What's New?

contoh sawala basa sunda

Spot Dayat Zad Selamat Datang Di Blog

Diterbitkan pada Saturday, 14 January 2012 Pukul 7.41

Ada banyak macam sisindiran dalam hasanah bahasa daerah di Indonesia. Salah satunya adalah sisindiran dalam Bahasa Sunda. Berikut sedikit contoh sisindiran dalam sawala basa sunda. October 10th, 2010 | Posted in 

Pengertian Sawala Dan Paguneman Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 9.01

Sawala atawa diskusi mangrupa kagiatan tukeur pikiran pikeun mahamkeun hiji pasualan, sarta neangan jalan pikeun ngarengsekeunana. Jalma anu mingpin sawala disebut panumpu catur atawa moderator. Pamingpin 

Contoh Sawala

Diterbitkan pada Wednesday, 12 December 2012 Pukul 3.45

Contoh Sawala. 10.55 Savitri Nurul Syifa No comments. Tugas Kelompok. Basa Sunda. SAWALA. Kelas X-2. NamaAnggota: Fadhila Meylinda A. Fransisca E. M. Rivai Sulaiman. Savitri Nurul Syifa. Tina Yulianti. SMA Negeri 3 Cimahi.

Contoh Sisindiran Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 22 May 2013 Pukul 14.14

Ada banyak macam sisindiran dalam hasanah bahasa daerah di Indonesia. Salah satunya adalah sisindiran dalam Bahasa Sunda. Berikut sedikit contoh sisindiran dalam sawala basa sunda. Kadu pahili jeung nangka 

Contoh Sisindiran Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 6 October 2010 Pukul 2.26

Ada banyak macam sisindiran dalam hasanah bahasa daerah di Indonesia. Salah satunya adalah sisindiran dalam Bahasa Sunda. Berikut sedikit contoh sisindiran dalam sawala basa sunda. sisindirandalambahasasunda. Kadu pahili jeung 

Contoh Sawala

Diterbitkan pada Monday, 26 November 2012 Pukul 8.39

Contoh sawala - Pasanggiri basa sunda. Rengrengan OSIS SMPN 1 Cikajang, dina poe senen harita keur ngayakeun rapat.

Muatan Lokal Bahasa Sunda : Sawala

Diterbitkan pada Monday, 18 November 2013 Pukul 3.11

Pentingna Maca Buku Pikeun Nambahan Pangaweruh Assalamu'allaikum.wr.wb, Dihaturkeun nuhun saageung-ageungna kanggo Bapak guru sareng rerencangan sadaya anu kantos kersa ngiring kana ieu acara sawala.

Yusriyyah Amalia: Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 14 June 2015 Pukul 14.48

Bahasa Sunda. Jejer Sawala : “Acara televisi ngarojong atawa ngaganggu kegiatan diajar”. Assalamu'alaikum wr.wb. Ibu guru kalih rerencangan sadaya anu di pihormat, dina sawala danget ieu sim kuring sapakaranca ti kelompok 1 Bahasa Indonesia. Konjungsi Temporal : yaitu konjungsi yang menjelaskan hubungan waktu antara dua hal atau peristiwa. Contoh : Sebelum, Ketika, Sejenak, Semen Partisi dan Sistem File Pada Linux. Partisi adalah pembagian 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -