What's New?

contoh sawala basa sunda

Pidato Sekolah: Contoh Pidato Biantara Sunda 10

Diterbitkan pada Friday, 23 July 2010 Pukul 0.31

(Anjeuna dosen di Teknik Industri ITB. s1-na angkatan 78). Abah Surya oge masihan disket nu eusina naskah Sawala anjeuna (ngabahas buku SBjS tina segi Sastra & fenomena basa Sunda), ngan hanjakal disketna aya 

Contoh Sawala

Diterbitkan pada Wednesday, 12 December 2012 Pukul 3.45

Contoh Sawala. 10.55 Savitri Nurul Syifa No comments. Tugas Kelompok. Basa Sunda. SAWALA. Kelas X-2. NamaAnggota: Fadhila Meylinda A. Fransisca E. M. Rivai Sulaiman. Savitri Nurul Syifa. Tina Yulianti. SMA Negeri 3 Cimahi.

Contoh Sisindiran Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 6 October 2010 Pukul 2.26

Ada banyak macam sisindiran dalam hasanah bahasa daerah di Indonesia. Salah satunya adalah sisindiran dalam Bahasa Sunda. Berikut sedikit contoh sisindiran dalam sawala basa sunda. sisindirandalambahasasunda. Kadu pahili jeung 

Contoh Sawala

Diterbitkan pada Monday, 26 November 2012 Pukul 8.39

Contoh sawala - Pasanggiri basa sunda. Rengrengan OSIS SMPN 1 Cikajang, dina poe senen harita keur ngayakeun rapat.

Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 3.18

Pidato Bahasa Sunda singkat, contoh tugas biantara tema kebersihan untuk siswa SD, SMP, atau SMA.

Contoh Sisindiran Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 22 May 2013 Pukul 14.14

Ada banyak macam sisindiran dalam hasanah bahasa daerah di Indonesia. Salah satunya adalah sisindiran dalam Bahasa Sunda. Berikut sedikit contoh sisindiran dalam sawala basa sunda. Kadu pahili jeung nangka 

Pengertian Sawala Dan Paguneman Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 9.01

Sawala atawa diskusi mangrupa kagiatan tukeur pikiran pikeun mahamkeun hiji pasualan, sarta neangan jalan pikeun ngarengsekeunana. Jalma anu mingpin sawala disebut panumpu catur atawa moderator. Pamingpin 

Hayu Urang Ngamumule Basa Sunda: Diskusi

Diterbitkan pada Monday, 18 January 2010 Pukul 7.38

Éta kassmpetan hade pisan pikeun dijadikeun conto lamun prak-prakan bener-bener alus, sakalgus bias djadikeun pieunteungeun lamun éta diskusi téh goréng. Pananya-pananya di handap ieu bisa . Bukti penggunaan Bahasa Sunda (kuno) secara tertulis, banyak dijumpai lebih luas dalam bentuk naskah, yang ditulis pada daun (lontar, enau, kelapa, nipah) yang berasal dari zaman abad ke-15 sampai dengan 180. Karena lebih mudah cara menulisnya, maka 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -