genah, nepi ka 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Saturday, 6 April 2013 Pukul 20.15

Untuk guru guru yang berada di propinsi jawa barat pastinya membutuhkan refrensi sebuah Dongeng Bahasa Sunda untuk bahan bercerita kepada siswa/i nya. Baca juga "Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Bagian 2" ada dongeng bahasa sunda sangkuriang, ada dongeng bahasa sunda tangkuban parahu, ada dongeng bahasa sunda situ bagendit, dan ada juga dongeng bahasa sunda si kabayan. Kuya Nyieun Suling Sakadang kuya manggih tulang maung ti leuweung.

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Kuya...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 8.49

Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang kuya jeung sakadang monyet. Dina hiji poe Sakadang Kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Ngahaeut ka tengah poe, manehna manggih tangkal cau nu 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -