What's New?

contoh carpon

Conto Carpon : Girimis Teu BaÉ Raat

Diterbitkan pada Thursday, 31 October 2013 Pukul 5.44

GIRIMIS TEU BAÉ RAAT. Ku Dian Héndrayana. Asa geus peuting pisan. Girimis can baé raat. Basa lilir téh, karérét adi kuring keur ngajanteng deukeut jandéla. Hordéngna bangun ngahaja disingraykeun. Meureun ngarah 

Mutiara Kilau Pengetahuan: Contoh Carpon (carita Pondok...

Diterbitkan pada Wednesday, 10 June 2015 Pukul 23.05

Contoh Carpon (Carita Pondok) untuk SD - BABALIK PIKIR. Ngaran simkuring Budi, budak lalaki kelas opat SD anu umurna kakarak nincak 10 taun. Kuring asalna ti keluarga anu berada, bapak kuring pebisnis jadi tina biaya 

Kumpulan Carpon Sunda Part 1

Diterbitkan pada Monday, 8 June 2015 Pukul 8.45

Assalamualaikum wr.wb Semua warga Mwb maupun pengunjung Google, kali ini admin akan menyajikan kumpulan link cerita pendek bahasa sunda. Link dibawah menuju situs Mangle Online -

7 Contoh Carpon Bahasa

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 14.45

Kacaturkeun di nagara Pasir Batang, Prabu Tapa Ageung ti praméswari Niti Suwari kagungan putra tujuh, istri wungkul. Nu kahiji kakasihna Purbararang, nu kadua Purbaéndah, nu katilu Purbadéwata, nu kaopat Purbakancana, nu kalima 

My Journey : Contoh Carpon B,indonesia

Diterbitkan pada Saturday, 22 November 2014 Pukul 6.38

Contoh carpon B,indonesia. PHOBIA YANG MEMALUAN Hari sabtu , yang sangat berkesan untuk ku , pertama kali nya lagi aku menginjakan kaki ku di tempat yang menyeram kan itu ,,, yah itu adalah " RUMAH SAKIT 

Contoh Carpon Bahasa Sunda "nguseup"

Diterbitkan pada Sunday, 15 March 2015 Pukul 13.15

Kang Sabri ngingkig indit ka kidulkeun. Tuturubun ka handapeun jambatan di sisi walungan. Alak ilik, néangan tempat nu merenah keur nguseup. Maju ka beulah kulon, néangan tempat nu liuh. Deukeut rungkun sadagori eureun, didinya 

Tikus Kampung Online: Contoh Carpon Lucu

Diterbitkan pada Monday, 2 March 2015 Pukul 12.20

CONTOH CARPON LUCU. ADA MAIN. (Darpan). Jeung saeunyana lurah hasil nyundutan urang lembur. Poe eta Mang Ursin ninggalkeun heula paculeun. Ki Sarja merenan heula anyameun. Kang Sabri nutup heula warung.

Kumpulan Carpon Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 9.27

Kumpulan Carpon Singkat. HAYAM KONGKORONGOK SUBUH. Kacaritakeun jaman baheula aya oray naga geus lila ngalamun hayang nyaba ka kahiyangan. Unggal isuk eta oray teh osok dangdan mapantes maneh. Tapi keukeuh teu 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -