contoh teks drama sunda kabayan ngala

Mutia Yulita: Naskah Drama Basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 2 February 2011 Pukul 15.07

kabayan ngala Nangka (edited by me) drama sunda komedi untuk 5 orang. Nyi Iteung, pamajikanana kabayan teh nuju hamil ngora. Manehna teh ngidam hoyong pisan Nangka, tapi si kabayan nu dasarna kebluk, tara 

Cerita-cerita Si Kabayan: Dari Kelisanan...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 September 2012 Pukul 22.14

Pertama, ada beberapa cerita-cerita Si kabayan yang sudah klasik –seperti Si kabayan ngala Nangka (Si kabayan Memetik Nangka) dan Si kabayan ngala Tutut (Si kabayan Mengambil Siput) demikian populernya contoh cerita seperti ini adalah Si kabayan Neangan Jodo (Si kabayan Mencari Jodoh). teks-teks Si kabayan dalam tradisi kelisanan kedua -tradisi kelisanan yang kedua yang dimaksud adalah drama dan film- memiliki beberapa karakteristik.

Drama Sunda 6 Orang: Si Kabayan Ngingu Munding

Diterbitkan pada Monday, 2 December 2013 Pukul 19.35

ngala-ngala suluh ka dituh. SI kabayan²²- : Aaaaah, horéam euweuh bedogna. NYI ITEUNG²²± : Matak naon mun nginjeum ka Abah? SI kabayan²²- : Embung ah, sok ngambek si Abah mah. Bisi nagih ongkoh, heug kami boga kénéh hutang. NYI ITEUNG²²± : (JENGKEL) Ih, lalaki téh teu uyahan . drama sunda 6 Orang: Si kabayan Ngingu Munding · contoh teks Cerita Pendek (cerpen): Adikku Sayang, Pidato, Ceramah, Khutbah Tahun Baru Hijriyah (1 Mu.

Si Kabayan Ngala Nangka « Rohang Kalam Jeung Daluang

Diterbitkan pada Friday, 30 November 2007 Pukul 14.20

Si kabayan dititah ngala nangka ku mitohana. “Nu kolot ngala nangka téh, kabayan!” Ceuk mitohana. Kencling Si kabayan ka kebon, nyorén bedog rék ngala nangka. Barang nepi ka kebon, Si kabayan alak-ilik kana tangkal 

Si Kabayan Ngala Roay « Rohang Kalam Jeung Daluang

Diterbitkan pada Friday, 30 November 2007 Pukul 14.45

Dina hiji peuting Si kabayan diajak ngala roay ku mitohana. Isukna, isuk-isuk bral ka haruma, rada jauh ti lemburna. Di jalan taya nu ngomong sakemék-kemék acan, sumawonna Si kabayan da puguh tunduheun kénéh.

Contoh Drama Anak Bahasa Sunda ( Kabayan Ngala...

Diterbitkan pada Sunday, 18 May 2014 Pukul 14.00

Assalamu"alaikum Wr. Wb. [Re-Post Update Mp3] Kali ini saya akan posting sebuah drama sunda anak-anak berjudul kabayan ngala Nangka. Cocok untuk dipentaskan dalam acara perpisahan sekolah.

Si Kabayan Ngala Tutut « Rohang Kalam Jeung Daluang

Diterbitkan pada Tuesday, 26 February 2008 Pukul 11.56

Cék Ninina, “kabayan ulah héés beurang teuing, euweuh pisan gawé sia mah, ngala-ngala tutut atuh da ari nyatu mah kudu jeung lauk.” Cék Si kabayan, “Ka mana ngalana?” Cék ninina, “Ka ditu ka sawah ranca, nu loba 

Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayan Ngala Nangka...

Diterbitkan pada Tuesday, 29 January 2013 Pukul 13.23

Anda mungkin juga meminati: drama bahasa sunda, sikabayan ngala nangka · Dongeng Bahasa sunda " Si kabayan Dicukur" · Dongeng bahasa sunda, si kabayan ngalamun · Dongeng bahasa sunda, si kabayan ngala roay · Linkwithin.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X