contoh dongeng pieunteungeun dongeng bahasa sunda

Kuya Ngagandong Imahna

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.46

Halo, permisi, bagi yang mengelola blog ini, kata-katanya ada kesalahan. Tapi, saya berterimakasih bagi yang menulis/membuat dongeng ini, karena saya di sekolah ada pelajaran bahasa sunda & tugasnya untuk bercerita 

Ario Bima: Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 20 October 2011 Pukul 22.24

A. dongeng Mite. Ratu Inten Déwata. Seueur nu nganggap yén carios Ratu Inten Déwata téh mung saukur dongéngan legénda wungkul, margi taya buktos nu pasti atanapi data émpiris nu leres-leres tiasa dipercanten.

Posting Lama

Diterbitkan pada Saturday, 25 May 2013 Pukul 14.50

dongeng bahasa sunda. dongeng sunda Rusdi Jeung Misnem Ku Ajip Rosidi. dongeng sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet. dongeng sunda Sasakala Situ Bagendit. dongeng sunda Sasakala Arca Domas 

Dongeng (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 18.29

dongeng (bahasa sunda). Rifqi Rusdi - Sunday, June 01, 2014. dongeng nyaeta carita rekaan dina wangun lancaran nu sifatna pamohalan (teu asup akal). Mangrupi-rupi dongeng : 1. Dongen sato (fabel). dongeng nu palakuna sato suci, sarta waktuna jaman purba. Di jerona aya kajadian anu ngabayangkeun kajadian diciptakeuna alam dunya jeung isina. contoh dongeng nyaeta : 1) dongeng "Dewi Sri". 2) dongeng "Munjung". 3. dongeng legenda (sasakala).

Kumpulan Dongeng Basa Sundaplit

Diterbitkan pada Thursday, 15 March 2012 Pukul 15.02

Gagak teh sorana digedekeun, ngomongna oge basa Betawi, da sieunen katara, “Engga, gaaaa!” Tah kitu sasakalana manuk gagak buluna hideung jeung sorana gaaa, gaaaak! Rincian dongeng: - Judulna : Gagak Jadi 

Pendidikan: Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 6 August 2013 Pukul 13.30

contoh dongeng bahasa sunda. dongeng bahasa sunda " Si Kabayan Dicukur" si kabayan teh kandulan pisan. ari kandulan teh jahe=jago he-es (beuki sare), teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. sakali mangsa si 

Empire Of The Sun: Dongeng Bahasa Sunda "sasakala Situ...

Diterbitkan pada Thursday, 25 April 2013 Pukul 1.28

dongeng bahasa sunda "Sasakala situ bageundit". dongeng bahasa sunda "Sasakala situ bageundit". Diposkan oleh Ratu Resi Rama di 11.28 · Kirimkan Ini lewat EmailBlogThis!Berbagi ke TwitterBerbagi ke FacebookBagikan ke Pinterest 

0 Komentar

Diterbitkan pada Wednesday, 4 September 2013 Pukul 11.33

Purwahamba indah, sejarah tari keris cirebon, prabu siliwangi versi 2013, contoh dongeng pamuk prabu siliwangi dalam bahasa sunda, cerita prabu siliwangi bahasa inggris, dongeng prabu siliwangi dalam bahasa sunda

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X