contoh cerita sage bahasa jawa

Contoh Pidato Bahasa Jawa Dengan Tema Lingkungan

Diterbitkan pada Friday, 8 November 2013 Pukul 18.35

Tegesipun kebersihan lingkungan ingkang salerese yakuwi lingkungan kang layak kanggge dipanggoni manungsa lan kesehatan manungsa saged terjaga amarginipun menika kita sedaya kudu njaga kebersihan lingkungan supados Artikel Terkait contoh teks : contoh pidato bahasa jawa tema Hari Pendidikan · contoh pidato bahasa Indonesia tema kesehatan · contoh pidato bahasa Indonesia tema narkoba · cerita Danau Toba dalam bahasa Inggris · contoh 

Contoh Cerita Sage Bahasa Inggris

Diterbitkan pada Sunday, 25 March 2012 Pukul 12.23

Mengenai Saya. Foto Saya. Riizqa El Shirazy: Nganjuk, jawa Timur, Indonesia: Be My Self.. . Lihat profil lengkapku. chat box. Pengikut. Share. Minggu, 25 Maret 2012. contoh cerita sage bahasa inggris 

Tuladha Carita Pengalaman Ten Boso Jowo/ Contoh Cerita...

Diterbitkan pada Monday, 10 June 2013 Pukul 9.37

Tuladha Carita Pengalaman ten Boso Jowo/ contoh cerita Pengalaman di dalam bahasa jawa/ Example Experience in Javanese FOR ELEMENTARY SCHOOL JAVANESE. Tuladha Carita Pengalaman ten Boso Jowo/ contoh cerita Pengalaman di dalam Kapal ingkang ageng boten saged labuh wonten ing ngriku, jalaran ing ngriku toyanipun cethek saha papanipun rupeg sanget. Kapal ingkang ageng sami labuh wonten ing papan sanes, tebih saking gisiking 

Contoh Kata-kata Sungkem Dalam Bahasa Jawa...

Diterbitkan pada Sunday, 27 July 2014 Pukul 12.49

Wah sebentar lagi kita mau lebaran 1435 H, sudah pada siap sungkeman belum ? Bagi orang jawa tradisi sungkeman di Hari Raya Idhul Fitri sering kita jumpai dan banyak sekali dilaksanakan. Nah bagi anda yang bukan 

Tuladha Carita Ten Boso Jowo/ Contoh Cerita Naratif Di...

Diterbitkan pada Monday, 10 June 2013 Pukul 9.39

Tuladha Carita ten Boso Jowo/ contoh cerita Naratif di dalam bahasa jawa/ Example Narative in Javanese FOR ELEMENTARY SCHOOL JAVANESE. Tuladha Carita ten Boso Jowo/ contoh cerita Naratif di dalam bahasa 

Contoh Cerita Pengalaman Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Friday, 6 December 2013 Pukul 14.34

Ing sawijining ndalu, dalemipun kulo dados panggenan kangge pengaosan. Pengaosan punika panggenanipun giliran saben kalih minggu. Sesampunipun pengaosan,kulo lan kanca-kanca kulo sami rubungan teng teras.

Tuladha Crita Alaming Lelembut/ Contoh Cerita Alam Gaib...

Diterbitkan pada Saturday, 29 December 2012 Pukul 19.30

Tuladha Crita Alaming Lelembut/ contoh cerita Alam Gaib di dalam bahasa jawa/ Examples of Magical Nature Stories in the Java language FOR JUNIOR HIGH SCHOOL JAVANESE. Tuladha Crita Alaming Lelembut/ contoh cerita Alam Gaib di dalam bahasa jawa. (Sumber: Mugi-mugi paduka paring kalodhangan dhateng anak kula amrih saged sekolah kanthi lancar. Sakwise sakabehe surat-surat daktandatangani, aku banjur ngadhep mnyang kasir saperlu 

Next Contoh Laporan Hasil Wawancara Dalam Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 22 April 2013 Pukul 7.30

contoh Laporan Hasil Wawancara dalam bahasa jawa. contoh cerita Cerkak bahasa jawa. 21 Apr 201321. Amarga Salah PahamSawijining dina…Ora kaya biasane Pras lan Pandu sing kawentar minangka kanca raket 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X