What's New?

cerita lucah tuan tanah blogspot

Tangankidal: Kucing Kucing Kucing

Diterbitkan pada Sunday, 11 January 2015 Pukul 12.32

Nak jadik cerita bila aku dan separuh budak kelas dah abis kene soal jawab sensei pon pick nama Din. Kiteorang gelak sambil cakap "eeeeiiii Din lucah" "Din otak kuning" mcam2 la budak2 ni bahan dia. Tuan tanah. Tuan tanah. Assalamualaikum.. tak jawab dosa :p Segala isi kandungan dan gambar-gambar di tangan kidal's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula.

Tangankidal: Bizi, Bizi,bizi,bizi,bizi...

Diterbitkan pada Monday, 28 October 2013 Pukul 9.55

nak jadikan cerita la.. masa tu aku tidur kat lantai sebab aku menghormati dua ekor tetamu yang sudi jadi peneman tidur aku kat dalam bilik. aku bagi la makcik-makcik kecah ni sekor tidur kat katil aku sekor lagi kat katil Tasha . ewahhh tetamu la sangat padahal masing-masing Tuan tanah. Tuan tanah. Assalamualaikum.. tak jawab dosa :p Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada tangan kidal's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi 

Pen Merah Pen Biru, Jangan Marah I Review: Aku Bukan...

Diterbitkan pada Wednesday, 15 January 2014 Pukul 16.56

(*hahaha*). Jom kita layan sikit dialog2 yang ada kat dalam cerita AKU BUKAN CIPAN!! Lagu pertama nyanyian "Amit". Teaser dan dialog yang saya ambil dari fb tuan tanah dan P2U (*pssssttsaya tak ikut sequence kali ni*).

Cerita Motivasi: Nilai Kehidupan Cerita Motivasi

Diterbitkan pada Friday, 20 March 2015 Pukul 3.57

Alkisah, ada seorang pemuda yang hidup sebatang kara. Pendidikan rendah, hidup dari bekerja sebagai buruh tani milik tuan tanah yang kaya raya. Walapun hidupnya sederhana tetapi sesungguhnya dia bisa melewati 

Picaso: Pantun Lucah

Diterbitkan pada Monday, 1 February 2010 Pukul 22.51

Pantun lucah. Sedap-sedap sambal kerang, Sedap lagi sambal terong. Sedap-sedap celah kangkang, Sedap lagi celah punggong." ewaah..!! Adik pandang-pandang, Abang panjang-panjang, Adik cepatlah telanjang, Kote Abang sudah tegang. hati-hati di jalan raya, tuan tanah memandu kereta, bolehkah hamba menumpang tanya, tuan tanah sudahkah empunya? nasi kerabu nasi dagang, makan bersama ayam panggang, nampak macam si mata keranjang,

Tangankidal: Pada Zaman Dahulu Part 3 (ponteng Pose)

Diterbitkan pada Wednesday, 22 April 2015 Pukul 17.30

:p macam biase setiap cerita aku kan mesti terlewat dari tarikh sebenar. hewhewhew baru acah-acah throwback padehal tahap spesis sendu nak update blog sendiri. byee. Tuan tanah. Tuan tanah. Assalamualaikum.. tak jawab dosa :p blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau 

Tangankidal: Zaman Aku Kecik-kecik

Diterbitkan pada Sunday, 6 October 2013 Pukul 2.27

masa aku kecik-kecik dulu tak banyak sangat lambakan cerita kartun tu. so memang banyak masa nak keluar main. nak-nak masa tu aku tau takde yang nak angkat tangan sebab blog ni aku sorang jerk yang baca. hahaha sengal! tu baru bab main tanah. belum masuk bab merayau sampai tak ingat jalan nak balik rumah. tak ingat jalan bukan bermaksud aku lost memori takpun aku sesat hokey. maksudnya aku leka sangat main sampai lupa nak balik rumah.

Buasir Otak: Untung Setinggan Dan Rugi Tuan Tanah

Diterbitkan pada Saturday, 21 June 2014 Pukul 0.22

Ramai merasakan Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) dan Tuan tanah tiada perasaan kemanusiaan atau belas ehsan kepada warga setinggan yang dirobohkan rumah mereka. Tapi tak ramai yang tau cerita sebaliknya. .. Bangang (71) Sukan (68) Nasihat (67) Al-Kisah (63) Troll (61) Gomen (60) Blog (59) Kerja (58) Kesian (58) Budaya (57) Rumahtangga (57) Karut (56) Masalah (56) Beza (55) Pengajaran (54) Ulasan (53) Tips (52) Lucah (51) Kartun (48) Teknologi 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -