contoh biantara sunda kepala sekolah dalam acara paturai tineung

Biantara Pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun Cijolang

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos masihan waktos kanggo sasanggem dina ieu acara Dinten ieu dina raraga paturay tineung murid kelas genep salapan dua belas tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci r h maparinan taufik sareng hidayah Na dugi ka danget ieu urang Biantarana mantep broh ane izin copas ya buat UP bahasa sunda kelas salapan TY

Contoh Pidato Sambutan Perpisahan Teks Naskah Surat

Diterbitkan pada Sunday, 10 November 2013 Pukul 14.18

Yang terhormat Bapak kepala Dinas Pendidikan Kabupaten Subang Yang terhormat Bapak kepala sekolah dan dewan guru serta staf SLTPN 1 Batu Yang terhormat Bapak Ibu Wali murid Dan tidak lupa anak anak kami siswa SLTPN 1 contoh pidato pendidikan moral pada hardiknas Pidato Perpisahan Bahasa sunda biantara Basa sunda contoh Pidato bertema Perpisahan yang dismpaikan pada acara Paturay tineung perpisahan dan Kenaikan Kelas untuk SD S

Contoh Pidato Sunda Paturay Tineung Ti Wawakil Osis

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

contoh Pidato sunda Paturay tineung Ti Wawakil Osis biantara paturai tineung ti Wawakil OSIS Adik Tingkat Bapa Pupuhu sakola SMP Ebook GRATIS Apabila Anda pengunjung baru dan Anda ingin menemukan rahasia Bagaimana Hidup Berat Tetapi Terasa Tanpa Masalah Menggelorakan gairah Hidup Tingkat Tinggi dalam Hitungan Menit Klik Sekarang Disini Download Ajak Seorang Teman Jadi Pengikut Dapatkan contoh Pidato Terbaru

Contoh Biantara Pidato Bahasa Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2009 Pukul 2.52

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi Alhamdulillah wasyukurilah Laillahhailallah Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay tineung wireh sim kuring

Contoh Pidato Sunda Paturay Tienung Kelas 6 Sd

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Ibu guru sekolah seja ngahaturkeun rebu nuhun laksa keti gerah kabingahan bingah ka giri giri bingah amarwata suta bingah anu taya hinggana sanggem paripaos tea mah sim kuring teh asa mobok manggih gorowong asa Kanggo salajengna ieu mah khusus kanggo marurangkalih anu bade paturay tineung tanbi lengoh kalempohan tamba mulang ngalongkewang sasieureun sabeunyeureun sarebuk samerang nyamu belah pecah lalab rumbah mugia

Contoh Pidato Sunda Biantara Paturay Tineung Ti Wawakil

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

biantara Paturay tineung Assalamualaikum Wr Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara Paturay

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung Asep Iwan Blog

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto Upacara Adat sunda Paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola SD MI SMP MTs SMA MA Narator bubuka Kum asalamualaikum Sampurasun kanu ngariung Neda widi kanu linggih

Acara Paturay Tineung Basa Sunda Blogger

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 12.15

ini contoh acara paturay tineung kelas ix dalam bahasa sunda PATURAY tineung Assalamualikum wr wb Alhamdulilahi aujabaalaina bil jamaah wanahana anit tafaruqi waladawah ash shalatu wasalamu alaina rosulillah syaidina 1 bubuka 2 galindengna ayat ayat suci al quran 3 biantara sareng pangdeudeul ti biantara ketua osis wawakil kelas ix pupuhu komiteu sakola kepala sakola 4 Unjukan paturay tineung masrahkeun siswa siswi kelas ix

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X