contoh biantara sunda

2 Contoh Biantara Sunda

Diterbitkan pada Friday, 2 August 2013 Pukul 14.00

KABERSIHAN SAKOLA Wilujeng Enjing Sadayana. Ibu Guru ku simabdi dipihormat jeung siswa kelas X-3 nu ku abdi dipikacinta. Langkung ti payun mangga urang sanggakeun puji sareng syukur ka Tuhan YME nu parantos maparin waktos 

Pidato Sekolah: Contoh Pidato Biantara Sunda 3

Diterbitkan pada Friday, 23 July 2010 Pukul 7.25

Bahasa sunda : biantara Basa sunda Dampak-dampak dina acara TV Bismillahirahmannirahim Assalamualaikum WR. WB Bapa Ibu anu ku simkuring dipihormat, rekan-rekan anu simkuring dipihormat, tipayun mangga 

Pidato Sekolah: Contoh Pidato Biantara Sunda 10

Diterbitkan pada Friday, 23 July 2010 Pukul 7.31

Pidato Pupuhu YPDS. Ieu naskah biantara Ketua Yayasan Pendidikan Dayang Sumbi, Dr. Iwan Inrawan Wiratmadja, Yayasan nu ngokolakeun ITENAS, dina acara Sawala Saptu kamari. (Anjeuna dosen di Teknik Industri ITB.

Contoh Biantara Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 6 May 2012 Pukul 15.45

Seorang Tahanan. Pendidiku. si tomboy. LKS III. LKS II. Astana Gede Kawali. firts note english. you and i. Durian Ku Sayang! Masjid Tua. Hubungan antara Tujuan Hidup dan Cinta. 1. 5 pertanyaanku kepada tuhan.

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

biantara Nyérénkeun jeung Narima Calon Pangantén biantara Sesepuh ti Calon Pangantén Awéwé Assalamu'alaikum Wr. Wbr. Ngahaturkeun nuhun ka panata acara anu parantos nyésakeun lolongkrang waktos kanggo 

Contoh Biantara/ Pidato Sunda Pendek

Diterbitkan pada Monday, 16 June 2014 Pukul 23.29

Wilujeng Enjing Sadayana. Ibu Guru ku simabdi dipihormat jeung siswa kelas X-3 nu ku abdi dipikacinta. Langkung ti payun mangga urang sanggakeun puji sareng syukur ka Tuhan YME nu parantos maparin waktos ka 

Contoh Pidato Basa Sunda Topik Maulid Nabi Muhammad...

Diterbitkan pada Saturday, 22 February 2014 Pukul 15.31

contoh Pidato Basa sunda. Ini kami berikan kepada anda pidato bahasa sunda bertemakan maulid Nabi . jika dalam pidato ini ada kata-kata yang kurang pantas silahkan edit kemabali kepada kata uang lebih sopan dan 

Life ~bintang Terindah Di Langitmu~: Contoh Biantara Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 18 June 2011 Pukul 23.16

contoh biantara sunda. NGARONJATKEUN KAREUEUS NONOMAN KANA BASA sunda. Assalamu'alaikum Wr Wb Girang pangajén kalih hadirin sadaya nu dipihormat, Kersaning Gusti Nu Maha Suci, urang sadayana 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X