What's New?

contoh teks drama sunda kabayan ngala

Contoh Naskah Drama Basa Sunda Si Kabayan Ngala...

Diterbitkan pada Sunday, 22 February 2015 Pukul 22.45

Di hiji desa aya hiji kulawargi, nya eta kulawargi si Kabayan, nyi Iteung, pamajikanana Kabayan teh nuju hamil ngora. Dina hiji poe manehna teh ngidam hoyong pisan Nangka, tapi si Kabayan nu dasarna kebluk, tara daek ngala Nangka.

Naskah Drama Untuk 5 Orang Bahasa Inggris

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 12.10

CONTOH NASKAH DRAMA Bahasa Sunda untuk 5 orang - Kabayan Ngala … NASKAH DRAMA 5 ORANG :: Contoh Naskah Drama 5 Orang Lengkap. Contoh Naskah drama bahasa inggris | Kumpulan naskah lengkap 

Catatan Ilmu: Drama Sikabayan Ngala Roay

Diterbitkan pada Thursday, 21 February 2013 Pukul 21.31

Eta kulawarga teh diantarana Abah, Ambu, Iteung jeung Kabayan. Dina acara kenaikan kelas ieu, pribados atas nami kelas V bade mintonkeun drama anu judulna…. Si Kabayan Ngala Roay. Dina bagian kahiji kacarioskeun 

Contoh Drama Anak Bahasa Sunda ( Kabayan Ngala...

Diterbitkan pada Sunday, 18 May 2014 Pukul 14.00

[Re-Post Update Mp3] Kali ini saya akan posting sebuah drama sunda anak-anak berjudul Kabayan Ngala Nangka. Cocok untuk dipentaskan dalam acara perpisahan sekolah. Drama ini dimainkan oleh sembilan orang 

Cerita Lucu Si Kabayan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 19 October 2013 Pukul 12.26

Cék Ninina, “Kabayan ulah héés beurang teuing, euweuh pisan gawé sia mah, ngala-ngala tutut atuh da ari nyatu mah kudu jeung lauk.” Cék Si Kabayan, “Ka mana ngalana?” Cék ninina, “Ka ditu ka sawah ranca, nu loba mah sok di sawah 

Drama Sunda 6 Orang: Si Kabayan Ngingu Munding

Diterbitkan pada Monday, 2 December 2013 Pukul 19.35

Drama Sunda 6 Orang: Si Kabayan Ngingu Munding Muhammad Dzulfiqar Él-Haddadi Blogspot™ Free Islamic Blogger Template. Ngala-ngala suluh ka dituh. SI KABAYAN²²- : Aaaaah, horéam euweuh bedogna. NYI ITEUNG²²± : Matak naon mun nginjeum ka Abah? SI KABAYAN²²- : Embung ah, sok ngambek si Abah mah. Bisi nagih ongkoh, heug kami boga kénéh hutang. NYI ITEUNG²²± . Contoh teks Cerita Pendek (cerpen): Adikku Sayang, Adikku Malang.

Contoh Drama Bahasa Sunda Si Kabayan Jadi Boyband...

Diterbitkan pada Thursday, 11 April 2013 Pukul 9.49

Lima taun baheula Kabayan jeung Iteung meunang pagawean anu resikona kedah misahkeun manehna duaan.Sateuacan eta,manehna dua'an ngikrarkeun janji satia. Geus lima taun teh Kabayan balik ka kampung tapina iteung mah 

Cerita Lucu Si Kabayan Ngawas Ujian

Diterbitkan pada Thursday, 17 October 2013 Pukul 10.46

Selain itu juga tersedia kisah humor sufi, manado dan sunda yang layak untuk disimak. Kalo tokoh dari sebrang yang sudah kita ketahui seperti Abu Nawas, dari sunda Si kabayan, dan masih banyak lagi tokoh yang lain siap menghibur.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.