What's New?

contoh biantara paturay tineung singkat kelas

Biantara Kapala Sakola Dina Paturay Tineung Siswa Smp...

Diterbitkan pada Thursday, 11 December 2014 Pukul 15.44

Contoh Tugas Makalah. Contoh Tugas Makalah Merupakan Portal Terbaik Seputar Tugas Makalah Pendidikan Indonesia yang Selalu Terbaru Sugrining puji sinareng syukur ka Rabb Anu Maha Suci, Allah anu maha ghofur, Alhamdulillah ku rahmat tur Inayahna urang sadayana tiasa kempel dina acara paturay tineung kelas tilu SMP Negeri 1 Cisaga, Kabupaten Ciamis. Sholawat sinareng salam mugia salawasana didugikeun ka apanutan urang sadayana, Nabi Muhammad SAW 

Contoh Pidato Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Thursday, 28 May 2015 Pukul 11.48

Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan nyanggakeun puji sinareng sukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka danget ieu urang 

Contoh Pidato ( Bahasa Sunda ) Perpisahan Kelas 9...

Diterbitkan pada Sunday, 15 March 2015 Pukul 4.19

Bapa Kapala Sakola miwah Bapa sareng Ibu Guru, Kitu deui sakumna réréncangan sakola sadaya anu dipikacinta, Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 20 July 2010 Pukul 17.10

Pidato Perpisahan--- Pidato Singkat---Pidato Kepramukaan ---Pidato Sekolah---Pidato Pembukaan--- Pidato Resmi Contoh Pidato Sunda | Biantara Paturay Tineung TI Wawakil Siswa. Biantara Paturay Tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang Sim kuring ngadeg di ieu tempat minangka wawakil ti rerencangan kelas tilu, hoyong cumarios ngedalkeun kareteg angan.

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 13 October 2012 Pukul 17.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan.

Pidato Perwakilan Siswa Kelas 3

Diterbitkan pada Thursday, 19 December 2013 Pukul 16.11

Pidato perwakilan siswa kelas 3. Contoh Pidato: Contoh Pidato Sunda | Biantara Paturay Tineung Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Siswa NaskahPidato merupakan web yang berisi kumpulan contoh-contoh teks pidato 

Kiki Prima: Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Friday, 23 August 2013 Pukul 15.26

Biantara Paturay Tineung. Diposkan oleh Rizky Prima on 23 Agustus , undefined | 0 komentar. Naskah Biantara Paturay Tineung Kelas 9 2013 – 2014. Assalamu'alaikum warohmatullahi wabarakatuh.. Ti payun mangga urang sami – sami 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Saturday, 26 April 2014 Pukul 7.01

CONTOH PIDATO BAHASA SUNDA PATURAY TINEUNG. Nurul Ilmi Apriliani - Kelas VI B - SDN Kiangroke 02, Banjaran, Bandung. Paturay Tineung. Assalamu'alaikum Wr Wb. Ibu Kapala Sakola anu ku simkuring 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -