cerita dongeng bahasa jawa lucu kancil lan baya

Kisah Si Kancil Dan Ayam Merak Yang Sombong

Diterbitkan pada Thursday, 23 January 2014 Pukul 15.00

Kisah Si kancil Dаn Ayam Merak Yаnɡ Sombong – Suatu hari si kancil ѕеԁаnɡ bermain-main ԁі hutan, ԁаrі kejauhan datanglah seekor burung merak. Si Merak datang ԁеnɡаn membentangkan ekornya уаnɡ besar ԁаn 

Wong Jawa: Dongeng Atau Cerita Kancil Karo Asu Belang...

Diterbitkan pada Friday, 13 April 2012 Pukul 12.52

dongeng Atau cerita kancil Karo Asu Belang Dalam bahasa jawa. Pak wangsa duwe tegal timun saben dina dicolongi kancil pak wangsa nemu akal nggawe wong wongan dioser oseri pulut sekawit kancil wedi marga 

Cerita Rakyat Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 10 December 2012 Pukul 12.50

Terimakasih Atas Kunjungannya :-) Thanks For Visit My Blog Iwit Bajing lan Tikus Cilik Iwit si bajing sing manggon ing wit klapa pinggir dalan gedhe sedhih atine. Geneya? Sebab dheweke durung duwe pasedhiyan pangan 

Piwulang Basa Jawa Sma: Cerita Rakyat

Diterbitkan pada Saturday, 14 August 2010 Pukul 9.36

Sejatine cerita rakyat iku ngemu surasa kang gedhe banget tumprap kanggo bocah-bocah, hususe kanggo pendidikan budi pekerti. Kayata cerita kancil karo baya, malin kundang lan liya liyane. Perangane cerita rakyat yaiku : 1. cerita fiksi a. Mite Yaiku dongeng kang ana hubungane karo alam A. Micara Nyritaake Pengalaman lucu Pengalaman iku guru sing paling apik. Ujar-ujar iku mau Nulis Wacana Argumentasi lan Persuasi. Nulis Wacana Argumentasi lan 

Dongeng: Sang Kancil Dengan Buaya

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2009 Pukul 13.05

cerita Rakyat jawa Tengah: Terjadinya Kota Magelang (Bagian 2)In "cerita RAKYAT". dongeng: Putri yang Sempurna m.fadli.j. Okt 11, 2011 @ 12:47:32. mbak kata sy ,mah bagus cerita dongeng ny cerdik banget y kancil? apa ga kaya bayi yg ngomongnya tatatatatatatatatttttattatatata…. kan lucu banget tuh……… aq jd pengen cerdik dalam kebaikann…. Balas. muhammad ferda. Jun 07 . Nov 19, 2012 @ 11:28:00. Nunggu saya kursus bahasa korea ya :).

Kancil Karo Monyet (bhs Jawa)

Diterbitkan pada Thursday, 19 January 2012 Pukul 11.48

Biyen nalika eyang esih urip, lan aku esih alit, nanging saiki eyang uwis seda. Meh saben , nalika arep mapan turu, eyang mesti nyeritakaken cerita, mbuh kue cerita sejarah jamane perang utawa dongeng kewan. Saiki aku 

Dongeng Bahasa Jawa (kancil Dan Merak)

Diterbitkan pada Saturday, 7 January 2012 Pukul 14.26

Berikut cerita dongeng bahasa jawa dengan judul kancil dan merak, bagi adik2 yang dapat tugas dari Bapak / Ibu guru mencari dongeng berbahasa jawa, silakan langsung diot..eh di copy maksudnya.^_^ “Anggonku seneng dandan lan ngupakara kaendahan iki mung wujud rasa syukurku marang Gusti!” bacute tanpa linandhesan rasa umuk.“Supaya wuluku bisa dadi kaya wulumu, piye carane?” pitakone kancil. “Tangeh lamun, Cil! Aku-kowe ki mung 

Kancil Dan Harimau ( Sabuk Dewa )

Diterbitkan pada Wednesday, 22 April 2009 Pukul 15.21

Tunggu Dulu Harimau, kalau kamu makan aku, kamu akan kehilangan cerita rahasia sabuk sang dewa, siapa yang memakainya akan bisa terbang dan kuat seperti dewa. Mau ngak bisa terbang dan kuat seperti dewa pasti 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X