What's New?

contoh carpon

My Journey : Contoh Carpon B,indonesia

Diterbitkan pada Saturday, 22 November 2014 Pukul 13.38

Contoh carpon B,indonesia. PHOBIA YANG MEMALUAN Hari sabtu , yang sangat berkesan untuk ku , pertama kali nya lagi aku menginjakan kaki ku di tempat yang menyeram kan itu ,,, yah itu adalah " RUMAH SAKIT 

Tikus Kampung Online: Contoh Carpon Lucu

Diterbitkan pada Monday, 2 March 2015 Pukul 19.20

CONTOH CARPON LUCU. ADA MAIN. (Darpan). Jeung saeunyana lurah hasil nyundutan urang lembur. Poe eta Mang Ursin ninggalkeun heula paculeun. Ki Sarja merenan heula anyameun. Kang Sabri nutup heula warung.

Contoh Carpon Bahasa Sunda "nguseup"

Diterbitkan pada Sunday, 15 March 2015 Pukul 20.15

Kang Sabri ngingkig indit ka kidulkeun. Tuturubun ka handapeun jambatan di sisi walungan. Alak ilik, néangan tempat nu merenah keur nguseup. Maju ka beulah kulon, néangan tempat nu liuh. Deukeut rungkun sadagori eureun, didinya 

Kumpulan Carpon Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 16.27

Kumpulan Carpon Singkat. HAYAM KONGKORONGOK SUBUH. Kacaritakeun jaman baheula aya oray naga geus lila ngalamun hayang nyaba ka kahiyangan. Unggal isuk eta oray teh osok dangdan mapantes maneh. Tapi keukeuh teu 

Conto Carpon : Girimis Teu BaÉ Raat

Diterbitkan pada Thursday, 31 October 2013 Pukul 12.44

GIRIMIS TEU BAÉ RAAT. Ku Dian Héndrayana. Asa geus peuting pisan. Girimis can baé raat. Basa lilir téh, karérét adi kuring keur ngajanteng deukeut jandéla. Hordéngna bangun ngahaja disingraykeun. Meureun ngarah 

7 Contoh Carpon Bahasa

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 21.45

Kacaturkeun di nagara Pasir Batang, Prabu Tapa Ageung ti praméswari Niti Suwari kagungan putra tujuh, istri wungkul. Nu kahiji kakasihna Purbararang, nu kadua Purbaéndah, nu katilu Purbadéwata, nu kaopat Purbakancana, nu kalima 

Contoh Cerpen Persahabatan Sejati 2015

Diterbitkan pada Friday, 15 May 2015 Pukul 14.00

Pada kali ini yang akan dibahas bukanlah pembuatan cepren namun pada sebuah Contoh Cerpen Persahabatan Sejati. Contoh disini akan menggambarkan betapa pentingnya persahabatan itu, mungkin bisa jadi salah 

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -