What's New?

contoh sawala basa sunda

Contoh Sisindiran Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 22 May 2013 Pukul 21.14

Ada banyak macam sisindiran dalam hasanah bahasa daerah di Indonesia. Salah satunya adalah sisindiran dalam Bahasa Sunda. Berikut sedikit contoh sisindiran dalam sawala basa sunda. Kadu pahili jeung nangka 

Hayu Urang Ngamumule Basa Sunda: Diskusi

Diterbitkan pada Monday, 18 January 2010 Pukul 14.38

Sehingga perbendaharaan katanya lebih banyak dan struktur bahasanya pun lebih jelas. Contoh bahasa Sunda yang ditulis pada naskah adalah sebagai berikut: (1) Berbentuk prosa pada Kropak 630 berjudul Sanghyang 

Muatan Lokal Bahasa Sunda : Sawala

Diterbitkan pada Monday, 18 November 2013 Pukul 10.11

Pentingna Maca Buku Pikeun Nambahan Pangaweruh Assalamu'allaikum.wr.wb, Dihaturkeun nuhun saageung-ageungna kanggo Bapak guru sareng rerencangan sadaya anu kantos kersa ngiring kana ieu acara sawala.

Contoh Sawala

Diterbitkan pada Monday, 26 November 2012 Pukul 15.39

Contoh sawala - Pasanggiri basa sunda. Rengrengan OSIS SMPN 1 Cikajang, dina poe senen harita keur ngayakeun rapat.

Pengertian Sawala Dan Paguneman Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.01

Sawala atawa diskusi mangrupa kagiatan tukeur pikiran pikeun mahamkeun hiji pasualan, sarta neangan jalan pikeun ngarengsekeunana. Jalma anu mingpin sawala disebut panumpu catur atawa moderator. Pamingpin 

Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 20 March 2013 Pukul 3.01

UndoNov 1, 2008 – TEPAS SAWALA SUNDA nyawalakeun jeung ngawartakeun tatar Sunda, urang Sunda, basa Sunda, kabudayaan… UndoMar 17, 2010 – Saung Kamonesan, sekadar contoh, dibangun dua tingkat.

Contoh Sawala

Diterbitkan pada Wednesday, 12 December 2012 Pukul 10.45

Contoh Sawala. 10.55 Savitri Nurul Syifa No comments. Tugas Kelompok. Basa Sunda. SAWALA. Kelas X-2. NamaAnggota: Fadhila Meylinda A. Fransisca E. M. Rivai Sulaiman. Savitri Nurul Syifa. Tina Yulianti. SMA Negeri 3 Cimahi.

Contoh Sisindiran Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 6 October 2010 Pukul 9.26

Ada banyak macam sisindiran dalam hasanah bahasa daerah di Indonesia. Salah satunya adalah sisindiran dalam Bahasa Sunda. Berikut sedikit contoh sisindiran dalam sawala basa sunda. sisindirandalambahasasunda. Kadu pahili jeung 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.