What's New?

ciri ciri badar besi

Gt-- 赖老师: Tingkatan 4 Bab 1: Kemunculan Tamadun

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

-Cara hidup – kelompok keluarga dan berkumpulan - Menyara hidup- memungut hasil hutan, memburu binatang dan menangkap ikan - 他们用的工具多数是 alat-alat batu(石头), 比较 kasar, mengutamakan fungsinya bukan nilai seni 注重的是功用.  Biografi Nabi Muhammad Saw Nabi Muhammad s.a.w. adalah anak Abdullah bin Abdul­ Muttalib. ibunyabernama Aminah binti Wahab. Kedua orang tua­nya itu berasal dari sukuQuraisy yang terpandang dan ….

Tiada Negara Di Dunia Laksana Perkhidmatan

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Datuk Seri Najib Tun Razak berkata perkhidmatan seperti yang disediakan di Pusat Transformasi Bandar (UTC) hasil usaha kerajaan setakat ini tidak mampu dilaksanakan di mana-mana negara lain. “Saya pergi (melawat), saya . Nabi Muhammad s.a.w. biografiNabi Muhammad s.a.w. adalah anak Abdullah bin Abdul­ Muttalib. ibunya bernama Aminah binti Wahab. Kedua orang tua­nya itu berasal dari suku Quraisy yang terpandang dan mul….

34 Provinsi Di Indonesia Lengkap Dengan Pakaian

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Tarian Tradisional: Tari Seudati, Tari Saman, Tari Ranup Lam Puan, Tari Meuseukat, Tari Kipah Sikarang Aceh, Tari Aceh Gempar, Tari Mulia Ratep Aceh, Tari Rapai Geleng Aceh, Tari Turun Kuaih Aunen Aceh, Tari Bungong . Nabi Muhammad s.a.w. biografiNabi Muhammad s.a.w. adalah anak Abdullah bin Abdul­ Muttalib. ibunya bernama Aminah binti Wahab. Kedua orang tua­nya itu berasal dari suku Quraisy yang terpandang dan mul….

Batu Merah Delima Asli, Khasiat Dan Harga Batu Cincin

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Khasiat batu mustika merah delima asli, harga dan ciri-crinya diantaranya bisa memerahkan air dalam beberapa gelas, ukuran tidak lebih dari besar buah delima As Salam dan slamt sejahtera,Anak sya memiliki batu delima . Saidina Khabbab Ibn Al Arat  Asal usul  Suatu hari Ummu Anmar Al Khuza’iah ke pasar An Nakhasiin di Mekah untuk membeli Hamba,  beliau ingin pilih budak lelaki yang belum baligh dan sihat tubuh ba….

Bendera Isis Memang Kalimat Tauhid Tetapi Bukan Bendera Khilafah

Diterbitkan pada Sunday, 3 December 2017 Pukul 5.14

HADIS RASULULLAH BEKAITAN TANDA KIAMAT – PANJI HITAM UFUK TIMURApakah Panji Hitam Ufuk Timur? Mungkin ramai antara kita yang masih belum mengetahui apakah Panji Hitam Ufuk Timur. Ok, di sini saya bo….

Parti Agenda Peribadi Mahathir Sudah Ditolak

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Semalam, Mahathir mengakui bahawa parti yang ditubuhkannya semata mata hendak menjatuhkan Datuk Seri Najib sudah gagal di peringkat akar umbi. “Ketika ini di peringkat bahagian ada ahli, tapi ia tidak diuruskan menjadi . Nabi Muhammad s.a.w. biografiNabi Muhammad s.a.w. adalah anak Abdullah bin Abdul­ Muttalib. ibunya bernama Aminah binti Wahab. Kedua orang tua­nya itu berasal dari suku Quraisy yang terpandang dan mul….

Bodohnya Orang Bugis, Pejabat Saya Tutupkan – Dr Mahathir

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

“Saya tak hina bugis, saya tak kata semuanya tak baik, ada yang baik, tapi yang penyangak pun ada,” katanya. Terdahulu, antara pemimpin PH yang turut memberi ucapan ialah Naib Presiden PKR, Nurul Izzah Anwar, Presiden . Nabi Muhammad s.a.w. biografiNabi Muhammad s.a.w. adalah anak Abdullah bin Abdul­ Muttalib. ibunya bernama Aminah binti Wahab. Kedua orang tua­nya itu berasal dari suku Quraisy yang terpandang dan mul….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -