contoh biantara sunda

Contoh Biantara/ Pidato Sunda Pendek

Diterbitkan pada Monday, 16 June 2014 Pukul 23.29

Wilujeng Enjing Sadayana. Ibu Guru ku simabdi dipihormat jeung siswa kelas X-3 nu ku abdi dipikacinta. Langkung ti payun mangga urang sanggakeun puji sareng syukur ka Tuhan YME nu parantos maparin waktos ka 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

biantara Nyérénkeun jeung Narima Calon Pangantén biantara Sesepuh ti Calon Pangantén Lalaki Saleresna mah ieu téh masih kénéh rénghap ranjug. Nembé pisan dongkap, tos dipiwarang biantara. Padahal ari kahoyong 

Contoh Biantara Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 6 May 2012 Pukul 15.45

Seorang Tahanan. Pendidiku. si tomboy. LKS III. LKS II. Astana Gede Kawali. firts note english. you and i. Durian Ku Sayang! Masjid Tua. Hubungan antara Tujuan Hidup dan Cinta. 1. 5 pertanyaanku kepada tuhan.

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Dina kasempetan nu saé ieu dina raraga lomba biantara sunda 6 taun, sim abdi badé ngabantun judul “Urang sunda Kudu Ngarojong Kana Atikan, Pikeun Suksésna Kawajiban di Ajar 12 Tahun”. Déwan yuri nu ku sim abdi 

Contoh Biantara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 19 June 2014 Pukul 6.08

contoh biantara Bahasa sunda. Tema : Basa sunda kiwari. Ibu oge Bapak guru anu ku simkuring dipihormat, wadia balad 9c anu kusimkuring dipika cinta tur dipika deudeuh. Assalamualaikum wr. Wrb. Langkung tipayun 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 28 October 2012 Pukul 21.03

Ada beberapa teman yang meminta saya untuk menampilkan contoh pidato sunda, atau dalam bahasa sunda lebih dikenal dengan "biantara". Pada posting kali ini, walau dengan segala keterbatasan bahan, saya publish 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

contoh Pidato sunda | Ngajaga Kaendahan Lembur. Assalamualaikum Wr. Wb. Mukadimah ( Inalhamdalilah……./ Alhamdulilah Wasalatu Wasalamu…… ) Langkung tipayun puja urang sanggakeun kanu maha kawasa puji 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X