What's New?

contoh dongeng pieunteungeun dongeng bahasa sunda

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 26 March 2015 Pukul 12.14

Seueur nu nganggap yén carios Ratu Inten Déwata téh mung saukur dongéngan legénda wungkul, margi taya buktos nu pasti atanapi data émpiris nu leres-leres tiasa dipercanten. Sanaos kitu, carios Ratu Inten Déwata masih tetep 

"dongeng Sunda" Sareng Ciri

Diterbitkan pada Sunday, 12 October 2014 Pukul 19.29

"Dongeng Sunda" sareng Ciri - ciri , Rupi - rupi jeung Contoh na. Nurul Ramdan 05.29 Edukatif , Pendidikan Edit Ari nyebarna tatalepa sacara lisan. Bareto mah ngadongeng atawa mangdongengkeun teh janten talari urang sunda. B) CIRI CIRI DONGENG 1. ngagunakeun alur nu basajan 2. carita na singket jeung unggut gancang 3. sipat inohong teu diuraikeun sacara rinci C) RUPI DONGENG TINA BASA SUNDA 1. Parabel: dongeng anu eusina nyaritakeun kahirupan jalma 

Sasakala Situ Cileunca

Diterbitkan pada Monday, 11 August 2014 Pukul 23.32

Cerita Legenda Bahasa Sunda- Dongeng Sasakala Situ Cileunca - Daerah Wisata Pangalengan Jawa Barat Situ Cileunca adalah tempat wisata yang memiliki pemandangan yang sangat indah, memiliki nilai sejarah dan sangat 

Empire Of The Sun: Dongeng Bahasa Sunda "sasakala Situ...

Diterbitkan pada Thursday, 25 April 2013 Pukul 1.28

Dongeng Bahasa sunda "Sasakala situ bageundit". Dongeng Bahasa sunda "Sasakala situ bageundit". Diposkan oleh Ratu Resi Rama di 11.28 · Kirimkan Ini lewat EmailBlogThis!Berbagi ke TwitterBerbagi ke FacebookBagikan ke Pinterest 

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Selat Sunda Jeung...

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.33

Kacatur jaman baheula di Pulo Jawa Beulah kulon, aya hiji karajaan anu rajana Prabu Rakata. Sang Prabu gaduh dua putra. Anu cikal Raden Sundana anu bungsu Raden Topobrana. Haritamah Pulo Jawa sareung Sumatra 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Sasakala...

Diterbitkan pada Wednesday, 19 June 2013 Pukul 16.00

Kitu saurna pamiarsa,dongeng Sunda sasakala Talaga Warna teh. . .Tamat. KUMPULAN DONGENG SUNDA SI KABAYAN klik nu ieu . Biografi Bahasa Sunda Jenderal Sudirman Plesetan Bahasa Belanda di Keraton Jogjakarta.

Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.04

Rupa-Rupa Dongeng dalam Bahasa Sunda. a. Dongéng sasatoan nyatéta Dongeng Babad (sagé) nyaéta dongeng anu eusina nyaritakeun kajadian atawa jelema anu ngandung unsur sajarah. Upamana baé “Dongéng 

Pengertian Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 3 April 2014 Pukul 9.46

Dongeng Babad (Sage). Anu dimaksud dongeng (sage) teh nyaeta dongeng anu eusina nyaritakeun kajadian atawa jelema anu ngandung unsur sajarah. Contona : a. Dongeng kean santang. b. Dongeng seh abdul muhyi. c.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -