What's New?

contoh biantara maulid nabi dalam bahasa sunda

Contoh Biantara Maulid Nabi Muhammad Saw Basa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 9.37

Contoh Biantara Maulid Nabi Muhammad SAW Basa Sunda Assalamu Alaikum wr.Wb Euweuh kecap anu pantas pikeun diucapkan kajaba memanjatkan puji syukur kehadirat Alloh SWT anu geus melimpahkan sagala rohmat, taufiq, sarta 

Contoh Pidato:maulid Nabi Bhs Sunda

Diterbitkan pada Monday, 14 January 2013 Pukul 1.22

Bapak/Ibu nu ku simkuring pihormat sareng konco- konco nu ku simkuring pikanyaah' Dupi jejer biantara nu bade didugikeun ayeuna nyaeta "MAULID NABI MUHAMMAD SAW" mudah2an ku sabab wasilahna urang 

Pidato Bahasa Sunda Maulid Nabi

Diterbitkan pada Tuesday, 19 May 2015 Pukul 2.07

Pidato Sunda Maulid Nabi. Prinsip Dakwah Rasul. Hadirin rahimakumullah. Dina danget ieu urang parantos dugi deui kana sasih robi`ul awwal sasih anu bersejarah. nyatana dibabarkeunana kangjeung nabi anu mulya, anu jadi panutan pikeun sakabeh jalma. dina tata peryoga oge dina segi .. Pidato Bahasa Sunda singkat, contoh tugas biantara tema kebersihan untuk siswa SD, SMP, atau SMA ilustrasi seorang orator sedang berpida cara meminjam uang ke 

Biantara Bahasa Sunda Maulid Nabi

Diterbitkan pada Wednesday, 28 May 2014 Pukul 7.44

Biantara bahasa sunda maulid nabi. Contoh Laporan Perjalanan Wisata Ke Pulau Dewata Bali Contoh pidato perpisahan sekolah dalam bahasa sunda; Pidato bahasa sunda dengan tema perpisahan sekolah; Latar belakang dibentuknya 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Tema Cobaan Dan Ujian...

Diterbitkan pada Wednesday, 4 March 2015 Pukul 11.24

Contoh Pidato Bahasa Sunda Tema Cobaan dan Ujian Allah SWT. Ngadegna simkuring di didieu Insya Allah bade nyobian nyampekeun hiji biantara anu eusina. “ COBAAN ATAWA Contoh naskah pidato Peringatan Maulid Nabi Muhammad SAW Contoh naskah pidato Peringatan Maulid Nabi Muhammad SAW Assalamu'alaikum Wr. Wb. Terlebih dahu… TEKS PIDATO AL-QUR`AN SEBAGAI PETUNJUK DAN PROBLEM SOLVING DALAM KEHIDUPAN.

Pidato Bahasa Sunda Perpisahan

Diterbitkan pada Wednesday, 15 May 2013 Pukul 9.30

Contoh Pidato Bahasa Sunda Maulid Nabi Pidato Sunda Maulid Nabi Muhammad SAW 2013 Terbaru Contoh Pidato – Untuk memperingati hari lahirnya Nabi Muhammad SAW tempat berbagi informasi bermanfaat Contoh Pidato Bahasa Sunda Maulid Nabi | Biantara Bahasa SundaContoh Pidato Perpisahan Bahasa Sunda untuk memudahkan dalam berpidato bahasa sunda bisa mempelajari contoh pidato bahsa sunda dibawah ini. tersedia juga. CONTOH 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Dalam Acara Maulid Nabi...

Diterbitkan pada Sunday, 1 March 2015 Pukul 11.22

Puji nu jadi pamatri nu ngacik dina ati, puja nu sumarambah dina bayah ieu sadaya kagungan Alloh azzawajalla. Rahmat sinareung salam muga tetep ngocor kajungjungan panutan alam, sosok insan anu pinuh ku suri 

Contoh Pidato Basa Sunda Ngaronjatkeun Kareueus...

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 2.28

CONTOH PIDATO MEMPERINGATI MAULID NABI MUHAMMAD SAW. Hadirin anu kusimkuring dipihormat,… Nanging sanaos suwung ku pangaweruh, suda ku pangabisa, sim kuring baris nyobi ngaguar tēma biantara anu unina “ NGARONJATKEUN KAREUEUS NONOMAN KANA BASA SUNDA “. Hadirin nu dipihormat,….. Saparantos sim kuring . Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda. Para wargi anu sami-sami linggih, 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -