contoh carpon sunda

Kumpulan Carpon Sunda Dan Intrinsiknya

Diterbitkan pada Tuesday, 27 May 2014 Pukul 15.05

carpon merupakan singkatan dari carita pondok. Dalam bahasa Indonesia disebut cerpen. Berikut ini kumpulan carpon sunda dan intrinsiknya.

Carpon Kang Sabri Leungiteun Kalangkang

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.38

contoh carpon Bahasa / Basa sunda Ciptaan Mamat Sasmita. KANG SABRI LEUNGITEUN KALANGKANG Ku : MAMAT SASMITA Poe Saptu isuk isuk Kang Sabri geus saged, ti mimiti meresihan motor, meresihan jeket, 

Contoh Carpon Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 14 March 2012 Pukul 8.07

contoh carpon sunda. TANGKUBAN PERAHU. Aya hiji karajaan di taneuh parahiyangan. Hiruplah hiji kulawarga bagja, sang ayah dina wujud sabuntut anjing (ngarana tumang), saurang ibu (ngaranna dayang sumbi), sarta saurang anak 

Carpon Si Gatot

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.53

contoh carpon Bahasa / Basa sunda Ku Mamat Sasmita Anu Judulna Si Gatot.

Carpon Nguseup

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.48

contoh contoh carpon Bahasa / Basa sunda Ku Mamat Sasmita Anu Judulna Nguseup.

7 Contoh Carpon Bahasa

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 21.45

Girimis mah duka iraha raatna. (Dicutat tina kumpulan carpon Mini sunda: “Ti Pulpen tepi ka Pajaratan Cinta”, diterbitkeun ku Lembaga Kabudayaan Mekar Parahyangan, Klub Pecinta Sastra Bandung, jeung PT Kiblat Buku Utama, 2002).

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

contoh carpon Bahasa sunda,contoh Carita Pondok Bahasa sunda,carpon sunda Terbaru,Macam-macam carpon Bahasa sunda,contoh carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Carpon Ma Inung Ngarawu Taneuh

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.43

contoh carpon Basaha / Basa sunda Karya Mamat Sasmita carpon : MA INUNG NGARAWU TANEUH Ku : MAMAT SASMITA Imah téh pikabetaheun najan ayana di pasisian. Disebut di pasisian téh pédah wé deukeut wates 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X