cerita lucah tuan tanah blogspot

Buasir Otak: Untung Setinggan Dan Rugi Tuan Tanah

Diterbitkan pada Saturday, 21 June 2014 Pukul 0.22

Ramai merasakan Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) dan tuan tanah tiada perasaan kemanusiaan atau belas ehsan kepada warga setinggan yang dirobohkan rumah mereka. Tapi tak ramai yang tau cerita sebaliknya.

Perjalananku Baru Bermula: Main Masak Masak...

Diterbitkan pada Wednesday, 24 October 2012 Pukul 19.52

Tapi belum sampai tahap remaja usia blog nie..tuan tanah dah ada M besar dalam jari.. sebab jari yang malas menaipkan walaupun idea tu macam ada selalu je Kekadang cerita pakjoe datang terjah di blog nie 4 c joe 

Cerita Rakyat Orang Melayu: Cerita Badang

Diterbitkan pada Saturday, 17 December 2011 Pukul 0.47

cerita Badang. Tersebutlah kisah di Sayung yang terkenal itu dengan nama seorang tokoh terbilang yang bernama Badang. Badang seorang hamba yang bekerja dengan seorang tuan tanah yang kaya raya. Badang 

Cukur Bulu Kemaluan.

Diterbitkan pada Wednesday, 24 November 2010 Pukul 7.00

Jika tak percaya, ramai diantara kita yang tak pernah cukur bulu ari-ari sampai bertahun-tahun lamanya sehingga ada satu cerita kelakar yang pernah kita dengar. Ceritanya begini: Ada seorang budak perempuan berumur 8 

Fauzzan Helmy Anuar: Mie Berlakon Filem Lucah?

Diterbitkan pada Sunday, 14 March 2010 Pukul 0.54

Kalau dulu selalu berulit dengan si muncit namanya Izfaa, sekarang dah tukar. Apa? Tak nak cakap Ha, berbalik cerita asal. "Mie berlakon cerita lucah? Fauzzan Helmy budak yang kekonon baik tu yang manja-manja melayan semua orang tu berlakon cerita lucah? Padanlah dengan dia Biar betul korang ni? Mana dapat cerita tu? Ke pelanduk dua serupa?" Nah kau!!! Ha Siapa nak jawab kalau bukan tuan tanah ni jugak yang kena jawab. Statement apa nak 

Pen Merah Pen Biru, Jangan Marah I Review: Aku Bukan...

Diterbitkan pada Wednesday, 15 January 2014 Pukul 16.56

(*hahaha*). Jom kita layan sikit dialog2 yang ada kat dalam cerita AKU BUKAN CIPAN!! Lagu pertama nyanyian "Amit". Teaser dan dialog yang saya ambil dari fb tuan tanah dan P2U (*pssssttsaya tak ikut sequence kali ni*).

Obomba Datang Malaysia

Diterbitkan pada Wednesday, 9 April 2014 Pukul 19.22

Siapa yang pernah baca blog Shah Paskal mungkin dia tahu. 13. Manakala gambar ini pula Esok, 10 April 2014, hari Khamis, khabarnya Dato Seri Anwar Ibrahim (DSAI) hendak membuka cerita dimanakah lokasinya MH370. Sekiranya tak boleh pakai. Saya mengharapkan agar Tuanku Sultan Mizan Zainal Abidin terus diperpanjangkan usia oleh ALLAH SWT dan meneruskan amanah serta janji-janji nenda mereka kepada tuan tanah Terenganu lama dahulu.

Ibnu Hasyim: Pakai Baju Nampak Payudara. Trend Baru?

Diterbitkan pada Tuesday, 13 December 2011 Pukul 18.16

Ibnu Hasyim, budaya sesat PAS yang mempromosikan memaki hamun, hasutan, dan demontrasi liar itu apa cerita? Apahal suka sangat meminta perkara buruk . apakebenda tuan tanah blog nie kluarkan benda2 lucah n cuba nak kaitkan ngan malaysiaapa teruk sangat ke malaysia nie???xpaham gak ngan pemikirann tuan tanah nie..cukup2 la mempolitikkan smua bnda broidup ni bukan atas dasar politik je.. December 14, 2011 at 9:40 AM. Anonymous said.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X