What's New?

contoh carpon sunda

Cerpen Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 4 July 2015 Pukul 8.02

Bagi sobat-sobat semua yang kebetulan mendapat tugas sekolah untuk mencari contoh cerpen bahasa sunda. Berikut saya akan update contoh cerpen bahasa sunda. Semoga bermanfaat bagi sobat-sobat semua sehingga 

Delfi_art: 5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 14 January 2013 Pukul 13.48

Carita pondok atawa mindeng disingkat minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif. Carita pondok condong munel sarta langsung dina tujuanana dibandingkeun karya-karya fiksi anu leuwih panjang, kawas 

Contoh Carpon Bahasa Sunda "nguseup"

Diterbitkan pada Sunday, 15 March 2015 Pukul 13.15

Kang Sabri ngingkig indit ka kidulkeun. Tuturubun ka handapeun jambatan di sisi walungan. Alak ilik, néangan tempat nu merenah keur nguseup. Maju ka beulah kulon, néangan tempat nu liuh. Deukeut rungkun sadagori eureun, didinya 

Conto Carpon : Girimis Teu BaÉ Raat

Diterbitkan pada Thursday, 31 October 2013 Pukul 5.44

Conto Carpon : GIRIMIS TEU BAÉ RAAT. Conto Carpon : GIRIMIS TEU BAÉ RAAT · 12:44:00 PM Perdianto Perdianto 0 Bahasa Sunda. A+ A-. Print Email. GIRIMIS TEU BAÉ RAAT. Ku Dian Héndrayana. Asa geus peuting pisan. Girimis can 

Contoh Cerita Pendek (cerpen) B Sunda Atau Carita...

Diterbitkan pada Monday, 6 April 2015 Pukul 22.10

Tos jadi hiji kabiasaan upami tos beres sholat maghrib teh, rudi ngapalkeun. Ngawitan ti ngarengsekeun PR dugi ka macaan deui anu tadi diajarkeun di sakola. Harita, pun biangna sareng kulawarga sanesna ngadadak 

Carpon Sunda Anak

Diterbitkan pada Friday, 1 November 2013 Pukul 10.10

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru. Album Instrumental Sunda MP3 

Kumpulan Carpon Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 9.27

Ari jadi jalma teh kudu getol daekan, ulet, usaha lamun hayang bog amah kos sakadang Oray Sanca. Ulah jiga Gagak baong, haying ngenah doing embung gawe. Kumpulan Carpon Singkat. SELAT SUNDA JEUNG GUNUNG KRAKATAU.

Kumpulan Carpon Sunda Part 1

Diterbitkan pada Monday, 8 June 2015 Pukul 8.45

Assalamualaikum wr.wb Semua warga Mwb maupun pengunjung Google, kali ini admin akan menyajikan kumpulan link cerita pendek bahasa sunda. Link dibawah menuju situs Mangle Online -

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -