What's New?

contoh carpon

Contoh Carpon Bahasa Sunda "nguseup"

Diterbitkan pada Sunday, 15 March 2015 Pukul 13.15

Kang Sabri ngingkig indit ka kidulkeun. Tuturubun ka handapeun jambatan di sisi walungan. Alak ilik, néangan tempat nu merenah keur nguseup. Maju ka beulah kulon, néangan tempat nu liuh. Deukeut rungkun sadagori eureun, didinya 

Kumpulan Carpon Sunda Part 1

Diterbitkan pada Monday, 8 June 2015 Pukul 8.45

Assalamualaikum wr.wb Semua warga Mwb maupun pengunjung Google, kali ini admin akan menyajikan kumpulan link cerita pendek bahasa sunda. Link dibawah menuju situs Mangle Online -

7 Contoh Carpon Bahasa

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 14.45

Kacaturkeun di nagara Pasir Batang, Prabu Tapa Ageung ti praméswari Niti Suwari kagungan putra tujuh, istri wungkul. Nu kahiji kakasihna Purbararang, nu kadua Purbaéndah, nu katilu Purbadéwata, nu kaopat Purbakancana, nu kalima 

Contoh Cerita Pendek (cerpen) B Sunda Atau Carita...

Diterbitkan pada Monday, 6 April 2015 Pukul 22.10

Tos jadi hiji kabiasaan upami tos beres sholat maghrib teh, rudi ngapalkeun. Ngawitan ti ngarengsekeun PR dugi ka macaan deui anu tadi diajarkeun di sakola. Harita, pun biangna sareng kulawarga sanesna ngadadak 

Conto Carpon : Girimis Teu BaÉ Raat

Diterbitkan pada Thursday, 31 October 2013 Pukul 5.44

GIRIMIS TEU BAÉ RAAT. Ku Dian Héndrayana. Asa geus peuting pisan. Girimis can baé raat. Basa lilir téh, karérét adi kuring keur ngajanteng deukeut jandéla. Hordéngna bangun ngahaja disingraykeun. Meureun ngarah 

Tikus Kampung Online: Contoh Carpon Lucu

Diterbitkan pada Monday, 2 March 2015 Pukul 12.20

CONTOH CARPON LUCU. ADA MAIN. (Darpan). Jeung saeunyana lurah hasil nyundutan urang lembur. Poe eta Mang Ursin ninggalkeun heula paculeun. Ki Sarja merenan heula anyameun. Kang Sabri nutup heula warung.

Contoh Cerpen Persahabatan Sejati Terbaru 2015...

Diterbitkan pada Saturday, 20 June 2015 Pukul 7.00

Pada kali ini yang akan dibahas bukanlah pembuatan cepren namun pada sebuah Contoh Cerpen Persahabatan Sejati. Contoh disini akan menggambarkan betapa pentingnya persahabatan itu, mungkin bisa jadi salah 

Kumpulan Carpon Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 9.27

Kumpulan Carpon Singkat. HAYAM KONGKORONGOK SUBUH. Kacaritakeun jaman baheula aya oray naga geus lila ngalamun hayang nyaba ka kahiyangan. Unggal isuk eta oray teh osok dangdan mapantes maneh. Tapi keukeuh teu 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -