contoh carpon

Carpon Kang Sabri Leungiteun Kalangkang

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.38

contoh carpon Bahasa / Basa Sunda Ciptaan Mamat Sasmita. KANG SABRI LEUNGITEUN KALANGKANG Ku : MAMAT SASMITA Poe Saptu isuk isuk Kang Sabri geus saged, ti mimiti meresihan motor, meresihan jeket, 

Carpon Nguseup

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.48

contoh contoh carpon Bahasa / Basa Sunda Ku Mamat Sasmita Anu Judulna Nguseup.

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

contoh carpon Bahasa Sunda,contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,carpon Sunda Terbaru,Macam-macam carpon Bahasa Sunda,contoh carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Carpon Si Gatot

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.53

contoh carpon Bahasa / Basa Sunda Ku Mamat Sasmita Anu Judulna Si Gatot.

Contoh Carpon Basa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 4 July 2014 Pukul 14.00

Ngusep Asa geus peuting pisan. Girimis can baé raat. Basa lilir téh, karérét adi kuring keur ngajanteng deukeut jandéla. Hordéngna bangun ngahaja.

7 Contoh Carpon Bahasa

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 21.45

Kacaturkeun di nagara Pasir Batang, Prabu Tapa Ageung ti praméswari Niti Suwari kagungan putra tujuh, istri wungkul. Nu kahiji kakasihna Purbararang, nu kadua Purbaéndah, nu katilu Purbadéwata, nu kaopat Purbakancana, nu kalima 

Kumpulan Carpon Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 16.27

Kumpulan carpon Singkat. HAYAM KONGKORONGOK SUBUH. Kacaritakeun jaman baheula aya oray naga geus lila ngalamun hayang nyaba ka kahiyangan. Unggal isuk eta oray teh osok dangdan mapantes maneh. Tapi keukeuh teu 

Contoh Carpon Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 14 March 2012 Pukul 8.07

contoh carpon sunda. TANGKUBAN PERAHU. Aya hiji karajaan di taneuh parahiyangan. Hiruplah hiji kulawarga bagja, sang ayah dina wujud sabuntut anjing (ngarana tumang), saurang ibu (ngaranna dayang sumbi), sarta saurang anak 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X