What's New?

conto teks pembawa acara ku basa sunda anu singkat

Contoh Pidato Singkat Bahasa Sunda » Lokerseni

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

5 Sep 2013 Contoh Pidato Singkat Bahasa Sunda - Alhamdulillah saya telah share beberapa Contoh Teks Pidato dari Pidato Bahasa Inggris sampai Pidato Bapak-bapak kalih Ibu-ibu anu ku sim kuring di pihormat , Langkung ti payun .

Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

20 Okt 2010 “Ulah éra nyarita ku Basa Sunda ari masih keneh ngaku Urang Conto Ngalarapkeun Kalimat – Basa Sunda Susu, Pinareup, Kulawarga abdi mah susu na teu aya anu ageung. .. Saat dikonfirmasi wartawan melalui pesan singkat. Anggota DPR RI F-PKS, usai acara nonton bareng film Ketika Mas .

Kumpulan Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Contoh naskah ini kami rangkum dari berbagai sumber. Semoga mencerahkan. Berikut naskah pidato bahasa sunda tersebut. Pidato Dengan Bahasa Sunda Tema Internet Seueur elmu anu aya di internet nu bisa ku urang dicokot. Sagala .

Contoh Naskah Pidato Bahasa Sunda Terbaru

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

29 Ags 2015 Contoh Naskah Pidato Bahasa Sunda Terbaru – Teks Pidato ini ditulis RAHMAH SAREUNG HIDAYAH KU ALLAH SWT ANU SATIMPAL ..

1 Padika Ngajarkeun Kaparigelan Basa...

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Pangajaran basa Sunda di sakola utamana di SD ngabogaan ajen kawilang strategis. Sabab di Informasi reseptif anu katarima ku cara maca jeung ngaregepkeun teh ajenna Pidato;. Ngadongeng;. Medar hiji hal;. Ngalaporkeun hasil bacaan; . Guru mere conto nyarita ngagunekeun kalimah pamenta. -Teks bacaan..

Contoh Pidato Bahasa Sunda Terbaru 2014

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Berikut untuk contoh teks pidato bahasa dengan gaya sunda yang semoga Bapa-bapa, ibu-ibu saderek-saderek sadayana anu ku simkuring dipihormat..

Teks Ceramah Islam Dalam Bahasa Sunda (untuk Mubtadi)

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

15 Jun 2013 Teks Ceramah Islam dalam Bahasa Sunda (untuk Mubtadi) Teu aya kecap anu langkung megah, anu pantes diucapkeun ku hiji jalmi anu do'ifah . teruslah buat tex-tex pidato kaya bgini,insya alloh akan sangat membantu .

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa...

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

18 Jun 2013 Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda Sakumaha anu parantos didugikeun dina serat uleman, ieu acara taya kana maca runtuyan acara, mangga urang buka ieu acara ku maoskeun basmalah dalam Bahasa Sunda 3 Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -