cerita sakadang kuya jeung sakadang monyet bahasa sunda

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Ngala...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.20

Saré dina dahan anu panghandapna. Ari sakadang kuya sakadang kuya jeung sakadang monyet NGALA CAU. SAWATARA bulan ti harita, pelak cau sakadang kuya téh geus baruahan, malah geus arasak. Mimiti kanyahoanana ku sakadang Monyét. Atuh Sakadan. . Indit ka jero leuweung, ninggalkeun sakadang kuya. from : http://dongeng-uing.blogspot.com/ Kamus Basa sunda Online "Klik disini!" Sebagian terjemahan kata bisa anda dilihat di 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Ngala...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.21

Ari sakadang kuya sakadang kuya jeung sakadang monyet NGALA CAU. SAWATARA bulan ti harita, pelak cau sakadang kuya téh geus baruahan, malah geus arasak. Mimiti kanyahoanana ku sakadang Monyét. Atuh Sakadan Asal Mula Wayang Golek . ngadédod baé, lantaran beuteungna seubeuh teuing ku nangka. from : http://dongeng-uing.blogspot.com/ Kamus Basa sunda Online "Klik disini!" Sebagian terjemahan kata bisa anda dilihat di 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.20

Saré dina dahan anu panghandapna. Ari sakadang kuya sakadang kuya jeung sakadang monyet NGALA CAU. SAWATARA bulan ti harita, pelak cau sakadang kuya téh geus baruahan, malah geus arasak. Mimiti kanyahoanana ku sakadang Monyét. Atuh Sakadan. . from : http://dongeng-uing.blogspot.com/. Kirimkan Ini lewat Email BlogThis! Berbagi ke Twitter Kamus Basa sunda Online "Klik disini!" Sebagian terjemahan kata bisa anda dilihat di 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Maling...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.20

Saré dina dahan anu panghandapna. Ari sakadang kuya sakadang kuya jeung sakadang monyet NGALA CAU. SAWATARA bulan ti harita, pelak cau sakadang kuya téh geus baruahan, malah geus arasak. Mimiti kanyahoanana ku sakadang Monyét. Atuh Sakadan. . from : http://dongeng-uing.blogspot.com/. Kirimkan Ini lewat Email BlogThis! Berbagi ke Twitter Kamus Basa sunda Online "Klik disini!" Sebagian terjemahan kata bisa anda dilihat di 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Mimiti Sosobatan

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.21

sakadang Monyét saré dina dahan anu panghandapna. Ari sakadang kuya sakadang kuya jeung sakadang monyet NGALA CAU. SAWATARA bulan ti harita, pelak cau sakadang kuya téh geus baruahan, malah geus arasak. Mimiti kanyahoanana ku sakadang Monyét. . sakadang kuya jeung sakadang Monyét téh. from : http://dongeng-uing.blogspot.com/ Kamus Basa sunda Online "Klik disini!" Sebagian terjemahan kata bisa anda dilihat di 

Contoh Dongeng Sunda: Sakadang Kuya Jeung Sakadang...

Diterbitkan pada Wednesday, 19 January 2011 Pukul 12.48

Contoh Dongeng sunda: sakadang kuya jeung sakadang monyet. Dina hiji poe sakadang kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Ngahaeut ka tengah poe, manehna manggih tangkal cau 

_: Sakadang Kuya Jeung Monyet Melak Cau

Diterbitkan pada Sunday, 23 December 2012 Pukul 1.33

sakadang kuya jeung monyet Melak Cau. Jaman baheula sakadang monyet sosobatan jeung sakadang kuya , Hiji mangsa monyet ger-gero ka sakadang kuya. “sakadang kuya!” “Kuk!” “Di mana sakadang kuya the?” “Di dieu,handapeun 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyét Maling Cabé...

Diterbitkan pada Friday, 28 March 2008 Pukul 21.31

sakadang Monyét, dagoan!” sakadang kuya ngagorowok ménta tulung. Tapi sakadang Monyét teu maliré, teu ngalieuk-ngalieuk acan, terus lumpat gagalacangan dina tangkal kai. Ari sakadang kuya, puguh da teu bisa lumpat, leumpang ngadédod baé. Kerewek baé ditéwak ku Bapa Tani. .. Nopémber 2, 2011 pukul 12:33 pm. tos hampir punah dongeng kango barudak dina bahasa sunda, kukituna perlu ku urang dimumule titinggal sastra pujangga sunda.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X