contoh sawala basa sunda

Contoh Dialog Wawancara

Diterbitkan pada Wednesday, 4 June 2014 Pukul 11.21

contoh Dialog Interaktif Bahasa Inggris 150 x 150 · 10 kB · jpeg Soal Bahasa Inggris SMP 150×150 contoh Dialog . Topik diskusi terhangat. contoh teks sawala bahasa sunda; teks wawancara 4 . contoh Teks Dialog 

Pengertian Sawala Dan Paguneman Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.01

sawala atawa diskusi mangrupa kagiatan tukeur pikiran pikeun mahamkeun hiji pasualan, sarta neangan jalan pikeun ngarengsekeunana. Jalma anu mingpin sawala disebut panumpu catur atawa moderator. Pamingpin 

Dayat_zad: Don't Enything

Diterbitkan pada Saturday, 14 January 2012 Pukul 14.41

Ada banyak macam sisindiran dalam hasanah bahasa daerah di Indonesia. Salah satunya adalah sisindiran dalam Bahasa sunda. Berikut sedikit contoh sisindiran dalam sawala basa sunda. October 10th, 2010 | Posted in 

Contoh Sawala

Diterbitkan pada Wednesday, 12 December 2012 Pukul 10.45

contoh sawala. 10.55 Savitri Nurul Syifa Noments. Tugas Kelompok. basa sunda. sawala. Kelas X-2. NamaAnggota: Fadhila Meylinda A. Fransisca E. M. Rivai Sulaiman. Savitri Nurul Syifa. Tina Yulianti. SMA Negeri 3 Cimahi.

Contoh Sisindiran Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 22 May 2013 Pukul 21.14

Ada banyak macam sisindiran dalam hasanah bahasa daerah di Indonesia. Salah satunya adalah sisindiran dalam Bahasa sunda. Berikut sedikit contoh sisindiran dalam sawala basa sunda. Kadu pahili jeung nangka 

Contoh Sawala

Diterbitkan pada Monday, 26 November 2012 Pukul 15.39

contoh sawala - Pasanggiri basa sunda. Rengrengan OSIS SMPN 1 Cikajang, dina poe senen harita keur ngayakeun rapat.

Contoh Sisindiran Dalam Sawala Basa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 19 December 2010 Pukul 10.51

Berikut sedikit contoh sisindiran dalam sawala basa sunda. Kadu pahili jeung nangka Wadahna kana karanjang Kudu apik jeung berseka Sangkan sehat hirup urang Daun kangkung saayakan Ngeunahna lamun di sepan 

Pidato Sekolah: Contoh Pidato Biantara Sunda 10

Diterbitkan pada Friday, 23 July 2010 Pukul 7.31

(Anjeuna dosen di Teknik Industri ITB. s1-na angkatan 78). Abah Surya oge masihan disket nu eusina naskah sawala anjeuna (ngabahas buku SBjS tina segi Sastra & fenomena basa sunda), ngan hanjakal disketna aya 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X