What's New?

cerita sakadang kuya jeung sakadang monyet bahasa sunda

Contoh Dongeng Sunda: Sakadang Kuya Jeung Sakadang

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Dina hiji poe Sakadang Kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Ngahaeut ka tengah poe, manehna manggih tangkal cau nu buahna geus asak, tapi kumaha da teu bisa naek. Kulantaran kitu, tuluy .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -