contoh biantara sunda kepala sekolah dalam acara paturai tineung

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos masihan waktos kanggo sasanggem dina ieu acara. Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka danget ieu urang Biantarana mantep broh,ane izin copas ya,buat UP bahasa sunda kelas salapan .. TY.

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto Upacara Adat sunda Paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola, SD/MI, SMP/MTs, SMA/MA. Narator bubuka : Kum……..asalamualaikum. Sampurasun kanu ngariung. Neda widi kanu linggih.

Pidato Sekolah: Contoh Pidato Biantara Sunda 5

Diterbitkan pada Friday, 23 July 2010 Pukul 7.25

Assalamu'alaikum warohmatullohi wabarokatuh. Langkung ti payun, mangga urang sami-sami nyanggakeun puji sinareng sukur ka Gusti Anu Maha Suci, réhna dina dinten ieu urang tiasa ngariung enggoning ngahadiran acara paturay tineung. Solawat sinareng salam mugia salawasna ngocor kepala Dinas Pendidikan dan Olah Raga atanapi anujanten wawakilna • Ketua Yayasan Darma Setia Kosgoro miwah réngrénganana • Bapa Kapala Sakola miwah Ibu 

Naskah Pidato Sambutan Paturay Tineung Murid Sd

Diterbitkan pada Saturday, 4 June 2011 Pukul 13.48

Kelas VI di ieu sakola ngiring nangtung tumalapung jojodog unggah ka salu, seja sabda tumapalang nyarungsum pamaksudan ti sadayana rerencangan ngalangkungan biantara sambutan dina ieu acara paturay tineung murid SD … Kalihna ti eta, simkuring sareng sadayana murid kelas VI ngahaturkeun sewu nuhun laksa keti kabingahan ka Bapa kepala sekolah, Ka Bapak sareng Ibu Guru wirehna simkuring sareng sadayana murid tiasa lulus kiwari estu 

Acara Paturay Tineung Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 12.15

Ini contoh acara paturay tineung kelas ix dalam bahasa sunda. PATURAY tineung Assalamualikum wr .wb. Alhamdulilahi aujaba'alaina bil jama'ah wanahana 'anit tafaruqi wal'adawah .ash-shalatu wasalamu 'alaina rosulillah syaidina 1.bubuka 2.galindengna ayat ayat suci al quran 3.biantara sareng pangdeudeul ti : -biantara ketua osis -wawakil kelas ix -pupuhu komiteu sakola -kepala sakola 4.Unjukan paturay tineung -.masrahkeun siswa siswi kelas ix

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 25 November 2013 Pukul 15.00

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay tineung, wireh 

Contoh Biantara Kanggo Pangjajap Acara

Diterbitkan pada Saturday, 1 March 2014 Pukul 19.23

Numana mantenna parantos maparih nikmat ka urang sadaya,sahingga urang sadaya tiasa pateupung lawung paamprok jonghok di ieu acara anu dina raraga nyekseni Paturay tineung kelas 9. Sholawat sinareng salam mugia Anu di pihormat bapak kepala sekolah ,anu dipiati ibu miwah bapak guru,oge anu [arantos di antos-antos kapara semah ondangan numana etateh para sesepuhna ti murid-murid kelas 9. ngadegna sim kuring dina danget ieu,sim kuring 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu taun. Bapa kalih Ibu, hadirin hormateun sim kuring . biantara Basa sunda Tema Kabersihan Sakola Kabersihan Sakola Assalamu'alaikum Wr.Wb Bismillahirohmaanirrohin Bapak kepala sekolah, KLIPING PAHLAWAN NASIONAL.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X