What's New?

contoh biantara sunda

Contoh Pidato Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Thursday, 28 May 2015 Pukul 11.48

Perpisahan sekolah merupakan momen yang takkan mungkin dilupakan oleh kebanyakan orang. Ini adalah waktu dimana terakhir kalinya kita bersama teman-teman, guru, dan petugas sekolah lainnya bersama dalam satu acara.

Fasya Blog: Pengertian Dan Contoh Biantara Basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 27 August 2014 Pukul 9.42

Pengertian dan Contoh Biantara Basa Sunda. Biantara A.Pengertian/wagenan. Biantara nyaeta nyarita di hareupeun jalmi loba pikeun nepikeun hiji perkara anu sipatna monologis,ukur direspon ku Unggeg,Gideg,Keprok 

Contoh Biantara Kabersihan Singkat Basa Sunda...

Diterbitkan pada Friday, 29 May 2015 Pukul 9.35

Dina ieu waktos, abdi bade nerangkeun sakumaha pentingna hirup sehat kanggo urang sadayana. Janten, urang sadaya kedah atawa wajib ngajaga lingkungan sareng awak nyalira pikeun urang sadaya tiasa ngajaga tina 

Kumpulan Contoh Pidato Bahasa Sunda Terbaru 2015

Diterbitkan pada Saturday, 20 June 2015 Pukul 7.00

Contoh pidato Bahasa Sunda lengkap 2015, informasi kumpulan contoh pidato menggunakan Bahasa Sunda yang baik dan benar (biantara).

Contoh Biantara Bahasa Sunda 2015

Diterbitkan pada Friday, 20 January 2012 Pukul 4.07

Contoh biantara bahasa sunda 2015 - Bapa Pupuhu sakola SMAN 1 Ciamis anu kusim kuring dipihormat bapa Pupuhu Komite SMAN 1 ciamis nu kusim kuring dipihormat bapa sareng ibu gu

Contoh Biantara Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 9.24

Contoh Biantara basa sunda " Kabersihan Sakola ". Assàlamu'alaikum Wr.Wb Bismillàhirohmaanirrohin Bapak kepalà sekolah, bapàk, ibu guru ànu ku simkuring dipihormàt, rerencangàn anu ku simkuring dimulyàkeun. Puji sinàreng syukur 

Pidato Perpisahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 2.46

Biantara Basa Sunda. Contoh Pidato bertema Perpisahan yang disampaikan pada acara Paturay Tineung (perpisahan) dan Kenaikan Kelas untuk SD, SMP, dan SMA.

Contoh Biantara Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 2 April 2015 Pukul 14.47

Langkung tipayun mannga urang haturkeun puji sinareng syukur ka Allah Subhanahu Wa Taala, margi ku manten-Na urang tiasa ruing mungpulung dina raraga pangajaran Basa Sunda kalayan sehat wal afiat. Shalawat 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -