What's New?

contoh biantara sunda

Blog Kamus-sundacom » Blog Archive » Naskah Pidato...

Diterbitkan pada Saturday, 4 April 2015 Pukul 5.49

Pidato atau yang sering dikenal dengan biantara dalam bahasa sunda adalah sebuah pembahasan yang dimana mengngkap atau menyampaikan sesuatu yang dimana isi dari pidato tersebut di sesuaikan dengan keadaan 

Contoh Pidato Sunda Pentingna Ngajaga Kabersihan...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 January 2015 Pukul 2.02

Hirup sehat teh penting kanggo urang sadayana. Urang teh wajib ngajaga lingkungan sareng awak nyalira pikeun urang sadaya tiasa ngajaga tina sagala panyakit. Ku margi kitu, urang kedah ningkatkeun pola hirup sehat 

Contoh Biantara Basa Sunda « Ahmad Farhul

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 16.24

Contoh Biantara basa sunda " Kabersihan Sakola ". Assàlamu'alaikum Wr.Wb Bismillàhirohmaanirrohin Bapak kepalà sekolah, bapàk, ibu guru ànu ku simkuring dipihormàt, rerencangàn anu ku simkuring dimulyàkeun. Puji sinàreng syukur 

Contoh Biantara Bahasa Sunda "bahaya Rokok...

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 15.22

Contoh Biantara Bahasa Sunda "BAHAYA ROKOK". Assalamualikum wr.wb. Ibu Guru pangajar anu dipihormat,. Sarta Rerencangan sadaya anu dipikareueus,. Langkung tipayun hayu urang panjatkeun puji sinareng syukur 

Riki Rahmawan: Contoh Biantara Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 12 March 2015 Pukul 19.02

Hallo semua, bagaimana kabarnya? Semoga anda ada dalam perlindungan Allah S.W.T. Sebelumnya ayo “Raih Prestasi Bersama SMK Bisa”. Disini saya akan memberikan contoh pidato bahasa sunda, atau dalam bahasa 

Jihan Fadhillah Pernanda: Contoh Biantara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 31 March 2015 Pukul 13.43

Teu Karasa urang the tos tilu taun di sakola ieu teg. Ayeuna arurang the geus lalulus duei, meuni berat rasana ninggalkeung sakola ieu, tapi da kumaha deui pan bade meruskeun ka SMA, nya barudak ? inget jeung karasa 

Contoh Teks Biantara Bahasa Sunda Tentang Kebersihan...

Diterbitkan pada Friday, 13 March 2015 Pukul 0.02

Contoh Teks Biantara Bahasa Sunda Tentang Kebersihan - Selamat datang, salam sejahtera. Pada kesempatan kali ini saya berbagi tentang Contoh Teks Biantara Bahasa Sunda Tentang Kebersihan. Adalah sebagai 

Contoh Biantara Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 11 March 2015 Pukul 5.36

My blog: contoh surat pribadi bahasa sunda, Alhamdulillah abdi sakola di banjaran anu caket we, da bade ka kota teh teu acan aya kaludeung. ah tapi sawios we.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -