cerita lucah tuan tanah blogspot

Inilah Dialog Iblis Dan Rasulullah Saw

Diterbitkan pada Thursday, 10 October 2013 Pukul 10.46

Yang kedua umat tuan seperti tanah yaitu orang yang sabar, syukur dan ridha dengan karunia Allah. Berbuat amal soleh, tawakal dan kebajikan. semoga kita selalu diberi kekuatan iman! Kata kunci : hari besar islam | doa cepat kaya | doa sesudah sholat magrib | kumpulan doa agar cepat menikah | hukum membaca cerita lucah | do a agar cepat menikah | peringatan hari besar islam | . 2010 Situs Pendidikan Islam No#1. Powered by WordPress | Blog Oh! Blog.

Buasir Otak: Untung Setinggan Dan Rugi Tuan Tanah

Diterbitkan pada Saturday, 21 June 2014 Pukul 0.22

Ramai merasakan Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) dan tuan tanah tiada perasaan kemanusiaan atau belas ehsan kepada warga setinggan yang dirobohkan rumah mereka. Tapi tak ramai yang tau cerita sebaliknya.

Cerita Rakyat Orang Melayu: Cerita Badang

Diterbitkan pada Saturday, 17 December 2011 Pukul 0.47

cerita Badang. Tersebutlah kisah di Sayung yang terkenal itu dengan nama seorang tokoh terbilang yang bernama Badang. Badang seorang hamba yang bekerja dengan seorang tuan tanah yang kaya raya. Badang 

Cursing Malay : Sajak Melayu Moden : Atuk Kau Ada Tanah...

Diterbitkan pada Monday, 22 September 2014 Pukul 12.47

Kerajaan kata Melayu maju. Mari hidup macam semua. Jadi inovatif membina bangsa. Bangun Melayu Bangun Negara Tapi atuk kau ada tanah. Tapi ayah kau ada rumah. Kau kaki pun tak pernah jejak sawah. Tak payah nak cerita pasal rumah lah Jom jadi kaya errkalau aku ada blog aku dah komen kaw kaw kau nihtapi blog aku dah dihinggap malware pornbukak aje keluar website lucahso? aku komen kat sini aje laa! bro, aku sentimen dengan niat lu 

Ibnu Hasyim: Pakai Baju Nampak Payudara. Trend Baru?

Diterbitkan pada Tuesday, 13 December 2011 Pukul 18.16

Ibnu Hasyim, budaya sesat PAS yang mempromosikan memaki hamun, hasutan, dan demontrasi liar itu apa cerita? Apahal suka sangat meminta perkara buruk . apakebenda tuan tanah blog nie kluarkan benda2 lucah n cuba nak kaitkan ngan malaysiaapa teruk sangat ke malaysia nie???xpaham gak ngan pemikirann tuan tanah nie..cukup2 la mempolitikkan smua bnda broidup ni bukan atas dasar politik je.. December 14, 2011 at 9:40 AM. Anonymous said.

Cukur Bulu Kemaluan.

Diterbitkan pada Wednesday, 24 November 2010 Pukul 7.00

Jika tak percaya, ramai diantara kita yang tak pernah cukur bulu ari-ari sampai bertahun-tahun lamanya sehingga ada satu cerita kelakar yang pernah kita dengar. Ceritanya begini: Ada seorang budak perempuan berumur 8 

Fauzzan Helmy Anuar: Mie Berlakon Filem Lucah?

Diterbitkan pada Sunday, 14 March 2010 Pukul 0.54

Apa? Tak nak cakap Ha, berbalik cerita asal. "Mie berlakon cerita lucah? Fauzzan Helmy budak yang kekonon baik tu yang manja-manja melayan semua orang tu berlakon cerita lucah? Padanlah dengan dia Biar betul korang ni? Mana dapat cerita tu? Ke pelanduk dua serupa?" Nah kau!!! Ha Siapa nak jawab kalau bukan tuan tanah ni jugak yang kena jawab. . Dah lama tak kemaskini blog ;( Sudah ada beberapa perubahan pada *write bar .* Sudah setahun 

Pen Merah Pen Biru, Jangan Marah I Review: Aku Bukan...

Diterbitkan pada Wednesday, 15 January 2014 Pukul 16.56

(*hahaha*). Jom kita layan sikit dialog2 yang ada kat dalam cerita AKU BUKAN CIPAN!! Lagu pertama nyanyian "Amit". Teaser dan dialog yang saya ambil dari fb tuan tanah dan P2U (*pssssttsaya tak ikut sequence kali ni*).

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X