What's New?

contoh carpon sunda

Contoh Cerita Pendek (cerpen) B. Sunda Atau Carita Pondok

Diterbitkan pada Tuesday, 7 April 2015 Pukul 5.10

Tos jadi hiji kabiasaan upami tos beres sholat maghrib teh, rudi ngapalkeun. Ngawitan ti ngarengsekeun PR dugi ka macaan deui anu tadi diajarkeun di sakola. Harita, pun biangna sareng kulawarga sanesna ngadadak 

Kumpulan Carpon Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 16.27

Ari jadi jalma teh kudu getol daekan, ulet, usaha lamun hayang bog amah kos sakadang Oray Sanca. Ulah jiga Gagak baong, haying ngenah doing embung gawe. Kumpulan Carpon Singkat. SELAT SUNDA JEUNG GUNUNG KRAKATAU.

Carpon Onyet

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.55

Contoh Carpon Bahasa / Basa Sunda Anu Judulna Onyet.

Carpon Nguseup

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.48

Contoh Contoh Carpon Bahasa / Basa Sunda Ku Mamat Sasmita Anu Judulna Nguseup.

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Carpon Kang Sabri Leungiteun Kalangkang

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.38

Contoh Carpon Bahasa / Basa Sunda Ciptaan Mamat Sasmita. KANG SABRI LEUNGITEUN KALANGKANG Ku : MAMAT SASMITA Poe Saptu isuk isuk Kang Sabri geus saged, ti mimiti meresihan motor, meresihan jeket, 

Carpon Si Gatot

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.53

Contoh Carpon Bahasa / Basa Sunda Ku Mamat Sasmita Anu Judulna Si Gatot.

Contoh Cerita Pendek Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 2 November 2014 Pukul 0.56

Cerpen bahasa sunda terbaru cerpenmu kumpulan cerpen bahasa sunda terbaru karya para sahabat cerpenmu ribuan cerpen telah di terbitkan disini! kumpulan carpon singkat contoh tugas makalah gagak teh sorana 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -