What's New?

cerita lucah tuan tanah blogspot

Kisah Seram Rumah Sewa Rm50, Seksyen 2 Shah Alam

Diterbitkan pada Monday, 28 April 2014 Pukul 12.45

Ok korang, rumah nie, macam yang korang tengoklah ,memang owner dia, tuan tanah ke sapa-sapa ke memang takkan bagi sewa la kat korang. Yang nie korang tak perlu risau, kalau ada orang nak bagi sewa pun, korang 

Kemusnahan Tanah Suci Mekah Yang...

Diterbitkan pada Monday, 3 February 2014 Pukul 3.42

Just nak sedarkan dari terlambat dan sebenarnya niche blog ni yang hakiki adalah KESEDARAN. Sebab mungkin ramai orang TAHU tapi sedikit sangat orang yang SEDAR. So, kerja saya adalah untuk sedarkan serami 

[freelance] One Million Per Night

Diterbitkan pada Saturday, 19 April 2014 Pukul 10.02

Dan abis cerita-cerita ama Byunchan akhirnya berujung dengan FLa ngetik ini dalam bentuk FF. Oke sejarahnya mungkin gak penting. Jadi silakan menikmati. Apa yang tidak bisa kami miliki di daerah itu sementara mendiang Tuan Byun adalah seorang tuan tanah? Hanya saja, terlalu banyak hal yang ada di Seoul yang yaampuuuuuun aku ngubek ngubek blog ini, nyari kalo aja ada ff kak alf yang lain. dan ada!!!!! yaampun aku ngejerit waktu liat ehem rate 

Cerita Si Penagih Utang « Mas Stein

Diterbitkan pada Thursday, 14 April 2011 Pukul 9.35

Si tuan rumah yang sudah mumet mikir bayaran anak sekolah, utang ke tukang sayur, tunggakan arisan RT, mertua yang lagi sakit, dan puluhan beban dunia lainnya tersebut seakan ndak mendengar perkataan si penagih utang, . nya,HUB eyang jinggo di _ 085_281_220_019 atau biar anda lebih puas anda bisa klik DISINI http://www.dukuntogel88.blogspot.com ini yata bukan rekayasah sudah terbukti kepada orang banyak termasuk dengan saya sekeluarga 

B.o.b.a: Kisah Pekebun Dan Ayahnya

Diterbitkan pada Thursday, 6 June 2013 Pukul 5.58

Ini mesti tanam timun di tanah yang pernah ditanam peria. Ini dah patut kena pecat!” kata Zaman. Ayah Zaman tidak berkata apa-apa dan teruskan makan. Selepas makan, Zaman melawat keadaan dusun ayah bersama 

Doa Doa Menguatkan Zakar Dan Tenaga Batin

Diterbitkan pada Saturday, 24 April 2010 Pukul 12.23

Atas Permintaan Ramai dari Pelanggan-pelanggan, teman-teman dan pembaca blog yang terus ke email saya. Di sini saya perturunkan amalan doa penguat Zakar (3) .. salam… mohon izin dari tuan tanah dan tuk mengamalkan doa2 ini untuk diri sindiri… Balas. Mohd Rosli Wahab says: Disember 18, 2012 at 9:45 am .. Tiada urusan yang lebih penting kah lagi selain ngurusin nafsu seks serapah mu ni.. Apa daa, doa2 lagi lah sekalian. Dari mana doa2 sebegitu 

Cerita Rakyat Orang Melayu: Cerita Badang

Diterbitkan pada Friday, 16 December 2011 Pukul 17.47

Cerita Badang. Tersebutlah kisah di Sayung yang terkenal itu dengan nama seorang tokoh terbilang yang bernama Badang. Badang seorang hamba yang bekerja dengan seorang tuan tanah yang kaya raya. Badang 

Yanthi

Diterbitkan pada Wednesday, 3 June 2009 Pukul 5.58

Sekedar ngobrol dan berkenalan dengan orang orang Indonesia yang ada disana atau hanya sekedar mendengarkan obrolan dan cerita mereka. Banyak hal hal yang lucu yang saya dengar dan alami dari mereka, tentang 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -