contoh biantara bahasa sunda tentang perpisahan kelas

Contoh Pidato Perpisahan Bahasa Sunda Kelas 6 Sd (ujian...

Diterbitkan pada Sunday, 24 April 2011 Pukul 17.25

Shalawat miwah salam mugi tetep dilimpahkeun ka jungjungan urang sadaya Nabi Muhammad SAW, teu hilaf ka kulawargana, sahabatna, oge ka urang sadaya salaku umatna anu Insya Allah taat kana ajarannana, Amin ya 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Terbaru 2013

Diterbitkan pada Sunday, 9 December 2012 Pukul 6.26

biantara Basa sunda. contoh pidato bahasa sunda perpisahan, pidato bahasa sunda pendek, pidato bahasa sunda tentang pendidikan, pidato bahasa sunda tentang lingkungan, teks pidato bahasa sunda, pidato bahasa sunda kebersihan, naskah pidato bahasa sunda, pidato Hadirin sadaya anu kusimkuring dipihormat, nuhunkeun waktosna kanggo abdi anu ngawakilan rerencangan kanggo nyampeikeun amanat dina raraga acara perpisahan kelas genep.

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 25 November 2013 Pukul 15.00

Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan. Tangtos bae eta sadayana bakal janten panineungan nu moal kahihilapkeun. Atuh kasaean Bapa kalih 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan.

Contoh Biantara/pidato Pendek Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 15 September 2012 Pukul 18.09

Ibu Guru ku simabdi dipihormat jeung siswa kelas X-3 nu ku abdi dipikacinta. Langkung ti payun mangga urang sanggakeun puji sareng syukur ka Tuhan YME nu parantos maparin waktos ka urang sadayana dugi ka tiasa 

Contoh Naskah Teks Biantara Pidato Bahasa Sunda 17...

Diterbitkan pada Monday, 14 October 2013 Pukul 12.15

contoh Naskah Teks Panduan Cara Membuat biantara Pidato bahasa sunda 17 Agustus Kemerdekaan Indonesia YanG resmi formal Dan Khusus Untuk Menyambut hari jadi NKRI. contoh Terbaru Pidato bahasa sunda tentang perpisahan contoh Teks Naskah Pidato bahasa Jawa Acara Halal Bihalal Lebaran Hari Raya Idul Fitri · Sampel Teks Naskah Pidato bahasa Jawa Hari Pendidikan Nasional Hardiknas · contoh Naskah Teks Pidato bahasa Jawa perpisahan kelas

Biantara Bahasa Sunda Maulid Nabi

Diterbitkan pada Monday, 26 May 2014 Pukul 20.27

biantara bahasa sunda maulid nabi. contoh Naskah Teks Pidato bahasa Jawa perpisahan kelas 6 contoh pidato perpisahan sekolah dalam bahasa sunda; Pidato bahasa sunda dengan tema perpisahan sekolah; Latar belakang 

Contoh Naskah Pidato Bahasa Sunda Tentang Perpisahan...

Diterbitkan pada Sunday, 26 May 2013 Pukul 10.37

contoh naskah pidato bahasa sunda tentang perpisahan kelas 6. berikut contoh biantara Pipisahan Kanggo Kls 6 SD Assalamu\'alaikum Wr. Wb. Anu abdi hormati Bapa Sirah SDN 009 Pasir Kapur,anu abdi hormati 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X