contoh carpon

Carpon Ma Inung Ngarawu Taneuh

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.43

contoh carpon Basaha / Basa Sunda Karya Mamat Sasmita carpon : MA INUNG NGARAWU TANEUH Ku : MAMAT SASMITA Imah téh pikabetaheun najan ayana di pasisian. Disebut di pasisian téh pédah wé deukeut wates 

7 Contoh Carpon Bahasa

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 21.45

Kacaturkeun di nagara Pasir Batang, Prabu Tapa Ageung ti praméswari Niti Suwari kagungan putra tujuh, istri wungkul. Nu kahiji kakasihna Purbararang, nu kadua Purbaéndah, nu katilu Purbadéwata, nu kaopat Purbakancana, nu kalima 

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

contoh carpon Bahasa Sunda,contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,carpon Sunda Terbaru,Macam-macam carpon Bahasa Sunda,contoh carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Posting Lama

Diterbitkan pada Monday, 24 December 2012 Pukul 15.23

contoh carpon Bahasa / Basa Sunda Ciptaan Mamat Sasmita KANG SABRI LEUNGITEUN KALANGKANG Ku : MAMAT SASMITA Poe Saptu isuk isuk Kang Sabri geus saged, ti mimiti meresihan motor, meresihan jeket, 

Cerpen Pendidikan

Diterbitkan pada Tuesday, 17 June 2014 Pukul 15.55

Pendidikan sejarah Indonesia bagi kaum muda persimpangan saya gen sejarah News Pendidikan Indonesia cache Mei pendidikan sejarah muda suara bising Indonesia entah contoh cerpen singkat bagaimana berhenti 

Carpon Onyet

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.55

contoh carpon Bahasa / Basa Sunda Anu Judulna Onyet.

Carpon Si Gatot

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.53

contoh carpon Bahasa / Basa Sunda Ku Mamat Sasmita Anu Judulna Si Gatot.

Kumpulan Carpon Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 16.27

Kumpulan carpon Singkat. HAYAM KONGKORONGOK SUBUH. Kacaritakeun jaman baheula aya oray naga geus lila ngalamun hayang nyaba ka kahiyangan. Unggal isuk eta oray teh osok dangdan mapantes maneh. Tapi keukeuh teu 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X