contoh dongeng pieunteungeun dongeng bahasa sunda

Pendidikan: Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 6 August 2013 Pukul 13.30

contoh dongeng bahasa sunda. dongeng bahasa sunda " Si Kabayan Dicukur" si kabayan teh kandulan pisan. ari kandulan teh jahe=jago he-es (beuki sare), teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. sakali mangsa si 

Dongeng (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 18.29

dongeng tradisional anu carita na make palaku mahluk supernatural, latarna suci, sarta waktuna jaman purba. Di jerona aya kajadian anu ngabayangkeun kajadian diciptakeuna alam dunya jeung isina. contoh dongeng 

Contoh Dongeng Bahasa Sunda, Sasakala Situ Bageundit...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 16.27

contoh dongeng bahasa sunda, sasakala situ bageundit. Di wewengkon Garut aya situ anu ngaranna kawentar ka mana-mana, nyaéta Situ Bagendit. Cék sasakala mah, éta Situ Bagendit téh asal-muasalna kieu: Baheula, aya hiji randa 

Empire Of The Sun: Dongeng Bahasa Sunda "sasakala Situ...

Diterbitkan pada Thursday, 25 April 2013 Pukul 1.28

dongeng bahasa sunda "Sasakala situ bageundit". dongeng bahasa sunda "Sasakala situ bageundit". Diposkan oleh Ratu Resi Rama di 11.28 · Kirimkan Ini lewat EmailBlogThis!Berbagi ke TwitterBerbagi ke FacebookBagikan ke Pinterest 

Cerita Dongeng Bahasa Sunda Sasakala Situ Cileunca...

Diterbitkan pada Wednesday, 13 March 2013 Pukul 13.35

Sasakala Situ Cileunca Jaman baheula di hiji leuweung geledegan, aya tangkal kai anu kacida gedéna jeung jangkungna, ngaran éta kai téh Rasamala. Sakabéh tatangkalan anu aya di sahandapeunana jeung di sabudeureunana éta 

Kuya Ngagandong Imahna

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.46

Halo, permisi, bagi yang mengelola blog ini, kata-katanya ada kesalahan. Tapi, saya berterimakasih bagi yang menulis/membuat dongeng ini, karena saya di sekolah ada pelajaran bahasa sunda & tugasnya untuk bercerita 

Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.04

Yén carita para nabi wali ngan saukur dongéng anu mangrupa carita rekaan. Upamana baé ngenaan Kasaktén jeung wewesén parawali. f. Dongéng pieunteungeun nyaéta dongéng anu eusina mangrupa tuladan pikeun 

Pengertian Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 3 April 2014 Pukul 9.46

Pengertian dongeng basa sunda. sac king. 9:46 AM. dongeng. dongeng. Perkara dongeng. dongeng nyaeta carita rekaan anu mere kesan pamohalan tur ukuranana parondok. Memang aya oge anu kesan pamohalanana teh teu karasa, nyaeta dongeng-dongeng anu nyaritakeun kahirupan sapopoe saperti dongeng-dongeng si kabayan. Contona nyaeta : 1. dongeng dongeng Para Nabi/Wali; dongeng pieunteungeun; dongeng Pamuk. Posted by sac king at 9:46 AM.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X