contoh carita pondok basa sunda

Mangl Majalah Mingguan Basa Sunda Rubrik Carita Pondok

Diterbitkan pada Friday, 18 April 2014 Pukul 19.01

Majalah Mangle Rebo 16 April 2014 23 37 Maman S Wasita Kantenan upami kitu mah seratan Profesor teh matak teu kinten hemengna

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda Tutorial Blogging For All

Diterbitkan pada Friday, 7 March 2014 Pukul 2.26

Hurip sunda Tags kumpulan carpon sunda contoh carpon basa sunda kumulan carpon sunda kumpulan carpon basa sunda contoh cerpen carita pondok

Carpon Sunda Carpon Basa Sunda Carpon Lucu

Diterbitkan pada Thursday, 17 April 2014 Pukul 16.47

Berikut adalah Carpon sunda selengkapnya Salah Pukul Urang Saurang nyonya imah geus nyieun babak belur saurang maling anu asup ka imahna dina hiji peuting

Contoh Biantara Pidato Pendek Basa Sunda Sena Aji Buwana

Diterbitkan pada Saturday, 5 April 2014 Pukul 4.29

Urang kudu bersih atanapi suci tina sagala kokotor Bersih tina eta sadaya teh nu didasarkeun tina bersihna sucina urang sareng lingkungan di sakitar urang

Contoh Biantara Bahasa Sunda Tentang Pendidikan Blog

Diterbitkan pada Saturday, 4 January 2014 Pukul 19.46

Blog Penerang contoh Biantara Bahasa sunda Tentang Pendidikan Conto Pidato basa sunda Bintara yaitu menyampaikan sesuatu di hadapan orang banyak atau dalam

Contoh Naskah Drama Basa Sunda Si Playboy Kumpulan

Diterbitkan pada Saturday, 12 April 2014 Pukul 17.28

contoh Naskah Drama basa sunda Si Playboy Akmal emaaaa Pangcokotkeun dahar Laper yeuh Irma ihh ieu budak teu aya sopan santuna pisan ka

Contoh Dongeng Bahasa Sunda Pendidikan

Diterbitkan pada Tuesday, 15 April 2014 Pukul 1.33

contoh DONGENG BAHASA sunda Dongeng Bahasa sunda Si Kabayan Dicukur si kabayan teh kandulan pisan ari kandulan teh jahe

Pengertian Sejarah Dan Ciri Ciri Carita Pondok Carpon

Diterbitkan pada Wednesday, 16 April 2014 Pukul 1.24

carita pondok teh nyaeta karangan rekaan fiksi anu wangunna pondok sarta ngan ukur ngasongkeun hiji peristiwa Carpon umumna nyaritakeun hal hal anu

Kamus Basa Sunda Blog Na Kang H Ndry Manfaatkeun

Diterbitkan pada Friday, 28 March 2014 Pukul 18.08

hatur nuhun kana perhatosanna Nanging diajar basa sunda teu cekap ku ningali kamus seueur nu kedah dijelaskeun atanapi dilarapkeun kana undak usuk basana

Carita Ti Tatar Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 16 April 2014 Pukul 12.52

basa kuring blak blakan rek ngadua manehna siga nu shock Tapi teu lila ngan ukur dua poe kita na teh Tadi basa kuring datang ti kantor paromana geus tembong

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X