contoh biantara sunda

Life ~bintang Terindah Di Langitmu~: Contoh Biantara Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 18 June 2011 Pukul 23.16

contoh biantara sunda. NGARONJATKEUN KAREUEUS NONOMAN KANA BASA sunda. Assalamu'alaikum Wr Wb Girang pangajén kalih hadirin sadaya nu dipihormat, Kersaning Gusti Nu Maha Suci, urang sadayana 

Anindhya Srikandi Putri: Contoh Biantara Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 19 February 2013 Pukul 14.41

contoh biantara sunda. Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung 

Pidato Sekolah: Contoh Pidato Biantara Sunda 3

Diterbitkan pada Friday, 23 July 2010 Pukul 7.25

Bahasa sunda : biantara Basa sunda Dampak-dampak dina acara TV Bismillahirahmannirahim Assalamualaikum WR. WB Bapa Ibu anu ku simkuring dipihormat, rekan-rekan anu simkuring dipihormat, tipayun mangga 

2 Contoh Biantara Sunda

Diterbitkan pada Friday, 2 August 2013 Pukul 14.00

KABERSIHAN SAKOLA Wilujeng Enjing Sadayana. Ibu Guru ku simabdi dipihormat jeung siswa kelas X-3 nu ku abdi dipikacinta. Langkung ti payun mangga urang sanggakeun puji sareng syukur ka Tuhan YME nu parantos maparin waktos 

Contoh Pidato Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 22 February 2014 Pukul 15.31

contoh Pidato Basa sunda Topik Maulid Nabi Muhammad SAW - contoh biantara sunda.

Pidato Sekolah: Contoh Pidato Biantara Sunda 10

Diterbitkan pada Friday, 23 July 2010 Pukul 7.31

Pidato Pupuhu YPDS. Ieu naskah biantara Ketua Yayasan Pendidikan Dayang Sumbi, Dr. Iwan Inrawan Wiratmadja, Yayasan nu ngokolakeun ITENAS, dina acara Sawala Saptu kamari. (Anjeuna dosen di Teknik Industri ITB.

Contoh Biantara Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 6 May 2012 Pukul 15.45

Seorang Tahanan. Pendidiku. si tomboy. LKS III. LKS II. Astana Gede Kawali. firts note english. you and i. Durian Ku Sayang! Masjid Tua. Hubungan antara Tujuan Hidup dan Cinta. 1. 5 pertanyaanku kepada tuhan.

Contoh Biantara Basa Sunda: Biantara Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 22 September 2013 Pukul 14.01

biantara sunda. Di posting ini saya akan membagikan biantara basa sunda tentang menjaga kebersihan. Assalamu'alaikum Warahmatullahi wabarakatu. Hayu urang panjatkeun puji syukur ka Allah SWT nu tos tiasa 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X