What's New?

cerita lucah tuan tanah blogspot

Semundra: Surat Untuk Astro

Diterbitkan pada Friday, 8 February 2013 Pukul 17.17

Kepada Tuan/Puan/Cik Aduan tentang rancangan tv di Astro Ni Miss S nak cerita sikit dengan orang astro ni, astro ni suka sangat siar cerita ulang-ulang. Kalau seminggu tu berapa kali entah siar, saya ni punya lah bosan 

Pen Merah Pen Biru, Jangan Marah I Review: Aku Bukan...

Diterbitkan pada Wednesday, 15 January 2014 Pukul 9.56

(*hahaha*). Jom kita layan sikit dialog2 yang ada kat dalam cerita AKU BUKAN CIPAN!! Lagu pertama nyanyian "Amit". Teaser dan dialog yang saya ambil dari fb tuan tanah dan P2U (*pssssttsaya tak ikut sequence kali ni*).

Kisah Seram Rumah Sewa Rm50, Seksyen 2 Shah Alam

Diterbitkan pada Monday, 28 April 2014 Pukul 12.45

Ok korang, rumah nie, macam yang korang tengoklah ,memang owner dia, tuan tanah ke sapa-sapa ke memang takkan bagi sewa la kat korang. Yang nie korang tak perlu risau, kalau ada orang nak bagi sewa pun, korang 

Cerita Rakyat Orang Melayu: Cerita Badang

Diterbitkan pada Friday, 16 December 2011 Pukul 17.47

Cerita Badang. Tersebutlah kisah di Sayung yang terkenal itu dengan nama seorang tokoh terbilang yang bernama Badang. Badang seorang hamba yang bekerja dengan seorang tuan tanah yang kaya raya. Badang 

Ibnu Hasyim: Pakai Baju Nampak Payudara. Trend Baru?

Diterbitkan pada Tuesday, 13 December 2011 Pukul 11.16

Ibnu Hasyim, budaya sesat PAS yang mempromosikan memaki hamun, hasutan, dan demontrasi liar itu apa cerita? Apahal suka sangat meminta perkara buruk . apakebenda tuan tanah blog nie kluarkan benda2 lucah n cuba nak kaitkan ngan malaysiaapa teruk sangat ke malaysia nie???xpaham gak ngan pemikirann tuan tanah nie..cukup2 la mempolitikkan smua bnda broidup ni bukan atas dasar politik je.. December 14, 2011 at 9:40 AM. Anonymous said.

Buasir Otak: Untung Setinggan Dan Rugi Tuan Tanah

Diterbitkan pada Friday, 20 June 2014 Pukul 17.22

Ramai merasakan Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) dan Tuan tanah tiada perasaan kemanusiaan atau belas ehsan kepada warga setinggan yang dirobohkan rumah mereka. Tapi tak ramai yang tau cerita sebaliknya.

_tengku Ashran_: Only Two Prince Charming

Diterbitkan pada Monday, 14 March 2011 Pukul 7.27

encik shah - Nie adalah blog tuan tanah dan bini dia. Korang ada blog, kitorang pun nak ada Rina AVAIL a.k.a cik betty said saja jalan dan folo sini dari blog tuan tanah shah-kayrul..dengar cerita baru jer blogging yer.

Tragedi Dan Ironi Politik Aceh Dalam Novel Terbaru Arafat...

Diterbitkan pada Monday, 9 December 2013 Pukul 5.26

Dalam upayanya menjawab tantangan tersebut, Fais menelusuri satu per satu istri-istri atau mantan istri Tuan Beransyah itu. Usaha penelusuran ini bukanlah mudah, melainkan sebuah Kehadiran novel Burung Terbang di Kelam Malam ini menunjukkan peradaban Aceh yang problematis mulai menemukan media ekspresi baru terutama jika dibandingkan dengan cerita epik lainnya: prosa dan puisi atau hikayat. Padahal di abad 21 ini, novel merupakan genre 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -