What's New?

contoh carita pondok basa sunda

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 14.07

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Carpon Sunda Anak

Diterbitkan pada Friday, 1 November 2013 Pukul 10.10

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru. Album Instrumental Sunda MP3 

Senandung Coretan Insan: Carpon (carita Pondok)

Diterbitkan pada Sunday, 14 April 2013 Pukul 1.03

Buku kumpulan carita pondok munggaran basa Sunda judulna Dog-dog Pangrѐwong, karangan G. S. (ngaran samaran) dikaluarkeun ku Balai Pustaka dina taun 1930, genep taun leuwih ti heula batan kumpulan carita 

Contoh Makalah Bahasa Sunda Makalah Novel Sunda...

Diterbitkan pada Thursday, 7 May 2015 Pukul 16.24

Novel oge kaasup wangun karya sastra anu miboga wangun carita anu panjang. Wangun carita novel leuwih panjang ti carita panjang (long short-story) komo carita pondok mah. Biasana basa ugeran dipake pikeun pamuka carita atawa 

Conto Carita Pondok (carpon)

Diterbitkan pada Tuesday, 29 July 2014 Pukul 18.46

CONTO CARITA PONDOK (CARPON). Posted By Ties Sutisna Kamis, Juli 24, 2014 0 Pedaran Basa Sunda. Karyawisata ka Linggarjati. Poe Minggu isuk-isuk kuring geus hudang najan sakola pere ge, lantaran inget yen poe ieu the murid 

Carita Pondok (carpon) Jeung Contona

Diterbitkan pada Thursday, 31 October 2013 Pukul 5.42

Kimia · Seni Budaya · Bahasa Indonesia · Bahasa Sunda · Kesehatan · Teknologi. Search. Home » Bahasa Sunda » Carita Pondok (CARPON) jeung Contona Latar Belakang Kahirupan Pengarang. - Situasi Sosial. TEKNIK NULIS CARITA PONDOK. - Tema. - Bahan carita. - Alur. - Tokoh. - Dialog. - Sudut pandang. - Prak-prakan. CONTO CARITA PONDOK. - Kang Sabri Leungiteun Kalangkang (ku Mamatsasmita). - Girimis teu Baé raat (ku Dian héndrayana).

Contoh Cerita Pendek (cerpen) B. Sunda Atau Carita Pondok

Diterbitkan pada Monday, 6 April 2015 Pukul 22.10

Tos jadi hiji kabiasaan upami tos beres sholat maghrib teh, rudi ngapalkeun. Ngawitan ti ngarengsekeun PR dugi ka macaan deui anu tadi diajarkeun di sakola. Harita, pun biangna sareng kulawarga sanesna ngadadak 

Carita Pondok Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 19 November 2013 Pukul 8.30

Info Terbaru - Carita Pondok Bahasa Sunda - sebelumnya juga infoter-baru.blogspot.com telah memposting tentang carita pondok basa sunda yang bisa dilihat disini. Cerita Pendek Contoh Pidato Bahasa Inggris dan Ar..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -