What's New?

cerita sakadang kuya jeung sakadang monyet bahasa sunda

Contoh Dongeng Sunda: Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 3.25

Dina hiji poe Sakadang Kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Ngahaeut ka tengah poe, manehna manggih tangkal cau nu buahna geus asak .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -