What's New?

cerita lucah tuan tanah blogspot

Cerita Rakyat Orang Melayu: Cerita Badang

Diterbitkan pada Saturday, 17 December 2011 Pukul 0.47

Cerita Badang. Tersebutlah kisah di Sayung yang terkenal itu dengan nama seorang tokoh terbilang yang bernama Badang. Badang seorang hamba yang bekerja dengan seorang tuan tanah yang kaya raya. Badang 

Buasir Otak: Untung Setinggan Dan Rugi Tuan Tanah

Diterbitkan pada Saturday, 21 June 2014 Pukul 0.22

Ramai merasakan Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) dan Tuan tanah tiada perasaan kemanusiaan atau belas ehsan kepada warga setinggan yang dirobohkan rumah mereka. Tapi tak ramai yang tau cerita sebaliknya. .. Sukan (67) Info (66) Sikap (64) Nasihat (63) Al-Kisah (59) Blog (59) Gomen (59) Troll (56) Kesian (55) Rumahtangga (55) Budaya (54) Masalah (54) Beza (52) Karut (52) Pengajaran (52) Lucah (50) Ulasan (50) Kerja (47) Kartun (46) Tips (46) Lagu 

Kisah Seram Rumah Sewa Rm50, Seksyen 2 Shah Alam

Diterbitkan pada Monday, 28 April 2014 Pukul 19.45

Ok korang, rumah nie, macam yang korang tengoklah ,memang owner dia, tuan tanah ke sapa-sapa ke memang takkan bagi sewa la kat korang. Yang nie korang tak perlu risau, kalau ada orang nak bagi sewa pun, korang 

Bila Ibu Muda Berleter: Chat Lucah: Iklan Pencemaran...

Diterbitkan pada Friday, 28 January 2011 Pukul 15.11

Padan muka kau apa yang lucah ko buleh jumpa aku pon tak tahu. Tu lagi satu "Iklan Linkwithin. Cerita oleh Aku Ibu Muda pada 4:11 PM Kategori: Nuffnang ala..tuan tanah sendiri yg carik kot chat lucah..hehe. Reply 

Kereta Mayat: 2012 Itu Kiamat?

Diterbitkan pada Wednesday, 30 November 2011 Pukul 12.46

kiamat yang sebenarnya2 kite tak tahu bila..tapi untuk tahun depan itu mungkin permulaannya.. kalau kita baca la buku2 yang cerita pasal kiamat, insyaAllah kita akan dapat mklumat yang lebih jelas dan tnyela pada yang pakar..jgn asik nk baca . Duk sibuk kiamat dah dekat jeabis, apa persediaan kita nak hadapi kiamat tu? Bergelumang maksiat? Buat seks puas2? Makan banyak2? Beli kalendar lucah? Aku marahhhhhhhhh!!! Maaf tuan tanah, aku emo plak.

Picaso: Pantun Lucah

Diterbitkan pada Monday, 1 February 2010 Pukul 22.51

Pantun lucah. Sedap-sedap sambal kerang, Sedap lagi sambal terong. Sedap-sedap celah kangkang, Sedap lagi celah punggong." ewaah..!! Adik pandang-pandang, Abang panjang-panjang, Adik cepatlah telanjang, Kote Abang sudah tegang. hati-hati di jalan raya, tuan tanah memandu kereta, bolehkah hamba menumpang tanya, tuan tanah sudahkah empunya? nasi kerabu nasi dagang, makan bersama ayam panggang, nampak macam si mata keranjang,

Sir Sir Mutt Key Chicks: Semut, Dia Dan Sikit Lagi

Diterbitkan pada Thursday, 25 May 2006 Pukul 18.28

Orochi said ingatkan cerita sebuah pengalaman sendiri haha At 9:49 PM, Blogger Sayuti said hahaha nasib baik ada perenggan kedua terakhir itu untuk mengembalikan orientasi pemikiran. kalau tak, sudah terkena. At 5:26 PM, Blogger tuan tanah said oh, bila kamu sebut round, kenapa saya terbayangkan hamster yang sedang exercise dalam rodanya itu ye? At 9:55 PM, Blogger Pegawai Khalwat said Lucah sungguh hang ni. Eh entri maksud lain ka?

Pen Merah Pen Biru, Jangan Marah I Review: Aku Bukan...

Diterbitkan pada Wednesday, 15 January 2014 Pukul 16.56

(*hahaha*). Jom kita layan sikit dialog2 yang ada kat dalam cerita AKU BUKAN CIPAN!! Lagu pertama nyanyian "Amit". Teaser dan dialog yang saya ambil dari fb tuan tanah dan P2U (*pssssttsaya tak ikut sequence kali ni*).

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.