What's New?

contoh carita pondok basa sunda

Senandung Coretan Insan: Carpon (carita Pondok)

Diterbitkan pada Sunday, 14 April 2013 Pukul 8.03

Buku kumpulan carita pondok munggaran basa Sunda judulna Dog-dog Pangrѐwong, karangan G. S. (ngaran samaran) dikaluarkeun ku Balai Pustaka dina taun 1930, genep taun leuwih ti heula batan kumpulan carita 

Carpon Sunda Anak

Diterbitkan pada Friday, 1 November 2013 Pukul 17.10

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru. Album Instrumental Sunda MP3 

Conto Carpon (carita Pondok) Basa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 23 August 2013 Pukul 14.59

Conto Carpon (Carita Pondok) Basa Sunda. Budak Koruptor. (karya: Lulu Asmi Lathifah S.) Di SMP Merdeka, aya hiji budak istri nu pada dipikaresep ku babaturanna. salain bageur, manehna teh pinter deuih. Alin, hiji-hijina 

Contoh Makalah Bahasa Sunda Makalah Novel Sunda...

Diterbitkan pada Thursday, 7 May 2015 Pukul 18.44

Novel oge kaasup wangun karya sastra anu miboga wangun carita anu panjang. Wangun carita novel leuwih panjang ti carita panjang (long short-story) komo carita pondok mah. Biasana basa ugeran dipake pikeun pamuka carita atawa 

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Conto Carita Pondok (carpon)

Diterbitkan pada Wednesday, 30 July 2014 Pukul 1.46

CONTO CARITA PONDOK (CARPON). Posted By Ties Sutisna Kamis, Juli 24, 2014 0 Pedaran Basa Sunda. Karyawisata ka Linggarjati. Poe Minggu isuk-isuk kuring geus hudang najan sakola pere ge, lantaran inget yen poe ieu the murid 

Kumpulan Cerpen Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 15 June 2012 Pukul 8.04

Terbaru Contoh Berita Bahasa Sunda Tentang Banjir | Dewiku.Com™ berisi Carita pondok Cerpen Bahasa Sunda. Kumpulan Makalah dan Artikel Makalah Sunda SMP; Makalah Bahasa Sunda SMP yang berisi Carita 

Contoh Cerita Pendek (cerpen) B. Sunda Atau Carita Pondok

Diterbitkan pada Tuesday, 7 April 2015 Pukul 5.10

Artikel Contoh Cerita Pendek (Cerpen) B. Sunda atau Carita Pondok (Carpon) . Cara Membaca Pikiran Orang Lain dari Bahasa Tubuh Membaca bahasa tubuh seseorang ternyata tidak terlalu susah kalau kita ta.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -