contoh biantara sunda kepala sekolah dalam acara paturai tineung

Acara Paturay Tineung Basa Sunda File Kinds Of Blog

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 12.15

ini contoh acara paturay tineung kelas ix dalam bahasa sunda PATURAY tineung Assalamualikum wr wb Alhamdulilahi aujabaalaina bil jamaah wanahana anit tafaruqi waladawah ash shalatu wasalamu alaina rosulillah syaidina 1 bubuka 2 galindengna ayat ayat suci al quran 3 biantara sareng pangdeudeul ti biantara ketua osis wawakil kelas ix pupuhu komiteu sakola kepala sakola 4 Unjukan paturay tineung masrahkeun siswa siswi kelas ix

Paturay Tineung Kelas Vi Angkatan 2012 2013 Sdn Jelegong

Diterbitkan pada Saturday, 22 June 2013 Pukul 9.59

acara dimulai dengan pembukaan yaitu pidato sambutan yang disampaikan oleh Bapak kepala sekolah SDN JELEGONG I Drs Dudu Juarsa Kemudian dilanjutkan oleh kepala Desa Bpk Ahmad Sopari kepala UPTD

Biantara Pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun Cijolang

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos masihan waktos kanggo sasanggem dina ieu acara Dinten ieu dina raraga paturay tineung murid kelas genep salapan dua belas tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci r h maparinan taufik sareng hidayah Na dugi ka danget ieu urang Biantarana mantep broh ane izin copas ya buat UP bahasa sunda kelas salapan TY

Contoh Pidato Sunda Paturay Tineung Ti Wawakil Osis

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

contoh Pidato sunda Paturay tineung Ti Wawakil Osis biantara paturai tineung ti Wawakil OSIS Adik Tingkat Bapa Pupuhu sakola SMP Ebook GRATIS Apabila Anda pengunjung baru dan Anda ingin menemukan rahasia Bagaimana Hidup Berat Tetapi Terasa Tanpa Masalah Menggelorakan gairah Hidup Tingkat Tinggi dalam Hitungan Menit Klik Sekarang Disini Download Ajak Seorang Teman Jadi Pengikut Dapatkan contoh Pidato Terbaru

Contoh Pidato Sunda Paturay Tineung Ti Wawakil Guru

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Alhamdulillah dina danget ieu urang sadaya dipaparin kasehatan lahir sareng batin oge kakiatan kanggo tiasa kempel ngariung di dieu patempatan dina raraga ngaluuhan acara paturay tienung sareng pangjurung dua

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung Asep Iwan Blog

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto Upacara Adat sunda Paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola SD MI SMP MTs SMA MA Narator bubuka Kum asalamualaikum Sampurasun kanu ngariung Neda widi kanu linggih

Contoh Pidato Sunda Biantara Paturay Tineung Ti Wawakil

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

biantara Paturay tineung Assalamualaikum Wr Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara Paturay

Contoh Pidato Sunda Paturay Tienung Kelas 6 Sd

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Ibu guru sekolah seja ngahaturkeun rebu nuhun laksa keti gerah kabingahan bingah ka giri giri bingah amarwata suta bingah anu taya hinggana sanggem paripaos tea mah sim kuring teh asa mobok manggih gorowong asa Kanggo salajengna ieu mah khusus kanggo marurangkalih anu bade paturay tineung tanbi lengoh kalempohan tamba mulang ngalongkewang sasieureun sabeunyeureun sarebuk samerang nyamu belah pecah lalab rumbah mugia

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X