contoh biantara sunda kepala sekolah dalam acara paturai tineung

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto Upacara Adat sunda Paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola, SD/MI, SMP/MTs, SMA/MA. Narator bubuka : Kum……..asalamualaikum. Sampurasun kanu ngariung. Neda widi kanu linggih.

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

contoh Pidato sunda | Paturay tineung Ti Wawakil Osis. biantara paturai tineung ti Wawakil OSIS (Adik Tingkat) Bapa Pupuhu sakola SMP Ebook GRATIS : Apabila Anda pengunjung baru dan Anda ingin menemukan rahasia : Bagaimana Hidup Berat Tetapi Terasa Tanpa Masalah-Menggelorakan gairah Hidup Tingkat Tinggi dalam Hitungan Menit". Klik Sekarang Disini · Download Ajak Seorang Teman Jadi Pengikut Dapatkan contoh Pidato Terbaru 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

biantara Paturay tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara Paturay 

Pidato, Lagu Dan Sungkeman Upacara Adat Kelas Vi

Diterbitkan pada Friday, 14 June 2013 Pukul 7.04

Teks Pidato dan Sajak Sungkeman Pidato Sambutan dari kepala sekolah berbahasa sunda Pidato dari Wakil Siswa-siswi Kelas VI SD Sajak Sungkeman ka kepala sekolah Sajak Sungkeman prakata dari Wakil Pengantin Siswa . Lagu-lagu Perpisahan lirik lagu samen Hymne Jasamu Guru by efullama lirik lagu samen Paturay by efullama lirik lagu samen priangan by efullama . Aku Anak . contoh NUPTK SD · Data NISN · Pendataan Diknas · Adm sekolah.

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos masihan waktos kanggo sasanggem dina ieu acara. Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka danget ieu urang . Biantarana mantep broh,ane izin copas ya,buat UP bahasa sunda kelas salapan .. TY.

Acara Paturay Tineung Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 12.15

Ini contoh acara paturay tineung kelas ix dalam bahasa sunda. PATURAY tineung Assalamualikum wr .wb. Alhamdulilahi aujaba'alaina bil jama'ah wanahana 'anit tafaruqi wal'adawah .ash-shalatu wasalamu 'alaina rosulillah syaidina 1.bubuka 2.galindengna ayat ayat suci al quran 3.biantara sareng pangdeudeul ti : -biantara ketua osis -wawakil kelas ix -pupuhu komiteu sakola -kepala sakola 4.Unjukan paturay tineung -.masrahkeun siswa siswi kelas ix

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 25 November 2013 Pukul 15.00

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay tineung, wireh 

Naskah Prosesi Perpisahan ( Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 17.07

I. PROSESI SENI UPACAR PATURAY tineung SMPN 2 SUKAMANTRI TAUN PANGAJARAN 2010/2011 DIKAWITAN Narasi URANG SAMI - SAMI SAKSENI acara PATURAY tineung NARASI GIRANG PANGATIK ( BAPA kepala .

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X