contoh carpon sunda

Carpon Ma Inung Ngarawu Taneuh

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.43

contoh carpon Basaha / Basa sunda Karya Mamat Sasmita carpon : MA INUNG NGARAWU TANEUH Ku : MAMAT SASMITA Imah téh pikabetaheun najan ayana di pasisian. Disebut di pasisian téh pédah wé deukeut wates 

Carpon Kang Sabri Leungiteun Kalangkang

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.38

contoh carpon Bahasa / Basa sunda Ciptaan Mamat Sasmita. KANG SABRI LEUNGITEUN KALANGKANG Ku : MAMAT SASMITA Poe Saptu isuk isuk Kang Sabri geus saged, ti mimiti meresihan motor, meresihan jeket, 

Carpon Onyet

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.55

contoh carpon Bahasa / Basa sunda Anu Judulna Onyet.

7 Contoh Carpon Bahasa

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 21.45

contoh carpon Bahasa / Basa sunda Ku Mamat Sasmita. carpon : NGUSEUP. Ku : MAMAT SASMITA. Kang Sabri ngingkig indit ka kidulkeun. Tuturubun ka handapeun jambatan di sisi walungan. Alak ilik, néangan tempat nu merenah keur 

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

contoh carpon Bahasa sunda,contoh Carita Pondok Bahasa sunda,carpon sunda Terbaru,Macam-macam carpon Bahasa sunda,contoh carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Carpon Si Gatot

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.53

contoh carpon Bahasa / Basa sunda Ku Mamat Sasmita Anu Judulna Si Gatot.

Dialog Carpon Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 1 July 2014 Pukul 14.00

Unsur-Unsur Intrinsik Dan Ekstrinsik Drama ~ contoh Tugas URANG sunda KAMARANA?: Panineungan : &

Carpon Nguseup

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.48

contoh contoh carpon Bahasa / Basa sunda Ku Mamat Sasmita Anu Judulna Nguseup.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X