What's New?

contoh dongeng pieunteungeun dongeng bahasa sunda

Pengertian Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 3 April 2014 Pukul 2.46

Dongeng Babad (Sage). Anu dimaksud dongeng (sage) teh nyaeta dongeng anu eusina nyaritakeun kajadian atawa jelema anu ngandung unsur sajarah. Contona : a. Dongeng kean santang. b. Dongeng seh abdul muhyi. c.

Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 9.04

Rupa-Rupa Dongeng dalam Bahasa Sunda. a. Dongéng sasatoan nyatéta Dongeng Babad (sagé) nyaéta dongeng anu eusina nyaritakeun kajadian atawa jelema anu ngandung unsur sajarah. Upamana baé “Dongéng 

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Selat Sunda Jeung...

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 15.33

Kacatur jaman baheula di Pulo Jawa Beulah kulon, aya hiji karajaan anu rajana Prabu Rakata. Sang Prabu gaduh dua putra. Anu cikal Raden Sundana anu bungsu Raden Topobrana. Haritamah Pulo Jawa sareung Sumatra 

Sasakala Situ Cileunca

Diterbitkan pada Monday, 11 August 2014 Pukul 16.32

Cerita Legenda Bahasa Sunda- Dongeng Sasakala Situ Cileunca - Daerah Wisata Pangalengan Jawa Barat Situ Cileunca adalah tempat wisata yang memiliki pemandangan yang sangat indah, memiliki nilai sejarah dan sangat 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 26 March 2015 Pukul 5.14

Seueur nu nganggap yén carios Ratu Inten Déwata téh mung saukur dongéngan legénda wungkul, margi taya buktos nu pasti atanapi data émpiris nu leres-leres tiasa dipercanten. Sanaos kitu, carios Ratu Inten Déwata masih tetep 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Sasakala Situ...

Diterbitkan pada Saturday, 14 December 2013 Pukul 16.47

Dongeng Sunda Sasakala situ wanayasa Baheula, dina mangsa Wanayasa masih kénéh jadi kadaleman, kungsi aya kajadian halodo nu sakitu bangetna. Mangbulan-bulan Kocapkeun Si K Biografi Bahasa Sunda Jenderal Sudirman.

Empire Of The Sun: Dongeng Bahasa Sunda "sasakala Situ...

Diterbitkan pada Wednesday, 24 April 2013 Pukul 18.28

Dongeng Bahasa sunda "Sasakala situ bageundit". Dongeng Bahasa sunda "Sasakala situ bageundit". Diposkan oleh Ratu Resi Rama di 11.28 · Kirimkan Ini lewat EmailBlogThis!Berbagi ke TwitterBerbagi ke FacebookBagikan ke Pinterest 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Sasakala Cika...

Diterbitkan pada Wednesday, 20 November 2013 Pukul 6.22

Dongeng Sunda Sasakala Cika-Cika. Biografi Bahasa Sunda Jenderal Sudirman. JENDERAL SUDIRMAN Biografi jenderal Sudirman. Jenderal Sudirman Buku Kumpulan Lagu Sunda Klasik Cetakan 1950 · Katalog Lukisan Pameran 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -