contoh carpon

Carpon Kang Sabri Leungiteun Kalangkang

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.38

contoh carpon Bahasa / Basa Sunda Ciptaan Mamat Sasmita. KANG SABRI LEUNGITEUN KALANGKANG Ku : MAMAT SASMITA Poe Saptu isuk isuk Kang Sabri geus saged, ti mimiti meresihan motor, meresihan jeket, 

7 Contoh Carpon Bahasa

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 21.45

Kacaturkeun di nagara Pasir Batang, Prabu Tapa Ageung ti praméswari Niti Suwari kagungan putra tujuh, istri wungkul. Nu kahiji kakasihna Purbararang, nu kadua Purbaéndah, nu katilu Purbadéwata, nu kaopat Purbakancana, nu kalima 

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

contoh carpon Bahasa Sunda,contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,carpon Sunda Terbaru,Macam-macam carpon Bahasa Sunda,contoh carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Carpon Si Gatot

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.53

contoh carpon Bahasa / Basa Sunda Ku Mamat Sasmita Anu Judulna Si Gatot.

Kumpulan Carpon Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 16.27

Kumpulan carpon Singkat. HAYAM KONGKORONGOK SUBUH. Kacaritakeun jaman baheula aya oray naga geus lila ngalamun hayang nyaba ka kahiyangan. Unggal isuk eta oray teh osok dangdan mapantes maneh. Tapi keukeuh teu 

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 24 December 2012 Pukul 15.42

Carita pondok atawa mindeng disingkat minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif. Carita pondok condong munel sarta langsung dina tujuanana dibandingkeun karya-karya fiksi anu leuwih panjang, kawas 

Contoh Carpon Beserta Unsur Intrinsiknya

Diterbitkan pada Friday, 5 September 2014 Pukul 20.25

contoh carpon beserta unsur intrinsiknya. Carita Ti Hiji Makam. Ku: Aat Suwanto. Di lembur kuring, kapisah ku Cibuyut - susukan leutik nu mun halodo caina ayeuna mah sok saat, pahareup-hareup jeung Masjid Kaum 

Carpon Nguseup

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.48

contoh contoh carpon Bahasa / Basa Sunda Ku Mamat Sasmita Anu Judulna Nguseup.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X