What's New?

doa kuat senggama

Adab Bersenggama Dalam Islam (menurut Kitab Qurrotul ‘uyun

Diterbitkan pada Thursday, 16 June 2016 Pukul 21.11

Syaikh penadzam menjelaskan : bawha senggama yg dilakukan suami dengan istrinya tanpa senda gurau , saling cium ,rangkul , peluk bersama istrinya atau mencium kedua Suami Isteri. Soalan-soalan. Lari Dari Rumah; Membenarkan Isteri Keluar; Bukan Muhrim Tinggal Serumah; Rujuk Kepada Isteri Yang Diceraikan; Menuntut Harta Setelah Cerai. Normal0falsefalsefalseINX-NONEX-NONE….

Koleksi Benda Bertuah

Diterbitkan pada Wednesday, 15 June 2016 Pukul 14.46

Kang Masrukhan adalah pakar supranatural, metafisika, tenaga dalam, alam ghaib, benda bertuah, parapsikologi dan buka aura.. Tata cara mandi wajib yang BenarMandi Wajib Selepas bersetubuh, selepas haid, bersalin atau tidak, selepas bermimpi adalah perkara yang wajib dan mesti diketahui setiap muslim.Adapun perkara sunna….

Ilmu Hikmah, Perguruan Ilmu Hikmah Ustadz Masrukhan

Diterbitkan pada Thursday, 16 June 2016 Pukul 21.47

Ilmu Hikmah adalah ilmu spiritual yang berkembang di kalangan masyarakat islam. Di situs ini, tersedia berbagai Kursus Ilmu Hikmah yang bisa Anda ikuti secara datang . Permata Yang HilangIbnu Yusof JADUAL KANDUNGANPengenalan.. 1Muqaddimah..….

Buku Seks Permata Yang Hilang

Diterbitkan pada Thursday, 16 June 2016 Pukul 7.28

Download di : www.ebuku.webs.com Himpunan panduan dan petua dari kitab lama dan perubatan moden ini adalah wajib dibaca terutama oleh pasangan pengantin . Tata cara mandi wajib yang betul selepas bersetubuh, haid, bersalin atau tidak , adalah perkara yang mesti diketahui setiap orang muslim, dan tentu setiap muslim tidak sekedar mencukupkan dirinya deng….

Buku Permata Yang Hilang

Diterbitkan pada Saturday, 18 June 2016 Pukul 6.50

Kami menjual buku permata yang hilang - seni nafkah batin untuk bakal pengantin. “Surpanaka, adindakuKau gairahkuSinta bukan tentang cuma lelakiYang melindunginya dengan pedang perisaiDengan bidang dadanyaSinta tentang terataiO, TerataiKembang elok berlumur lumpurS….

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Thursday, 16 June 2016 Pukul 23.49

Vote for iceFilms.info on globolister:

Buku Permata Yang Hilang

Diterbitkan pada Sunday, 19 June 2016 Pukul 6.49

Buku Permata Yang Hilang, panduan seks suami isteri berdasarkan panduan Islam dan petua Melayu, download percuma di SihatSelalu.biz. Tata cara mandi wajib yang Benar Mandi Wajib Selepas bersetubuh, selepas haid, bersalin atau tidak, selepas bermimpi adalah perkara yang wajib dan mesti diketahui setiap muslim. Adapun perkara sunnah ….

Doa Mandi Wajib, Niat Dan Tata Cara Mandi Wajib Yang Benar

Diterbitkan pada Wednesday, 15 June 2016 Pukul 19.54

Doa Mandi Wajib, Niat dan Tata Cara Mandi Wajib Yang Benar | Baiklah, inilah tata cara mandi wajib yang benar dan dilengkapi dengan doa mandi wajib. Informa. halo sob, sebentar lagi bulan ramadhan sob, maka dari itu saya akan share hal-hal seputar religi. Yang pertama saya akan membahas mengenai “ Tata Cara Mandi Wajib “. Alasannya kenapa, yang cowok pasti….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -