cerita sakadang kuya jeung sakadang monyet bahasa sunda

Sakadang Kuya Jeung Monyet

Diterbitkan pada Thursday, 12 June 2008 Pukul 14.10

Bring atuh sakadang Monyét jeung sakadang kuya téh indit ka kebon patani. Barang tepi . nyari carita bt tugas basa sunda euiiiiiiiiiiii……nyari carita sakadang kuya jeung monyet nu ngala pining….saya ti mana nya;swet?

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Kuya...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 15.49

Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang kuya jeung sakadang monyet. Dina hiji poe sakadang kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Ngahaeut ka tengah poe, manehna manggih tangkal cau nu 

Dongeng Uing: Sakadang Kuya Jeung Sakadang...

Diterbitkan pada Thursday, 31 July 2008 Pukul 18.34

ANU pundung téh henteu lila. Ngan sapeuting. Isukna, isuk-isuk sakadang Monyét geus datang deui nyampeurkeun ka sakadang kuya. “sakadang kuya!” “Kuk!” “Keur naon?” “Ah, biasa wé keur moyan,” témbal sakadang 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak Cau...

Diterbitkan pada Saturday, 31 August 2013 Pukul 1.58

Dongeng Ti Embi Ani. Jaman baheula sakadang monyet sosobatan jeung sakadang kuya, Hiji mangsa monyet ger-gero ka sakadang kuyasakadang kuya!” “Kuk!” “Di mana sakadang kuya the?” “Di dieu,handapeun batu” “Urang melak 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Maung Silih...

Diterbitkan pada Sunday, 9 March 2014 Pukul 15.00

Ieu Dongeng teh di tulis make bahasa sunda jeung gaya bahasa daerah lembur Pagaden Barat. Judulna teh sakadang kuya jeung sakadang MAUNG SILIH DURUK. Ieu dongeng sok didongengkeun Ka Uing basa 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Ngala...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.21

Ceuk sakadang kuya. Ngadéngé jawaban kitu, sakadang Monyét saré deui. Meni dug-ker. Ari sakadang kuya mah rada hésé kana saré deuina téh. Keur kitu, kadéngé Jang Onyé ngalindur. Cenah, “Ah, isukan mah rék ngala nangka. Diala ku . Bantun = Bawa Baraya = Saudara Bared = Tergores Bareuh = Bengkak Bari (katuangan) = Basi Baruk = Begitukah ? Barusuh = Sariawan Basa = bahasa Basa = Ketika, Saat Baseuh = Basah Basisir = Pesisir Bati = Laba

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Ngala...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.20

Bongan tuda, basa éta gé nangka dibéakkeun ku sorangan.” Tayohna mah Kitu jeung kitu baé. sakadang Monyét teu nyahoeun, da teu rurat-rérét ka handap. Bakating ku hayang buru-buru anggeus ngala cauna. Bari ngaweswes ngadaharan cau, sakadang kuya api-api ngurihit ménta cau ka sakadang Monyét. “Jang, cik atuh ménta cau téh. sakadang kuya. from : http://dongeng-uing.blogspot.com/ Basa sunda Online. Kamus Basa sunda Online "Klik disini!

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Maung...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 16.30

Contoh dongeng bahasa sunda "sakadang kuya Silih Duruk jeung Maung"; Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang kuya jeung sakadang monyet; Dongeng bahasa sunda dan undur-unsurnya, Sireum jeung Gajah; Dongeng 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X