contoh biantara bahasa sunda tentang perpisahan kelas

Yuliani Contoh Biantara Basa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 19 August 2011 Pukul 15.10

contoh biantara BASA sunda Assalmualaikum Para hadirin anu ku simkuring di pihormat abdi ngadeg di dieu bade ngawakilan Ti kelas 9 kanggo ngadugikeun sakeucap dua kecap di acara Paturay Tineung ieu

Contoh Naskah Teks Pidato Bahasa Sunda Tentang

Diterbitkan pada Tuesday, 15 October 2013 Pukul 21.13

contoh Dokumen Format Naskah Teks Pidato bahasa sunda tentang perpisahan 6 SD MI 9 SMP MTS 12 SMA SMK Sederajat Untuk Acara Formal Dan Resmi

Download Pidato Bahasa Sunda Biantara Tepung Taun

Diterbitkan pada Thursday, 13 February 2014 Pukul 0.55

Pidato bahasa sunda atau biantara basa sunda ini adalah contoh pidato berbahasa sunda yang disampaikan sebagai sambutan atau pamapag pada acara Ulang Tahun Tepang Taun oleh orang tuanya silahkan download naskah pidato bahasa sunda atau baca naskah pidato biantara Basa sunda contoh Pidato bertema perpisahan yang dismpaikan pada acara Paturay Tineung perpisahan dan Kenaikan kelas untuk SD S a blog 2013 teks naskah surat lamaran cerita

Pidato Ulang Tahun Anak Bahasa Sunda Teks Naskah

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 10.00

Pidato bahasa sunda atau biantara basa sunda ini disampaikan sebagai sambutan atau pamapag pada acara Ulang Tahun Tepang Taun oleh orang tuanya Assalamualaikum wr wb Bapa ibu miwah saderek sadayana anu ku simkuring

Contoh Biantara Pidato Paturay Tineung Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

biantara Paturay Tineung I Assalamualaikum wr wb Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi Alhamdulillah wasyukurilah Laillahhailallah Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan

Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan Teks

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 10.11

Pidato basa sunda atau biantara basa sunda berikut ini adalah salah satu contoh bentuk teks naskah pidato yang menggunakan bahasa sunda sebagai bahasa pengantarnya Assalamualaikum Wr Wb Wilujeng Enjing Sadayana Ibu Guru

Contoh Biantara Pidato Pendek Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 15 September 2012 Pukul 18.09

Ibu Guru ku simabdi dipihormat jeung siswa kelas X 3 nu ku abdi dipikacinta Langkung ti payun mangga urang sanggakeun puji sareng syukur ka Tuhan YME nu parantos maparin waktos ka urang sadayana dugi ka tiasa

Contoh Pidato Bahasa Sunda Terbaru 2013 Berbagi

Diterbitkan pada Sunday, 9 December 2012 Pukul 6.26

biantara Basa sunda contoh pidato bahasa sunda perpisahan pidato bahasa sunda pendek pidato bahasa sunda tentang pendidikan pidato bahasa sunda tentang lingkungan teks pidato bahasa sunda pidato bahasa sunda kebersihan naskah pidato bahasa sunda pidato Hadirin sadaya anu kusimkuring dipihormat nuhunkeun waktosna kanggo abdi anu ngawakilan rerencangan kanggo nyampeikeun amanat dina raraga acara perpisahan kelas genep

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X