What's New?

contoh teks drama sunda kabayan ngala

Sdn 4 Ciamis: Drama Sikabayan Ngala Roay

Diterbitkan pada Friday, 3 September 2010 Pukul 3.38

Eta kulawarga teh diantarana Abah, Ambu, Iteung jeung Kabayan. Dina acara kenaikan kelas ieu, pribados atas nami kelas V bade mintonkeun drama anu judulna…. Si Kabayan Ngala Roay. Dina bagian kahiji kacarioskeun 

Drama Sunda 6 Orang: Si Kabayan Ngingu Munding

Diterbitkan pada Monday, 2 December 2013 Pukul 12.35

Drama Sunda 6 Orang: Si Kabayan Ngingu Munding Muhammad Dzulfiqar Él-Haddadi Blogspot™ Free Islamic Blogger Template. Ngala-ngala suluh ka dituh. SI KABAYAN²²- : Aaaaah, horéam euweuh bedogna. NYI ITEUNG²²± : Matak naon mun nginjeum ka Abah? SI KABAYAN²²- : Embung ah, sok ngambek si Abah mah. Bisi nagih ongkoh, heug kami boga kénéh hutang. NYI ITEUNG²²± . Contoh teks Cerita Pendek (cerpen): Adikku Sayang, Adikku Malang.

Drama Bahasa Sunda, Sikabayan Ngala Nangka...

Diterbitkan pada Thursday, 6 June 2013 Pukul 0.46

Drama Si Kabayan Ngala Nangka Iteung : (Ngagangguan Kabayan) Kang, hayu atuh pang alakeun Nangka kanggo Iteung! Kabayan : (Melek hiji soca, langsung sare deui) Haduh, Nyai, engke weh nya, isukan. Akang teh tunduh keneh!

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Si Kabayan Ka...

Diterbitkan pada Tuesday, 4 June 2013 Pukul 4.30

Eta mah Si Kabayan mani unggal poe Kemis ka Puskesmas teh, tayoh aya pikir kadua, sagede carangka da buktina,geus puguh rieut ka Dokter,nyeri beuteung ka Dokter,digegel sireum oge ka Dokter. DONGENG SUNDA SI KABAYAN NGALA LAUK nu Ieu >> SI KABAYAN HAYANG NYUSU klik nu ieu BOBODORAN SUNDA klik di dieu DONGENG SI KABAYAN LAINNYA klik disini SEJARAH PAJAJARAN JEUNG MAJAPAHIT klik disini BOBODORAN SUNDA klik nu ieu .

Cerita-cerita Si Kabayan: Dari Kelisanan...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 September 2012 Pukul 15.14

Pertama, ada beberapa cerita-cerita Si Kabayan yang sudah klasik –seperti Si Kabayan Ngala Nangka (Si Kabayan Memetik Nangka) dan Si Kabayan Ngala Tutut (Si Kabayan Mengambil Siput) demikian populernya Contoh cerita seperti ini adalah Si Kabayan Neangan Jodo (Si Kabayan Mencari Jodoh). Teks-teks Si Kabayan dalam tradisi kelisanan kedua -tradisi kelisanan yang kedua yang dimaksud adalah drama dan film- memiliki beberapa karakteristik.

Contoh Drama Anak Bahasa Sunda ( Kabayan Ngala...

Diterbitkan pada Sunday, 18 May 2014 Pukul 7.00

[Re-Post Update Mp3] Kali ini saya akan posting sebuah drama sunda anak-anak berjudul Kabayan Ngala Nangka. Cocok untuk dipentaskan dalam acara perpisahan sekolah. Drama ini dimainkan oleh sembilan orang 

Ngala Tutut

Diterbitkan pada Saturday, 19 October 2013 Pukul 5.26

Cerita Lucu Si Kabayan Bahasa Sunda - Ngala Tutut.

Cerita Lucu Si Kabayan Dan Pak Ustad

Diterbitkan pada Monday, 21 October 2013 Pukul 7.30

Si Kabayan seorang laki-laki yang beasal dari desa, telah lima tahun menuntut ilmu di negeri paman sam. Suatu hari… ia kembali ke desanya. Nyai Iteung (Istrinya) merasa heran dengan perubahan yang terjadi pada diri sang suami 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -