What's New?

contoh dongeng pieunteungeun dongeng bahasa sunda

Dongeng Sunda Sasakala Batu Gede Di Tasikmalaya

Diterbitkan pada Sunday, 21 July 2013 Pukul 3.45

Dongeng Sunda Sasakala. Batu Gede di Tasikmalaya. Bagian.1. KANTOR ASISTEN RESIDEN TASIKMALAYA JAMAN BAHEULA Dongeng Sasakala Batu gede Tasikmalaya Ceuk ujaring carita beh ditu pisan,aya hiji karajaan nu ngaheuyeuk dayeu Sumedang. Harita raja nu nyepeng kalungguhan kaprabonan kagungan putra 3. . Kepustakaan Jawa | Kitab Cerita dan Dongeng Bahasa Jawa Kuno · Sejarah Budaya Pendidikan di Jawa Barat | Bunga Rampai Jawa Barat.

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Sasakala Cika...

Diterbitkan pada Wednesday, 20 November 2013 Pukul 6.22

Dongeng Sunda Sasakala Cika-Cika. Kepustakaan Jawa | Kitab Cerita dan Dongeng Bahasa Jawa Kuno · Sejarah Budaya Pendidikan di Jawa Barat | Bunga Rampai Jawa Barat · Ajaran dan sejarah Islam | Rosihan Anwar · Buku Perang 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Sasakala Situ...

Diterbitkan pada Friday, 29 November 2013 Pukul 11.46

Kumaha saurna pamiarsa dongeng sunda situ Bagendit teh ? mangga weh aos,rame,aya gelutan. Posting Buku Terbaru. Kepustakaan Jawa | Kitab Cerita dan Dongeng Bahasa Jawa Kuno Babad Tanah Sunda dan Babad Cirebon.

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng " Sasakala Talaga...

Diterbitkan pada Wednesday, 28 August 2013 Pukul 7.07

Dongeng Sunda Sasakala Talaga Wrna:Ajaib pisan teu acan tutup putri sasauranana, ujug-ujug burial bae cai ngabulak-bulak ti tengah latar tea, leb karaton kakeueum, musna rupa nagara dadak sakala salin jinis ngajadi talaga. Nu mawi caina ayeuna sok gentos-gentos rupi teh, nya eta dumeh kahibaran ku cahaja berlian Posting Buku Terbaru. Kepustakaan Jawa | Kitab Cerita dan Dongeng Bahasa Jawa Kuno · Sejarah Budaya Pendidikan di Jawa Barat | Bunga Rampai Jawa 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Sasakala Situ...

Diterbitkan pada Saturday, 14 December 2013 Pukul 7.21

Manfaat Bunga Matahari Buku Kuno Tulisan Tangan Cover Kulit Berukir | dijual Tempat Wisata Alam Bukit Keraton Bandung Ria Jenaka Acara Komedi Terlaris di Era 80'an Kamus Bahasa Indonesia | Cetakan Balai Pustaka 1952.

Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 9.04

Rupa-Rupa Dongeng dalam Bahasa Sunda. a. Dongéng sasatoan nyatéta Dongeng Babad (sagé) nyaéta dongeng anu eusina nyaritakeun kajadian atawa jelema anu ngandung unsur sajarah. Upamana baé “Dongéng 

Dongeng Sunda Sasakala Batu Gede Di Tasikmalaya

Diterbitkan pada Sunday, 21 July 2013 Pukul 7.30

Dongeng Sunda Sasakala. Batu Gede Di Tasikmalaya. Bagean. 3 (Tamat). Bagian 1 na klik nu ieu Caturkeun deui ibuna nu dikantunkeun ku putra-putrana bari teu aya wartosna,boh nu nyusul boh nu disusul. Nya anjeuna nyalira nepangan ka Kiai Jawa Raga di Mataram. Sarta kenging katerangan yen putrana duanana oge parantos marulang . Kepustakaan Jawa | Kitab Cerita dan Dongeng Bahasa Jawa Kuno · Sejarah Budaya Pendidikan di Jawa Barat | Bunga Rampai Jawa 

Pengertian Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 3 April 2014 Pukul 2.46

Dongeng Babad (Sage). Anu dimaksud dongeng (sage) teh nyaeta dongeng anu eusina nyaritakeun kajadian atawa jelema anu ngandung unsur sajarah. Contona : a. Dongeng kean santang. b. Dongeng seh abdul muhyi. c.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -