What's New?

cerita lucah tuan tanah blogspot

Pen Merah Pen Biru, Jangan Marah I Review: Aku Bukan...

Diterbitkan pada Wednesday, 15 January 2014 Pukul 16.56

(*hahaha*). Jom kita layan sikit dialog2 yang ada kat dalam cerita AKU BUKAN CIPAN!! Lagu pertama nyanyian "Amit". Teaser dan dialog yang saya ambil dari fb tuan tanah dan P2U (*pssssttsaya tak ikut sequence kali ni*).

Ibnu Hasyim: Pakai Baju Nampak Payudara. Trend Baru?

Diterbitkan pada Tuesday, 13 December 2011 Pukul 18.16

Ibnu Hasyim, budaya sesat PAS yang mempromosikan memaki hamun, hasutan, dan demontrasi liar itu apa cerita? Apahal suka sangat meminta perkara buruk . apakebenda tuan tanah blog nie kluarkan benda2 lucah n cuba nak kaitkan ngan malaysiaapa teruk sangat ke malaysia nie???xpaham gak ngan pemikirann tuan tanah nie..cukup2 la mempolitikkan smua bnda broidup ni bukan atas dasar politik je.. December 14, 2011 at 9:40 AM. Anonymous said.

Sir Sir Mutt Key Chicks: Semut, Dia Dan Sikit Lagi

Diterbitkan pada Thursday, 25 May 2006 Pukul 18.28

Orochi said ingatkan cerita sebuah pengalaman sendiri haha At 9:49 PM, Blogger Sayuti said hahaha nasib baik ada perenggan kedua terakhir itu untuk mengembalikan orientasi pemikiran. kalau tak, sudah terkena. At 5:26 PM, Blogger tuan tanah said oh, bila kamu sebut round, kenapa saya terbayangkan hamster yang sedang exercise dalam rodanya itu ye? At 9:55 PM, Blogger Pegawai Khalwat said Lucah sungguh hang ni. Eh entri maksud lain ka?

Bila Ibu Muda Berleter: Chat Lucah: Iklan Pencemaran...

Diterbitkan pada Friday, 28 January 2011 Pukul 15.11

Padan muka kau apa yang lucah ko buleh jumpa aku pon tak tahu. Cerita oleh Aku Ibu Muda pada 4:11 PM Kategori: Nuffnang ala..tuan tanah sendiri yg carik kot chat lucah..hehe . KENAPA SAYA SUKA BLOG INI?

Cerita Motivasi: Nilai Kehidupan Cerita Motivasi

Diterbitkan pada Friday, 20 March 2015 Pukul 3.57

Alkisah, ada seorang pemuda yang hidup sebatang kara. Pendidikan rendah, hidup dari bekerja sebagai buruh tani milik tuan tanah yang kaya raya. Walapun hidupnya sederhana tetapi sesungguhnya dia bisa melewati 

Picaso: Pantun Lucah

Diterbitkan pada Monday, 1 February 2010 Pukul 22.51

Pantun lucah. Sedap-sedap sambal kerang, Sedap lagi sambal terong. Sedap-sedap celah kangkang, Sedap lagi celah punggong." ewaah..!! Adik pandang-pandang, Abang panjang-panjang, Adik cepatlah telanjang, Kote Abang sudah tegang. hati-hati di jalan raya, tuan tanah memandu kereta, bolehkah hamba menumpang tanya, tuan tanah sudahkah empunya? nasi kerabu nasi dagang, makan bersama ayam panggang, nampak macam si mata keranjang,

Buasir Otak: Untung Setinggan Dan Rugi Tuan Tanah

Diterbitkan pada Saturday, 21 June 2014 Pukul 0.22

Ramai merasakan Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) dan Tuan tanah tiada perasaan kemanusiaan atau belas ehsan kepada warga setinggan yang dirobohkan rumah mereka. Tapi tak ramai yang tau cerita sebaliknya. .. (71) Sikap (70) Bangang (68) Sukan (67) Nasihat (65) Al-Kisah (61) Troll (59) Blog (58) Gomen (58) Kesian (57) Kerja (56) Rumahtangga (56) Budaya (55) Beza (54) Masalah (54) Karut (52) Pengajaran (52) Ulasan (51) Lucah (50) Tips (49) Kartun 

Cerita Rakyat Orang Melayu: Cerita Badang

Diterbitkan pada Saturday, 17 December 2011 Pukul 0.47

Cerita Badang. Tersebutlah kisah di Sayung yang terkenal itu dengan nama seorang tokoh terbilang yang bernama Badang. Badang seorang hamba yang bekerja dengan seorang tuan tanah yang kaya raya. Badang 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -