What's New?

dongeng bahasa sunda sakadang kuya

Kuya Ngagandong Imahna

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.46

Hiji poe Kuya keur di huma, aya hujan geode bari jeung angina. Tatangkalan rarungkad imah Kuya oge kaapungkeun murag ka leuwi brus ti teleum. Sakadang Kuya sedih kacida, isukana manehna ngieun dei anu leuwih 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Thursday, 19 March 2015 Pukul 8.30

“Keun uing anu ngalana mah, urang taékan. Sakadang Kuya mah cicing wé di handap, da teu bisa naék. Ngan uing ménta nya, apan uing anu ngalana, jeung uing deuih anu pangheulana nganyahoankeun geus asakna ogé 

Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Jeung Monyet...

Diterbitkan pada Wednesday, 5 November 2014 Pukul 16.30

Dongeng bahasa sunda sakadang kuya jeung monyet. Diposting oleh bayu permana pada 16:30, 05-Nov-14 • Di: Artikel sekolah. Isuk-isuk sakadang kuya moyan di sisi leuwi. Keur kitu torojol sobatna nya éta Sakadang Monyét. “Sakadang 

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Kuya...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 15.49

Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang kuya jeung sakadang monyet. Dina hiji poe Sakadang Kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Ngahaeut ka tengah poe, manehna manggih tangkal cau nu 

Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang...

Diterbitkan pada Friday, 6 February 2015 Pukul 23.45

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak Cau - Kebanyakan dongeng bahasa sunda mengambil tema binatang atau dalam bahasa sunda berarti sasatoan. Ada dongeng bahasa sunda yang bercerita tentang kura-kura atau dalam 

Contoh Dongeng Bahasa Sunda "sakadang Kuya Silih...

Diterbitkan pada Sunday, 21 October 2012 Pukul 3.17

Contoh dongeng bahasa sunda "Sakadang Kuya Silih Duruk Jeung Maung" DINA hiji poé Sakadang Kuya ulin ka sisi basisir. Manéhna cicing handapeun tangkal kalapa, katebak ku angin laut. Aya ku nimat. Bakating ku genah, nepi ka 

Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Nyieun Suling Tina...

Diterbitkan pada Tuesday, 4 November 2014 Pukul 23.01

Sanggeus durukan téh pareum, Sakadang Kuya kurah-koréh. Manggih tulang anu panjang, jigana mah tulang pingping tukang Sakadang Maung. Tulang téh dicokot, tuluy diberesihan. “Alus yeuh lamun.

Sakadang Kuya Nyieun Suling

Diterbitkan pada Sunday, 5 October 2014 Pukul 18.24

Neol saranghandago ma Kuda Hade Budi. Kuda Hade Budi Aya Maung eukeur mah geus kolot katambah gering, ngalungsar handapeun tangkal kai bari g Back to Home »; Dongeng Bahasa sunda »; Sakadang Kuya Nyieun Suling 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -