contoh biantara sunda kepala sekolah dalam acara paturai tineung

Naskah Pidato Sambutan Paturay Tineung Murid Sd

Diterbitkan pada Saturday, 4 June 2011 Pukul 13.48

Kelas VI di ieu sakola ngiring nangtung tumalapung jojodog unggah ka salu, seja sabda tumapalang nyarungsum pamaksudan ti sadayana rerencangan ngalangkungan biantara sambutan dina ieu acara paturay tineung murid SD … Kalihna ti eta, simkuring sareng sadayana murid kelas VI ngahaturkeun sewu nuhun laksa keti kabingahan ka Bapa kepala sekolah, Ka Bapak sareng Ibu Guru wirehna simkuring sareng sadayana murid tiasa lulus kiwari estu 

Contoh Pidato Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Friday, 10 May 2013 Pukul 17.49

contoh pidato perpisahan sekolah dalam bahasa sunda (Pidato paturay tineung) biantara/Pidato Paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas)

Pidato Sekolah: Contoh Pidato Biantara Sunda 5

Diterbitkan pada Friday, 23 July 2010 Pukul 7.25

Assalamu'alaikum warohmatullohi wabarokatuh. Langkung ti payun, mangga urang sami-sami nyanggakeun puji sinareng sukur ka Gusti Anu Maha Suci, réhna dina dinten ieu urang tiasa ngariung enggoning ngahadiran acara paturay tineung. Solawat sinareng salam mugia salawasna ngocor kepala Dinas Pendidikan dan Olah Raga atanapi anujanten wawakilna • Ketua Yayasan Darma Setia Kosgoro miwah réngrénganana • Bapa Kapala Sakola miwah Ibu 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu taun. Bapa kalih Ibu, hadirin hormateun sim . biantara Basa sunda Tema Kabersihan Sakola Kabersihan Sakola Assalamu'alaikum Wr.Wb Bismillahirohmaanirrohin Bapak kepala sekolah, Conto Naskah Drama Bahasa sunda

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Alhamdulillah dina danget ieu urang sadaya dipaparin kasehatan lahir sareng batin, oge kakiatan kanggo tiasa kempel ngariung di dieu patempatan, dina raraga ngaluuhan acara paturay tienung sareng pangjurung du'a 

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto Upacara Adat sunda Paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola, SD/MI, SMP/MTs, SMA/MA. Narator bubuka : Kum……..asalamualaikum. Sampurasun kanu ngariung. Neda widi kanu linggih.

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

contoh Pidato sunda | Paturay tineung Ti Wawakil Osis. biantara paturai tineung ti Wawakil OSIS (Adik Tingkat) Bapa Pupuhu sakola SMP Ebook GRATIS : Apabila Anda pengunjung baru dan Anda ingin menemukan rahasia : Bagaimana Hidup Berat Tetapi Terasa Tanpa Masalah-Menggelorakan gairah Hidup Tingkat Tinggi dalam Hitungan Menit". Klik Sekarang Disini · Download Ajak Seorang Teman Jadi Pengikut Dapatkan contoh Pidato Terbaru.

Acara Paturay Tineung Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 12.15

Ini contoh acara paturay tineung kelas ix dalam bahasa sunda. PATURAY tineung Assalamualikum wr .wb. Alhamdulilahi aujaba'alaina bil jama'ah wanahana 'anit tafaruqi wal'adawah .ash-shalatu wasalamu 'alaina rosulillah syaidina 1.bubuka 2.galindengna ayat ayat suci al quran 3.biantara sareng pangdeudeul ti : -biantara ketua osis -wawakil kelas ix -pupuhu komiteu sakola -kepala sakola 4.Unjukan paturay tineung -.masrahkeun siswa siswi kelas ix

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X