cerita lucah tuan tanah blogspot

Cerita Rakyat Orang Melayu: Cerita Badang

Diterbitkan pada Saturday, 17 December 2011 Pukul 0.47

cerita Badang. Tersebutlah kisah di Sayung yang terkenal itu dengan nama seorang tokoh terbilang yang bernama Badang. Badang seorang hamba yang bekerja dengan seorang tuan tanah yang kaya raya. Badang 

Cukur Bulu Kemaluan.

Diterbitkan pada Wednesday, 24 November 2010 Pukul 7.00

Jika tak percaya, ramai diantara kita yang tak pernah cukur bulu ari-ari sampai bertahun-tahun lamanya sehingga ada satu cerita kelakar yang pernah kita dengar. . jom singgah blog saya jemari-ganti-mulut.blogspot.com.

Tuan Tanah Kedaung: Hubungan Seks Boss Dan...

Diterbitkan pada Sunday, 9 October 2011 Pukul 9.23

tuan tanah Kedaung. ‎''Hidup tidak selalu indah tetapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan.'' Follow by Email. Saturday, 8 October 2011. Hubungan Seks Boss dan Setiausaha di Dalam Pejabat ~ CCTV. Seorang boss mempunyai pergi main golf la kan?… .. p/s: Ngapa la cerita lain gambornya lain… . Kayu Tas Pontianak (Penunduk dan Tas dalam Satu) Mungkin ada di antara pengunjung blog ini pernah mendengar atau melihat Kayu Tas kan? Bagi Info | Mencari Titik 

Buasir Otak: Untung Setinggan Dan Rugi Tuan Tanah

Diterbitkan pada Saturday, 21 June 2014 Pukul 0.22

cerita bb boleh dr point dari segi tuan tanah kenapa dia ambil tanah tersebut? kenapa? haaaaa..semua hanya bersebab..xde benda sunnatullah berlaku x bersebab..untuk kes sekang melainkan mukjizat tu kes lain la puihh . (63) Artis (62) Awek (62) Blog (54) Nasihat (50) Kesian (49) Masalah (49) Sikap (49) Budaya (48) Rumahtangga (47) Info (46) Troll (45) Karut (44) Gomen (43) Al-Kisah (42) Beza (41) Lagu (38) Pengajaran (38) Kartun (37) lucah (37) Kerja 

Au Dan Basilic

Diterbitkan pada Tuesday, 4 February 2014 Pukul 15.14

Bercakap mengenai si tenit. pengakhiran cerita mestila mommy nk interprem. Juga dimaklumkan bahawa sebahagian gambar di dalam blog ini adalah diambil dan dicredit kepada Google Images. Sekian. Wassalam.

Ibnu Hasyim: Pakai Baju Nampak Payudara. Trend Baru?

Diterbitkan pada Tuesday, 13 December 2011 Pukul 18.16

Ibnu Hasyim, budaya sesat PAS yang mempromosikan memaki hamun, hasutan, dan demontrasi liar itu apa cerita? Apahal suka sangat meminta perkara buruk . apakebenda tuan tanah blog nie kluarkan benda2 lucah n cuba nak kaitkan ngan malaysiaapa teruk sangat ke malaysia nie???xpaham gak ngan pemikirann tuan tanah nie..cukup2 la mempolitikkan smua bnda broidup ni bukan atas dasar politik je.. December 14, 2011 at 9:40 AM. Anonymous said.

Pen Merah Pen Biru, Jangan Marah I Review: Aku Bukan...

Diterbitkan pada Wednesday, 15 January 2014 Pukul 16.56

(*hahaha*). Jom kita layan sikit dialog2 yang ada kat dalam cerita AKU BUKAN CIPAN!! Lagu pertama nyanyian "Amit". Teaser dan dialog yang saya ambil dari fb tuan tanah dan P2U (*pssssttsaya tak ikut sequence kali ni*).

Fauzzan Helmy Anuar: Mie Berlakon Filem Lucah?

Diterbitkan pada Sunday, 14 March 2010 Pukul 0.54

Apa? Tak nak cakap Ha, berbalik cerita asal. "Mie berlakon cerita lucah? Fauzzan Helmy budak yang kekonon baik tu yang manja-manja melayan semua orang tu berlakon cerita lucah? Padanlah dengan dia Biar betul korang ni? Mana dapat cerita tu? Ke pelanduk dua serupa?" Nah kau!!! Ha Siapa nak jawab kalau bukan tuan tanah ni jugak yang kena jawab. . Dah lama tak kemaskini blog ;( Sudah ada beberapa perubahan pada *write bar .* Sudah setahun 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X