What's New?

contoh carita pondok basa sunda

Delfi_art: 5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 14 January 2013 Pukul 13.48

Carita pondok atawa mindeng disingkat minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif. Carita pondok condong munel sarta langsung dina tujuanana dibandingkeun karya-karya fiksi anu leuwih panjang, kawas 

Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 3 August 2015 Pukul 15.30

dongeng sunda berbentuk percakapan; cerpen Bahasa sunda sekaligus arti bahasa indonesia; carpon sunda lucu 3 halaman; contoh carita pondok non fiksi atau essey; contoh dongeng bahasa sunda singkat percakapan 

Senandung Coretan Insan: Carpon (carita Pondok)

Diterbitkan pada Sunday, 14 April 2013 Pukul 1.03

Buku kumpulan carita pondok munggaran basa Sunda judulna Dog-dog Pangrѐwong, karangan G. S. (ngaran samaran) dikaluarkeun ku Balai Pustaka dina taun 1930, genep taun leuwih ti heula batan kumpulan carita 

Carita Pondok (carpon) Jeung Contona

Diterbitkan pada Thursday, 31 October 2013 Pukul 5.42

Kimia · Seni Budaya · Bahasa Indonesia · Bahasa Sunda · Kesehatan · Teknologi. Search. Home » Bahasa Sunda » Carita Pondok (CARPON) jeung Contona Latar Belakang Kahirupan Pengarang. - Situasi Sosial. TEKNIK NULIS CARITA PONDOK. - Tema. - Bahan carita. - Alur. - Tokoh. - Dialog. - Sudut pandang. - Prak-prakan. CONTO CARITA PONDOK. - Kang Sabri Leungiteun Kalangkang (ku Mamatsasmita). - Girimis teu Baé raat (ku Dian héndrayana).

Conto Carita Pondok (carpon)

Diterbitkan pada Tuesday, 29 July 2014 Pukul 18.46

CONTO CARITA PONDOK (CARPON). Posted By Ties Sutisna Kamis, Juli 24, 2014 0 Pedaran Basa Sunda. Karyawisata ka Linggarjati. Poe Minggu isuk-isuk kuring geus hudang najan sakola pere ge, lantaran inget yen poe ieu the murid 

(cerpen) B. Sunda Atau Carita Pondok

Diterbitkan pada Monday, 6 April 2015 Pukul 22.10

Contoh Cerita Pendek (Cerpen) B. Sunda atau Carita Pondok (Carpon). Septian Cahya 15.10 · Septian Cahya. Kajadian Teu Disangka-sangka. Tos jadi hiji kabiasaan upami tos beres sholat maghrib teh, rudi ngapalkeun. Ngawitan ti 

Contoh Makalah Bahasa Sunda Makalah Novel Sunda...

Diterbitkan pada Thursday, 7 May 2015 Pukul 16.24

Novel oge kaasup wangun karya sastra anu miboga wangun carita anu panjang. Wangun carita novel leuwih panjang ti carita panjang (long short-story) komo carita pondok mah. Biasana basa ugeran dipake pikeun pamuka carita atawa 

Carpon Sunda Anak

Diterbitkan pada Friday, 1 November 2013 Pukul 10.10

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru. Album Instrumental Sunda MP3 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -