What's New?

cerita lucah tuan tanah blogspot

_tengku Ashran_: Only Two Prince Charming

Diterbitkan pada Monday, 14 March 2011 Pukul 7.27

encik shah - Nie adalah blog tuan tanah dan bini dia. Korang ada blog, kitorang pun nak ada Rina AVAIL a.k.a cik betty said saja jalan dan folo sini dari blog tuan tanah shah-kayrul..dengar cerita baru jer blogging yer.

Ibnu Hasyim: Pakai Baju Nampak Payudara. Trend Baru?

Diterbitkan pada Tuesday, 13 December 2011 Pukul 11.16

Ibnu Hasyim, budaya sesat PAS yang mempromosikan memaki hamun, hasutan, dan demontrasi liar itu apa cerita? Apahal suka sangat meminta perkara buruk . apakebenda tuan tanah blog nie kluarkan benda2 lucah n cuba nak kaitkan ngan malaysiaapa teruk sangat ke malaysia nie???xpaham gak ngan pemikirann tuan tanah nie..cukup2 la mempolitikkan smua bnda broidup ni bukan atas dasar politik je.. December 14, 2011 at 9:40 AM. Anonymous said.

Pen Merah Pen Biru, Jangan Marah I Review: Aku Bukan...

Diterbitkan pada Wednesday, 15 January 2014 Pukul 9.56

(*hahaha*). Jom kita layan sikit dialog2 yang ada kat dalam cerita AKU BUKAN CIPAN!! Lagu pertama nyanyian "Amit". Teaser dan dialog yang saya ambil dari fb tuan tanah dan P2U (*pssssttsaya tak ikut sequence kali ni*).

10 Film Panas Tahun 1990-an Ini Bisa Bikin Pikiran Nggak...

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 10.37

Gambar: http://move-media.blogspot.com/ Kisahnya berawal dari dendam Ajeng Puspadewi (Malfin Shayna), yang di kala remajanya diperkosa dan dihina habis-habisan oleh seorang jagoan-tuan tanah, yang ternyata adalah ayah dari dua pendekar, Ludira (Adam Yordan), yang berwatak jahat, dan Aditya (Ariel Perkelahian habis-habisan mengakhiri cerita ini. . Trivia: pemeran utama film ini, Malvin Shayna disebut-sebut sebagai bom seks tahun 1990-an. 10.

Buasir Otak: Untung Setinggan Dan Rugi Tuan Tanah

Diterbitkan pada Friday, 20 June 2014 Pukul 17.22

Ramai merasakan Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) dan Tuan tanah tiada perasaan kemanusiaan atau belas ehsan kepada warga setinggan yang dirobohkan rumah mereka. Tapi tak ramai yang tau cerita sebaliknya.

Kisah Seram Rumah Sewa Rm50, Seksyen 2 Shah Alam

Diterbitkan pada Monday, 28 April 2014 Pukul 12.45

Ok korang, rumah nie, macam yang korang tengoklah ,memang owner dia, tuan tanah ke sapa-sapa ke memang takkan bagi sewa la kat korang. Yang nie korang tak perlu risau, kalau ada orang nak bagi sewa pun, korangĀ 

Aku Ahlus Sunnah Wal Jamaah Al Asy'ariyyah Wal...

Diterbitkan pada Sunday, 6 July 2014 Pukul 10.34

Satu ekar diwakafkan oleh Tuan Tanah, sementara satu ekar lagi dibeli oleh Arqam. Tanah tersebut Pendek cerita, saya berjaya mendapatkan tiga tempat persembahan secara PERCUMA. Satu di KOMTAR Bukankah lebih baik Tuan-tuan sibuk fikirkan bagaimana nak didik ahli-ahli kita yang masih tak solat, masih tengok video lucah, masih main judi, yang masih dedah aurat, yang masih gila dengan alam kerohanian sampai malas nak belajar ilmu fardhu ain.

Cerita Rakyat Orang Melayu: Cerita Badang

Diterbitkan pada Friday, 16 December 2011 Pukul 17.47

Cerita Badang. Tersebutlah kisah di Sayung yang terkenal itu dengan nama seorang tokoh terbilang yang bernama Badang. Badang seorang hamba yang bekerja dengan seorang tuan tanah yang kaya raya. BadangĀ 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -