What's New?

contoh dongeng pieunteungeun dongeng bahasa sunda

Empire Of The Sun: Dongeng Bahasa Sunda "sasakala Situ...

Diterbitkan pada Thursday, 25 April 2013 Pukul 1.28

Dongeng Bahasa sunda "Sasakala situ bageundit". Dongeng Bahasa sunda "Sasakala situ bageundit". Diposkan oleh Ratu Resi Rama di 11.28 · Kirimkan Ini lewat EmailBlogThis!Berbagi ke TwitterBerbagi ke FacebookBagikan ke Pinterest 

Contoh Dongeng Bahasa Sunda, Sasakala Situ Bageundit...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 16.27

Contoh dongeng bahasa sunda, sasakala situ bageundit. Di wewengkon Garut aya situ anu ngaranna kawentar ka mana-mana, nyaéta Situ Bagendit. Cék sasakala mah, éta Situ Bagendit téh asal-muasalna kieu: Baheula, aya hiji randa 

Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.04

Rupa-Rupa Dongeng dalam Bahasa Sunda. a. Dongéng sasatoan nyatéta Dongeng Babad (sagé) nyaéta dongeng anu eusina nyaritakeun kajadian atawa jelema anu ngandung unsur sajarah. Upamana baé “Dongéng 

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Selat Sunda Jeung...

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.33

Kacatur jaman baheula di Pulo Jawa Beulah kulon, aya hiji karajaan anu rajana Prabu Rakata. Sang Prabu gaduh dua putra. Anu cikal Raden Sundana anu bungsu Raden Topobrana. Haritamah Pulo Jawa sareung Sumatra 

Sasakala Situ Cileunca

Diterbitkan pada Monday, 11 August 2014 Pukul 23.32

Cerita Legenda Bahasa Sunda- Dongeng Sasakala Situ Cileunca - Daerah Wisata Pangalengan Jawa Barat Situ Cileunca adalah tempat wisata yang memiliki pemandangan yang sangat indah, memiliki nilai sejarah dan sangat 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Sasakala...

Diterbitkan pada Wednesday, 19 June 2013 Pukul 16.00

Kitu saurna pamiarsa,dongeng Sunda sasakala Talaga Warna teh. . .Tamat. KUMPULAN DONGENG SUNDA SI KABAYAN klik nu ieu . Biografi Bahasa Sunda Jenderal Sudirman Plesetan Bahasa Belanda di Keraton Jogjakarta.

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 26 March 2015 Pukul 12.14

Seueur nu nganggap yén carios Ratu Inten Déwata téh mung saukur dongéngan legénda wungkul, margi taya buktos nu pasti atanapi data émpiris nu leres-leres tiasa dipercanten. Sanaos kitu, carios Ratu Inten Déwata masih tetep 

Pengertian Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 3 April 2014 Pukul 9.46

Dongeng Babad (Sage). Anu dimaksud dongeng (sage) teh nyaeta dongeng anu eusina nyaritakeun kajadian atawa jelema anu ngandung unsur sajarah. Contona : a. Dongeng kean santang. b. Dongeng seh abdul muhyi. c.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.