contoh biantara sunda

Contoh Pidato Sunda Biantara Paturay Tineung Ti Wawakil

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

contoh Pidato sunda biantara Paturay Tineung TI Wawakil Siswa biantara Paturay Tineung Assalamualaikum Wr Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci Alhamdulillah dina denget ieu urang

Contoh Pidato Sunda Biantara Ny R Nkeun Jeung Narima

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

biantara Ny r nkeun jeung Narima Calon Pangant n biantara Sesepuh ti Calon Pangant n Lalaki Saleresna mah ieu t h masih k n h r nghap ranjug Nemb pisan dongkap tos dipiwarang biantara Padahal ari kahoyong

Contoh Biantara Sunda Draft

Diterbitkan pada Sunday, 6 May 2012 Pukul 15.45

Seorang Tahanan Pendidiku si tomboy LKS III LKS II Astana Gede Kawali firts note english you and i Durian Ku Sayang Masjid Tua Hubungan antara Tujuan Hidup dan Cinta 1 5 pertanyaanku kepada tuhan

Ruangriung Saririungan Contoh Biantara Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 19 February 2013 Pukul 14.41

contoh biantara sunda Assalamualaikum wr wb Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi Alhamdulillah wasyukurilah Laillahhailallah Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung

Contoh Pidato Basa Sunda Topik Maulid Nabi Muhammad

Diterbitkan pada Saturday, 22 February 2014 Pukul 15.31

contoh Pidato Basa sunda Ini kami berikan kepada anda pidato bahasa sunda bertemakan maulid Nabi jika dalam pidato ini ada kata kata yang kurang pantas silahkan edit kemabali kepada kata uang lebih sopan dan

Contoh Biantara Bahasa Sunda Septiana Namikaze

Diterbitkan pada Thursday, 3 April 2014 Pukul 22.22

URANG sunda KUDU NGAROJONG KANA ATIKANPIKEUN SUKSESNA KAWAJIBAN DIAJAR 12 TAUN assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh Sampurasun D wan yuri anu ku sim abdi di pihormat ibu kalih

Conto Biantara Sunda This Is Mine

Diterbitkan pada Wednesday, 13 November 2013 Pukul 19.03

Conto biantara sunda Kali ini aku mau share tentang bintara sunda Semoga bermanfaat Pentingna Mihara Kabersihan Assalamualaikum wr wb Langkung tipayun urang panjatkeun puji sinareng syukur ka Alloh SWTnu

Kimmiasta Skabakaba Contoh Biantara Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 19 March 2014 Pukul 20.11

Dina ieu waktos abdi bade nerangkeun sakumaha pentingna hirup sehat kanggo urang sadayana Janten urang sadaya kedah atawa wajib ngajaga lingkungan sareng awak nyalira pikeun urang sadaya tiasa ngajaga tina

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X