What's New?

dongeng bahasa sunda sakadang kuya

Wikipedia:kotrétan

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Hatur nuhun kanggo sadaya kontribusi pamilon. Mugia teras aktif di Wikipedia Basa Sunda. Dina séjén basa. Аҧсшәа · Acèh · Afrikaans · Akan · Alemannisch .

Manglé

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Dongéng-Dongéng Pieunteungeun. Ku R.H. Di hiji imah aya sakadang Cakcak jeung sakadang Beurit. Ari sakadang. Langgir jeung Kuya. Ku Féndy Sy..

Dongeng Sunda

Diterbitkan pada Monday, 25 April 2016 Pukul 12.04

4 Okt 2014 DONGENG SUNDA - SAKADANG KUYA JEUNG SAKADANG MONYET Lucu Banget Ngakak Video BODOR SUNDA Nu Nipu Katipu . Download Contoh Berita Basa Sunda Puluhan murid sakola SDN Unsilster Desa Unsilster Kecamatan Purbaratu Kabupaten Tasikmalaya, nu dina tanggal 20 April 2010 keuna .

Kartun Sunda: Dongeng Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet...

Diterbitkan pada Saturday, 23 April 2016 Pukul 9.44

12 Jun 2013 Dongeng Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet (Kisah Seekor Kura-kura dan Seekor Monyet) teh salah sahiji dongeng turun tumurun nu . Dina hiji poe Sakadang Kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Ngahaeut ka tengah poe, manehna manggih tangkal cau nu buahna geus asak .

Kumpulan Dongeng

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Kumpulan Dongen Bahasa Sunda Sasatoan - Dongeng adalah suatu cerita yang Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -