What's New?

dongeng bahasa sunda sakadang kuya

Sakadang Kuya Nyieun Suling

Diterbitkan pada Sunday, 5 October 2014 Pukul 11.24

Ringtone Kocak. Free Download Ringtone kocak judulnya Puisi - Derita jadi Pelajar tanpa basa basi klik aja link ini : https://docs.google.com/ open Back to Home »; Dongeng Bahasa sunda »; Sakadang Kuya Nyieun Suling 

Kuya Ngagandong Imahna

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 15.46

Hiji poe Kuya keur di huma, aya hujan geode bari jeung angina. Tatangkalan rarungkad imah Kuya oge kaapungkeun murag ka leuwi brus ti teleum. Sakadang Kuya sedih kacida, isukana manehna ngieun dei anu leuwih 

Nadya Putri Kusuma: Dongeng Sunda : Sakadang Kuya

Diterbitkan pada Monday, 18 February 2008 Pukul 12.41

Kemudian di kebun cabe bapak Tani, Monyi dan Kuya sangat asyik memetik dan memakan cabe, “Suha… lata-lata” kata Monyi yang dengan bahasa sundanya yang berarti kepedesan, “Ssst… jangan berisik Monyi!

Dongeng Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet

Diterbitkan pada Sunday, 15 December 2013 Pukul 6.48

Tembal Sakadang Kuya,"ah, ulah ngaganggu,kami teh keur ngeunah ngadahar buah loa paparin ti Dewata.Kakara kami Dongeng Sunda Si Kabayan Ka Puskesmas Kepustakaan Jawa | Kitab Cerita dan Dongeng Bahasa Jawa Kuno.

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Ngala...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 14.20

“Maenya ngan hiji!” ceuk Sakadang Monyét nyereng. “Ih, apan anu naékna gé Sakadang Monyét, uing mah ngan mulungan anu maruragna wungkul,” témbal Sakadang Kuya, bari angger ngusapan beuteungna anu mutiktrik. Cau téh dicokot Indit ka jero leuweung, ninggalkeun Sakadang Kuya. from : http://dongeng-uing.blogspot.com/. Kirimkan Ini lewat Kamus Basa Sunda Online. Kamus Basa Sunda Online "Klik disini!" Sebagian terjemahan kata bisa anda 

Contoh Dongeng Bahasa Sunda "sakadang Kuya Silih...

Diterbitkan pada Saturday, 20 October 2012 Pukul 20.17

Contoh dongeng bahasa sunda "Sakadang Kuya Silih Duruk Jeung Maung" DINA hiji poé Sakadang Kuya ulin ka sisi basisir. Manéhna cicing handapeun tangkal kalapa, katebak ku angin laut. Aya ku nimat. Bakating ku genah, nepi ka 

Dongéng Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyét: Mimiti...

Diterbitkan pada Monday, 19 January 2015 Pukul 19.19

Dongéng Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyét: Mimiti Sosobatan. bahasa sunda , dongeng , leleson · Dongéng Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyét: Mimiti Sosobatan. Kacaritakeun di hiji leuweung, hirup sabubuhan monyét.

Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Nyieun Suling Tina...

Diterbitkan pada Tuesday, 4 November 2014 Pukul 16.01

Sanggeus durukan téh pareum, Sakadang Kuya kurah-koréh. Manggih tulang anu panjang, jigana mah tulang pingping tukang Sakadang Maung. Tulang téh dicokot, tuluy diberesihan. “Alus yeuh lamun.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -