What's New?

cerita sakadang kuya jeung sakadang monyet bahasa sunda

Dongeng Uing: Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet...

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

31 Jul 2008 SAKADANG KUYA JEUNG SAKADANG MONYET MIMITI SOSOBATAN. DI hiji leuweung, hirup sabubuhan monyét. Di antara monyét anu .

Kuringmah Urang Sunda!

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

SAKADANG KUYA JEUNG SAKADANG MONYET NGALA CAU Istilah Wanci (Waktu) dina Basa Sunda. 01.06 No Kamus Basa Sunda Online "Klik disini!".

Dongeng Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 30 April 2016 Pukul 0.38

4 Okt 2014 DONGENG SUNDA - SAKADANG KUYA JEUNG SAKADANG MONYET Lucu Banget Ngakak Video BODOR SUNDA Nu Nipu Katipu . Dina hiji poe Sakadang Kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Ngahaeut ka tengah poe, manehna manggih tangkal cau nu buahna geus asak .

Manglé

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Jagat Carita. DongéngMedar Lalakon Peucang Jeung Monyét. Ku Lina Herlina Di hiji imah aya sakadang Cakcak jeung sakadang Beurit. Ari sakadang..

Kartun Sunda: Dongeng Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet...

Diterbitkan pada Sunday, 24 April 2016 Pukul 12.27

12 Jun 2013 Dongeng Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet (Kisah Seekor Kura-kura dan Seekor Monyet) teh salah sahiji dongeng turun tumurun nu . SYEKH SITI JENAR NAMANYA MELARISKAN BUKU Siapakah Syekh Siti Jenar? Meskipun setidaknya Intisari telah menjejaki .

Kumpulan Dongeng

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Kumpulan Dongen Bahasa Sunda Sasatoan - Dongeng adalah suatu cerita yang Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -